Po mužovi ide v práci kolegyňa
24. apr 2020
Ženy,dajte please názor. Muz má v práci kolegyňu,ktorá,(podla mojich pozorovaní a pocitu), ide po ňom. Keď sa náhodou stretneme,(bývame blízko seba,ani som o tom nevedela),tak oni sa vykecavaju a ja s jej mužom tam stojíme ako blbci. Ona,keď zbadá toho môjho,tak akoby pre ňu prestal existovať okolitý svet a už ma oči len pre neho,proste to vidieť/cítiť a je to hrozne trápne. Správa sa ako 15r pubertacka a mne je trápne za ňu. Vidím,že ani mužovi nie je ľahostajná,vraj si spolu rozumeju a rozoberajú spolu vsetko.
Predošlá
Strana
z5
Ja si myslim, ze niekedy sa tak rozpravame prave s clovekom s ktorym by sme nic nechceli, prave preto, ze by sme nic nechceli...
@oktoberbaby2020 tiez odporucam sa bavit s jej mužom 🙂
Predošlá
Strana
z5

Ja nevidím nič zlé na tom že sa rozprávajú možno že ty to berieš až moc vážne a vyložila si si to po svojom. Neviem napísala si nejakú situáciu ale nič viac. Či sa stretávajú nejak osamote alebo častejšie ako by sa malo...ale najprv by som to riešila s nim nie tu. Otvorene sa porozprávať že máš taký a taký pocit. Nie sa hádať lebo tým nič nevyriešiš a on ťa ešte vysmeje ze si hysterická.