icon

Perfektný muž

10. feb 2023

Mám dosť. Potrebujem sa vykecat. Mám ťažké depresie a môj muž funguje asi takto. Úplne kašle na to čo mi je a tvrdí že sa len nudím. Príde z práce a niekoľko hodín leží. Potom začne robiť niečo okolo rekonštrukcie domu asi 3 hodiny. Potom si zoberie nášho syna a blázni sa s ním tak že chlapec nevie čo so sebou. Potom ho dostanem ja kŕmiť a kúpať, vrieskajucejo z toho aký je rozblazneny a nevie či so sebou. ja som okrem ťažkého psychického stavu om aj s covidom, kašlem až ma napína a cez horúčky ani nevidím. Potom on začne hystercit že si musí variť večeru (špagety) a ja celý deň nič nerobím. Nakoniec o 9 večer vysáva (ja som vysavala poobede takže je to len taky hystericky výstup aby ukázal aká som nanič). Už mám všetkého plné zuby. Večeru samozrejme urobil len pre seba a ja týždeň chorá nejem skoro nič.

jackiem__
10. feb 2023

normálne si sadnite a komunikujte medzi sebou, ono aj tón hlasu veľa robí 🙂

goodidea
10. feb 2023
janinah
10. feb 2023

Prepáč.ale s covidom sa máš izolovať.zavriet do inej izby a nestarat sa o nič.preco to neurobíš? Myslíš.ze by oni dvaja umreli od hladu? Isto nie...rozhodla si sa obetovať.fungovat v horúckach a nik to neocení.Takze do rána sa ti " pohorši" a celý víkend budeš v posteli.Ono dá to totiž dá.

dzulli1980
10. feb 2023

Buď kúsok egoistická, zavri sa do izby a lieč sa ... však sa postará ... bude musieť.

janinah
10. feb 2023

A objednaj si pizzu.samozrejme perfektnému chlapovi nedaj ani kúsok.

reanda
10. feb 2023

daj sa hospitalizovat

syslik81
10. feb 2023

pride z prace okolo 2? niekolko hodin lezi cca do 5-6 ? 3h robi okolo domu je 8-9h a este sa stihne santit s chlapcom plus robit si jest? neako mi to nesadi ..kazdopadne mu poviem zlato dnes nerob okolo domu sprav nam prosim jest je mi zle idem si lahnut .. nieje to jednoduche?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
dadka128
10. feb 2023

KOMUNIKOVAŤ ... pride domov z prace, robi okolo domu a hra sa so synom.. vecer vari .. covid nemas stale, sa cítiš zle mal by sa postarať .. byť ti oporou a podporou .. ako to mate iné dni ked niesi chorá?

0silvia0
10. feb 2023

Tie tazke depresie ako riesis? Ci len cakas, ze muz ti s nimi nejako pomoze? Mozno nevie ako s tebou jednat, povedala si mu co od neho potrebujes? Alebo len cakas, ze si vsimne a precita tvoje tuzby, potreby a myslienky?

luccija
10. feb 2023

Neviem prečo vysávas, keď máš teplotu a covid aj tak si nič nevazi.Zajtra si ľahni a oddychuj.Bol doma dosť skoro, tak mohol uvariť.Vobec by som nereagovala na jeho výčitky a myslela na seba.Casom a rokmi sa to naučíš zajtra začni.

micusa2222
11. feb 2023

ty by si sa v prvom rade mala dať psychicky do poriadku..

kornelies
11. feb 2023

Si iba vyhoreta zo starostlivosti o dieta. Vsetky sme si tym presli. Bodaj by si mala iba take problemy a to myslim smrtelne vazne.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
ada12345
11. feb 2023

Nechapem naco vysavas, ked si chora. Zavri sa do izby a nech ta pan velkomozny obskakuje. Ked sa budes tvarit, ze to nic nie je, tak aj on sa bude tvarit, ze mozes robit vsetko.
A s depresiou chod k doktorovi.