icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

jana_eyre_2
18. sep 2025
@anonym_autor

@jana_eyre_2 samozrejme ze som sa branila a stale mam za to ze muz ma odist z bytu ako slusny clovek pri hadke aa nie bit zenu

@anonym_autor a tvrdím niekde snáď opak? Zamna je úplne neprijateľné takéto správanie všeobecne.. ale pýtala si sa kto je na vine pri bitke ktorú opisujes..

anonym_4f4e52
18. sep 2025

Veď prave vy sa vzájomne ťaháte ku dnu a riešite kto je horší
si myslis ze ako dopadnete?sama vieš ze to nieje normálne
Ty máš dg
On ma isto tiež dg
Prečo si ničite život?si myslíš že je to sranda?
Ani nevies o chvíľu budeš stará a s chlapom co ta väčšinu života mlatil

anonym_4f4e52
18. sep 2025

Najhoršie je ze máš diagnózu a preto si neuvedomujes ako sa správaš a aký vedies život
Máš život chorého človeka
A to nieje v zlom ale fakt

earlgrey
18. sep 2025

A to vínko s kamarátkami, čo si predtým spomínala? 🤔 ale to je jedno...rieš tú diagnózu...a psychiatričke povedz všetko..celú pravdu...
Ináč, hysterický plač a rev, vzlykanie na celý byt vadí aj mne, keď to robí moje 7 ročné dieťa...tak si neviem predstaviť, keď to robí dospelá žena.
Ja tiež veľa plačem...ale plačem tak, že to nikto nevidí a nikto nepočuje...plačem, lebo mi to pomáha prekonávať stres, úzkosť a iné problémy, ktoré v živote mám...nikto ti ten plač nezazlieva, ale plakať sa dá aj normálne...aby si tým neobťažovala svoje okolie...

viera012345
18. sep 2025
@anonym_autor

Ja nechapem

Moja.mama.pocas hadok buchala oso vsetkym jacala na otca po stole trieskali obaja.. A oco jej nikdy nedal po hube

@anonym_autor ... vidíte,aj tak sa dá.Dokonca,da sa spolunažívať aj bez bitky.Niektori miesto toho komunikujú... možno trochu ráznejšie, ale bez nadavok

momo00
18. sep 2025

No ak si myslíš, že pivo nie je alkohol, tak už si stratená! Aj to pivo je dosť a tie tri panáky už mega moc. Ja toto vipiť, tak som úplne na mraky. Takže ty si riadna pijaňa. A prečítala si si všetko? Aj o práci atď. A rumázgať na celý barák je divné. Čo tým chceš dosiahnuť? Máš problém, pretože namiesto liečby sa opíjaš. Ja som si bežne k obedu teda pivo nedávala ani keď som neužívala lieky. A to čo rozprávaš ty hovoril aj svokor, že pivo nie je nič. A vieš čo pred rokom sa prechľastal k smrti. Takže ty si vlastné priznala, že piješ pravidelne, keď si dáš pivo k obedu. Tak sa nevyhováraj! Presne tie tvoje drísty som počúvala roky. Ty máš brať lieky na tie tvoje ataky a nie sa spíjať ako doga. Jasne som ti písala, že toľko alkoholu by bolo vidieť aj na dospelom chlapovi, ktorý je najedený. Nie to na tebe a to bez jedla a hneď ráno. Ak to nedokážeš v tej tvojej hlave pochopiť, tak si stratená. Prajem ti aby si sa čím skôr dala na liečbu. Ale s tvojím správaním určite nebudem súhlasiť. Bola si na chybe ty. Vyvolala si hádku, odišla si z domu sa opiť, prišla si domov nacápaná a zase si prešla do útoku. Obaja ste divný ale ty čo stále opisuješ je úplne šialené! Ty to ale nedokážeš pochopiť. A predstáv si to hlasné rumázganie je úbohé. Ľudia plačú normálne potichu a občas vzlykajú. Ale nie tak aby to bolo počuť aj na koniec ulice. To ti asi umocnil ten alkohol čo si mala v sebe.

victory7897
18. sep 2025

@anonym_autor
No ja len dúfam že neplanujete deti ....prosím nie ,to dobre nebude ...zamestnaj sa ,nech ti dr.predpiše lieky na ukľudnenie, a nepi už ...

autor
18. sep 2025
@jana_eyre_2

@anonym_autor a tvrdím niekde snáď opak? Zamna je úplne neprijateľné takéto správanie všeobecne.. ale pýtala si sa kto je na vine pri bitke ktorú opisujes..

