Po 17. rokoch už nevládzem
Sme spolu 17rokou mame 3zdrave deti.Nie sme zobraty len spolu zijeme.Posledne mesiace sa mi strasne zhnusil ani neviem preco.Som doma nepracujem on chodi do roboty ako kazdy den je to u nas pride okupe sa naje ide na telefon a pozera spravy uz ma to nebavyy sem tam prehovorime.Bola to moja laska od detstva.Uz ako som starsia vadi mi to ticho.A ked ideme spat a zacne ma obchytkavat ide ma porazit vzdy ho odstrcimm .Mozno preto ze cez den nepovie slovo a vecer ma uz pozdna 😯 Teraz som pozerala na fb ma tam v priecinkou co sa mu paci ze miss mokre tricko taka som nasrata.Uvedomujem si ze co nema doma hlada inde ale takto sa to neriesi som nervozdna a taku chut mam ze by som mu vsetky veci vyhodila von a radsej ostat s detmi sama
čo by som dala za takého chlapa, čo robí jak mula a zarobí, donesie domov prachy. Bože fakt každý chce´to čo nemá.
@sandra025 ako, ja ta chapem,
ja som tiez na taketo nahotinky hakliva,
moj dobre vie ze tym by u mna prestrelil,
ale moj ma priam vasnivy az zivovisny sex kedy sa mu zachce 😀
ako, ozaj sexualny zivot o mnohom hovorí...
a najmä, keby mal sexu dost, nepozeral by prkotiny, a nebola by hadka...
ako viem ze sa ti nechce robiť sluzku, ale ty si doma...
to je tvoje "povolanie"...
a to že ťa poslal do pipiny,
nuž,
nie je to pekné, ale i ty si isto scaa od casu na nho ponadavas...
jednoducho obcas to ujde... :-/
nič s tym už nespravis..
a som si ista ze žiaden chlap nie je dokonalý... a ani zena nie je dokonalá
nehnevaj sa,ale sama si si na vine...že si to nechala zájsť tak ďaleko.....a teraz sa čuduješ,že chlap sa čuduje,že ti zrazu niečo vadí.....nečítala som príspevky,ale kedy ste boli na nejakom predlženom víkende,welness pobyte,na dovolenke? semtam divadlo,grilovačka s kamošmi,chodíte? a prečo vlastne nechodíš do roboty? si socialne izolovaná,večer sa chceš rozprávať,ale on má zrejme v robote počas dňa okolo seba dosť ľudí a večer chce pokoj a nie "sa vykecávať"...a odstrkuješ ho v posteli,tak čo čakáš? povieš mu aspon,že prečo?..moja rada- švihaj do roboty,akejkoľvek a oživ váš manželský život akciami mimo domu
@sandra025 aj ked sa nehadate...tak deti to napatie podla.mna dokazu vycitit...isto ti chyba ,,prirodzena" radost a pocit spokojnosti, ktory nutne potrebujes...skus tu pracu...viacej si zacne potom aj partner viac vazit tvoju pritomnost a uvedomi si, co vsetko robis v domacnosti
@sandra025 a čo si myslis ze v inych domacnostiach to je ine ?'🙂
to je vsade...
ako som už pisala,
kupte si motorku, chodte na vylety...
proste travte cas inak ako doma..
nevhod za nim s cielom riesit problemi alebo ideme sa o niecom rozpravat...
choď za ním,spomen si čo ste robili za mladi... (kino,sport,huby, stanovačka 🙂 '..
uzite si to... život je tak krasny
@sandra025 vy dvaja potrebujete dovolenku a urgentne....a bez deti
@janka54321 nie je napatie uplne sa tvarime ziadne buchoty ,hadky nic
@obsadenemeno keby sa dalo tak este teraz ideme ale on si nemoze dovolit ostat doma ma vela ludi pod sebou
@sandra025 ja ta chapem a aj verim, ze sa nehadate...ale aj napriek tomu tvrdim, ze deti to, ze ste neni stastna vycitia...to je moj nazor...sama mam skusenost zo svojho okolia
@sandra025 sorry si doma bez príjmu, max tak 70€ prídavky na 3 deti a možno 200€ rodičák na najmladšie, aj keď teda má tuším 5 rokov, tak možno ani ten už nedostávaš... To prosím ťa napíš knihu o tom, ako sa z tejto sumy dá financovať bývanie, strava a základné životné potreby pre ženu s troma deťmi, bude sa to dobre predávať... Samozrejme vysúdila by si výživné na deti, ale to nie je zo dňa na deň, pár mesiacov by si si počkala... Takže či sa ti to páči alebo nie, po finančnej stránke sebestačná nie si ani náhodou.
