Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
Ale takto-tybrozumies tomu ze to je jeho osobnost,jeho prirodzena reakcia,to nie je chripka ze sa vylieci a za 2 tyzdne je iny.On iny nebude,tak mi vysvetli,preco ostavas vo vztahi a takymto clovekom.To ze ste sa pobili je len hrot.Tam sa udial predtym hrozne moc veci z jeho srrany,ktore au absolutne no go vo vztahu.Preco si sa a nim nerozviedla este.Mas len 31!
@earlgrey a on klame. Co robi na mobile?
@anonym_autor Klamete obaja, obaja ste neúprimní, obaja máte určite nejaké neliečené diagnózy...obaja ste na vine...nie len on a nie len ty...proste OBAJA...nezvaľuj vinu len na muža...aj ty si na vine...a kľudne sa obraňuj koľko chceš...popísala si tu dosť...daj sa do poriadku, lieč sa, zamestnaj sa a odíď. Samej ti bude lepšie...môžeš si robiť čo chceš, môžeš revať koľko chceš....sama...a on nech si nájde niekoho iného, koho bude otĺkať...
@anonym_a17462 zlatko, vieš o koľko šťastnejší sú ľudia, čo myslia len na sex a netrápia sa k.tinami??
@morpheuss samozrejme, najskôr ma utrepe a ako odmenu dostane sex,zatlieskaj si zlatko,vyhravaš 🏅
@anonym_autor ale ty si prečítaj čo tu píšeš. Ty si sa išla spiť namiesto toho aby si sa ukľudnila. Robíš scény a potom sa tu obhajuješ, že ty len občas piješ. A po alkohole si zase smutná tak v čom ti ten alkohol pomáha? Chodíš po dome ako stíhačka a vyvolávaš konflikty. Ty máš diagnózy na ktoré sa neliečiš. Radšej chlasceš. Som alergická na alkoholikov, ktorý si to nevedia priznať. Keby si píla príležitostne, tak to čo si vypila by ťa položilo. A neverím, že to manžel nevidí. Aj cítiť to musí z teba. Ty potrebuješ lieky aby si dokázala triezvo uvažovať. Ty to teraz nevidíš jasne. Ty si sa sama svojím pričinením dostala do tohto začarovaného kruhu. Obviňuješ iných za svoj stav. Ale je to len na tebe to ujončiť. Začni s psychiatrom a liečbou a uvidíš, že sa to všetko zmení. NÁJDI SI PRÁCU! A prestaň popíjať. Naozaj čo si tu popísala je chaotické a pod hladinkou. Neverím, že si včera tiež nebola riadne maliara. Veď si písala ako...
@morpheuss samozrejme, najskôr ma utrepe a ako odmenu dostane sex,zatlieskaj si zlatko,vyhravaš 🏅
@anonym_a17462 keby si čítala moje príspevky pozorne, vedela by si, že ja sa so ženami nebijem... (lebo by som určite prehral)
Ja si svoju zlosť na nich vybijem radšej drsným sexom...
@anonym_a17462 keby si čítala moje príspevky pozorne, vedela by si, že ja sa so ženami nebijem... (lebo by som určite prehral)
Ja si svoju zlosť na nich vybijem radšej drsným sexom...
@morpheuss v poriadku ale ja som odpovedala autorke, ktorá má doma agresívneho partnera , takže ja o voze,ty o koze
Proste nepríčetne plačeš a on nepríčetne reaguje na tvoje hysterické nariekanie, čomu sa nečudujem, asi by som ti tiež struhla, kto sa má na to vyvádzanie a divadlo pozerať.
Pokiaľ niečo okamžite nezmeníš, tak sa nezmení ani on, už ste na to zvyknutí.
Buď odídeš na nejaký čas, alebo prestaneš vyvádzať.
To že nemáš peniaze si nahratá, on si je vedomý, že može s tebou robiť čo chce aj jeho frustráciu na tebe ventilovať, si jeho slúžka a vyžaduje pokoru.
Ignoruj ho, keď má nervy, nerev a snaž sa to ustáť, on už má alergiu na tvoje výstupy. Nájdi si prácu, alebo odchod, keď sa aj pri tvojom ovládaní nebude k tebe správať normálne.
Žiarliš, lebo nemáš sebevedomie, ser na neho, žiadna by ho nechcela, nech ide fackovať inú.
@petronelag to by ma aai zmlatil
@anonym_autor nečítam príspevky....no zaráža ma ten Tvoj PRAVOPIS!!!
Už aj podľa tohto ako prezentuješ obsah tu na fóre,usudzujem,že máš nejakú psych.poruchu. ...veď ak aj ja niečo zle napíšem ,tak ale dodatočne to opravím po sebe,aby sa to dalo aj prečítať ,nie???chodí tu x ľudí,chceš aby sme ti tu poradili,no miestami je to až nečitateľné
@anonym_autor k obsahu.....
