icon

Píšem si s mužom, ktorý je ženatý. Vraj spolu nežijú

25. sep 2022

Neviem čo si myslieť. Píšem si a jedným mužom, vyzeral byť fajn, má malého syna. Ale teraz z neho vypadli, že je ženatý, ale že už spolu nie sú dva roky. Že dúfa, že mi to nevadí. No mňa to naštvalo, dva roky spolu nie sú, žije sám, ale stále sú manželia? Mám to asi nechať tak, že? Neviem si predstaviť si začať so ženatým mužom, ani za nič, aj keď on tvrdí, že spolu nie sú dva roky. Je mi to divné.

Strana
z3
domca1408
26. sep 2022

ja osobne nemám absolútne nič proti rozvedeným chlapom ktorý ale majú v tomto spravený poriadok...ale kým si ženatý ic do riti...rozvod v dnešnej dobe? niektorý tvrdia, že za deti alebo majetok je to na dlho...no to iste...poznám chalana ktorý minulý rok na mikuláša (blbec) oznámil že chce rozvod a to majú dve deti...vo februári tento rok boli rozvedený....to len na margo toho ako dlho taký rozvod trvá....pre tie ktorým niekto tlačí do hlavy, že to nejde rýchlo 😀

autor
26. sep 2022

@domca1408 Tiež mi je divné, že dva roky žijú oddelene ale ani jeden nerieši rozvod. Veď to by bolo prvé po rozchode, že sa rozvediem, načo zostávať v manželstve, ktoré nefunguje a nežijeme spolu. A keď už nie s týchto dôvodov, tak sa ochrániť pred prípadnými dlhmi atď... Navyše na stretko chce prísť za mnou a ku mne domov. Takže tak, no 😁

wheel
26. sep 2022

Vela ludi sa nerozvadza kvoli "vdovskemu" a majetkovym zalezitostiam. Ale to plati tak v 45+. Ak mate 35 tak je to trochu zvlastne.

domca1408
26. sep 2022

no tak ako domov by som ho neťahala vôbec...uprimne ja ukážem chlapovi kde bývam po dosť dlhom čase, žiadne také že prídi po mňa domov, ja sa dostavím radšej sama na rande ked aj busom alebo na aute ak mám k dispozícii.

autor
26. sep 2022

@wheel On má 32

autor
26. sep 2022

@domca1408 Tiež to mám tak, pokiaľ to nie je vážny vzťah.

autor
26. sep 2022

Vyjadril sa, že pre neho je to len formalita (to manželstvo trvajúce).

autor
26. sep 2022

A že dúfa, že mi to nevadí a že oceňujem, že je úprimný 😅

domca1408
26. sep 2022

nejde mi do hlavy fakt prečo sa nerozvedú a pri veku 32 to určite nie je kvôli vdovskému....😀 ako neťahaj ho domov a ak máš tu potrebu sa fakt s ním stretnúť tak na verejnosti v centre mesta nejaká kaviareň a žiadny rohový stôl pekne uprostred.....či pôjde, či bude sledovať okolie, či sa nebude obzerať, či mu bude zvoniť telefon alebo len vibračka poprípade úplne vypnuté zvuky, či nepôjde telefonovať na wc, dá sa to zistiť aj tak že ho chytíš za ruku ked sa vráti a zistíš či ich má studené (mokré ) od vody ešte, rovnako sa spýtaš ako vyzerá syn a ked ti bude ukazovať foto všimni si či nemá zvuky vypnuté...ale ja by do toho nešla

autor
26. sep 2022

@domca1408 Tak on je z iného mesta, hodinu odomňa, takže tu ho nenachytam. Syna mi ukázal akurát na foto.

domca1408
26. sep 2022

no ja myslím, že keby ste sa mali stretnúť (čo neodporúčam) ale ak áno tak v jeho meste a teda mne nejde o foto syna ale o to aby si videla či má vypnuté zvuky...lebo ak hej tak jasne, že nechce aby mu zavolala ženuška ked je s tebou...zvuky sa vypínajú max v kine ale nie pri obyčajnom rande. ak by ich mal vypnuté tak ma nahnáno, že kto mu bude volať.

lili1313
21. okt 2023

Autorka, ako to prosim dopadlo?

Strana
z3