icon

Pes v posteli

mia885
12. aug 2015

Tak maminky aby ste si nemysleli, tato tema neni vymyslena,. Ani to neni vtip.. Takze , byvame v dome, mame psa , vsetko by bolo ok ale v com je problem pes( nie male plemeno, spava lezi , oddychuje na nasej posteli,kde spime ja s priatelom... Avsak mne to vadi.. Podla mna to neni hygienicke a pes by mal vediet kde je jeho miesto.. Ale priatelovi to neprekaza , on je rad, ale mne to neskutocne vadi.. Je to nie maly pes ktory je vacsinu dna vonku, ked pride dnu vsade je piesok zem.. Ako dlazka sa zametie zmyje...to neni problem ale ja predsa nebudem davat a prat ciste periny a obliecky kazdy den,, ked mi uz dojdi nervy tak to priatelovi poviem len potom je vzdy z toho hadka... Ok je to jeho pes, ma ho rad, ale mal bypoznat hranice od kial po kial.. Ked som mu to povedala ze malo by mu zalezat nie na tom co chce pes .. Ale co ja..Tak ignoracia a este si zacal piskat...ja tiez nerobim co viem ze by mu vadilo ale v tomto ..ako mu to vyhovorit? Ako to riesit... Alebo kolke z vas co mate rodinu pes spava s vami na posteli? Dakujem za vsetky rady a nazory ...

kiki68
13. aug 2015

huh moja kamoska ma bx dogu a ta sa smeje,ye ked sa idu milovat iba toho psa prehodia na inu stranu postele, my mavame tiez psa v posteli, ale mensie plemeno, to sa prehadzuje lahsie kdesi vedla. Pes patri k svojmu panovi, je to smeckovite zviera, pri panovi a rodine je stastne a chce byt v kontakte s nimi. Div sa svete,ze potom tie dogy a nevim co vsetko velke nie je vobec agresivne. Ako si kto psa vymazli a vychova takeho ho ma. Pes nie je ziadny samorast, je to clen rodiny. A k tomu,ze ma priatel psa v poteli,kto tam bol prvy zenska ci pes? predpokladam ze pes. Ale predpokladam,ze pes je galantny tvor a zapozicia dievcatu svoj pelech. Tie pelechy su celkom pohodlne, mam to vyskusane 😀

zibi
13. aug 2015

@mia885 pre niektorych ludi, nie je problem ked pes spi v posteli ... pre teba je to velky problem a to by mal priatel brat do uvahy..reci typu to je v pohode aj nas pes spi atd atd ti nepomozu, ked tebe to vadi ...
skus sa odstahovat do inej izby a spi tam ..mozno mu dojde... 😝
a vies co by som este spravila? skus mu naservirovat, myslim priatelovi ranajky alebo obed do psej budy ..ved vsak reku, ked uz spolu spi pes v posteli - tak sak nech spolu jedia aj v jeho bude - ved to nevadi ... 😀 uvidis ako sa zatvari 😝
milujem psov, milujem macky zvierata vseobecne, ale vsetko ma svoje hranice a v kazdej rodine su nejake pravidla, ktore sa dodrzuju ..ci muz, zena, deti, psy, macky, zajace, kanariky, skreckovia, morske svinky 😀 😀 😀
vztahy su o kompromisoch - ci v ludskej ale aj zvieracej risi a take zvierata su velmi mudre a aj oni potrebuju poriadok a pravidla ... presne ako clovek 🙂

mamutka
13. aug 2015

@mia885 necitam cele, tak mozno nieco zopakujem... vyrastala som so psom, neskor dvomi v byte - spali bezne v posteli, boli cistucki, nebol to pre nikoho v rodine problem.
Psov milujem, ale v ziadnom pripade by som nespala v posteli, do ktorej mi niekto vlaci piesok, blato, mokru srst a slinta mi tam. A ten pes to teda robi. Na tvojom mieste v takej posteli odmietnem spat, usteliem si inde a mlademu muzovi vysvetlim, ze ak stoji o zdielanie lozka, tak jedine cisteho. Ani by ma nehlo kazdu chvilu to prat a pozerat, ako mi tam niekto otlaca spinave nohy - ci uz chlap, pes, alebo ufon, hlala by som to...
Pes ocividne vie, kde je jeho miesto - pochopil to tak, ze vedla svojho pana - ty si vedlajsia, to vobec nie je dobre. Milacikovi by ste mali zabezpecit prijemne lozko v inej izbe. Alebo nech sa panko namaha aspon tolko co ty s pranim a nech chlpacovi kazdy vecer umyva nohy

mamutka
13. aug 2015

@zibi v podstate som napisala to co ty, teraz citam 😀 ale by som to zmenila - nie do budy - do psej misky nech mu obed naklada. a trenky nech mu skladuje medzi psacimi hrackami, ci sa mu bude pacit, navliect svojho najlepsieho kamosa do poslintanych chlpatych gati

mia885
autor
13. aug 2015

@kiki68 ved najprv som bols ja potom sme si kupili nasho psika ale vzdy to takto nebolo... Pisala som o tom vyssie...

