icon

Pľuvanec a napadnutie od muža

14. mar 2022

Čo by ste urobili, keby vás vlastný muž napadol fyzicky a po tom všetkom, nakoniec, vás ešte opľul? A vraj si za to môžte sama, lebo ste ho k tomu vyprovokovali vašimi rečami…

0silvia0
14. mar 2022

@marcellka32 😔 snad najde v sebe silu.

andrejkap123
14. mar 2022

Ak nemas silu odist od neho kvoli sebe, prosim odid od neho kvoli detom. Kym su male. Dam ruku do ohna ze bude bit aj tie. Utekajte rychlo od neho…. Chod k rodicom na zaciatok a potom sa uvidi…

osky
14. mar 2022

Chlap ktory zmlati zenu tak,ze jej zlomi ruku...
Ktory bije zenu v aute
Pluje na nu
Ponizuje ju
Nie.to nie je chlap.
To je zbabelec,chudak, ktoreho treba lutovat a hlavne treba od neho utekat co najdalej!!!
Z teba urobi trosku a z deti zakriknutych,nepriebojnych bojkov...
To chces?
Pamätaj-dovoli si len tolko,kolko mu dovolis ty sama.
Zavolaj policiu a pocjopi,ze sa ho nebojis!
Nahraj si jeho reakcie,potajomky...
A nenapadne sa zacni stahovat...
Kazdy den odnes nejaku mensiu tasku.
Alebo zanes niekam deti a potom mu oznam,ze ho opustas.
A neopovaz sa nechat presvedcit,aby si sa vratila,ze uz bude dobre.
To by bol tvoj koniec...ver mi.
On.nema zabrany.
Patri na psychiatriu alebo do basy...

aliaray1
15. mar 2022

Po precitani tvojich prispevkov mas slobodny vyber:
- zostat a nechat sa mlatit, ponizovat a lutovat ostatnymi ludmi - a aj pred detmi, cim poznacis hlavne ich,

- odist a zit normalnym zivotom a deti vychovavat v normalnom prostredi.

Tak ako si sa do tejto situacie dostala slobodne a dobrovolne, tak si z nej musis poradit. Nie si na to sama.
Jedini, ktori si toto nevybrali su vase deti a tych mi je luto.
Skus si zodpovedat otazku akou mamou, vzorom chces byt pre nich?

arianna25
15. mar 2022

Alebo miluje keď ma fackovacieho panáka

sidicek
15. mar 2022

Vy ste psychicky narušení obaja, on ako sa správa a ty že to 10r tolerujes.

kormino
15. mar 2022

Milá autorka,mohla by som byť tvoja matka,dodám len toľko,že už dávno si mala byť doma u rodičov aj s detičkami.Dakujem bohu každý deň,za mojho zaťa a zato,že si moje dieťa nenašlo takehoto psychopata.Držím palce,nech nájdeš odvahu a odídeš.

kajulna
15. mar 2022

Pobavila mu veci a poslala ho preč.

laska86
15. mar 2022

Bol opity?

barborkabar
15. mar 2022

tak ti poviem, už by to bol človek, s ktorým by som už nič spoločného mať nechcela. na to podľa mňa ani neexistuje nejaké ospravedlnenie. nechutné a klesol by u mňa teda na samé dno

viky173
15. mar 2022

Fuu, no tazko sa mi to citalo, mrzi ma to, ale toto musis uznat sama, ze nie je normalne spravanie. Vravis, ze to nebolo prvykrat, no urcite to nebolo ani posledny. taky clovek sa nezmeni, potrebuje odbornu pomoc. Netoleruj mu to, musis byt teraz silna kvoli detickam. Bude pre ne lepsie vyrastat bez otca ako s takym psychopatom a to Ti vravim ako niekto, kto od 6 rokov vyrastal len s mamou, lebo otec bol alkoholik. Drzim Ti velmi palce.

derdia
15. mar 2022

No pozri ja nepodporujem nasilie, ale tu treba zohladnit mnoho veci... Aky mate inteligencny potencial obaja...lebo ak sa zena sprava ako sliepka a je drza, nepricetna, ziape, skace do muza a rype lebo si chce dokazat ze je ona ta naj, prostw podla mojho nazotu sa sprava primitivne tak sa necudujem ziadnemu chlapovi, ze jej vrazi...
Takze pokial si sa spravala slusne, hadala si sa s respektom, a urovnou tak potom je touplne ina rozpravka...a tvoj chlap sa spraval ako pako. Takze ma to dva pohlady. Lebo ajked sa dvaja hadaju, ma tomat nejaku uroven...ja poznam jednu zensku ktora, ked rype tak brble, je najmudrejsia, pritom je uplne primitivna a taku by som aj ja "zbila" 😄👍(samozrejme ze nie naozaj, k tomu by som sa neznizila.)

luciasveckova
15. mar 2022

Mal by hned rozvodove papiere na stole

autor
15. mar 2022

@laska86 nie

autor
15. mar 2022

@derdia myslím si, že svoje si poviem, viem aj kričať, to je jasne, ako každý, ale nenadávam pri tom, hlavne nie jemu, vždy si viem uznať chybu, dokonca aj keď viem, že chybu nemám, radšej to vezmem na seba, len nech je on kľudný, som doma, na materskej, navarené a upratané je každý deň, popritom ešte pracujem z domu, deťom sa snažím venovať na 100%, aj keď každá mama vie, že pri dvoch deťoch je to ťažšie, neohováram jeho rodinu, neponižujem ich, ako on moju…nie som bezchybná, to je samozrejmé, ale nemyslím si, že čo i len jednu vec z toho, čo ste napísali, by som robila, a následne si toto zaslúžila. Vysokú školu som dokončila pri prvom dieťati, a odvtedy sa snažím stále privyrobiť…

pink_lady
15. mar 2022

Aku dg má? Afektivnu poruchu? Poruchu osobnosti? Bipolárnu poruchu? Či schitofreniu?