@jana_eyre_2 jasne ze sa nesmie muz tak chovat ale budis. Co mam na to povedat. Je to cele chore.

autor
18. sep 2025
@victory7897

@anonym_autor
No ja len dúfam že neplanujete deti ....prosím nie ,to dobre nebude ...zamestnaj sa ,nech ti dr.predpiše lieky na ukľudnenie, a nepi už ...

@victory7897 nie deti zatial nie. Odkladame to a doteraz sa nam. Nepostastilo ani. Myslim ze niekdr bude chyba kedze mame sex rok kedyKolvek a naplno a dieta nie je. Asi nemozeme mat

autor
18. sep 2025
@momo00

No ak si myslíš, že pivo nie je alkohol, tak už si stratená! Aj to pivo je dosť a tie tri panáky už mega moc. Ja toto vipiť, tak som úplne na mraky. Takže ty si riadna pijaňa. A prečítala si si všetko? Aj o práci atď. A rumázgať na celý barák je divné. Čo tým chceš dosiahnuť? Máš problém, pretože namiesto liečby sa opíjaš. Ja som si bežne k obedu teda pivo nedávala ani keď som neužívala lieky. A to čo rozprávaš ty hovoril aj svokor, že pivo nie je nič. A vieš čo pred rokom sa prechľastal k smrti. Takže ty si vlastné priznala, že piješ pravidelne, keď si dáš pivo k obedu. Tak sa nevyhováraj! Presne tie tvoje drísty som počúvala roky. Ty máš brať lieky na tie tvoje ataky a nie sa spíjať ako doga. Jasne som ti písala, že toľko alkoholu by bolo vidieť aj na dospelom chlapovi, ktorý je najedený. Nie to na tebe a to bez jedla a hneď ráno. Ak to nedokážeš v tej tvojej hlave pochopiť, tak si stratená. Prajem ti aby si sa čím skôr dala na liečbu. Ale s tvojím správaním určite nebudem súhlasiť. Bola si na chybe ty. Vyvolala si hádku, odišla si z domu sa opiť, prišla si domov nacápaná a zase si prešla do útoku. Obaja ste divný ale ty čo stále opisuješ je úplne šialené! Ty to ale nedokážeš pochopiť. A predstáv si to hlasné rumázganie je úbohé. Ľudia plačú normálne potichu a občas vzlykajú. Ale nie tak aby to bolo počuť aj na koniec ulice. To ti asi umocnil ten alkohol čo si mala v sebe.

@momo00 ale prosim ta male pivo za tazkym obedom niekedy nie je pitie a opijanie sa. Prosim ta. A nie muz to necitil absolutne ze som si vypila. Mam zuvacky a netackalo ma. Ja sa viem ovladnut aby nikto na mne nic nevidrl ani najmenej. Dobre mi to ide. On nenavidi chlast takze aj ked s kamoskami ideme von na vino a slavnosti dam si dve dvojky zuvacky a nic. A som ok.
Nikto nic nevidi ani moja vlastna mama. Ja fakt vela znesiem len potom placem proste nahlas niekedy. Ale to je tak cele. Ja by som. Nebola nanho zautocila. On zautocil pevy.

momo00
18. sep 2025

@anonym_autor ty si ale doktorka🤣🤔. Ty po roku povieš, že nemôžete mať dieťa. Ale sama sebe pomôcť nevieš iba alkoholom.

autor
18. sep 2025
@oblecenie99

View čo, ja si aj viem predstaviť, že by ste teoreticky mohli byť obaja "normálni", a že to, čo sa deje s vami ste si spôsobili sebe navzájom. Vy proste k sebe extrémne nepatríte, nehodíte sa, vytiahnete jeden z druhého to najhoršie, čo v sebe máte, a menite sa na zvieratá. Myslím si, že je najvyšší čas na terapiu, ktorá by mala začať s tým, že sa rozídete. Kým sa nestane nejaká tragédia.

@oblecenie99 asi sa nehodime. A vidis vzali sme sa. Skoda slov. Aj tak nemam plan b

petronelag
18. sep 2025

Ale 3 poldeci si dať žena, to je veľa a ešte ak má aj nejakú dg.

autor
18. sep 2025
@momo00

@anonym_autor ty si ale doktorka🤣🤔. Ty po roku povieš, že nemôžete mať dieťa. Ale sama sebe pomôcť nevieš iba alkoholom.