Prosím vyhľadajte obaja psycholog.pomoc,naozaj je potrebná u Vás oboch🙏
Už ťa toľkokrát videl vyvádzať za somariny a pokaždé sa otraseš, nič neriešiš, nabudúce si kopne do teba.. išla by som na políciu, alebo na ošetrenie na pohotovosť a zbierala dokazy, musí pochopiť že to čo robí sa dopúšťa trestného činu. On je úbožiak a nasral by si do gatí..
Žiaden biznismen, posero čo sa ventiluje na zlomenej žene, nech si buchne do chlapa kingkong
@anonym_autor ja sa ťa rovno opýtam, máš normálne IQ? Pretože tvoje komentáre sa nedajú čítať, stále sa opakuješ, klameš, nevnímaš odpovede. Máš pomýlené vnímanie reality a ak hovoríš pravdu psychológovi mala by si ho vymeniť. Muža komentovať nebudem nijak ti to nepomôže.
@anonym_autor ja sa ťa rovno opýtam, máš normálne IQ? Pretože tvoje komentáre sa nedajú čítať, stále sa opakuješ, klameš, nevnímaš odpovede. Máš pomýlené vnímanie reality a ak hovoríš pravdu psychológovi mala by si ho vymeniť. Muža komentovať nebudem nijak ti to nepomôže.
@januska12323 podľa mňa to píše nonstop naliatá
@anonym_autor fu autorka precitala som si prve 2 tvoje prispevky. Moj uplne nestranny pohlad.
1. Jemu ked sa nieco nepaci (napr.tvoja reakcia) tak, zacne ta hadzat kadecim a uraza ta.
Toto je podla mna nepripustne.
2.dal ti 2 facky na ukludnenie...nechapem preco ta neobjal alebo prinajhorsom oblial studenou vodou, ale vyfackat?
Aj toto je nepripustne.
Teraz podme k tebe.
Neznasam, ked sa pocas vymeny nazorov, druhy utecie namiesto toho, aby sme si veci vyjasnili.
Na druhej strane ta plne chapem, lebo si sa uz napocuvala aka si p.ca, hadzal te vecami, ty si chcela zachovat mier a radsej si odisla.
Myslim si, ze ci uz odides z bytu pocas hadky, alebo zostanes, vysledok by bol ten isty, bitka na konci.
Tvoj muz je taky typ muza, ktory sa hecuje a do mysla si negativne scenare, tym si dopuje svoju agresiu, namiesto toho, aby videl realitu.
Velmi rad ta vini zo vsetkeho, aj ked to, ze on je k.okot to neprizna, radsej aj z toho obvinuje teba.
Žiaden biznismen, posero čo sa ventiluje na zlomenej žene, nech si buchne do chlapa kingkong
@anonym_9db1fb ty si si prečítala aspoň, čo ona píše? Veď on ju nemlátil. Ona vystrájala. Dala si pivko s tromi poldecákmi na raňajky. A vyštartuje sa ako keby to bolo normálne. Má pár psychických diagnóz a nelieči sa. Radšej si uleje. Sama povedala, že rumázgala na celú ulicu zo smútku a pripitia a on jej dal dve slabé facky. Asi aby ju prebral do reality. Ona sa hádzala a kúsala, škriabala. Jej by som všetko neverila. Ona to má asi celkom v mlhe ako to bolo. Len si to nevie pripustiť. Radšej siahne po alkohole ako by sa šla liečiť. Nevravím, že násilie je v poriadku ale ona robí cirkus a nevie sa ovládať a triezvo uvažovať.
@anonym_a17462 reagovala si na mňa a ešte si ma aj označila ❤
@morpheuss označil si ma prvý včera 21,15 a moja maličkosť ti len odpovedala 😅😘
@anonym_9db1fb ty si si prečítala aspoň, čo ona píše? Veď on ju nemlátil. Ona vystrájala. Dala si pivko s tromi poldecákmi na raňajky. A vyštartuje sa ako keby to bolo normálne. Má pár psychických diagnóz a nelieči sa. Radšej si uleje. Sama povedala, že rumázgala na celú ulicu zo smútku a pripitia a on jej dal dve slabé facky. Asi aby ju prebral do reality. Ona sa hádzala a kúsala, škriabala. Jej by som všetko neverila. Ona to má asi celkom v mlhe ako to bolo. Len si to nevie pripustiť. Radšej siahne po alkohole ako by sa šla liečiť. Nevravím, že násilie je v poriadku ale ona robí cirkus a nevie sa ovládať a triezvo uvažovať.