libka1
13. aug 2015

Ja by som v tej posteli nedokazala spat a to nie som nepriatel psov 😅 Inac kebyze si moj muz piska a uskrna sa sa ked ja s nim riesim nejaky problem, tak asi neudrzim svoj temperament na uzde a hodim po nom tanier (obrazne...). To akoze nieco ako ucta k partnerke nic? Inac sranda, dieta ma postielku a pes spi s jeho rodicmi 🙄 😅 😒

libka1
13. aug 2015

A ziadne take, ze ja budem odchadzat z postele. Oni 2 nech si zriadia pelech inde. Keby som ich stade nevedela dostat, kludne by som ich oboch nechala v tej posteli a spine zhnit. Ja som trpezliva...

mamutka
13. aug 2015

@libka1 hentakeho vypiskujuceho myslitela odtial nedostane, ja uz zivo vidim to vyhnivanie v spinavej posteli 😒

libka1
13. aug 2015

@mamutka tak to by musel byt ale fakt iny humusak. Davam mu mesiac aj napriek piskaniu... Tu postel by som im este obcas na tajnasa osobne vylepsila 😉

vrakuncanka
13. aug 2015

No som zvedavá, či by sa tak správal aj k Vášmu dieťaťu, keď by prišlo, že by s ním spával v posteli a ked príde zvonku zamazané, šup s ním do postele. Podľa mňa pes nemá čo robiť v posteli, aj keď je domáci miláčik, stále je to zviera. Deti učíme samostatne spať v postieľkach v detskej izbe, tak prečo to nemôže vedieť aj pes.

zibi
13. aug 2015

@mamutka 😅 😀 ako ja by som mu aj do budy ustlala ..ked to zjavne chlapovi nevadi 😀
ved stale sa da pekne dohodnut a ani psik nemusi byt mimo.a .je smutne, ze ludia sa nevadia nejako dohodnut..a co bude pri vacsich problemoch?

zibi
13. aug 2015

inak to piskanie dorazilo aj mna .. 😝 .ja by som mu pri otazke 2 mesacneho nevyprateho pradla zacala piskat 😀 ignorant 😀 😀 😀

kiki68
13. aug 2015

Osobne si nemyslim,ze ten vztah ma peknu buducnost,ked sa nevedia dohodnut ani na hierarchii pes v posteli,ci zena v posteli. Ten pes ukaze to ake trhliny to bude mat ked pride vacsi zavazok ako je dieta...ja podla psa presne viem ako to bude vyzerat ked pride dieta...

timea7
13. aug 2015

@kiki68 už majú dieťa

brckava36
13. aug 2015

my mame kavaliera,tiez spaval v posteli, ale bol to cisto vnutorny pes, takze von sme ho bravali iba na prechadzky. Zmenu som zaviedla,ked som otehotnela. Predsa do postele moze doniest aj kliesta a musel si zvyknut,ze ked uz bude male babo,tak nemoze ist na postel,aby mu neublizil. V pohode sa mi ho to podarilo odnaucit a teraz uz asi rok a pol v posteli nebol. A manzel ho tiez zboznuje a trhalo mu to srdce,ale prezil to 🙂 no na gauc musi ist stale 🙂

maca_p
13. aug 2015

@timea7 ja zasa tvrdim, že kto nemá rád ľudi, neupratuje po svojich zvieratach napr. exkrementy 😉

maca_p
13. aug 2015

@libka1 dobre prirovnanie, ze decko odlozene v postielke a pes v rodicovskej posteli, tiez poznam tu jednu v meste, co ma dieta pod kamerou v izbicke a psisko sa vala v posteli.

anjelik2509
13. aug 2015

@mia885 ja som tiež toho názoru, keď pes, tak má mať v dome svoje miesto, ale určite nie v spálni a ešte k tomu že v posteli, najlepšie vonku búdu, pes je predsa nato aby strážil a nie sa válal v dome alebo v posteli 😕 ..... Naši majú dvoch psov, tiež nie malé plemená (labrador a rotvajler), sú to v podstate sestrine psy, ale tá čo im dovolí.... Normálne mi rozum občas stojí... Síce rotvajler spáva vonku, a cez deň chodí aj do jej spálne, čo mne osobne nie je príliš po chuti... Labradorka spí s nimi v spálni na peliešku na zemi pri posteli... Ja mám rada psov, ale odtiaľ potiaľ, predsa len je to zviera a nie človek, aj keď možno člen rodiny, ale netreba to prehánať.

