icon

Perie aj váš partner pravidelne?

15. dec 2024

Ženy napíšte či Váš muz perie. Môj mi vraví, ze to robí 90% žien pre muža.. robím si prieskum. Podľa mňa je to oveľa viac mužov. Co vy na to?

Strana
z5
petamich
15. dec 2024

U nas perie pracka 🙂 a manzel rovnako ako ja naklada a vyklada pradlo ale vacsinou to pre istotu robim ja

koniarova
15. dec 2024

Opral by bez problémov. Ale ja si to radšej urobím sama. Mám kvalitné handry, bála by som sa, že mi ich zničí. 😁

13uzivatelka11
15. dec 2024

No perie práčka, ale väčšinou dávam prať ja, ale nemá s tým problém ani manžel.. Robí z domu a keď treba, hodí do práčky a potom do sušičky.. A veľakrát aj triedi prádlo

tenerifka
15. dec 2024

Co znamena perie? Ze zapne automaticku pracku a potom susicku? Moj to bez mojich instrukcii nezvladne, nema na to kapacitu, rovnako ako roztriedit pred prqnim pradlo...... A tak je na tom vacsina muzov, skratka niektori modernym spotrebicom nechapu, len sa to hanbia priznat

bubuzu
15. dec 2024

U nás kto akurát ide okolo a vidí, že treba, dá prať. Rovnako aj vyvesí, zvesí.Ale nemal to tak muž od začiatku.

enmery
15. dec 2024

Perie práčka😉A človek aj s IQ 50 ju vie naplniť a zapnúť. Tvoj muž potom natom musí byť veľmi zle, keď nato potrebuje ženu.😉

deti95060810
15. dec 2024

kdeže prať... nemá potuchy. všetko spolu.
robím ja.... nakladám, vykladám. vešajú slečny.

thereisabear
15. dec 2024

Neperie, ani to po ňom nechcem. Ak by musel, tak by vedel, ale preferujem svoj spôsob.

andaluzia12
15. dec 2024

Pranie je agendou môjho manžela .. ja periem len výnimočne …

deedol
15. dec 2024

Ja vacsinou dam prat a muz castejsie vesia a sklada. Nezehlime.

zuza265
15. dec 2024

Vacsinou davam do pracky a vykladam ja, ale partner s tym nema ziadny problem.

dadka1997
15. dec 2024

Ja dam prádlo prať, práčka ho operie, muž mi ho vyloží (ak je doma)

stellarstar
15. dec 2024

Chvála bohu v dnešnej dobe netreba tak prať ako v detstve sme prali my doma s tými retro práčkami kde si z horúcej vody musela vybrať prádlo...
Dávam prať ja síce môjmu verím že by to dal ved žil sam predtým ako sme sa spoznali pred XY rokmi tak vie ako to funguje ale ja nechcem. Chcem to ja robiť

ivik4
15. dec 2024

Perie ten kto je doma ked treba pre boha 🙄
Daj mu to precitat

radostka
15. dec 2024

muz perie ovela castejsie ako ja kedze robi z domu… dokonca sam od seba! ;)

betulinka1
15. dec 2024

U nas periem ja. Som skor doma, tak aby som mala vybavene kolecko pracka sušička do vecere, nebudem cakat na muza. On nema problem pustit pracku, napriklad dnes bol otcovi nieco pomahat, prisiel spinavy a rovno si dal vsetko prat aj vybral. Nejde o preteky, kto viac a kto menej.

modrava
15. dec 2024

treba mu povedat, ze perie kazdy, kto zvladne 10 tlacitok na mobile, na ovladaci od televizora, v aute. pracka ich ma menej…

klip0
15. dec 2024

Muž perie častejšie ako ja

aandrea9
15. dec 2024

Neperie. Ale zvládne otvoriť pracku a dat veci na susiak.

basulaak
15. dec 2024

Neperie a toto je jedna z cinnosti do ktorej nechcem aby sa mi plietol. Pracovna je moja zona. Ale zvladol by to keby som chcela a pustila ho tam. 😅

h2
15. dec 2024

U nás periem ja, nemám rada, keď sa mi do toho muž mieša, ja mám svoje metódy, svoj systém triedenia prádla, čo s čím môže ísť a čo zase za žiadnych okolností... 😁

procrastique
15. dec 2024

Neviem ako tvoj muž ale môj má aspoň priemerné IQ ktoré zabezpečuje aspoň základné obstarostenie sa typu vie pustiť práčku, aj nažreť sa dokáže sám.

lucia13022023
15. dec 2024

Perieme obaja asi na rovnako... Keď treba dat prat, tak dá jeden z nás prať.

janinah
15. dec 2024

Nie,má to zakázané odkedy mi k bielym osuškam prihodil čierne kraťasy.Syn perie bežne.

martinka13
15. dec 2024

Práčku nakladame aj vykladáme obaja. Podľa toho, kto má aktuálne čas. A dokonca vesia aj prádlo 😀 ak je treba

bessie12
15. dec 2024

Môj muž si perie svoje veci sám. Ale dáva vyprať aj obliečky, paplóny atď. Taktiež dáva do sušičky. Vie aj navariť a aj koláč upiecť ak by sa mu chcelo 😁

cacianka
15. dec 2024

@petamich presne aj ja takto.
Učím chlapa aspoň základy, lebo štát sa môže hocičo, tak nech vie že biele tielka a polokošele z práce nemôže dať prať s riflami a tmavé veci.. lebo by to neriešil, lebo chlap.dispraktik.
Čaká ma dlhší pobyt v nemocnici, liečebni, kúpele, tak aspoň zhruba nech vie. Hlavne 85% veci na pranie je jeho. Väčšinou teda roztriedim, alebo len skontrolujem jeho, on vyberie a vyvesí. K tomu robí na smeny, takže ma lepšie čas pekne cez deň pri dennom svetle.

soraya25
15. dec 2024

Ja neznasam keď muz náhodou operie, tvrdí že to vie ale perie gatky s utierkami na 30 stupňov 45 minút vtedy by som sa aj o rozvod podala ..

uglybetty1234
15. dec 2024

Moj chlap operie a kosele si ozehli. Ja nezehlim nic

stanulienkat
15. dec 2024

Jasne, ze perie aj muz. Ja ale castejsie. Ked treba, tak aj rucne predperie. Vyvesia, pozehli. Nemam doma hnidu.

Strana
z5