icon

Perie aj váš partner pravidelne?

15. dec 2024

Ženy napíšte či Váš muz perie. Môj mi vraví, ze to robí 90% žien pre muža.. robím si prieskum. Podľa mňa je to oveľa viac mužov. Co vy na to?

matrioshka333
15. dec 2024

Keď je plné, dá prať sám od seba. Ale väčšinou to robím ja, pretože to chcem mať potriedené po svojom a na takom programe, aby sa veci neponičili.

keiko33
15. dec 2024

99% periem ja, lebo tak mám vo všetkom prehľad pri štyroch deťoch. Ale muž prať vie. Svoje veci do práce si perie sám. Chodí na turnusy, práčku a sušičku majú v robote a svoje veci si domov nenosí, všetko si perie tam.

stanka_k
15. dec 2024

Perie ten kto je zrovna doma a má viac času, keď oprať treba

fairyy
15. dec 2024

u nas perie len moj muz uz cca rok 😂 odkedy som ostala tehotna a aj po narodeni nasho dietata dava prat aj susit len on

alickapusinka
15. dec 2024

u nás perie práčka nie môj muž.

la_dolce_vita
15. dec 2024

Som hakliva na sposob prania, vsetko triedim, zalezi mi na tom, takze chcem to robit iba ja a mna to aj bavi vratane zehlenia. Sestre muz "pomahal", hodil do pracky vsetko, co bolo aktualne v kosi, biele nohavicky s ciernymi teplakmi apod., bola to katastrofa, to by som asi zurila..

simsalabim
15. dec 2024

@tenerifka ja si myslim, ze to nie je tym, ze chlapi spotrebicom nerozumeju. Ved TV dokazu ovladat. Aj auto. Aj mobil. Je to cista chlapska pohodlnost venovat mentalnu kepacitu ovladaniu pracky…
U nas periem vacsinou ja, ale ked treba, dam instrukcie a hocikto pracku zapne. Ved to nie je veda.

jaga18
15. dec 2024

Naloží pracku aj vyloží ...aj vyvesia vonku v lete alebo preloží do sušičky v zime. Nikto ho nenúti, v pohode pomôže s čím vie...

viestta
15. dec 2024

Odkedy mame pracku perie ona, my len nakladame a vykladame. Po niekolkych treningoch sa naucil pradlo triedit bez toho aby mi posielal fotku kazdeho kusu a dokonca sa ju naucil zapinat bez toho aby to sprevadzal polhodinovy telefonat.

h2
15. dec 2024

@alickapusinka Ako si docielila, že práčka sama od seba usúdi, kedy treba dať prať, roztriedi prádlo, operie ho, potom ho dá vysušiť, poskladá ho a odloží, kam treba? Takú práčku by som brala aj ja. Okolo prádla je celkom dosť roboty, aj keď "perie práčka".

viestta
15. dec 2024

@tenerifka na vetu "Ja to neviem nastavit" dostal odpoved. Ked vies nastavit telefon, vies nastavit aj program na pracke.

midori123
15. dec 2024

Samozrejme, že perie aj môj muž. Neviem si predstaviť, že by za mnou prišiel s poznámkou, že to mám robiť ja. Veľmi ťažko by som ho vysmiala😅

minesasubu
15. dec 2024

Moj muž naplni pračku , zapne , vyberie a vyveša pradlo
dokonca aj zo šušiaka ho dáva dole poskladá a dá do skrine
robi v domácnosti všetko čo aj ja ( okrem varenia) nie tak často kedže niekedy stihnem všetko cez týždeň

akika722
15. dec 2024

Naloží práčku, zapne aj preloži do sušičky a tam to končí
Je to pomoc ak som v práci ale občas hučím keď sa mu zamota do tej pračky niečo čo tam nemá byť
(Nedávam prať všetko so vsetkym)

