icon

Pes v posteli

mia885
12. aug 2015

Tak maminky aby ste si nemysleli, tato tema neni vymyslena,. Ani to neni vtip.. Takze , byvame v dome, mame psa , vsetko by bolo ok ale v com je problem pes( nie male plemeno, spava lezi , oddychuje na nasej posteli,kde spime ja s priatelom... Avsak mne to vadi.. Podla mna to neni hygienicke a pes by mal vediet kde je jeho miesto.. Ale priatelovi to neprekaza , on je rad, ale mne to neskutocne vadi.. Je to nie maly pes ktory je vacsinu dna vonku, ked pride dnu vsade je piesok zem.. Ako dlazka sa zametie zmyje...to neni problem ale ja predsa nebudem davat a prat ciste periny a obliecky kazdy den,, ked mi uz dojdi nervy tak to priatelovi poviem len potom je vzdy z toho hadka... Ok je to jeho pes, ma ho rad, ale mal bypoznat hranice od kial po kial.. Ked som mu to povedala ze malo by mu zalezat nie na tom co chce pes .. Ale co ja..Tak ignoracia a este si zacal piskat...ja tiez nerobim co viem ze by mu vadilo ale v tomto ..ako mu to vyhovorit? Ako to riesit... Alebo kolke z vas co mate rodinu pes spava s vami na posteli? Dakujem za vsetky rady a nazory ...

Strana
z7
petra7777
16. aug 2015

@dkethe Na to si sa zobudila a ruka v šerbli 😀

stellamaris
16. aug 2015

@mia885 urcite sa s priatelom porozpravaj.Mozno najdete psikovi vhodne miesto na spanie okrem vasej postele.
Ja som v prvom manzelstve mala na manzelskej posteli dvoch kocurov,vtedajsiemu muzovi to nevadilo a casto bol mimo domu v zahranici,tak mi macky robili spolocnost a mohla som v pokoji spat.Neskor sme mackam,to uz u druheho muza,nasli ine miesto na spanie-kreslo,gauc.....a dvere na spalni sme zavreli.

lululilien
19. aug 2015

@mia885 nieje ťažké psa naučiť aby spal vo svojom pelechu. Na nete je návodov dosť, ak s tvojím priateľom nepohneš, kúpiť pamlsky a vydržať, výsledok bude stáť za to. Špinavé zviera do postele nepatrí. Držím palce.

timea7
20. aug 2015

@lululilien možno by bolo jednoduchšie naučiť spať v pelechu priateľa 😀 😀 😀 😀 tiež by som mu dala na starosť upratovanie po psovi, prezliekanie posteľného prádla a pod.

larkaa232
8. júl 2017

DIevcata, viem ze 2 roky stara diskusia, ale povedzte mi, som divna ked nechcem, aby sa velky mokry pes otriasal od vody vedla mna ? S mm sme sa kvoli tomu pohadali, on ho chce na zahrade kupat, my tam lezime a slnime sa, deti sa kupu. Pes sa namoci vo vode (ma svoj priestor s vodou), pride tam, kde lezime/sedime a vytrasie sa od vody - cize voda+vsetok sajrajt co na nom je (beha po zahrade kadetade)+chlpy. Toto opakuje niekolkokrat. Keby sa otriasal inde, vobec mi to nevadi, ale on pride za nami sa otriast tam kde sedime/lezime....Takze sme potom od neho mokri my, uteraky, pripadne ak tam mam v pohari vodu, mozem vymienat alebo jedlo.... este aj dovnutra sa naprska... deti to nemaju radi, navyse jedno z nich je alergicke na psov... Minule som povedala, ze mi to vadi, odpoved mm, ze ved nepride sa otriast, ale prisiel, ze ved aj pes sa chce kupat. Nechcela som sa hadat, vstala som a sla inde.. Dnes sedime vonku, deti sa chystaju kupat, dala som von uteraky atd. a mm zas, ze ide psovi napustit vodu. Hovorim, ze nech ho okupe podvecer, ze zas sa bude chodit k nam otriasat. Pohadali sme sa. MM najskor, ze nebude, ale poznam nasho psa, no a nakoniec vyhlasil, ze mu tam tu vodu da, ze aj nas pes ma pravo sa okupat atd....a ze to mam respektovat ! Vytocilo ma to - ja mam respektovat psa ? Preco mi je vnucovane nieco, co nemam rada ? Ved je to aj o hygiene. MM je oduty nadalej a "pekny" den pred nami. Ze vyvolavam hadku, atd.... Ked som sa opytala, ci ma je nas pes vyssie postavenie ako ja, povedal, ze ci bluznim....☹ Povedala som mu, ze on nerespektuje nieco, co sa nam nepaci a uprednostnuje psa.

