Po rokoch sa ozval bývalý
Ahojte..asi sa len chcem vykecat, mozno pocut nazor, ci skusenosti inych v podobnej situacii bez toho, aby tu niekto nadaval, urazal ci fanaticky moralizoval. Pred manzelom som mala jeden vztah. Bola to najvacsia laska mojho zivota, a ja pre neho este viac. Bolo to take priam az detinsky ciste, bez klamstiev, hadok, rozumeli sme si po kazdej stranke. Po 2 rokoch sme planovali svadbu, deti...zacala som mat vsak pochybnosti, dostala som strach. Moji rodicia ho neprijali, bol z chudobnejsich pomerov, typicky chlapec z dediny, bez vysokej skoly atd. Presny opak mna v tomto smere. Avsak ja som ho videla inak...bol ku mne uzasny, pozorny, zahrnal ma sialenou laskou, bol pracovity, snazivy..no moj strach zacinal byt coraz vacsi, najma ekonomicke rozdiely zacinali byt problem, nasi sa mi vyhrazali, ja som sa bala, co s nami bude, kam pojdeme, ja som este studovala...a tak som mu nechtiac tymto vahanim velmi ublizovala, vela krat plakal, ja tiez, az som dosla k zaveru radsej sa rozist definitivne..nastalo peklo pre mna a hlavne pre neho. Pol roka nikam nechodil okrem prace, cakal ze sa vratim. A veru vratila som sa,ale az po roku a to som nevedela, ze uz ma ine dievca. Nestretli sme sa, len mi volal,kde som tolko bola, ze teraz uz ma 4 mes.priatelku, ktora ho ozaj lubi, ze mu nedovoli svedomie len tak ju teraz poslat niekam...plakal v telefone. Ze ma teraz strach on, ze ho znovu opustim, ze zas bude len on trpiet a teraz sa uz ako tak po roku spamatava, hoci ho to stale boli a ze bude uprimny, stale ma lubi a mozno aj bude, ale nebude ublizovat priatelke, lebo je to velmi dobre dievca. Tym to padlo...ja som si casom nasla ineho, vydala sa..prisla dcerka. No prislo obdobie, ked sme sa nahodne stretli, bola som s dcerkou a on mal znovu slzy v ociach :/ povedal, ze je mala nadherna, ze mohla byt takto nasa, a ze aj keby som mala 10 deti, vsetky by miloval rovnako ako mna, aj keby neboli jeho...povedala som len, ze ma stale tu priatelku, treba ist dalej a on suhlasil, ze ano, ine neostava. Ale este povedal, ze clovek nikdy nevie, mozno sa aj on ozeni, a o 10-20-30 rokov pride nieco, co nas napriek hlupemu osudu znovu vrati k sebe, lebo to tak malo byt...odvtedy sme sa nevideli, roky plynuli dalej. Obcas na neho pomyslim, poviem si, ze som mala byt odvaznejsia kedysi...a teraz pred par dnami zrazu napisal...ozenil sa pred pol rokom, stavaju si svojpomocne domcek. Blahozelala som mu, ze konecne je stastny a zije svoj sen, aj ked srdce mi busilo a rozplakala som sa. On napisal, ze toto jeho snom nie je, berie to len ako dalsiu etapu svojho zivota. Ze nieco mu chyba, len nevie co. Tak ja ze mozno dietatko, aby citil kompletnost rodiny, ved deti zboznuje. Jeho reakcia ma prekvapila, vraj deti nie, na to je casu este dost. A pomedzi ine opakoval, ze sa niekde stala chyba, ze to malo byt uplne inak, vraj sa ma nikdy nechcel vzdat. No a prosil o stretnutie...co som povedala, ze uz by nebol dobry napad, je zenaty, ja vydata a ze uz nie som davno ani tym milym peknym dievcatkom,ako si ma pamata. Napisal mi, ze som stale nadherna, presne ako si ma pamata...a ja ze to vies odkial??a on len "viem". Vraj je toho dost, co si musime povedat...az prilis vela. A co najskor. No a ja mam strach, netusim co by to so mnou urobilo, keby sa stretneme a rozpravame, tuzim ho znovu vidiet, aj ked to odmietnem, lebo to nie ke spravne a aj on sam hovori, ze nebude mi vela pisat, lebo by tazko vysvetlil zene kto som a preco si piseme..cize ani on jej nechce ublizit. Mozno ma len potrebu nejako to uzavriet v sebe uz a ist dalej. Ozaj neviem, neviem si predstavit, o com sa chce porozpravat, ved vsetko je prec a minulost nezmenime...neviem, preco sa mi ozval...co si o tom myslite?