colsami
15. dec 2024

Ten kto je akurat viac doma, naklada do pracky aj susicky. Muz dokonca viac spekuluje a vyuziva viac programov na pracke 😃 a ak niekto zle ususi v susicke a nieco sa "zrazi", som to ja.
A robi to uplne automaticky, ked vidi ze treba. Nenahanam ho do toho. Niekedy aj posklada ale to velmi malokedy - a bola situacia ked aj ozehlil - po porode napr. Ale to je ojedinele. A toto vsetko si uz radsej robim sama. Lebo mu to trva asi 3x dlhsie 🙈

earlgrey
15. dec 2024

Ja keby som mužovi povedala, že 90% žien z MK tvrdí, že perie ich manžel, tak by ma vysmial, nech ho neotravujem s Modrým koníkom a blbostiami...to vážne potrebuješ štatistiku MK? 😀

nikha2809
15. dec 2024

Zapne práčku, vyvešia, zvešia a uloží ale naplním ju radšej sama

tiezjedna
15. dec 2024

môj muž jednoznačne netuší, ktorý z tých dvoch strojov položených na sebe v prádelni je práčka a ktorý sušička😉 Nikdy nebol dôvod ani príležitosť, aby to robil.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
merrysa
15. dec 2024

Jedna z mála domácich prác, čo nerobí. A ešte žehlenie. Ale som s tým absolútne ok, lebo to vynahradza varením, čo zas neznášam ja 😀

mamamasama
15. dec 2024

Tento tyzden som ju nenakladala ani raz a to som doma na RD. Muz rano pred pracou nalozi, potom vylozi, nalozi dalsiu.Odlozi prádlo mne, sebe aj detom. Ja sa pytam jeho, co kde deti maju, nie naopak. Nemyslim,ze k tomu potrebuje ten tvoj nejaku špeciálnu zručnosť.

luccija
15. dec 2024

Pral si, keď žil sám to ešte aj nádobku na aviváž po praní umyl a susil v umývadle
Odkedy sme spolu periem ja, lebo si občas nechá veci vo vačku, podprsenku a gaťky dávam do vrecúška, a už vôbec nechcem, aby vešiak prádlo.Obcas v lete vešiam na terase a je schopný na jedno tričko použiť 4 štipce na každu ponožku ja to pekne vytrasiem nech nemusím žehliť;)
Ale zo sušičky často vyberá aj skladá aj si pozehli pár tričiek to neznášam zehlit

lujza123
15. dec 2024

Štatistiky sú fajn … U mňa vo vzťahu vzdy pral chlap, aj ex aj terajší … Sem tam ked potrebujem dám si niečo na rýchle pranie ináč sa pradla nechytam

Ale zas varím

gladys_07
15. dec 2024

99% sa o pradlo staram ja. Periem, susim, vesiam, odkladam do skrin, kupujem nove, potajomky vyhadzujem stare. Ked sem tam iniciativne vyvesia muz, idem to po nom prevesat poriadne.

Akurat nezehlim; to je satanov vymysel, to ja nebudem robit. Muz ked potrebuje koselu, ozehli si sam.

niekto2hy
15. dec 2024

Viem obsluhovat aj pracku a zehlicku,dokonca v praci si perieme pracovne oblecenie.

michaela329
15. dec 2024

Neperie, jednoducho držať v hlave teplotu, triedenie, rôzne prípravky - lebo alergia, sa mu nechce. V prípade potreby by Tom to urobil, programy pozná. Periem ja - keďže znosiť, vytriedit, naložiť, vyložiť, vyvesiť a poskladať ešte moja práčka nevie.

svokrinjazykmonika
15. dec 2024

Môj muž vôbec nič s práčkou, nepustí ani nevyloží, nepovešia ani prádlo nepokladá. Ale mne to takto absolútne vyhovuje, ja rada periem a piclo by ma keby sa mi do toho staral. Ale nie je ľavý, napríklad 70% varí on a nákupy sú čisto jeho práca.

cina1
15. dec 2024
sisska96
15. dec 2024

Práčka perie. Ai muž vie zapnúť práčku