Po šiestich rokoch sme sa rozišli
ahojte chcem sa vam zdoverit s niecim co ma velmi tazi. s parterom som sa po 6tich rokoch rozisla preco? mali sme krizu dost velku nekomunikovali sme nespali spolu spavali sme kazdy v inej miestnosti nechcel sa rozpravat nic tak som to brala ako uzavrete a ze idem od neho asi 2mesiace pred ofic.rozchodom sa stala ta vec. ja som ta co to vsetko posrala tym ze som sa raz vyspala s kamaratom nenavidim sa zato do dnes kazdy den mam vycitky ze som si tym znicila vsetko kamarat ma priatelku su stastny nic som nikdy nikomu nic nepovedala a prajem im stastie. ako cas plynul dali sme sa zase s partnerom dokopy po 8mich mesiacoch kazdy sme byvali v inom byte mame 5rocnu dceru nastahoval sa naspet ku mne ked sme sa davali znovu dokopy tak som mu to chcela povedat ale on ze nechce nic vediet ani nebude po nicom patrat. vsetko je super milujem ho on mna cakame babatko po ktorim tuzil. ale ja sa stale neviem vyrovnat stym co som spravila mam stale vycitky neviem ako dalej..nechcem znovu prist o rodinu to co sa stalo mi riadne otvorili oci viem kde je moje miesto a takisto ake mam priority nikdy v zivote by som to uz nezopakovala nikdy je mi nagrc samej so seba.
@charlie1980 nemam potrebu mu to hovorit bolo to v case rozchodu potom sme sa dali znovu dokopy a ja mam stale vycitky ak by som mu zo povedala pravdepodobne by bol koniec...a nechcem znovu prist o rodinu neviem co robit😓
@hlupahlupa No, ved potom si to uz vyriesila.
@charlie1980 sa bojim aby sa to nedozvedel
len nezrelí jedinci riešia problémy vo vsťahoch tým, že hneď sa idú s niekym vyspať. Najlepšie s kamarátmi ☹
@oli18 som si vedoma svojej chyby a ver mo vzivote by som to uz nezopakovala akazdeho by som odtoho odhovorila nestoji to za to....my sme sa rozisli a dali sme si druhu sancu a ja to uz nechcem a anepokazim chcela som mu to povedat ked sme sa davali dokopy on nechcel nic pocut ze je to minulost a mam pozerat dopredu
Si normálna? určite mu to nevrav? načo??? stalo sa to raz.. on by automaticky rozbil vzťah "kamošovi".. nerieš to, zabudni na to, mýliť sa je ľudské a stávajú sa aj ovela horšie veci... saám ti povedal, že nič nechce vedieť, tak načo mu to chceš vravieť????
@hlupahlupa uz som ti napisala predtym.. nerozoberaj to tolko, nepozeraj sa spat, nikomu nic nehovor, odpusti si, nemysli na to - vytesni to z hlavy, minulost nezmenis a v buducnosti sa hadam poucis zo svojej vlastnej chyby..tak preco sa v tom tolko sprtas??? ked mas neustale nutkanie na to mysliet a nevies si odpusitt navstiv psychologa
@luciferkax nechcem mu povedat nic len som taka drbla ze teraz mam strach ze sa to dozvie kamos mi povedal ze on to nepovie a ze je to zabudnute a ze sa vlastne nic nestalo a ze mam na to kaslat. ale aj tak strach a vycitky mam
@zibi mas pravdu pojdem k psychologovi bojim sa co ak by sa to dozvedel som tak sprosta
@hlupahlupa vyčitky su normálne, ale po dvoch rokoch je fakt najvyšší čas to hodiť za hlavu, nikoho si nezabila, o nič nejde..
@luciferkax strach a vycitky su stale...strach ue sa to dozvie neviem si predstavit ze opät mam prist o rodinu pojdem k psychologovi
asi som hlupa ze stale vycitky su chlap by ich asi nemal mne sa nikd toto nestalo mozno aj partner nieko mal alebo neni tiez az tak sväty lebo nechce vedet a tiez povedal ak ma bude chcet podviest tak ma podvedie a ja nikdy nedozviem a ja ani nechcem nic vediet neskumam nepatram raz som mu nasla spravy typu kedy sa dohadoval na sexe s jednou ale neriesila som to a ani nebudem verim ze to nespravil resp.aj ked nechcem to vediet...mam svojich vycitek dost a je pre mna dolezite nieco ine viem ake mam priority ale jasne ze nie za kazdu cenu ja som do zivota ponaucena dost so svojej chyby.
@hlupahlupa chod na spoved, alebo ku psychologovi, to staci, nekaz rodinu, ked je stastna, tot moj nazor
@hlupahlupa navyse uz si to olutovala, riesis to aj verejne, lebo Ta to tazi, takze si nieco za to vymysli, nieco dobre ze urobis dakomu inemu, nejaku psychologicku vymenu, napr. ze budes super matka eko bio vztahova a neviem aka :D ... to bol vtip samozrejme, nieco vymyslis
@ivkadracova ja mam teraz strese lebo znamej sa prislo na neveru po 5tich rokoch ze ten pan sa zacal tym chvalit jej muz sa ho to spytal ci je to pravda a on to potvrdil... takze teraz sa bojim aj ja a ano lutujem to kazdy den modlim sa bohu za odpustenie a kazdy den dakujem za to co mam a snazim sa byt co najlepsia matka zena.