@alaguema ano, moj muz je skvely...nie je medzi nami taka ta vasen, vela krat sa nestihame ani porozpravat ci kvoli povinnostiam,unave...ale viem, ze ma lubi. Robi pre nasu rodinu vsetko co vie a moze, ked som smutna, vystiska ma, pyta sa co sa deje a aj ked je obcas nieco proti jeho voli, dovoli mi to len nech som stastna...len skoda,ze ta iskra tam nie je...obcas mi pride ako ten najlepsi najuzasnejsi priatel...neviem ci ma chapes...
@radkanika myslis, ze pri kazdodennych povinnostiach by bola vasen s byvalym? u nas s muzom bola iskra vasen a vsetko, ked chodieval za mnou. kym sme sa nevzali. odkedy sme sa vzali, on je pol dna v praci, ja v skole, prideme domov, kazdy ma svoje povinnosti, casto mame cas sa porozpravat az vecer, ked uz vlastne zaspavame. a to sme prosim pekne este mladi, ale zivot nepusti 😀.
vzbudil v tebe vycitky, ze trpel, do konca zivota ti to moze pripominat a chciet za to nieco, aj ked sa stretnete, tiez mi pride ako vecny trpitel a vzdy to proste bude vediet vytiahnut. nemam pocit, ze by chcel len nieco nevinne, asi by inak reagoval. a hlavne ked obaja sa tak velmi chcete stretnut doslova tajne, to nevyzera ani z jednej strany na nevinny uprimny rozhovor, skor naopak. pride mi to dost ako podraz pre vasich partnerov. keby aspon jeden z vas bol slobodny, tak by to bolo este pochopitelne, ze ked este neslubil nikomu lasku a vernost, tak to chce skusit. ale ked uz mate obaja rodiny, no neviem. dost riskujes. ale asi tazko sa odolava starej laske...
@radkanika suhlasim s alaguema, ze to nie je o milote, alebo sladkom usmeve...je to presne o tom erotickom podtone...o jemnych vibraciach, lahkom baleni...ja som nikdy nepochopila, ked niekto so mnou flirtoval, az ludia co boli okolo mna mi to museli povedat 😀 ze: wooow, ten ta ale totalne balil...a ja,ze: fááákt?? 😲
(ja neviem, to musi byt nejaky druh flirtovej demencie 😀 )
Kto chce kam... Si namotana momentálne a nezabráni ti v tom stretnutí uz nic ... Môj predpoklad: v najbližších mesiacoch s najväčšou pravdepodobnosťou dostaneš od života par po papuli tak zľahka na vytriezvenie...(ak by si nerozumela co tym myslim - muž ti na tuto srandovnu záležitosť dôjde, a vyvodí z toho iste nejake závery, ktoré sa ti páčiť nebudú ...
Ale zas bude to dobre na to, ze budúceho manžela si uz budes vážiť viac
Ak si este nebola v tej sprche, daj si studenú .. 😀
@taami hnusno povedane, ale pravido...ak by jej muz prisiel na to v stave, v akom sa sitaucia nachadza teraz, pravdepodobne by to velmi narusilo cele manzelstvo a jeho doveru...mozno uz nieco tusi a citi, ze sa vzdaluju od seba... preto to kino a stiskanie ruky...muzi tiez nie su obmedzenci, co citia len hlad a smad... 😒
ublizila si mu....a teraz chceš ublizit dalsiemu....aj ked ta to velmi taha nechod.....načo aj uz je to x rokov.. zivot siel dalej nič sa neda vratit.....
