icon

Po šiestich rokoch sme sa rozišli

hlupahlupa
4. aug 2015

ahojte chcem sa vam zdoverit s niecim co ma velmi tazi. s parterom som sa po 6tich rokoch rozisla preco? mali sme krizu dost velku nekomunikovali sme nespali spolu spavali sme kazdy v inej miestnosti nechcel sa rozpravat nic tak som to brala ako uzavrete a ze idem od neho asi 2mesiace pred ofic.rozchodom sa stala ta vec. ja som ta co to vsetko posrala tym ze som sa raz vyspala s kamaratom nenavidim sa zato do dnes kazdy den mam vycitky ze som si tym znicila vsetko kamarat ma priatelku su stastny nic som nikdy nikomu nic nepovedala a prajem im stastie. ako cas plynul dali sme sa zase s partnerom dokopy po 8mich mesiacoch kazdy sme byvali v inom byte mame 5rocnu dceru nastahoval sa naspet ku mne ked sme sa davali znovu dokopy tak som mu to chcela povedat ale on ze nechce nic vediet ani nebude po nicom patrat. vsetko je super milujem ho on mna cakame babatko po ktorim tuzil. ale ja sa stale neviem vyrovnat stym co som spravila mam stale vycitky neviem ako dalej..nechcem znovu prist o rodinu to co sa stalo mi riadne otvorili oci viem kde je moje miesto a takisto ake mam priority nikdy v zivote by som to uz nezopakovala nikdy je mi nagrc samej so seba.

Strana
z3
kudyca
8. aug 2015

@hlupahlupa tiez som sa vtedy toho bala, tak som povedala.. uplynulo 10 rokov a okrem mna mu to nikdy nikto nespomenul. Ak by sa aj stalo, on sam nechce o tom predsa nic pocut. Ver mi, ze to riziko je stale menej ako to, ze by si mu to hned porozpravala.. nikdy viac v zivote by som uz o tom vopred nerozpravala. Naozaj bolo mnoho momentov, ktore mi ukazali, ze to bola chyba. A viac ako to co som spravila som lutovala to ze som to sprosta vobec hovorila

hlupahlupa
autor
8. aug 2015

@kudyca a ked sa tak stane tak co potom nebude to horsie ked pojdem s pravdou von ? ale mam zatlkat a povedat ze to bolo vcase ked sme spolu neboli? neviem tie vycizky su fakt silne uz su od toho dva roky a ako sa hovori na pravdu sa vzdy pride toto ma strasi najciac

jaruska8
8. aug 2015

@hlupahlupa Skús zabudnúť. Boli ste skoro rozídení, nebolo to len tak, že by ste boli šťastní. Tak to nechaj tak.

zuzanahc1
8. aug 2015

Ak sa to náhodou dozvie, stane sa presne to isté čo by sa stalo keby si mu to povedala Ty.. Jeho reakcia bude taká istá... Možno to aj vie alebo tuší , ale kedže mal aj on svoje za ušami kašle na to a nerieši to.. Tak zabudni.. čo bolo, bolo...howk

hlupahlupa
autor
9. aug 2015

@zuzanahc1 ak sa to dozvie neviem ci s pravdou pojdem von alebo zatlkat inak stane sa to ze bude koniec neviem co spravim sama s dvomi detmi rozbila som tym celu rodinu.

kudyca
10. aug 2015

@hlupahlupa nehovor mu nic, nic tym teraz nezlepsis, baby tu maju pravdu. A ak by aj nahodou, stavim sa, ze on sam nie je cisty a na to obdobie chce zrejme tiez zabudnut.... cize by som to v krajnom pripade zvalila na obdobie rozchodu alebo sa uz odmietla vyjadrovat k uzavretym veciam. Nic si nerozbila, ale teraz to nezlepsujes tym, ze sa k tomu vracias. Vztah sa vam vtedy rozbil a bol uz dlhsie rozbity predsa z inych pricin.
Tak ti prajem vela pozitivnych myslienok a radosti z deticiek, na ne a na rodinu sa teraz upriam a tes z peknych spolocnych chvil 🙂

sklamanakanya
11. aug 2015

@hlupahlupa výčitky svedomia sú normálne. Ale nie až do takejto miery. Mala si dôvody. Bohvie čo on porobil....
Pouč sa, odpusť si. Nenič si život aj iným.

Strana
z3