Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
@anonym_autor ano si vínna jedine a jedine ty lebo ostavas s ním ,aj keď si nespokojná s týmto vzťahom
Nehádzal vinu na nikoho iného
@minenkaa tak jedine som. Vinna preto ze s nim zostavam ako pises
@dskjhfdlkdjhl ja mimo reality?
@anonym_autor Ano, Ty a uplne a komplet.
@anonym_autor Ano, Ty a uplne a komplet.
@dskjhfdlkdjhl to je tvoja rada?
@dskjhfdlkdjhl to je tvoja rada?
@anonym_autor rada vsetkych,ty vies,ze sa mas rozviest a ist si po svojej ceste pracou a co si sama zarobis a byt vklude.Tak ti piseme vsetky,ze sa zabijete bud navzajom,alebo ty muza alebo on teba.Tak si vyber cestu akou chces ist.Je to tvoja volba aj tvoja debilita ak zotrvas v takom ,,,,manzelstve,,,,
@anonym_5639b8 bolo to o 11 rano
@anonym_autor To je jedno koľko bolo hodín ale mať takých susedov radosť nadovšetko 🫣
@anonym_61ed29 to nesmiem. Ako zena vyjadrit svoj hnev a zurivost? Preco su chlapi na to agresivmi az alergicki? Ked to zena robi? U nas v rodime zena krici a zuri.. Chlap je ticho.
@anonym_autor hnev sa da vyjadrit aj slusnejsie. Povedat co sa ti nepaci a ako sa citis. Jasne ze neobhajujem ani spravanie tvojho muza. Tiez nie je normalne. Obidvaja musite na sebe popracovat
@tiika ale on to nerespektuje...!!! Ked som mu povedala ze nech ma necha v klude na par minut samotnu ze pridem a budem ok on musi vkusr eskalovat konflikt lebo je dotknute jeho ego macha
@anonym_autor to mu však hovoris, keď ste už obaja v napätí. Rozumiem, že to musí byt náročné, keď vieš, čo by ti pomohlo, ale ten druhy ti to neumožní.
Porozpravajte sa. Potrebujete to riešiť teraz mimo konflikt. Co mu prekaza, ak chces byt chvíľu osamote? Ma on nejaké iné nenásilne riešenie, ktoré by ti teda pomohlo sa upokojit? Čo by ste mohli urobit, keď situácia začne byt vypätá? Malé konkrétne kroky, nejaké signály. Napr. Idem preč. O desať minút prídem. Prosím rešpektuj to.
Najviac agresivnym sa stao ied som zacala kricat ze sa rozvedirm a najdem si ineho hned.. Vtedy uplne zacal saliet a zhodil ma a vyliezol na mna a klckovali sme sa
Najviac agresivnym sa stao ied som zacala kricat ze sa rozvedirm a najdem si ineho hned.. Vtedy uplne zacal saliet a zhodil ma a vyliezol na mna a klckovali sme sa
@anonym_autor Ste obaja trafeni, alebo si uplne obycajny troll.
@anonym_autor to mu však hovoris, keď ste už obaja v napätí. Rozumiem, že to musí byt náročné, keď vieš, čo by ti pomohlo, ale ten druhy ti to neumožní.
Porozpravajte sa. Potrebujete to riešiť teraz mimo konflikt. Co mu prekaza, ak chces byt chvíľu osamote? Ma on nejaké iné nenásilne riešenie, ktoré by ti teda pomohlo sa upokojit? Čo by ste mohli urobit, keď situácia začne byt vypätá? Malé konkrétne kroky, nejaké signály. Napr. Idem preč. O desať minút prídem. Prosím rešpektuj to.
@tiika on vtedy nevnima ma zatemnene.. Si psycholog? Asi ano.. Tiez mi kladie tie iste itazky ale s mojim muzim sa inak neda. Nepomaha ked kricim zurim zo je horsie. Vyhrazam sa rozvodom.. On vtedy uplne salie.
Jedine ked s nim pokojne rozpravam ale to ma ani nevnima pomaly a nema zaunem nic riesit. Alebo ma odbije a povie mi dobre dobre zajtra alevo urobime ma na haku
@anonym_autor ja byt teraz pri tebe ,tak ti tak naložím ,že by si aspoň týždeň nemohla telefón v ruke držať a ani poldeci
@anonym_autor Ste obaja trafeni, alebo si uplne obycajny troll.
