Píšem si s mužom, ktorý je ženatý. Vraj spolu nežijú
Neviem čo si myslieť. Píšem si a jedným mužom, vyzeral byť fajn, má malého syna. Ale teraz z neho vypadli, že je ženatý, ale že už spolu nie sú dva roky. Že dúfa, že mi to nevadí. No mňa to naštvalo, dva roky spolu nie sú, žije sám, ale stále sú manželia? Mám to asi nechať tak, že? Neviem si predstaviť si začať so ženatým mužom, ani za nič, aj keď on tvrdí, že spolu nie sú dva roky. Je mi to divné.
@simona20201309 Má 6 rokov.
No písal mi, že ak je to pre mňa problém, tak sa rozvedie a začne to riešiť. Že už je načase.
Neviem prečo, ale niečo mi tam nehrá. A možno som len príliš podozrievavá.
Nie si podozrievavá, len nie si naivná. Len si píšete a už sa ide kvôli tebe rozvádzať? Stretli ste sa vôbec niekedy?
@simona20201309 Máme sa stretnúť budúci týždeň, zatiaľ sme si len písali takmer mesiac. Nebolo možné sa skôr stretnúť, mám náročnú prácu, smeny a tak.
A chceš sa s ním stretnúť? Namotat? Pokiaľ neuvidis rozvodové papiere.. načo sa namotavat. Tresnut ti môže kedykoľvek, že je rozvedený. Dôkaz?
@nurielka Ja som mu napísala, že si vážim, že mi to povedal, ale nechcem si nič začínať so ženatým mužom. Na to odpovedal, že ale on s nikým nežije, že neničím rodinu a že si myslel, že bude lepšie keď mi to povie teraz . Ale môže to byť len trik samozrejme. Každopádne pokiaľ sa nerozvedie (ak vôbec chce), tak smola.
Jeho žena je o 10 rokov staršia od neho, hovoril, že sa za to hanbila a preto s ním nechcela nikam chodiť. Samozrejme, Neviem čo je na tom pravdy. Vraj bola predtým iná, ale mne sa to nezdá, nikto sa nezmení o 365 stupňov, ale samozrejme aj to sa stáva, že sa partner zmení. Ale nechcem ho obviňovať, že klame, ale to čo píše sú také zásadne veci, že mi to je proste divné.
ja vidim pozitivnu vec v tom, ze ak je to tak ako hovori - ze zije sam, tak vlastne ak by ti nepovedal ze je zenaty ani by si to nemala ako zistit.... uvidis, ale nenamotaj sa hned na neho.
@kaktusik007 Tak nemusel mi to vôbec hovoriť a povedal.
@mariejenka Moja svokra ze pozna typka, co sa 2x rozviedol, 3x zenil... a na Vianoce sa vsetky tie 3 zeny z haremu zidu u jeho matky - svokry 🤣
Ešte písal, že teraz má dôvod ten rozvod dotiahnuť. A to sme sa ešte nestretli.
autorka: môže ti pokojne hovoriť pravdu, niektorí muži po odchode od bývalej, ak aktuálne nemajú vzťah, tak neriešia okamžite rozvod. či už z dôvodu ľahostajnosti, pohodlnosti alebo iného... môj súčasný manžel bol 3 roky odsťahovaný od bývalej ženy. rozdiel bol však v tom, že keď sme sa dali dokopy, tak už mal asi 4 mesiace podané o rozvod a zároveň už mal dospelé deti a 3 roky samostatné vlastné bývanie, ktoré mal vyňaté z BSM. takže navrhujem stretnúť sa s tvojím vyvoleným, nech ti to vysvetlí, čo a ako to vlastne je. napokon, nepochopila som z tvojich reakcií, vy ste sa ešte ani nestretli? lebo ak nie, odporúčam stretnutie, veľakrát vyčítaš pravdu/lož aj z očí človeka, jeho reakcií (myslím teraz tela, nie z jeho rečí), mimika, gestikulácia.... možno je to fakt nevinná vec a teraz ho to nakopne, lebo si uvedomí, že žiadna (ani ty, ani iná) seriózna baba s ním nepôjde do vzťahu, kým bude ženatý....
