Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
@elviku11 Áno povedali sme jej. Že sme stými peniazmi rátali. Lebo sme chceli kúpiť niečo malému.
Autorka, tak to je ozaj smutné, ze takto to spravila ze odmietla dat, hmmm, nuz čo už... On pre 100€ sa teraz nerozhnevate, ani tu chladničku si asi nepôjdete pýtať späť,ale zamrzí to teda...skoda
@mariejenka Ona zamrzelo to kvôli malému. A na chladničku už mám aj kupcu. Ale chválabohu už nie toho čo bol na sedačku.
Nam svokrovci narovali ich stare auto keď kupovali nové. Stare, nic si nepredstavujte luxusné. Po case moj muz na nom havaroval, a oprava by vysla viac ako auto. No hadajte kto vzal peniaze od havarijnej poistky a tiez za auto. Ano, svokrovci.
A svokra tu chladničku využíva? Aby ste sa ozaj nedohadali pre prachy ..aj ked asi je zrejmé ze babka je riadne hamižna.
@katuskamala1 😒😒😒 najlepšie nic od nikoho nebrať,ziadne dary, malo kedy je to myslené nezištne, žiaľ.
@mariejenka nie vôbec ju nepoužíva. Neni ani zapojená.
Tak tomu neverím, že ste tie peniaze zrozumiteľne pýtali a odmietla vám ich dať. Podľa mňa tk už píšeš len preto, aby si tu nevyzerala až tak zle. Pochybujem, že normálna žena, matka, babka toto urobí.
@aurora33 Ver si čo mu chceš. Ale tie peniaze nám ozaj nedala. Inak by som už sem nepísala.
@katuskamala1 A tiež ste si ich pýtali?
A co povedala, ako reagovala, ked vam ich odmietla dat?
@0silvia0 nepovedala ani slovo.vobec nič. Mrzí ma to kvôli malému. Inak by som sa jej vyprdla na nejakú 100-ku.
Sj tak tomu nerozumiem. Tak ste k nej prišli pýtať peniaze, ona nijako nereagovala a vy ste len tak odišli? To je všetko?
Peniaze prisli na ich ucet, nakolko auto a teda i poistka bola na nich napisana (nebudeme zbytocne riesit prepis chapes, teda ak by sme vedeli ze to tak dopadne, riesili by sme). A proste jak sme sa rozpravali tak my ze tak dolozime a kupime ine a oni ticho. A ked prisli peniaze tak muzovi dali do ruky omrvinky a zvysok si nechali. Hovorime o zhruba tisícke,teda muzovi dali neviem asi 100e nepamätám uz. Kebyze bolo na mne, tak vsetci by vedeli kde je sever, ale muž nema taky otvoreny vztah s nimi, tak bol ticho.
@katuskamala1 To sú tiež dobrý svokrovci.
@katuskamala1 ak ste platili poistky za auto vy a nemali ste auto len nejakych par mesiacov, tak vam peniaze mali dat.
Ale mas aspon ponaucenie, radsej ste mali auto prepisat
Tuším si písala,že svokre si darovala chladničku. Snáď každý pochopil že ju využíva, načo by ste jej ju inak dávali. Keď ti ona nedala peniaze za gauč,tak ty už máš kupca na chladničku,lebo svokra zrazu ju tam len ma a ani nie je zapojená. Vy ste fakt zvláštna rodina. Ináč zober si,že ty by si jej kúpila novú chladničky,využívala by ju a potom by ju predala za stovku. Vtedy by si povedala,že super,nech si svokra prilepší alebo by si zas čakala stovku za to,že to bola chladnička od teba? Trochu si to treba vziať z druhej strany. A neverím,že vy ste prišli,prosím vás,prišli sme po peniaze za gauč a svokra ani bu ani mu,tak ste sa otočili a odišli...
@summer23456 ja som jej ju nedarovala. Ona si ju sama zobrala. S pred dverí.
@summer23456 Nevidíš do našej rodiny tak nesud. A chladnička zapojená nieje ona ju ani nemá v kuchyni. Lebo tam má svoju veľkú chladničku.
@zoro9836 Veď to ma trochu štve že sme sa dohodli inak. A ona urobila úplne niečo iné. A už som písala že keby som nemala malé dieťa pre ktoré by som vedela tie peniaze použiť. Tak by som sa nad tým ani nepozastavovala.
Tak,či onak. Je to mama tvojho muža,babka tvojho dieťaťa. Ja by som mala snahu,nájsť si k nej nejako cestu. Aj keď ma chyby, ktoré má neskutočne vytacaju. Keď nemá rozum ona,mala by si ho mať najmä ty. A hlavne s ňou komunikovať. Lebo zlobou aj tak nič nevyriesis.
@zoro9836 Tak to ozaj sú kadejaky ľudia. A toho zaťa mala na kopať do riti.
@koniarova Práve že mi máme komunikáciu dobrú. Poznáme sa už strašne dlho. Chodievala som k nim už ako decko. S mojou mamou boli kamošky odjakživa. Moja mama môjho muža ešte aj chodila kocikovat kým nemala mňa.

@marca12 *nedala. *