@dskjhfdlkdjhl nie som trol omg! Keby som bola trol nepisem tu13 stran diskusie omg. Trolovia neodpovedaju na temy a ludi... To uz by si hadam mala vediet z konika
@anonym_autor ja byt teraz pri tebe ,tak ti tak naložím ,že by si aspoň týždeň nemohla telefón v ruke držať a ani poldeci
@minenkaa a to uz preco? Ja nepoldecakujem... Mylis sa
@anonym_autor rada vsetkych,ty vies,ze sa mas rozviest a ist si po svojej ceste pracou a co si sama zarobis a byt vklude.Tak ti piseme vsetky,ze sa zabijete bud navzajom,alebo ty muza alebo on teba.Tak si vyber cestu akou chces ist.Je to tvoja volba aj tvoja debilita ak zotrvas v takom ,,,,manzelstve,,,,
@vladuska20 manzelstvo to nie je.... Pre mna
@tiika on vtedy nevnima ma zatemnene.. Si psycholog? Asi ano.. Tiez mi kladie tie iste itazky ale s mojim muzim sa inak neda. Nepomaha ked kricim zurim zo je horsie. Vyhrazam sa rozvodom.. On vtedy uplne salie.
Jedine ked s nim pokojne rozpravam ale to ma ani nevnima pomaly a nema zaunem nic riesit. Alebo ma odbije a povie mi dobre dobre zajtra alevo urobime ma na haku
@anonym_autor načo sa vyhrazas rozvodom ked nie si schopná nič.
Iba chudera sa dookola vyhráža.
Intelig žena oznámi, koná, odchádza.
Chudery sa vyhrážajú a nič sa nedeje, robia zo seba Rohožku, znesú všetko.
Keď skloňuje rozvod, tak mu ukaz ze to myslíš vážne.
Co ma úd obsity zlatom,či co ta drzi?
@dskjhfdlkdjhl nie som trol omg! Keby som bola trol nepisem tu13 stran diskusie omg. Trolovia neodpovedaju na temy a ludi... To uz by si hadam mala vediet z konika
@anonym_autor Ak nie si troll, tak si trafena a to teda poriadne.
@mira0611 ty si jedina tu triezvo asi uvazujuc a tvoj komentar. Uplne sa s nim stotoznujem na 100 percent.si rozvazna zena. Ano. Uplny suhlas so vsetkym.
Lenze co s tym?
@anonym_autor poviem autorka, ja by som v takomto vztahu uz s tymto rozumom neostala, ale ja nie som na tvojom mieste. Neviem ake mas financne pomery, byvanie....
Najhorsie je, ze chces mat pokoj doma, ale pri takomto chlapovi sa pokoj tazko najde.
On ked ma zly den, tak si to ventiluje na tebe? Resp. Ty si to vypijes, tak ci onak, lebo ked je nasraty, tak nadava (nemusi na teba) a ty to pocuvas.
On je podla mna velmi konfliktny a ma horucu hlavu. On najprv pouraza, hadze po tebe, vyfacka a ked sa ukludni tak si to premysli a v kutiku duse vie, ze toto nemal robit, ale ani sebe si to neprizna a potom teba obvinuje, aby seba ospravedlnil.
Pripad pre psychologa.
Prečo mu pri hadke vykrikuješ, že si nájdeš hneď iného? prečo ho provokuješ? a potom plačeš, že ťa nazýva štetkou...
Potrebuješ si prečítať, že je on na vine? No, síce neschvaľujem domáce násilie ale niektoré ženy si to proste pýtajú 🙈. A ďalšia vec, keby ma niekedy muž udrel, asi by to bola posledná vec, čo by somnou vo svojom živote zažil, tým by prestal pre mňa existovať. Takže kto je na vine neviem, ale ty si mala byť dávno preč od neho.
@denkabemommy prepac, ja sa nezvyknem motat do nikoho nazoru, ale fakt si to myslis, ze niektore zeny si tu bitku pytaju??
Porozmyslaj prosim, keby si mala dceru a muz by ju vyfacka a povedal by ti no svokra moja Vase dcera si to proste pytala!
Bola by som zvedava na tvoju reakciu!
Tato veta odnie z ust agresivnych muzov, aby ospravedlnili svoje konanie.
Prečo mu pri hadke vykrikuješ, že si nájdeš hneď iného? prečo ho provokuješ? a potom plačeš, že ťa nazýva štetkou...