autor
15. mar 2022

@derdia on je strašný nervak, všetko ho neskutočne rozčuľuje, zle zaparkované auto, plač dieťaťa, dupot susedov, ľudia v televízore, ľudia na chodníku, keď idu zle, proste všetko…čiže jeho vytočí, aj keď mám ja nejaký problém, alebo sa na niečo sťažujem…presne ako v aute, že mu slušne niečo začnem hovoriť, on si to vysvetli po svojom a už je z komára somár…

0silvia0
15. mar 2022

Autorka, co s tym ides dalej robit?

laska86
15. mar 2022

A bolo to prvy krat ci je taky agresivny casto?

1mata
15. mar 2022

Je to idiot

laska86
15. mar 2022

Ahaaa..tak mu slusne navrhni nech ide k psychologovi..lebo ty skoncis na psychiatrii..podaktori chlapi si myslia ze su bohovia🤔

annamaria4
15. mar 2022

@laska86 je podla mna uplne jedno, ci sa to stalo po prvy krat, ale podla toho ako ho opislaa, tak je proste taky nervny a agresivny a preto si myslim, ze jedine co je na mieste, je co najrychlejsi odchod

stanulienkat
15. mar 2022

Super, ze tomu tomu vystavujes deti. Verim,ze takuto otazku polozis opat o rok. To uz budu mat deti slusny nabeh na liecbu u psychologa. Resp budes mat uz 3 deti.

mk22
15. mar 2022

Ty nesmieš dovoliť, aby toto videli tvoje deti.
Ak ti na nich záleží, čo verím ze áno, zmeň to, stopni to.
Poznačí ich to a veľmi.
Ty nie si jeho handra nevlastní ta.
Vyhrážky pustaj dnu a von.
Neurobí nič.
Je psych chorý.
Okolie vie, rodina tiež, pomôžu ti.
Neviem ako mate potriesene bývanie ale rodicia rodina, verim, že ti pomôžu.
Urob to kvôli deťom.
Tak on ta opluje a ty mu máš robiť večer program.
To je idiot.
Sadla by som si, s kľudom povedala všetko čo ťa trápi vadí, vymenovala niečo z toho čím ta ponizil ublížil urazil ci mu to príde normálne.
A ze jedine co chceš je pokojné prostredie pre deti a to on nerobí.
Môžes začať nový pokojný život.

fadama
15. mar 2022

muž nemá právo udrieť ženu. NIKDY !!!!
ešte dnes nech si preč.

lenka2232
15. mar 2022

Prepac,ale asi nie ste obaja v poriadku..normalne som sa az vytocila,ze mu toto vsetko tolerujes..preco? Aby deti vyrastali v kompletnej rodine? Krasny priklad pre ne do buducna,otvor oci uz konecne a odid,kym nie je neskoro…chudata deti ozaj

tinapa
15. mar 2022

Manipulátor, tyran.. Musíte od neho odísť, hocikde, len preč.. to je domáce násilie..

mamutka
15. mar 2022

Bože môj, ty si videla aký je a do toho si priviedla dve deti?! Co za kydy stále riešiš, aké mal ťažké dectvo a ľutujes ho a chceš mu byť oporou? Veď ty také otrasne dectvo dávaš svojim deťom a v budúcnosti budú mať psychické problémy ony. To dúfam nechceš, tak sa naňho konečne vys..r.
Ja by som odišla k rodičom, on by dostal ultimátum, že mu dávam rok na to aby podstúpil terapiu a potom sa uvidí. Ty ho doma nevyliecis! Ty len vyrábas ďalších pacientov 😔

autor
15. mar 2022

Dala som mu ultimátum dnes, že ak do mesiaca nezačne s terapiami, odchádzame od neho, lebo už viac nedovolím, aby naše deti v budúcnosti trpeli…ak to neurobí, som rozhodnutá odísť, už mám po tých rokoch dosť a už to s ním nezvládam

tinapa
15. mar 2022

Deti si to odnesú najviac, budú trpieť celý život. Takúto budúcnosť v strachu pre ne určite nechcete. Je jedno, že je pár dní milý, keď potom je z neho despota. Rozmýšľajte nad tým, čo je lepšie- žiť pokojne, v kľude, nestrachovať sa zakaždým, keď buchnú dvere, čo bude zasa dnes, alebo žiť ďalej ako doteraz.. Myslite na deti, keď nie na seba. Zaslúžia si pekné detstvo, nie krik a hádky..nie vidieť mamu, ako sa trápi. Zo syna sa stane tiež tyran, lebo iné nebude poznať..vzorce správania sa prenesú na neho, okrem toho samozrejme problémy v škole, zaručene. Ani more lásky od vás to neprebije- si myslím. Ale snáď viete, o čom je reč. Nechajte si pomôcť a keď sa inak nedá, tak tajne odídte, aby nevedel o tom..