@janka54321 sestra ta vzdy vie ked sme pohadany sme stale spolu a ked prideme knej hned vie
kočky moje...odveci info, ale stopro to neviete 😀 ...dnes je svetovy den ženskeho orgazmu, takže ked sa dnes večer k vam ten vaš ,,geroj,, prituli, tak chodte do toho, máte sviatok, urobte si teda radosť... 😀 😀 😀
Tak tomuto sa hovori nuda, ale nie vo vztahu, ale z tvojej strany, chid do roboty a vela sa toho zmeni, ak povie, ze nemas ist, tak ty povedz, ze zachrabujes rodinu, lebo ju zabija stereotyp
a ty si preco neodlozila mobil/tablet a nešla k nemu ?
skús len tak za ním prist a povedať prepáč...
nevrav nič iné len prepac,
obijmi ho..
a sama uvidíš ako zareaguje
Myslím, že by stačilo to objatie.
@sandra025 Ty nevies co chces podla mna...no takto sa to neriesi...hlavne si to pre pana jana vyrieste vy dvaja medzi sebou povedz mu co citis mozno bude prekvapeny podla mna by spadol na rit keby si precital tvoj prispevok mozno by mu to bolo jedno v tom pripade to nema zmysel silit a mozno by mu to docvaklo a zobudil by sa ale to sa nikdy nedozvieme ak mu to nepovies a to ze ta vecer obchytkava...prepac ale co ja by som za to dala!my mame opacny problem!to predsa znamena ze si prenho stale pritazliva!a treba zistit kde sa stala chyba kedy a preco ste sa prestali rozpravat sorry ale ja si myslim ze toto je aj tvoje maslo nemala si to nikdy dopustit ty si prestala hovorit o svojich pocitoch a preco asi?lebo toto robi len clovek ked je mu ten druhy absolutne lahostajny a nema uz vobec zaujem hovorit druhemu o svojich pocitoch takze moja draha toto nebude chyba tvojho chlapa...
a čo ked ti to vijde a on si ozaj potom najde druhu zenu ?
ako sa s tym chceš zmierit ked siarlis na miss mokre tricko na facebooku ??
si predstav ze by lasku, dotyky, neznodti dával inej ...
to chceš ???
nemyslím....
odchod by bol nebolo riesenie, ale ist s kaluze do blata
Baby vy ste mi dali taku mensiu silu odkladam telefon a budem cakat co spravyy ak nic skusim ja ked ma odbije zajtra to bude na dlho teraz pozera moj oblubeny romanticky serial vymenene zivoty
@sandra025 pozri, celkom rozumiem čo sa u vás deje. Tebe sa zdá, že sa s tebou nerozpráva. Ale vo väčšine dvojíc viac rozprávajú ženy. Čo ty podľa mňa potrebuješ je aby ťa počúval. Ak by jeho účasť na rozhovore bola "áno, skutočne", "to by som neveril", "veľmi zvláštne" "to si ani predstaviť neviem" "to je strašné" alebo len "hmm" určite by si bola hneď spokojnejšia. Lenže to vyžaduje od neho buď vedieť že sa takto má správať, čo nemusí, alebo vyžaduje od neho láskavý prístup.
Lenže ... je tu problém so sexom. On sa skutočne cíti ohľadom tejto veci nasraný, nevie čo s tým má spraviť, jeho agresitivita stúpla čiže zo svojho pohľadu radšej nereagovať na tvoje pindy lebo keby povedal čo si skutočne myslí tak to rozbije celkom a vzhľadom na to že sa cíti ublížený určite nepociťuje potrebu robiť ti nejakú láskavosť, podporiť, prejaviť záujem čo si robila a ako sa cítiš.
Myslím že by si mu mala jednoducho povedať že potrebuješ aby sa s tebou rozprával, teda hlavne pozorne počúval, aby sa o teba zaujímal, občas vymyslel nejaké prekvapenie a tým ťa dobre naladil no a keď budeš dobre naladená bude aj sex.
Lepšie asi by vám to povedal nejaký odborník na komunikáciu, vyzerá to že už ste vo fáze kedy každý má problém robiť nejaké ústretové kroky. Myslím ale že vaša situácie je ľahko riešiteľná mali by ste skúsiť zájsť k odborníkovi. Ak nie, možno by si mala urobiť prvý krok ty a potom mu povedať čo potrebuješ.
No a keby si bola v robote v kolektíve asi by ti prestala táto situácia liezť na mozog a vyriešilo by sa to samo.

@sissy27 to si myslela namna ze som nanom zavisla na peniaze ????pre mna peniaze neznamenajuu radsej budem v chudobe ako sme zacinali predtym sme sa mali radsej aspon som to citila