Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
Ale takto-tybrozumies tomu ze to je jeho osobnost,jeho prirodzena reakcia,to nie je chripka ze sa vylieci a za 2 tyzdne je iny.On iny nebude,tak mi vysvetli,preco ostavas vo vztahi a takymto clovekom.To ze ste sa pobili je len hrot.Tam sa udial predtym hrozne moc veci z jeho srrany,ktore au absolutne no go vo vztahu.Preco si sa a nim nerozviedla este.Mas len 31!
@maminkadeticiek ano je to jeho charakter a osobnost nedokaze veci riesit pokojne s kludnou hlavou len fackami a agresiou
@momo00 ale bil ma.. Samozrejme ze ma bil. Dal mi dve facky ked sme sa klcovali dal mi tretiu a potom. Ma potiahol za vlasy a potom ma buchol po ramene... Ale ano.. Bola to bitka. Lebo som sa branila proste.. Reflex podvedomy. Je ked na teba nirkto utoci braniit sa nejako
@anonym_autor tak ty si spomenula predtým, že ti dal dve slabé facky ale až po tom čo chcel aby si nerumázgala na celú ulicu. Takže toto ostatné si vytasila až teraz. Žena ja ti už neverím. Ja som hlavne reagovala na teba. Sama som sa vyjadrila, že násilie neuznávam. Prečítaj si sama, čo si včera písala. A niekoľko krát si napísala o dvoch slabých fackách. A teraz už vyťahuješ iný kaliber. Prestaň piť aby si vedela triezvo uvažovať.
@anonym_autor Klamete obaja, obaja ste neúprimní, obaja máte určite nejaké neliečené diagnózy...obaja ste na vine...nie len on a nie len ty...proste OBAJA...nezvaľuj vinu len na muža...aj ty si na vine...a kľudne sa obraňuj koľko chceš...popísala si tu dosť...daj sa do poriadku, lieč sa, zamestnaj sa a odíď. Samej ti bude lepšie...môžeš si robiť čo chceš, môžeš revať koľko chceš....sama...a on nech si nájde niekoho iného, koho bude otĺkať...
@earlgrey mam pocit ze on by casom otlkal kazdu manzelku nielenn mna. Pretoze om chce vzdy uzasnu chapavu vecne usmiatu vecne tolerantnu manzelku ktora vzdy roztiahne vece4 nohy budr maz navarene upratanne oprate nrech sa sprava on hocihaki
@anonym_autor ale ty si prečítaj čo tu píšeš. Ty si sa išla spiť namiesto toho aby si sa ukľudnila. Robíš scény a potom sa tu obhajuješ, že ty len občas piješ. A po alkohole si zase smutná tak v čom ti ten alkohol pomáha? Chodíš po dome ako stíhačka a vyvolávaš konflikty. Ty máš diagnózy na ktoré sa neliečiš. Radšej chlasceš. Som alergická na alkoholikov, ktorý si to nevedia priznať. Keby si píla príležitostne, tak to čo si vypila by ťa položilo. A neverím, že to manžel nevidí. Aj cítiť to musí z teba. Ty potrebuješ lieky aby si dokázala triezvo uvažovať. Ty to teraz nevidíš jasne. Ty si sa sama svojím pričinením dostala do tohto začarovaného kruhu. Obviňuješ iných za svoj stav. Ale je to len na tebe to ujončiť. Začni s psychiatrom a liečbou a uvidíš, že sa to všetko zmení. NÁJDI SI PRÁCU! A prestaň popíjať. Naozaj čo si tu popísala je chaotické a pod hladinkou. Neverím, že si včera tiež nebola riadne maliara. Veď si písala ako...
@momo00 ale ake spit. Nebola som opita mierne pirpita nazvime to v placlivej nalade a muz nic nezistil inak by mi to bol vri3skal do ksichtu nic take sa nedialo. U nas v rodine kazdy v rodine pije. Normalne dva tri panaky cez den.
@anonym_autor tak ty si spomenula predtým, že ti dal dve slabé facky ale až po tom čo chcel aby si nerumázgala na celú ulicu. Takže toto ostatné si vytasila až teraz. Žena ja ti už neverím. Ja som hlavne reagovala na teba. Sama som sa vyjadrila, že násilie neuznávam. Prečítaj si sama, čo si včera písala. A niekoľko krát si napísala o dvoch slabých fackách. A teraz už vyťahuješ iný kaliber. Prestaň piť aby si vedela triezvo uvažovať.
