icon

Po 17. rokoch už nevládzem

sandra025
8. aug 2016

Sme spolu 17rokou mame 3zdrave deti.Nie sme zobraty len spolu zijeme.Posledne mesiace sa mi strasne zhnusil ani neviem preco.Som doma nepracujem on chodi do roboty ako kazdy den je to u nas pride okupe sa naje ide na telefon a pozera spravy uz ma to nebavyy sem tam prehovorime.Bola to moja laska od detstva.Uz ako som starsia vadi mi to ticho.A ked ideme spat a zacne ma obchytkavat ide ma porazit vzdy ho odstrcimm .Mozno preto ze cez den nepovie slovo a vecer ma uz pozdna 😯 Teraz som pozerala na fb ma tam v priecinkou co sa mu paci ze miss mokre tricko taka som nasrata.Uvedomujem si ze co nema doma hlada inde ale takto sa to neriesi som nervozdna a taku chut mam ze by som mu vsetky veci vyhodila von a radsej ostat s detmi sama

obsadenemeno
8. aug 2016

@sandra025 obed teply, komunikacia studena....zeby si to skusila opacne? Nahodit teply usmev a studeny narez?

sandra025
autor
8. aug 2016

@ivca88 veru obydvaja sme tak mali postaral sa o nas klobuk dole pred nimm je to zlaty chlap robotnii nechcem kvety ale ked cely den sa stebou nebavyy nasratii ze som mu nedoniesla do izby jest len som mu to pripravila a nehala na stle a potom ked ma obchytkava a poviem prestan odpovie mi chod do picee ani slovo som mu nepovedala

sandra025
autor
8. aug 2016

@obsadenemeno tak staram sa onho ale aj to je uz o nicom

natalym
8. aug 2016

@sandra025 O Ti povedal, že choď do pi......... 😕

renarik
8. aug 2016

@sandra025 prosim Ta Ty ma s nejaku depresiu...povznes sa nad to...urob si radost, chod kukadernicke, kup si pekne tricko alebo nieco pre radost...to ze lajkol hole kozy neznamena ze Ta nema rad...ja mam napriklad rada ticho (a aj ja mam tri deti...) a vobec mi nevadi, ze manzel so mnou nevedie komunikaciu "o nicom", podstatna je vzajomna dovera a to ze by lajkol hole prso nejakej cudzej babe by mi vobec nevadilo...

renarik
8. aug 2016

@renarik aha...no to ze Ti nadava mi uslo...to je potom o inom...

sandra025
autor
8. aug 2016

@natalym ano povedal a otocil sa spat od vtedy sa nerozpravame a predtym tiez sestra sa cuduje ze mame vsetko a pre nic za nic sa prestaneme bavit

mawka
8. aug 2016

tak najprv vsetko ok, potom ju zas poslal do pice. tak ja neviem. strasne rada by som si vypocula aj druhu stranu. lebo ak je chlap super fasa muz, tato a posle zenu do pice, kvoli jedlu to nebude, tuez mu museli dobre prdnut uz nervy

sandra025
autor
8. aug 2016

@renarik usloo?? Vravym ide to dole vodou obaja sa tvarime ako nic ale citim ze to neni uz dobreee ked sa nerozpravame za barz coo

natalym
8. aug 2016

@sandra025 A toto ma vždy zastaví podať ten návrh na rozvod. V živote mi takéto slová môj muž nepovedal.

Aj Ty sa s ním tak rozprávaš?

natalym
8. aug 2016

@mawka To bol nasraný kvôli sexu, lebo mu nedala. To je môj agresívny, až.......joj.

renarik
8. aug 2016

@sandra025 Zalezi Ti na nom?

sandra025
autor
8. aug 2016

@mawka takto aby sme sa pochopili zo dva dni do zadu isla som do kuchyne a vravy dones mi jest tak som mu zohriala a isla som do izby ze dones mi to a daj mi kecup vravym chod si zobrat nesiel nehal to tam vecer ma chytal vravym prestan a on mi chod do picee na druhy den ked prisiel s roboty vravy koli tebe som bol rano hladny lebo si mi veceru nedoniesla do izby

mawka
8. aug 2016

@natalym nedavno sa to tu v teme o masturbacii riesilo. presne toto. ze ked ma chlap plne vajcia, zacne byt agresivny a ono to tak proste je. to neni len ze si to niekto vymyslel, to ma co do cinenia s hormonmi, telom ako takym. a ked ona ho sustavne odmieta, on si ho nevydrnka a ani na inu nevlezie, co sa cuduje, ze je protivny a ze mu prdli nervy?

sandra025
autor
8. aug 2016

@natalym nie nerozpravam

natalym
8. aug 2016

@sandra025 Povedala si mu, že takto sa nechceš baviť, že nechceš aby ste sa takto rozprávali.........

sandra025
autor
8. aug 2016

@renarik jasne ze zalezii inak by som uz davno odisla

mawka
8. aug 2016

@sandra025 jest mu nedonesies, ked maka 7 dni v tyzdni, nehovoris s nim, zduta si, umrncana, sexovat s nim nechces a cakas co? sak ja neviem, ale ja by som ta za to uz pretrhla jak hada. minimalne by som jebla do stola.

obsadenemeno
8. aug 2016

@sandra025 no mozno treba zacat jest spolu pri jednom stole, aj s detmi....

sandra025
autor
8. aug 2016

@natalym nie otocili sme sa chrbtom a bolo

sandra025
autor
8. aug 2016

@obsadenemeno jedavame vedcinou nedelu

ivca88
8. aug 2016

@sandra025 pocuj,,
chceš ho opustit, ale zároveň ziarlis na miss mokre tričko ?
veď ale ty ho stále miluješ..

natalym
8. aug 2016

@mawka No je to tak. Joj ja si radšej poviem, že dám, 1. bude pokoj, 2. však aj ja mám z toho niečo, tak prečo robiť prieky, nie?