@earlgrey akoze som kricala ze sa rozvediem hned ze zajtra podam papiere.. To ho uplme uz zbavilo poslednych zvyskoc sebakontroly
@denkabemommy prepac, ja sa nezvyknem motat do nikoho nazoru, ale fakt si to myslis, ze niektore zeny si tu bitku pytaju??
Porozmyslaj prosim, keby si mala dceru a muz by ju vyfacka a povedal by ti no svokra moja Vase dcera si to proste pytala!
@mira0611 vsak toto je to.. Zevran si zena zasluzi hmm
@anonym_autor načo sa vyhrazas rozvodom ked nie si schopná nič.
Iba chudera sa dookola vyhráža.
Intelig žena oznámi, koná, odchádza.
Chudery sa vyhrážajú a nič sa nedeje, robia zo seba Rohožku, znesú všetko.
Keď skloňuje rozvod, tak mu ukaz ze to myslíš vážne.
Co ma úd obsity zlatom,či co ta drzi?
@mk22 mas pravdu vlastne vo vsetkom. No tak na sex sa nikdy nemozem stazovat mam ho az az cez hlavu
@vladuska20 manzelstvo to nie je.... Pre mna
@anonym_autor ake mate obaja ukoncene vzdelanie? Co ste studovali? Na akych pracovnych poziciach si pracovala? Ako ste sa spoznali a dali dokopy?
@anonym_autor poviem autorka, ja by som v takomto vztahu uz s tymto rozumom neostala, ale ja nie som na tvojom mieste. Neviem ake mas financne pomery, byvanie....
Najhorsie je, ze chces mat pokoj doma, ale pri takomto chlapovi sa pokoj tazko najde.
On ked ma zly den, tak si to ventiluje na tebe? Resp. Ty si to vypijes, tak ci onak, lebo ked je nasraty, tak nadava (nemusi na teba) a ty to pocuvas.
On je podla mna velmi konfliktny a ma horucu hlavu. On najprv pouraza, hadze po tebe, vyfacka a ked sa ukludni tak si to premysli a v kutiku duse vie, ze toto nemal robit, ale ani sebe si to neprizna a potom teba obvinuje, aby seba ospravedlnil.
Pripad pre psychologa.
@mira0611 ano presne si to trafila. Chcem pokoj a nemam. A on extremne horuca hlava tazko ho zastavit a ked poviem rozvod tak peklo este vacsie..ze nech idem do pi s tymi vyhrazkami.. Strasne hresi ale strasne
Čo tak prestať pridávať už príspevky do tejto diskusie ? Autorka je očividne chorá a keď aj táto diskusia je skutočná, nič nikomu neprináša. Ona si bude trvať stále na svojom, že len jej muž je ten zlý a ona je neviniatko. Stále sa len opakuje a píše ako zmätená osoba.
@mira0611 nebijem ani svoje deti, nikdy (pre pochopenie môjho postoja ku fyzickému násiliu) . Ale proste neraz žena začne útočiť do chlapa - fyzicky a teda tie si to reálne pýtajú, lebo doslova provokujú. Tým pádom sú agresor ony. Teda otázka znie treba chrániť agresora? Vieš v triede môjho syna sa to nedavno riešilo. Dievčatá šikanovali chlapca… takže z tvojej logiky je to ok, lebo dievčatá sú ženského pohlavia?
@anonym_autor A prečo sa neliečiš? potrebuješ to a to bez srandy...nie je to hanba, uvidíš, že pri správnych liekoch budeš mať život jednoduchší...a možno sa na svoj život pozrieš "triezvejšie"....
@earlgrey prepac, ale nemas pravdu, autorka robi ajurvedu a jogu a to su lepsie lieky nez tie umeliny.
Moj exmanzel, bol velmi podobny autorkinmu manzelovi, on bral lieky na depresiu, ale bolo to horsie + zacalo mu viac sibat, potom ked mu uz nepomohlo tak zacal na ne pit a brat drogy...
Autorka radsej si daj 2x denne jogu, nez jeden neurol.

@anonym_autor ... problém je, že neostane len pri kriku/hádke.Vdaka tomu sa to môže nechtiac zvrtnúť veľmi zlým smerom/môže sa stať niečo nezvratné/
@viera012345 ano zw raz vezme on noz a bude