icon

Pľuvanec a napadnutie od muža

14. mar 2022

Čo by ste urobili, keby vás vlastný muž napadol fyzicky a po tom všetkom, nakoniec, vás ešte opľul? A vraj si za to môžte sama, lebo ste ho k tomu vyprovokovali vašimi rečami…

zuzubb007
14. mar 2022

@aurorastone ano to mas pravdu, hlavne to riesit hned a zaraz a nie, ze sa ospravedlni a vsetko je super

lukina20
14. mar 2022

autorka a preco sa nezbalis a nejdes prec? toto sa stavalo uz predtym ako ste mali deti?

lilyianka
14. mar 2022

Fuha, normálne mi je špatne z toho co čítam a keď si predstavím,ze by sa to stalo mne. Ale! Už len kvôli deťom by som od neho odišla. Deti si nezaslúžia vidieť niečo také,ako otec ponižuje a tyra ich matku.

alexa507
14. mar 2022

Úplne vás chápem

vler
14. mar 2022

Ver cinom nie recickam

0silvia0
14. mar 2022

psychicka porucha osobnosti. Toto treba liecit, chora hlava.

autor
14. mar 2022

@lukina20 bohuzial, áno, raz ma zbil tak, že som preto bola dvakrát operovana, zlomil mi ruku…neviem, stále mu ho bolo ľúto, stále ma potom rečami oblbol…bol čas, kedy som si myslela, že sa zmenil…no vidím, že nie

lilyianka
14. mar 2022

Prosím ťa a čo na to tvoja rodina? Oni to nevidia/nevidia?

tncka
14. mar 2022

Toto bude nejaka vymyslena blbost🥱Neverim ze si niekto od necha dolamat ruku,urobit deti a necha sa oplut a stale s tym istym chlapom zostava v jednej domacnosti🤔

lukina20
14. mar 2022

autorka a tebe toto urobil muz este predtym ako ste si spravili deti a napriek tomu vsetkemu si s nim ostala a este mate dve deti?
ja uz by som bola s tym trojmesacnym a dvojrocnym prec
a ak by som nemala kde ist tak do krizove centra pre tyrane zeny

autor
14. mar 2022

@lilyianka o fyzických útokoch nevedia, no o jeho správaní a nadávani, ponižovaní áno, nikto ho nemá rad a každý chce, aby som od neho odišla

autor
14. mar 2022

@tncka bohuzial, nie je

autor
14. mar 2022

@lukina20 ja viem, neuveriteľne, no on mal ťažké detstvo, psychické problémy, nikoho v podstate nemal…začiatky volí krasne, no neskôr to začalo…vždy ma nejak prehovoril…ja som sa cítila ako jeho matka, že nikoho nemá, s rodičmi moc nevychádza, tak som tu bola preňho ja…

0silvia0
14. mar 2022

Vsetci ti radia odist a ty preco zostavas s psychopatom?
Z lutosti? Seba lutuj a tvoje deti.

autor
14. mar 2022

No už cítim, že nevladzem a že toto nechcem pre svoje deti…netuším, mám pocit, akoby ma nejak “zaklial”…bojím sa o deti, že mi bude robiť problémy, keď sa rozvedieme, je toho schopný, bojím sa, že bude deti štvať neskôr proti mne, lebo on stále tvrdí, že za všetko len ja môžem…

lukina20
14. mar 2022

prepac, ale on je manipulator
a ty najdi zvysok sebaucty a okamzite odid

autor
14. mar 2022

Je psychiky chorý, aj jeho otec…cela rodina o tom vie…asi je to nejak vrodené, alebo naučené z detstva, netuším

lilyianka
14. mar 2022

Podporu rodiny máš,tak sup zbaliť seba a deti a preč od neho. Aj keď asi sa bojíš cirkusu co bude robiť. Lebo keď je takýto besný neviem co bude ak ho opustis
Treba mať pri sebe brata,otca,kamaráta,kdyby neco

mirro
14. mar 2022

Že program, mrem. Nebuď sprostá a preč od neho.

mirro
14. mar 2022

Zlomil ti ruku a ty si ešte s ním? Zbohom zdravý rozum, ale tvoj.

kitycat
14. mar 2022

Si hlupana. Nechat sa chlacholit takymi kydami ked robi to co robi a isto to nebolo prvykrat! Zena, maj hrdost...