@momo00 áno, súhlasím a o tom som písala príspevok vyšsie…ale aby sa klbčili na to treba dvoch, nech sa pobije s chlapom aj tak
@anonym_9db1fb presne toto mi napadlo.. Ze nech sa idr bit s chlapom jemu rovnym( rataj dva metre vyska a 120 kg a nie mna chufu malu zenu co mu siaha tak po ramena) ked je taky sueprman co sa rad bije.. Co sa nebije v bare a pod ale na mne zene nizsen slabsej a placucej si vybija svoju frustraciz hnev agresiu a fackuje ma a drzi mi usta agresivne nech neziapem pricom som. Neziapala iba plakala... Jasne ze obranny mechanizmus a nejsky pud sebazachovy krd na mne lezal celou svojou vahou a agresivne ma pritlacal k posteli a zapchaval usta tak bolo ze som sa branila to je reflex a pud sebazachovy.. Nech toto skusi na chlapa kks a nie na manzelku
@momo00 áno, súhlasím a o tom som písala príspevok vyšsie…ale aby sa klbčili na to treba dvoch, nech sa pobije s chlapom aj tak
@anonym_9db1fb no klbcenim by som to nenazvala.
To bolo pretlacenie ale ja nemam sancu oproti nemu aj tak aj tak. Ja som nic. Mna keby chcel tak asi zabije jednym uderom do hlavy kedze je mega velky obor a ja take tintitko
@anonym_9db1fb jaaaj a este to mi zavesil na nos ze kebyze chce tak ma zmlati tak ze nevstanem viac z postele ale ze on zeny nebije udajnr.. A toto nebola bitka len facky.
@momo00 ale bil ma.. Samozrejme ze ma bil. Dal mi dve facky ked sme sa klcovali dal mi tretiu a potom. Ma potiahol za vlasy a potom ma buchol po ramene... Ale ano.. Bola to bitka. Lebo som sa branila proste.. Reflex podvedomy. Je ked na teba nirkto utoci braniit sa nejako
No eskalovali sme to uz potom obaja top je fakt.ale
On nema pravo co zenu napadat fackat a nema pravo jej nadavat do kuriev stetiek a podobne a nema pravo byt nasilnicky.
Je chlap ked je zena hystericka ma odist bud z domu alebo ju umlcat drsnym sexom a3bo objat slebo vsetko dokopy a nie bit a toro uz bolo najmenej 10krat medzi nami ze on zareagoval takto
@anonym_autor fu autorka precitala som si prve 2 tvoje prispevky. Moj uplne nestranny pohlad.
1. Jemu ked sa nieco nepaci (napr.tvoja reakcia) tak, zacne ta hadzat kadecim a uraza ta.
2.dal ti 2 facky na ukludnenie...nechapem preco ta neobjal alebo prinajhorsom oblial studenou vodou, ale vyfackat?
Aj toto je nepripustne.
Teraz podme k tebe.
Neznasam, ked sa pocas vymeny nazorov, druhy utecie namiesto toho, aby sme si veci vyjasnili.
Na druhej strane ta plne chapem, lebo si sa uz napocuvala aka si p.ca, hadzal te vecami, ty si chcela zachovat mier a radsej si odisla.
Myslim si, ze ci uz odides z bytu pocas hadky, alebo zostanes, vysledok by bol ten isty, bitka na konci.
Tvoj muz je taky typ muza, ktory sa hecuje a do mysla si negativne scenare, tym si dopuje svoju agresiu, namiesto toho, aby videl realitu.
Velmi rad ta vini zo vsetkeho, aj ked to, ze on je k.okot to neprizna, radsej aj z toho obvinuje teba.
@mira0611 ty si jedina tu triezvo asi uvazujuc a tvoj komentar. Uplne sa s nim stotoznujem na 100 percent.si rozvazna zena. Ano. Uplny suhlas so vsetkym.
Lenze co s tym?
@momo00 nie. Nemam alkohol v seb3 ani nic ine iba kavu a jogurt od rana.. Neboj sa. Nemam to v mlhe
@januska12323 podľa mňa to píše nonstop naliatá
@alyson29 ale prd.. Mam v sebe tak kavu. A mineralku od rana nic ine. Coby som bola naliata ani vcera som nebola naliata bte
Aj toto je nepripustne.
Teraz podme k tebe.
@mira0611 samozrrjme ze na konci bude bitka to uz viem roky.... Aj keby som neviemm co robila.. Jedine ze by som prisla za nim s ospravednenim ze laska prepac vtedy by bitka nebola inak vzdy. mam to odzite tu jeho agresivnu povahu ked sa mu nieco nepwci

@anonym_autor Ale ani to by ho neuspokojilo, keby si bola povedala, že si bola vonku len sama na tri poldeci.