Po mužovi ide v práci kolegyňa
24. apr 2020
Ženy,dajte please názor. Muz má v práci kolegyňu,ktorá,(podla mojich pozorovaní a pocitu), ide po ňom. Keď sa náhodou stretneme,(bývame blízko seba,ani som o tom nevedela),tak oni sa vykecavaju a ja s jej mužom tam stojíme ako blbci. Ona,keď zbadá toho môjho,tak akoby pre ňu prestal existovať okolitý svet a už ma oči len pre neho,proste to vidieť/cítiť a je to hrozne trápne. Správa sa ako 15r pubertacka a mne je trápne za ňu. Vidím,že ani mužovi nie je ľahostajná,vraj si spolu rozumeju a rozoberajú spolu vsetko.
Predošlá
Strana
z5
Ja si myslim, ze niekedy sa tak rozpravame prave s clovekom s ktorym by sme nic nechceli, prave preto, ze by sme nic nechceli...
Predošlá
Strana
z5

Ja nevidím nič zlé na tom že sa rozprávajú možno že ty to berieš až moc vážne a vyložila si si to po svojom. Neviem napísala si nejakú situáciu ale nič viac. Či sa stretávajú nejak osamote alebo častejšie ako by sa malo...ale najprv by som to riešila s nim nie tu. Otvorene sa porozprávať že máš taký a taký pocit. Nie sa hádať lebo tým nič nevyriešiš a on ťa ešte vysmeje ze si hysterická.