@momo00 tak rok sme sa snazili a nic. Tak asi nemozeme mat lahko dieta uvidime eate ale uz neskusame
Uz si zas davame pozor.

autor
18. sep 2025
@viera012345

@anonym_autor ... vidíte,aj tak sa dá.Dokonca,da sa spolunažívať aj bez bitky.Niektori miesto toho komunikujú... možno trochu ráznejšie, ale bez nadavok

@viera012345 ano. Taki boli. Moji roodicia. Teraz na stare kolena su ok nevadia sa nekricia. Ale proste bolo to burlive ked som. Bola. Mala. Hadavali sa kriky ziapoty trieskanie s dverami po stole a tak. Bola to divocina. Ale nikd sa neurazali nebili a pod
To som nikdy nezazila. Toto co predvadza mon

autor
18. sep 2025
@petronelag

Ale 3 poldeci si dať žena, to je veľa a ešte ak má aj nejakú dg.

@petronelag tri poldeci ja neviem u nas na vychode kde som vyrastala bezne. Pivo za obedom v mojej rodine alebo pohar vima a tri poldeci aa bezne pilo na oslave aj viac veru a aj zeny

autor
18. sep 2025
@earlgrey

A to vínko s kamarátkami, čo si predtým spomínala? 🤔 ale to je jedno...rieš tú diagnózu...a psychiatričke povedz všetko..celú pravdu...
Ináč, hysterický plač a rev, vzlykanie na celý byt vadí aj mne, keď to robí moje 7 ročné dieťa...tak si neviem predstaviť, keď to robí dospelá žena.
Ja tiež veľa plačem...ale plačem tak, že to nikto nevidí a nikto nepočuje...plačem, lebo mi to pomáha prekonávať stres, úzkosť a iné problémy, ktoré v živote mám...nikto ti ten plač nezazlieva, ale plakať sa dá aj normálne...aby si tým neobťažovala svoje okolie...

@earlgrey normalne aj ja tak placem ze ma. Nepocut. Ale moj muz to nazval hysterickym revom(rozumej placom) a preto. Ma fackal hoci som. Len bola smutna z nasej hadky mierne pripita a rumazgala som hlasnejsie asi tak

momo00
18. sep 2025

@anonym_autor tak ty si riadna troska. Ty znesieš a potom robíš scény. Tak sa pretvaruje pred manželom. Zamestnaj sa a hneď budeš mať plán B. Nie u manžela ale niekde inde. Budeš mať vlastné peniaze. Len či ti to tvoje "akože občastné pitie" budú tolerovať. Si úplne na smiech.

earlgrey
18. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey normalne aj ja tak placem ze ma. Nepocut. Ale moj muz to nazval hysterickym revom(rozumej placom) a preto. Ma fackal hoci som. Len bola smutna z nasej hadky mierne pripita a rumazgala som hlasnejsie asi tak

@anonym_autor Uvedomuješ si, že potrebuješ liečbu?

autor
18. sep 2025
@anonym_4f4e52

Veď prave vy sa vzájomne ťaháte ku dnu a riešite kto je horší
si myslis ze ako dopadnete?sama vieš ze to nieje normálne
Ty máš dg
On ma isto tiež dg
Prečo si ničite život?si myslíš že je to sranda?
Ani nevies o chvíľu budeš stará a s chlapom co ta väčšinu života mlatil

@anonym_4f4e52 no ano. Ved sa to stalo uz velakrat ze na mna zdvihol ruku vela vela pocas tsch rokov a nie vzdy som mala tei poldeci v sebe

To je vynimocne..

Proste on prehnane reaguje agresivne na moj plac a zurenie
Nechapem to preco ho to tak irituje. Rvrdi mi ze zena sa nesmie tak chovat no dovidenia. A vraj ho stale obvinujem ze je na mobile ze co tam. Robi ze chodim za nim ze je na. Mobile. No ako. Ano vyzvedam. Lebo chcem vediet co tam. Pise a s kym
Na toto je tiez hystericky alergicky a tiez ho chytava amok ked toto urobim. Tak co. Mam. Rplobit.. Mo zem dychat? Vraj mu poza chrbat spiclujem ze mu neverim

autor
18. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor Uvedomuješ si, že potrebuješ liečbu?

@momo00 troska som. A na smiech? Preco?
@earlgrey liecbu ad na moje panicke ataky a hysteriu?

zuzanita1609
18. sep 2025
@anonym_autor

@petronelag tri poldeci ja neviem u nas na vychode kde som vyrastala bezne. Pivo za obedom v mojej rodine alebo pohar vima a tri poldeci aa bezne pilo na oslave aj viac veru a aj zeny

@anonym_autor A zas ako príklad východ a pijatika 😁. Netrep autorka,mám chlapa z východu a nikdy nepovažoval za bežné, dať si 3 poldeci na raňajky, obed a tobôž ženu 🙄"pre ježuškovehusličky"... skôr si priznaj,že máš problém s alkoholom a potrebuješ ho riešiť.