Len keď naserie, ťažko je to. Ale zase aspoň vie, že to naozaj nie je také zlé, keď sa s ňou nebaví, ale v posteli ju obchytkáva. To znamená, že o ňu stojí. Si myslím teda.

ukulela
8. aug 2016

@mawka tak surovo, ale zo zivota ... nacim by aj mne bolo dnes daco podniknut ...

sissy27
8. aug 2016

@svetluska82 "som doma a nepracujem" - toť odpoveď na tvoju otázku, čo jej bráni od neho odísť... Je na ňom závislá, on si je toho vedomý a podľa toho sa aj správa...

sandra025
autor
8. aug 2016

@mawka tak hadam o 10 vecer nebudem ho obskakovat stale ved som mu pripravila len som mu to nedoniesla pod nos to je uz chuba umrnkana nie som pri nom som silna drzim vsetko v sebe

natalym
8. aug 2016

@sandra025 Vieš čo vyser sa na všetko a normálne si s ním zasexuj. Sprav mu čo len chce. Budeš sa cítiť lepšie, aj on bude prístupnejší a budete spokojnejší. Podvoľ sa, niekto musí mať rozum.

blabla22
8. aug 2016

@sandra025 držím palce..ja trochu vidím u vás možno podobné problémy ako sme mali my s partnerom..mne vadilo pár vecí a stále som čakala že on na to príde aj sám (lebo nám babám by to bolo jasné..) a jednoducho on nie a nie a to mňa len viac vytacalo a provokovalo aby som zhoršovala situáciu (podobne napr ako keď ty odmietnes keď ťa niekde zavola) ale zistila som že ze chlapi fungujú proste inak, treba im často veľa vecí úplne jasne vysvetliť, žiadne náznaky ani nič také nechápu,aspon ten moj (raz ma pobavilo celkom že "ženy sú z venuse a chlapi sú mimo":D občas je to vcelku výstižné🙂 a tiež dobre funguje ukázať im niečo v praxi (ako napr tie malé prekvapenia čo som spomínala,verim že keď ho ty niečím prekvapís,posnazi sa časom aj on) verím že je to ťažké začať a byť aktivnejsia keď si nahnevaná a podobne..ale ak ho lubis a vieš že je dobrý chlap (a to vieš len ty) tak to možno stojí za to.
Ďalej čo vidím podobné to čo som zažila aj ja- zdá sa mi že ťa frustruje to, že či ty budeš mať pekný večer, dobrú náladu, nejaký program záleží len od neho- ak sa rozhodne že chce pozerať telku alebo ísť von, jednoducho tebe nič neostáva ako byt sama..aspoň teda ja som mala tiež také obdobie a hrozne ma to vytacalo, hoci bola to aj moja chyba- predsa len nemôžem čakať neustále venovanie sa mne a jednoducho aj ja musím byť schopná sa zariadiť a mať pekný večer aj bez neho..viem že je to ťažké keď máte menšie deti,nevybehnes von ako chceš- a tu musí prevziať samozrejme zodpovednosť aj on- ale jednoducho nejako si spríjemniť večer aj bez neho..je to fajn pocit byť tak trochu nezávislá v tomto zmysle..ale možno to tak u vás ani nie je..
Je ale pravda že s niektorými chlapmi sa nedá..držím vám palce

sandra025
autor
8. aug 2016

@ivca88 ved ziarlim normalna vec kto neziarli ten nemiluje

obsadenemeno
8. aug 2016

@sandra025 mne to pripada ako hlupe nedorozumenie a nedostatok komunikacie. On je chlap a rozmysla jednoducho - ja Tarzan, ty Jane.
cize on sa stara a ocakava pohodu doma, zenu co sa usmeje a oceni jeho tazky den v praci peknou postelnou gymnastikou.
Taky model 50 rokov, vies? A doteraz to vsetko fungovalo a zrazu si ty nespokojna a on segin nema sajn, co sa stalo. Ved roky chodil do prace, ty si bola doma a vsetko bolo ok.
A zrazu nasiel doma tu cudnu stvoru, co sa zduva a ani mu ten kecup nepoda. Chlapovi nedojde, co sa deje. Je v soku. A ako reaguje priemerny chlap? Zahresi si a na druhy den nenapadne, ze bol hladny.... utoci na materinske pudy(krmit hladne krky). Len skoda, ze nevies citat co sa ti tou svojou neohrabanou "morzeovkou" snazi signalizovat.