dzubo
8. júl 2017

@cecilia68 to si kde citala?Ze psia papula je cistejsia ako perina? 😀
Som psickar,ktory ma 2 psov...ani jeden nemoze sediet a lezat tam,kde my ..... neviem si predstavit dat hlavu tam,kde mal pred tym pes zadok ci pohl.organy....

dorottka
8. júl 2017

@larkaa232 a to je taky problem, aby manzel okupal psa v inej dobe, pripadne inej casti zahrady? Jasne, ze aj pes ma narok sa okupat, ale aj vy mate pravo si oddychovat bez stresov. Je to len o nacasovani a tolerancii, pes za to nemoze, to musi riesit manzel s tebou. Problem je v manzelovi a jeho neochote urobit velmi lahky kompromis - preco to ale neurobi, to uz viete len vy dvaja, so psom to ale nema nic spolocne.

chellina
8. júl 2017

U nas mensia chodi do postele vacsi len obcas ked ho zavolam, ale cez den to mam jednoduche cez postel VZDY davam hruby prehoz aby sa mi nevalali na posteli a my sme spali na cistom...ten operem lahko nic nemusim prevliekat

tiper24
8. júl 2017

@mia885 vykasli sa nanho, ked ma radsej psa ako teba co s takym? pes ma byt na dvore a nie v posteli

vilma7
8. júl 2017

Môj názor je, že veľký pes nepatrí ani len do domu a nie to ešte do postele. To ako keď máte intímne chvílky, tak sa na vás psík pozerá?
Môj mm má veľkého psa, kt.má nadovšetko rád a keď došlo k téme pes, tak to skončilo prevažne malou hádkou. Ja nemôžem ani vidieť, ako pes môjho mm po tvári olizuje (keď si predstavím, že si predtým prdel možno lízal) a aký bordel po sebe zanecháva v dome, no hnus...blato, spina, chlpy...neviem ako k nim pôjdeme na návštevu keď bude malý štvornožkovať, lebo to je že otras. Prs je teraz u jeho rodičov.

dorottka
8. júl 2017

Baby a @tiper24 to je stara tema, len z nejakych dovodov a s inym problemom ju otvorila @larkaa232 - prosim zaloz si separatnu temu, teraz kazdy bude zmateny a budu odpovedat na povodny niekolkorocny prispevok.

katka1981
8. júl 2017

@mia885, neprecitala som cely tvoj prispevok len prve vety, u nas doma tiez keby je po muzovi tiez by nas psik spaval s nim, ale berie moj nazor a co sa tyka chodeniu do domu 7 rokov mi trvalo vybojovat si aby nechodil po dome, (lebo nosi piesok, spinu, slinta a to som ho strasne lubila), a ked uz muz suhlasil psik nam nahle zomrel... Uvidime ked budeme mat dalsieho. Ak je to priatelov pes a doteraz bol tak zvyknuty, neviem, ci na tom nieco zmenis. A my sme mali obrie plemeno.

cecilia68
8. júl 2017

@dzubo Máš dvoch psov a vieš o nich ho*no 😅 @vilma7 Ty nemáš rada zvieratá, takže nebudeš asi veľmi vľúdny človek

charlie1980
8. júl 2017

@larkaa232 Nie si divna, tiez by mi to vadilo. A tiez by som sa rovnako zachovala. Dokonca by som od jedu vzala deti a popriala manzelovi prijemny vikend so psom. A urobila by som tak aj o tyzden a znova o tyzden.
Zvierata mam rada. Nevadi mi, ked moje dieta pohladka psa. Ked ho lizne po tvari, este sa cez to prenesiem. Nevadi mi ani pes v byte (cistotny). No vadi mi pes v posteli, spolocne riady so zvieratom, vadi mi, ked zviera sa dostava na uroven cloveka, niekedy aj nad uroven cloveka (hocijake). Vadilo by mi, keby si pes obzeral nase manzelske radovanky. Pes ma mat svoje miesto, tak ako ho maju aj nase deti, vsakze...
Avsak clovek je tvor roznorody, jeden chova pavuky, druhy krokodilov, treti chameleonov, inemu takato zver vadi. Je to rovnake, akoby mna niekto tahal na metalovy koncert, kde by som sa asi isla zblaznit.