@tomiholjubavi
Pravda býva niekedy hnusná
Nech sa nechá vláčiť emóciami, ale vyberie za to dan, nic nie je zadarmo. Akurat, ze riskuje nie len za seba, ale za celu svoju rodinu.
Popravde nemam rada takéto omáčky, vyplakavacky a celkovo ked sa niekto tvári ako bezprizorny
Ale teba rada čítam, mas z môjho pohladu velmi inteligentne názory a zmysel pre humor co sa málokedy vidi 😀😀 len tak dalej😀
@miriam11 ja si sice myslim, ze len klame a namotava...ale ak by to myslel uprimne, tak to ozaj nie je zdrave ponatie vztahu a moze to byt aj nebezpecne..a urcite by som s nim nesla sama do opusteneho lesika...
@taami dakujem 🙂 <3
tiez nemam rada vyplakavacky za ucelom manipulacie..ani od zien a uz vobec nie od chlapov...riskuje a velmi...aj ked tam pojde s peknym umyslom, je vysoka sanca, ze to nedopadne podla jej predstav...ja by som sa takehoto stretnutia stranila...
kocky, ale vazne. uz niektore vase prispevky zneju tak, akoby bola nesvojpravna. to vy ju vidite v posteli s nim, ona sa jasne vyjadrila, ze si rodinu obhaji. a ked tu argumentujete, ze je byvaly.. no co? byvalych treba postrielat? tak maju nieco nedoriesene, nech si to vyriesia. a ak by on chcel nieco viac, autorka ma rozum, vie predsa povedat jednoznacne nie. a aspon zisti, ci je chrapun alebo nie je. ale hladat za jednym nezavaznym stretkom krach manzelstva, to uz ake telenovely pozerate?
a sorry, nechcem nikoho urazit, ale niektore to strasne prehanate..
@miriam11 aj mna toto napadlo, ale nechcela som vytvarat konspiracne teorie 😀 ale pomsta ako motiv takehoto zvlastneho spravania nie je az take sci-fi, ci?
aj keby sme sa pridrzali cisto len faktov - je zenaty a bud jednej, alebo druhej zene urcite klame. a riskovat stratu milujuceho manzela kvoli klamarovi nie je dobry napad.
Chcela by som vidiet, ako by sa byvaly zatvaril, keby nasiel v Telefone svojej manzelky SMS v tomto zneni, ze jej nejaky byvaly by sa s nou rad osprchoval...je to od neho vrcholne egoisticke...by som ho kopla do zadnice. Achchchch!
a este...vravela si,ze pisal ze vie,ze si stale krasna a ty ze ako to vie....mozno o tebe vie viac ako si myslis...a uprimne...v albume z r.2013 sa sama "chvalis" darcekmi k vianociam detom....ipad dcerke / tatino uz ma, tento je dcerke/ .....vie, ze si ho nechala pretoze je chudobny, vie ze si si vybrala luxus....ktovie ake su jeho umysly. Ja osobne,kebyze som bola on a ty ma nechala preto ze som chudobna,ze nemam VS, ze nedam tvojmu decku drahe veci a vsetko co teraz mas.....neodpustila by som ti to nikdy. a stretol sa s tebou a aj tak sa ozenil.
Ja by som zobrala deti a odisla od ženy ktora je s prepáčením sibnuta a vymysla byt na jeho mieste by som sa postatala aby si deti uz neuvidela
@radkanika minulosť a všetko čo ste prežili, by si mala brať len ako krásnu spomienku. Teraz ste už inde, máte svoje životy. On ťa láka na to, že sa vráti veľká láska , veľké porozumenie, vášeň... Ale to sa už teraz nedá, jednoducho to neide.