@panelacikova Aj z tohto uhla sa na to dívam. Že nemusí klamať. Len, písal, že jej nechcel ublížiť rozvodom, ale tak rozišli sa, tak jej tak či tak ublížil. Ale ako píšeš, môže to byť tak. Lenže aby to ona nebrala ako nádej, že nie je všetko stratené keď sa nedozviedli. Možno nie, ale aby nerobila problémy keď sa bude chcieť s ňou rozviesť. Stretnúť sme sa ešte nestretli, nebol čas, som pracovne dosť vyťažená a aj on.
autorka: prípadne teda počkaj na osobné stretnutie a potom daj na svoju intuíciu 🙂
Stretla by som sa...nemusel Ti povedat pravdu ber to ako male plus.Chlapi nie su ako zeny, ze si daju vsetko do poriadku.Moja kamaratka ma muza, ktory roky figuroval ex na hypo k bytu a este sa cudoval preco to ma dat do poriadku.Ale uvidis...ty nemas byt dovod preco sa ma rozviest, aby Ti potom nehral na city, ze kvoli tebe sa rozviedol...a dovody su rozne casto financne vyplatit jeden druheho a pod...
Ono to môže byť všelijako. Mám kamošku, čo si našla frajera počas manželstva, on už so ženou nežil dlhšie, ale ešte boli zobrati. Obe manželstva sa rozviedli až po 3-4 rokoch, čo spolu nežili. Proste lenivosť, pohodlnosť, nechcelo sa im to riešiť hneď. Pre mňa to bolo dosť nepochopiteľné, ale tak ľudia sú rôzni.
Zalezi co s nim chces vlastne riesit. Kolko mate rokov? Ved nemusis hned brat vsetko uplne vazne, stretnes sa s nim a uvidis ci vobec tam bude nejaka chemia. A ak bude no tak pokial nechces deti a svadbu tak z vas mozu byt milenci a rozvod si dotiahne dokonca potom. Mozno ho stretnes a zistis ze je suslavy, nijak ta nevzrusuje a skonci to skor ako si cakala. Easy.
Presne tak 👍
mojej kamoske tiez povedal,ze zije inde a ze dieta ktore cakaju je nahoda (malo sa narodit o 4mesiace v obdobi ked sa stretli) a po porode sa rozvedie
dnes byva stale s nou a nazor na rozvod sa uz meni,ze teda sa asi nerozvedie a je s nou v dome len kvoli detom (ma dve),take hovadiny a ona sa s nim stale stretava...
strati dalsie roky zivota a on je vlastne spokojny,ma zenu aj milenku
A býva s tou manželkou, alebo sám alebo u rodičov? Ak by to mal byť vážny vzťah, tak si to treba overiť, lebo to môže byť všeliako.
@mpg Býva vraj sám.
Poznam vela ludi co to podobne riesilo..su od seba (ci uz spolu ziju,alebo ziju uz oddelene) ale nerozviedli sa pokym nebol dovod..ak sa ti paci,skus este par stretnuti,preklepni si ho a uvidis aky z toho budes mat pocit.rozist sa mozes aj neskor
Je to klamár 🥱 toto sú typické ťahy. Autorka, radim ti kasli na neho, je dosť pravdepodobne že nič z toho čo ti napisal nie je pravda a je aj pravdepodobne ze s tou ženou stále byva v spoločnej domácnosti a ona ani o nicom nevie a žijú si šťastný život. Takých už bolo. Mna jeden taký oklamal. Našťastie sa na to prišlo, predtým ako sme spolu začali niečo bližšie mat. Toto iste mi tvrdil, dokonca, ze už je v rozvodovom konaní 😀 a potom sa stala taká vec ze moja dobrá kamarátka bola s jeho ženou kamoska z ihriska kde sa chodili hrávať ich deti. A keď som kamoske ukázala jeho fotku, tak zbledla. Že to je jej kamarátky muž, minule boli spolu na ihrisku aj s ich dcérou 😀😀🙈 čize pekne náhody no.
😀 😀 😀 a čo by ti mal povedať? že má každý den opraté , navarené, ožehlené a čaká ho ženuška v posteli? šak jasne, že ked ta chce zbaliť tak tlačí kaleráby do hlavy. ale vieto čo mi na tomto najviac asi vadí? že keby sa to dozvedela manželka tak isto bude na vine táto slečna...a nie pán manžel ktorý tlačí kaleráby do hlavy..skrátka odkiaľ máme vedieť či to je pravda či nie...ked sa hrá na chudáka...ale aj tak sme za ku..r.y len my....
@domca1408 No veď jasné, nie som blbá. Takmer prisahal, že žije sám a syna si berie čo najčastejšie, takže potrebuje tolerantnu ženu, ktorej nebude vadiť, že má syna. Ale o tom, že je ženatý sa mi zmienil až teraz. Ktovie ako to medzi nimi je.

Myslím, ze 2 roky sú dosť dlhá doba aby sa manželka vyrovnala s rozchodom a on sa s ňou rozviedol. Tak ísť môže byť, ze on ti píše a manželka leží vedľa neho na gauči a spolu pijú víno