@momo00 bolo toho vela a miesalo sa to. Necitala si vsetky moje komenty asi len uvodny. Ale z jeho strany to bola riadna agresia a nielen dve slabe facky akoze. Ved som to tu pisala. Inak by som to neriesila na fore
@anonym_9db1fb ty si si prečítala aspoň, čo ona píše? Veď on ju nemlátil. Ona vystrájala. Dala si pivko s tromi poldecákmi na raňajky. A vyštartuje sa ako keby to bolo normálne. Má pár psychických diagnóz a nelieči sa. Radšej si uleje. Sama povedala, že rumázgala na celú ulicu zo smútku a pripitia a on jej dal dve slabé facky. Asi aby ju prebral do reality. Ona sa hádzala a kúsala, škriabala. Jej by som všetko neverila. Ona to má asi celkom v mlhe ako to bolo. Len si to nevie pripustiť. Radšej siahne po alkohole ako by sa šla liečiť. Nevravím, že násilie je v poriadku ale ona robí cirkus a nevie sa ovládať a triezvo uvažovať.
@momo00 ja som urobila vels veci.. Sla k psychologovi psychiatrovi na rodinnu terapiu sama.. On nesiel nikam on je ok. Taky je a iny nebude. Cholerik. Too je cele. Mam sa s tym zmierit.
@momo00 ale ake spit. Nebola som opita mierne pirpita nazvime to v placlivej nalade a muz nic nezistil inak by mi to bol vri3skal do ksichtu nic take sa nedialo. U nas v rodine kazdy v rodine pije. Normalne dva tri panaky cez den.
@anonym_autor nie je normálne dva tri panáky cez deň, nie je normálne v manželstve po sebe vrieskať a biť sa!! Haló, zobuď sa.
Normálny človek si vypije občas s priateľmi, na oslave. Normálny človek v manželstve diskutuje a nerobí čo druhého hnevá. Normálny človek odíde zo vzťahu kde mu druhý ubližuje.
Chápeš? Alebo ti to treba ešte inak povedať?
Mat takychto susedov je teda trest....
@anonym_autor no normálne to nie je. A myslím si, že si už dnes mala pár pohárikov. A musela si sa prespať. Prečo si ešte neobedovala? To čo si dnes vytiahla pred chvíľou si včera ani len náznakom nespomenula. Ja som si túto diskusiu prečítala celú. Včera si to splietala inak. Teraz si pridala ako ťa prtlačil svojou váhou a ako ťa ťahal za vlasy a ubližoval ti. Takže si to prečítaj ty. Sama nevieš čo si písala. A keďže sú to už tri dni, tak včera boli od toho incidentu dva, tak by si to všetko napísala v úvode.
Ja ti radím aby si sa dala do poriadku. Začni sa liečiť u psychiatra, nájdi si prácu a odsťahuj sa a samozrejme rozveď. Čo iné očakávaš? Nikto ťa nemôže držať vo vzťahu. Osamostatniť sa. Včera si rozoberala ako manžel chcel aby si bola doma, aby si mala čas na seba, aby si sa starala o domácnosť. Samej sa ti to páči. Tak ja ti odporúčam sa zamestnať a osamostatniť. Ale na to aby si si našla prácu si ani jeden krát neodpovedala. Stále chceš plán B. Ja som ti to písala. Ale ty odpovedáš stále iba ako on chcel aby si bola doma. Tak mi povedz čo vlastne chceš ty? Chceš zostať v takomto vzťahu a upíjať sa a trápiť? Zamestnaj sa a osamostatniť. Iné ti poradiť neviem. A teda riešiť svoje diagnózy s doktorom.
@anonym_autor Podla mna ste obaja riadne prepnutí, kazdy po svojom. Ty sa ofuknes ako decko za blbost a uz to nabera svoje grady do abnormalnych rozmerov z oboch stran. Na vine ste obaja. Prepac, ale normalny z vas nie je ani jeden. A esteze nemate dieta, lebo to by len trpelo pri takychto vasich hysakoch, este aj to by zial ostalo prepnute z vas dvoch. No ale kedze ste stale spolu a nerozviedli sa, lebo podla teba ostatne funguje ako ma🤷♀️, tak v tom pripade mi je najviac luto vasich susedov.
@anonym_autor vy ste alkaci🤔😃 kszdy v rodine pije, klasika 3panaky denne..
Dnes si mala poldecacik, pivko?