@hlupahlupa tak neni o com, ked kamarat neni na hlavicku tak sa na ty vy .... je to stara zalezitost, ja by som to uz davno uzavrela, ale chapem ze si ina povaha, trosku dlhsie Ti to bude trvat, drzim palce
@hlupahlupa predovsetkym by si sa mala vsetkeho prestat bat... hrozne sa nad vsetkym zamyslas a analyzujes.. a mozno to vsetko co citis ma korene niekde inde..vela ludom sa ulavi, ked sa partner o nevere dozvie a odpustia si navzajom..teba to stale prenasleduje.nevies to nechat tak a prestat riesit, tak radsej za odbornikom, lebo si znicis rodinu a aj vztah a aj vsetko... 😖
@hlupahlupa este sa ta chcem spytat, lebo som to asi az teraz pochopila celkovo..tvoj muz vie o nevere s nejakym xy muzom , ale nevie, ze to bol tvoj, vas znamy ano? a bojis sa toho ked sa to on dozvie ze to bol ten vas znamy ze z toho bude zle? ako ja si myslim, ze on mozno aj vie, ze to je niekto znamy z okolia, podla mna ta nema prepac za taku lahsiu zenu, ,ze sa vyspis s niekym koho nepoznas... mozno aj preto nechce vediet podobrnosti..mozno sa to aj dovzedel od niekoho a uz to nepotrebuje pocut od teba..chlap si tieto veci spracovava v sebe ... vo vnutri.nepotrebuje o tychto veciach komunikovat a rozoberat ho ako zena...ty navstiv psychologa, alebo to ries dookola s kamoskou kym ta to neprejde, zena potrebuje hovorit..chlap taky nie je ..
@hlupahlupa jednoducho si odpust, takto sa ti nebude dat ani zit. A maj sa rada. Vztah so sebou si buduj, aby si seba nestratila. Fakt. Mala som strasne uzkosti (aj mavam obcas), nedalo sa mi jest, ani spat, boli to konkretne a velmi vazne problemy v rodine, este celkkm nepominuli, ale zacala som sportovat, ucit sa, stravovat lahsie, mam plany, som nezavislejsia od partnera a je to lepsie.
@zibi on vie ze sa nieco dialo ze som s xyze som nieco asi mala ale ze po tom patrat nebude a mysli si ze to bol uplne niekto iny... a ja sa bojim celkovo keby sa dozvedel aj ked asi tusi ale neriesi a nechce nic vedet. kamoska mi radila ze uz aj keby sa dozvedel mam zatlkat a prinajhorsom zviest to ze sme boli od seba a trvat na tom ak chcem mat muza a rodinu. neviem
Podla mna by si mala ist psychlogicke.. Si povaha ako ja 🙂 Tiez mam vycitky hned a musim sa priznat, neviem podvadzat ani klamat 🙂 Moc to riesis.. Muz mal podla mna tiez bokovky, podla toho co pises, tak neviem preco to teba tak trapi... Si tehotna a mas dcerku.. Uzivaj si to a neries zbytocnosti.. Kazdy mate svoje tajomstva..
@zuzanahc1 prave nikdy som neklamala asi mas pravdu musim k psychologicke snad ta mi pomoze😓😔
@hlupahlupa chod fakt k tej psychologicke..ma napadlo ze aj tehu hormony mozu robit kadejake stavy.mskus magnezko..mozno sa trochu upokojis..jecsuper pri depke a blbej nalade..ale piznam ludi co v tehu sli k psychologovi lebo mali divne stavy...ta mozno ukludni..
@zuzanahc1 skor mam obsvy co spravit ak by sa to dozvedel je odtoho dva roky😐😔😔
Za dva roky už je premlčaná doba :D Sama som nikdy nikoho nepodviedla.. Ale píšeš , že neboli ste spolu a jemu si našla v mobile sms od žien, tak čo??? N-E-R-I-E-Š ! Ukludni sa, povedz si že ste si quit a hotovo.. Obrátili ste nový list a začali odznova..
@zuzanahc1 ked som ho podviedla boli sme spolu potom sme rozisli ja som to ukoncila aj vdaka mojim vycitkam potom sme sa dli dokopy... ja som dost naplasena vsade citam ze po 8mich roch sa dozvedeli o nevere dokonca po10tich alebo 40tich sa bojim ze sa dozvie nechcem to znovu pokazit co sme si dali druhu sancu
Ja nechápem na čo to riešiš. pozri sa radšej do postele na to spiace dieťa a svoje tajomstvo si nechaj pre seba.. na čo mu to hovoriť? tlieskať ti nebude.. alebo čakáš že ak mu to povieš že mávne rukou a ideme ďalej? Proste to hoď za hlavu, svojmu svedomiu dohovr nech dá pokoj.. a ži ďalej. Buď vďačná že ste dostali druhú šancu..
Hod to za hlavu a chod uz dalej.. podla vsetkeho to, ze tvoj chlap bol pred ukoncenim vztahu odmerany a spaval oddelene bolo tiez pritomnostou inej zeny ci zien. No a pokial nestaci, priklad z mojho zivota - kedysi davno ma moj terajsi manzel nechal kvoli inej. Zacala som si iny kratkodoby vztah. Dali sme sa po jeho ukonceni ale zasa dokopy.. no a skrelo ma to, ze mam tajomstvo, pred svadbou som mu to povedala (tiez som sa bala, ze ak nie ja, nejako sa to dozvie). A odvtedy som to milion krat olutovala!! Prve dva tri roky po sobasi som to mala casto vycitane a myslim, ze ho to este dlho skrelo. Moje priznanie nebolo ani pre jedneho z nas vtedy dobre a zivot aj tak bezi len dalej. Druhy krat by som taku chybu uz neurobila a nepovedala.
@kudyca ja len neviem co robit ak sa to dozvie hodne je pripadov ze sa dozvedeli az po niekolkych rokoch a podobne...

@hlupahlupa wtf?