jeennyv
8. júl 2017

Za mna..ja budem mat hava 16ty rok toho isteho a pre mna nemozes mat rad clovek a jeho milacika, ked nerespejtujes ich navyky.....ked porovnam 16 rokov!!!a iste okamihy to je oproti tomu nic...

alexandraalexandrova
8. júl 2017

Inak mna by zaujimalo ako to nakoniec s tym psom a miou a jeho priatelom dopadlo...lebo tam nebol problemom ten pes v posteli ale to ze dvaja ludia chceli uplne odlisnu a vec on nebol ochotny ustupit ani o krocik, co pre dlhodoby vztah nieje bohvieco...fakt by ma zaujimalo ci vztah vydrzal ci nie...

dzubo
8. júl 2017

@cecilia68
Tvoje komenty hovoria za vsetko 😉

alexandraalexandrova
8. júl 2017

@larkaa232 tak ako uvodny prispevok, tak ani tvoj problem vobec nie je o psovi, je to o nezhodach medzi tebou a muzom, kde on zjavne nerespektuje potreby a volu teba ani deti a mam pocit ze doslova robi natruc, lebo ozaj sa da psa okupat aj inokedy nie v case ked ste vonku vy. Ci rano, ci vecer, proste sa da normalne dohodnut, ze teraz idem kupat psa, vy pockajte chvilu a potom pridte na dvor, alebo to ozaj nechat na vecer..dala by som muzovi jasne hranice ak sa s nim neda rozumne dohodnut, zbalila by som deti a sla by som na kupko alebo niekde inde kde vam bude dobre a on nech sa kupe doma so psom.Urobila by som to vzdy keby nartuc isiel zas kupat psa. Alebo by som vymyslela nieco ine z coho si uvedomi ze sa sprava ako idiot a vy nie ste povinni sa prisposobovat jeho detinskemu sparavaniu...je to aj vas domov a mate pravo sa v nom citit dobre...

maja8580
8. júl 2017

My mame dve hebedka (spolu 100 kg psej vahy) a kazdy ma tiez svoje kreslo, ktore su "psie". Ked je im teplo, spavaju na dlazbe v kuchyni, kde je najchladnejsie.Jedna pelech vyslovene nechce a ma ho len na kresle, druhy ma pelech aj na zemi polozeny. Zavisi od toho, kto ma kolko miesta a co komu vadi, ako si nauci a ako velmi je ochotny sa prisposobit. U nas je to takto. A ak je pes vnutri, som toho nazoru, ze treba kupat castejsie a so samponom (teda nielen, ze sa na prechadzke buchne do rieky/jazera).Do postele nam nejdu (ani neviem ako by sme sa tam pomestili :D ), ale napriklad nasim nevadi, ked k nim vyskocia do postele a moja mama vravi, ze ju dobre hreju na klby :D Myslim, ze kazdy si musi s havom najst to svoje.

cecilia68
8. júl 2017

@cartridge Áno, hlavne priviazané na oceľovej, 50 kilovej reťazi o dĺžke 40cm😅 všakže ?

red_cat
8. júl 2017

Moj muz nikdy nechcel psa v posteli...frflal ze je to spinave, chodi to von atd atd atf..ale z lasky ku mne si zvykol kedze ja by som bez psa v posteli asi nezaspala😀 a teraz pes spava viac s nim ako so mnou a strasne sa lubia. Viem ze aj ty si teraz zatata a je to ze kto z koho..ale prejavila by si tym manzelovi obrovsku lasku, respekt a uctu keby si mu ustupila a zvykla si a prijala psa v posteli.

laurisa
25. mar 2024

@mia885 my tiež tak pes medzi nami na posteli a partner ho aj obíme a tak spia a keď pes pôjde na gauč a ja idem k partnerovi prítulit sa k nemu on k sebe začne volať svojho psa čiže ja musím sa odsunúť aby si mal kde jeho pes ľahnúť

laurisa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7