petra7777
13. aug 2015

@anjelik2509 Jasné...metrovú...sto kilovú reťaz....vonku -20 stupňov....to by sa ti páčilo, čo ? ☹ Hlava mi nebere, čo tu niektoré píšete, veď každému je jasné, že pes nepatrí do postele, ale ty si skutočne ukázala, ako "máš rada" zvieratá.... si dokonalý príklad toho výroku, že "čím viac ľudí spoznávam....tým radšej mám zvieratá "

tajka1986
13. aug 2015

@petra7777 to si trosku prehnala,nic take @anjelik2509 nenapisala ...v podstate ma pravdu...pes je pes a nech ju akokolvek lubim,do postele si ju nepustim. Ma svoje miesto,je tak naucena a nic jej nechyba.

mimca77
14. aug 2015

Nechapem na co tu riesite svoje nazory ci ma byt pes vonku alebo dnu, tema je o inom. My mame dve male fenocky - oriesky, a spia s nami, lebo to tak chceme obaja, to ci je to dakomu fuj mi je srdecne ukradnute, nasa postel, nase pravidla. Ak by to jednemu z nas vadilo, tak by jednoducho museli spat v peliesku. Ak nam to bude vadit, ked budeme mat babo, tak rovnako pojdu do pelieska. To nie je ani na debatu, tam sa kompromis spravit neda, jednoducho pes von z postele a hotovo. Tvoj priatel je pekny sebec, ak si to neuvedomuje. A mile diskutujuce damy, neviem preco do toho motate babatko v postielke, fakt zasnem ake jalove debaty vie vyvolat nevinna otazka.

libka1
14. aug 2015

@mimca77 a ako je to fer voci tomu psovi ked ho naucis spavat vo svojej posteli a potom ked pride babo ho stade vyzenies? 😕
a to dieta s tym ma sakra vela spolocne. Lebo aby som sa bala ho polozit na vlastnu postel kvoli humusu co tam pes nanosi teda je tiez na zamyslenie.

natuska87
14. aug 2015

@libka1 My, zdravsi jedinci, si psa po kazdej prechadzke osprchujeme...Je cistejsi, ako podaktori z ludi...Stalo sa, ze parkrat skocil aj do posteli nasich malych deti a predstavte si, vyrastli z nich zdravi, chytri jedinci...

koniarova
14. aug 2015

Majú malé dieťa a v posteli s nimi spí pes. 😒
@mia885 Nič už neporiešiš, nemáš na to "gule". Jediné čo ti ostáva, je prispôsobiť sa.

libka1
14. aug 2015

@natuska87 ja s tym vobec nemam problem 😉 kazdemu podla chuti. U mna pes v posteli nie. Ona hovori o psovi ktoreho nikto predtym ako vojde do postele neumyva... mas pocit ze vsetci okrem teba a tvojej rodiny su chori jedinci lebo nespia so psom v posteli? 😀

cartridge
14. aug 2015

@cecilia68 Áno, mám rada zvieratá, mali sme psa aj mačku, bolo nám všetkým veľmi ľúto, keď sme o nich prišli, psa samozrejme mať zasa budeme a kocúrika tiež, ale VONKU! Neviem si predstaviť, že by sa mi mačka alebo pes prechádzali po dome, nieto ešte spali s nami v posteli !!! A to nie som žiadna sterilná pipina, ale názory, ktoré tu prezentujú niektoré baby /človek a pes na jednej úrovni - choré, vylizovanie rán - ešte chorejšie, robenie kompromisov: buď pes, alebo partner - úplne choré/. No a aby som kôli psovi vysávala každý deň a každý deň menila plachty - tak to už vôbec nie ! Treba si vytvárať plnohodnotné vzťahy s partnerom a svojimi deťmi, nie so svojimi zvieratami. ČLOVEK je ČLOVEK a zviera je zviera !!!

cartridge
14. aug 2015

@anjelik2509 konečne zdravý názor !!!

natuska87
14. aug 2015

@libka1 Ak to chapete takto...Nemienim to vysvetlovat...
Polointeligent vie, ze som pisala o tom, ze nic, co vyhovuje druhemu a inemu sa to bridi, neskodi na zdravi...Konspirator a ten, co si rad kopne, hra sa na naj, ten to môze pochopit aj takto...

libka1
14. aug 2015

@natuska87 nastastie nie som polointeligent 😉 precitaj si po sebe to s tym: My, zdravsi jedinci....a zamysli sa kto si chcel kopnut...

davija
14. aug 2015

Ono je ale absolútne jedno, kto z nás znesie v posteli zviera a kto nie. Ale čo nedokážem pochopiť, je že jeden dospelý chlap neustúpi v tejto veci svojej partnerke, s ktorou má dokonca dieťa. Veď ona nechce toho psa dať utratiť ani priviazať k búde, jej by zrejme stačilo, ak by spal vedľa postele.
Ale kvôli takejto blbosti sa nevedieť nedohodnúť, to je hrozné. Neverím, že inak majú zdravý harmonický vzťah a toto je ich jediný problém, podľa mňa je to len vrchol ľadovca...

A vysvetlí mi prosím niekto, prečo do diskusie vkladáte fotky svojich psov? 😝