Mám známu, ktorá dala svoje 3mesačné dieťa do jaslí len preto, aby si nemusela s manželom brať pôžičku na bývanie, ale aby všetko postupne dozariaďovali z 2 výplat . Potom, po rokoch, ten jej syn, keď už bol dospelý, tak aj keď bol ženatý, každý deň chodil za mamou a zanedbával manželku a deti. A jeho mama spokojne hovorila : Janko môj, keď som s tebou nemohla byť keď si bol malý, tak aspoň teraz si ťa užijem!
Tak si ho užívala, až kým sa nerozviedol...
Toto mi tiež príde podobné, nahrádzate si niečo, čo už je minulosť, čo sa už teraz nahradiť nedá. Neľutuj, ako to bolo, neživ v sebe výčitky. Ty sa v tom stále rýpeš.
A keby ťa tak miloval, povedal by to jasne a bojoval by o Teba. Buď šťastná, že si to s ním skončila, chýba mu totiž charakter.
@radkanika a mozno konverzaciu cital manžel, možno kvoli tomu ta pozval na rande, pre mna si jedno soplave decko, lebo dospela rozumná žena si vie vážit a hlavne strazit to cenné co ma, ale tebe to evidentne nestačí...tie keci co mu chceš povedat mu napis, ked mu vypisujes o sprche tak znesie aj toto, on sa chce stretnúť kde vas nik nevidi...a ty si co? Z jahody, ci mesiaca spadla? Ja viem ako to je byt tou podvazdanou, uprimne? Chce sa ti umriet...toto cheš urobit muzovi? Alebo sa stretnete, ty mu povies svoje, nic sa nestane..no niekto vas uvidí dozvie sa to muz bude chcieť výpis hovorov...a to mu ako vysvetlis? Ze najskor som si vypisovalsms potom som šla na stretnutie lebo co? To si fakt taká naivna? Je mi tak smutno, alebo vies co? Chod nech ta pretiahne a chudák muž aj s jeho novomanzelkou, nech si najdu lepších ku sebe, nezasluzite si ich!!!!!džel
@absurdum ona nie je nesvojpravna, ale je namotana, na polku uz zmanipulovana, citi vinu z jeho utrpenia, co jej on velice ochotne predhadzuje kazdu chvilu na oci. zena nemusi byt sprosta, alebo slabej vole... sikovny manipulator, ktory vie, kde mas slabu stranku, ta dostne tam kde chce raz dva. ☹ to je jedna vec.
druha, ze jej muz ho neznasa a keby sa to dozvedel, rozbil by mu papulu (co by bola asi prirodzena reakcia vacsiny muzov).
nemyslim si, ze prehaname...skor predvidame...a ja osobne nepozeram ziadnu telenovelu. naposledy som este s mamou a sestrou kukala esmeraldu..a to uz su roky pána. 😀 a je tiez rozdiel byvaly a byvaly...keby stretnem nejakeho zo svojich byvalych moze mi aj pozlatenym vtakom mavat, krokodilie slzy ronit, písat listy jak mlady werther, briliantove prstene nosit, prirovnavat moj pohlad k sviezej jarnej lune a neviem co este....ani brvou by som nepohla...s takymi byvalymi sa moze baba stretavat kolko chce...lenze toto ocito nie je ten pripad.
@tomiholjubavi predvidate 🙂 . tak nech sa s nim stretne a uvidime, ci ste predvidali spravne 😉 . teda v pripade, ak nam da vediet..
Dala by som ti na výber But on alebo deti porozmyslaj .. ale otec je otec
ja osobne si myslim, ze nema zly zivot. mala a ma milujucich rodicov, ktori je davali vsetko, boli dobri, co je spravne, milovali ju a stale ju miluju., ma ako pisala...vysnivanu skolu.... Momentalne ma dobreho muza,ma rozkosne dietatko, nezije vo financnej tiesni, a moze si ponechat spomienky na peknu lasku kedysi....zelam jej nech sa jej v zivote dalej dari,mnohe zeny toto nemaju.......

@radkanika flirt nie je vôbec o milote a sladkom úsmeve. Je to umenie reagovať vtipne a s erotickym poddtónom. A cez písmená tvoj úsmev nevidí. Vidí len sprchu a teba v nej 😀