maminkadeticiek
18. sep 2025

Na vine je tvoj muz a jeho povaha.Od momentu ze sa mas vratit k stolu a zjest ranajky je to uplne zrejme.Ale aj to ze ste uplne nekompatibilni.S takymto chlapom.by som nebola.Nemate deti,idealny stav,zbal sa,ukonci to,podaj ziadost o rozvod a zi.Naco takyto vztah?Ved je to chore.

autor
18. sep 2025
@momo00

@anonym_autor tak ty si riadna troska. Ty znesieš a potom robíš scény. Tak sa pretvaruje pred manželom. Zamestnaj sa a hneď budeš mať plán B. Nie u manžela ale niekde inde. Budeš mať vlastné peniaze. Len či ti to tvoje "akože občastné pitie" budú tolerovať. Si úplne na smiech.

@momo00 preco si ku mne neprijemna a aj ty ma urazas ako moj manzel? :(nechapem preco ludia maju potreby urazat inych ja to nemam. On ma nazval slapkou stetkou lahkou pi. A kur. Ked som sa vratila domov pricom. Som. Absolutne. S niykm ani len neprehovorila. Ja ho nepodvadzam

earlgrey
18. sep 2025
@anonym_autor

@momo00 troska som. A na smiech? Preco?
@earlgrey liecbu ad na moje panicke ataky a hysteriu?

@anonym_autor Áno, liečbu na tvoju diagnózu...vážne to potrebuješ a ďalšia vec, ty očakávaš od muža neviem čo...úprimnosť...žiarlíš...ale sama k nemu nie si úprimná...klameš mu o tom, že popíjaš...

petronelag
18. sep 2025
@anonym_autor

@momo00 preco si ku mne neprijemna a aj ty ma urazas ako moj manzel? :(nechapem preco ludia maju potreby urazat inych ja to nemam. On ma nazval slapkou stetkou lahkou pi. A kur. Ked som sa vratila domov pricom. Som. Absolutne. S niykm ani len neprehovorila. Ja ho nepodvadzam

@anonym_autor Ale ani to by ho neuspokojilo, keby si bola povedala, že si bola vonku len sama na tri poldeci.

autor
18. sep 2025
@maminkadeticiek

Na vine je tvoj muz a jeho povaha.Od momentu ze sa mas vratit k stolu a zjest ranajky je to uplne zrejme.Ale aj to ze ste uplne nekompatibilni.S takymto chlapom.by som nebola.Nemate deti,idealny stav,zbal sa,ukonci to,podaj ziadost o rozvod a zi.Naco takyto vztah?Ved je to chore.

@maminkadeticiek ano lebo sa sprava ano uplny macho a pan vesmiru. Co som male decko ktore musi posluvhat jeho rozkazy ze zjedz ranajky.. Ked budem chciet ujem. Ked nke nie
On chce mna riadit moje jedlo. Moj hnev moje pocity

Mala. Som. Pravo sa nahnevat a odist zo stola
Vraj je to prejav agresie ze som odisla zo stola
To je snad gol
A co. Som. 5 rocne decko aby na mna ziapal ze dojec ranajky a pod sem a hadzal po. Mne pohare? A neskor nadavky osocovanie ze ho podvadzam ze som prostitutka. A neviem. Co ze sa chodim kurviaci ze kdesom. Dve hodiiny a prezeramie mobilu. Jasne ze som vypenila. Proste nesmie sa takto chovat je dominantny macho on chce byt velítel ale mna to proste uraza nie som Decko.. A ked nechcemjest tak nebudem

mk22
18. sep 2025
@anonym_autor

@viera012345 ano. Taki boli. Moji roodicia. Teraz na stare kolena su ok nevadia sa nekricia. Ale proste bolo to burlive ked som. Bola. Mala. Hadavali sa kriky ziapoty trieskanie s dverami po stole a tak. Bola to divocina. Ale nikd sa neurazali nebili a pod
To som nikdy nezazila. Toto co predvadza mon

@anonym_autor vidíš tu mas odpoveď, ako dieťa si žila divočinu, kde sa tlieskali hukalo..nasala si do seba ze je to normálne aj ten chlast po obede ori obede, bezne...tak dnes si zijes život v ako si sama vyrastala...iné nepoznáš.. poďakuj rodičom.

autor
18. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor Áno, liečbu na tvoju diagnózu...vážne to potrebuješ a ďalšia vec, ty očakávaš od muža neviem čo...úprimnosť...žiarlíš...ale sama k nemu nie si úprimná...klameš mu o tom, že popíjaš...

@earlgrey a on klame. Co robi na mobile?

autor
18. sep 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek hlavne proste by mal odist z domu do prace trebars nechat ma vychladnut do vecera
On je tiez argumentativny typ vkuse hadky. Ktore eskaluju