Pluvance lasky neexistuju, ale to urcite vies.

ankare
14. mar 2022

Ak by Ťa skutočne miloval, nenapadol by Ťa a neoplul. On tak maximálne ľúbi sám seba. A Tebe ak na sebe aspon trošku záleží, odíď čím skôr. Kým ešte nie je neskoro... Hlavne si s takým debilom nerob deti a neber hypotéku. Máš na viac! Držím palce!

mirro
14. mar 2022

@ankare už si deti urobila,dve...

lintu
14. mar 2022

Nech mu je čokoľvek, nemá právo s tebou zaobchádzať ako s vrecom. Tým, že pri ňom zostaneš, absolútne nikomu nepomôžeš. Daj na rady rodiny, ktorá vás najlepšie pozná a sama ti radí od neho odísť. Nečakaj, čo si pri ďalšom záchvate okrem pľuvanca na teba vymyslí. Veď ťa môže nechtiac aj zabiť.

bruneta880
14. mar 2022

Keď ti zlomil ruku bola si na polícii?
Ja viem, že je ľahko inému radiť, ak nežiješ jeho život, no takéto niečo treba vždy ohlásiť, aj keď v danom momente je to určite ťažké, pretože človek asi sám zostane z toho v tom momente v šoku.A ešte k tomu ten toxický mix tvojej ľútosti (paradoxne voči nemu) a strachu, no nie je ti čo závidieť. Ale ty si uvedom jedno, neospravedlňuje ho, že mal ťažké detstvo, minimálne nie pred vlastnými deťmi, lebo tie ho tiež práve teraz nemajú asi super...
Ak by si to vtedy oznámila, jasne by si mu vymedzila mantinely, a myslím si, že už by si k tebe toľko nedovoloval(možno by však ani to nepomohlo keďže má psychické problémy) Otázka je, či aj po tomto ostať s chlapom a odpustiť...ja už by som sa na môjho muža asi nikdy nevedela pozerať rovnako. A asi ani ho ďalej ľúbiť, no nemám samodeštrukčné sklony...
No teraz je už ťažko, má ťa za handru a len ťa manipuluje. Otázka číslo dva, znie či ešte stále chceš TY zostať v tomto vzťahu? Ak áno, tak prečo?Zo strachu?Z neho?Či zo zmeny?Či preto že to bude určite náročné?Či len preto lebo ti bude robiť problémy?
Ja by som teda po tomto čo vravíš nedokázala žiť s mužom a už VÔBEC nie sa s ním milovať. A roztiahnuť mu nohy len aby bol pánko spokojný?No poviem ti, sama zo seba by som sa dovracala. V tomto nechceš vychovávať deti, či?
Ja na tvojom mieste, ak je možnosť, vezmem deti keď nebude doma a odídem k rodičom. S ním sa stretnem na nejakom verejnom mieste a tam to s ním ukončím a nezabudnem dodať, že to bolo naposledy a pri jeho ďalšom "psychickom vychýlení" bez váhania volám políciu.A už nikdy by som sama nešla za ním vždy s nejakou osobou.Stretnutie VŽDY na verejnosti.

slovakboy
14. mar 2022

On je zakliaty svojimi rodičmi a problémami a sťahuje ťa so sebou. Je to ťažké sa z toho vymaniť. Si na ňom závislá on v tebe vyvoláva pocity viny a ľútosti. Potrebuješ sa mat rada sama seba a uvedomiť si že nik nemá právo s tebou toto robiť. Vyhľadaj odbornú pomoc a choďte tam obaja. Ak on nebude chcieť ísť tak chod len ty.

0silvia0
14. mar 2022

Vies o tom, ze psychicke choroby sa dedia? Ked chces ochranit svoje deti a nechces aby toto spravanie odpozeravali tak ako on od svojho otca, hadam vies, co mas robit

janinah
14. mar 2022

Každé tyranie nejako začína,nie je to tak,že hned muž tú chuderu ženu zabije ...u vás to začína pluvancom a fyzickým napadnutím....ak máš kúsok sebazáchovy a sebaúcty,tak už odchádzaš....a každé fyzické napadnutie sa má riešiť s políciou a s lekárom

marcellka32
14. mar 2022

By som neriešila žiadnu pomoc, nech sa rieši sám, ak dokáže oplut ženu, s ktorou má deti, je u mňa nenormálny a ty nie si tiež ok, keď toto dovolíš, aby ti robil, ťa hádže ako handru, láme ruky a neviem čo, deti to vidia a plačú, až mi je zle z toho 🤦🏻‍♀️
Musíš od neho odísť

marcellka32
14. mar 2022

@0silvia0 neodíde, už by odišla, ostane a deti budú mať traumu na celý život