Vy tu vsetky vinite mna ze som alkacka a hysterka... A on co robil ze na mna zautocil a ubkizoval mi.. Je ok..
A este ma aj vinite z toho ze pijem. Nie.. Nepijem tri dni som od incidenta nemala v sebe hlt nicoho iba kavu a vodu. Tak sa zobudte. preco cloveka takto davate dole ze je alkac ked nie je?
Vy tu vsetky vinite mna ze som alkacka a hysterka... A on co robil ze na mna zautocil a ubkizoval mi.. Je ok..
A este ma aj vinite z toho ze pijem. Nie.. Nepijem tri dni som od incidenta nemala v sebe hlt nicoho iba kavu a vodu. Tak sa zobudte. preco cloveka takto davate dole ze je alkac ked nie je?
@anonym_autor všetky nie,ja nie🙄ale to tak býva,jedna sliepka napíše prvý komentár to je absolútne jedno aký a zvyšok sa k nej pridá
@anonym_autor ano si vínna jedine a jedine ty lebo ostavas s ním ,aj keď si nespokojná s týmto vzťahom
Nehádzal vinu na nikoho iného
Mala by si sa dať hospitalizovať na psychiatriu. Myslím si, že takto nepíše zdravý človek.
@anonym_autor ale ved nie si vazen, ty z toho vztahu mozes pokojne odist, ak v nom nie si spokojna. Ako ti pomoze, ze cudzie zeny na fore oznacia za vinnika tvojho manzela? Nehovoriac o tom, ze ty hystericka naozaj si a tak, ako ty pijes preto, ze on je agresivny, on moze byt agresivny prave kvoli tvojej hysterii. Nic ho neospravedlnuje, ak ta bije, ale rovnako nic neospravedlnuje ani teba, ze si agresivna, udieras pastami do dveri, ci kde. To je nepripustne spravanie. Sama by si mohla mat kusok sebareflexie a vidiet, ako sa spravas, ako sa prejavujes, co robis... Ak si myslis, ze tym spustacom tvojej hysterie je on, potom uz neviem, aku radu ti dat, ked ty v tom dobrovolne zostavas. Ved sa postav na vlastne nohy, zbal svestky a zacni zit pokojny zivot bez neho. Vy musite byt obaja chori na hlavu, neviazu vas deti, ale dobrovolne ostavate v manzelstve, kde sa tlcete jak macky na dvore. A este vas prehlasis za intelektualov 🤦 no ja mam dost...
@anonym_autor tri dni si nemala alkohol v sebe?, tak to ti gratulujem wau :D evidentne potrebuješ pomoc terapeuta ale hlavne si priznať že zahnať problemy a ako píšeš stresy a nervy alkoholom ok nie je...
@anonym_325166 a ked nahlas placem to je dovod bit ma a atakovat?
@anonym_autor urcite na to nie je žiadny dôvod ta fyzicky napádať a riešiť to násilím. A teraz ide o to, ako s tým naložíš?
Čo ti pomáha zostat pokojná a neplakat, nehysacit? Určite nie jeho útoky a facky. To, že si vezmeš chvíľu pre seba v osamote na upokojenie, je dobrý signál, že si uvedomujes, že začínaš byt v emociach, nechceš hrotit situáciu. Možno, keby tomu viac porozumel on. Veď i jemu ide o to iste, aby si neplakala, neeskaloval sa konflikt. Potrebuješ to zastaviť. Možno sa dohodnúť a povedať, “potrebujem teraz 10 minút na upokojenie” a on nech to akceptuje. Toto si však potrebujete vyjasniť teraz, v normálnej atmosfére, nie až počas konfliktu. Alebo nech jeden z vás odíde, bez upodozrievania, nie z dôvodu, že uteká, ale pretože chce zabrániť väčšej hádke, zmierniť napätie. Potom sa skúste pokojne porozprávať, alebo to odložiť na neskôr.
@anonym_autor všetky nie,ja nie🙄ale to tak býva,jedna sliepka napíše prvý komentár to je absolútne jedno aký a zvyšok sa k nej pridá
@anonym_a17462 som rada, nejako neverim, ze taketo vyjadrenia môžu pomôcť. A ta hra na hľadanie vinníka.. nuž mnohé sa tu ku autorke pridali
@tiika preto sa rozhodnem co dalej. Ci sa rozvediem alebo sa separovat budem od neho na par mesiacov. Mozem ist k otcovi na nejaky cas len sme pri tom ze nemam peniazky to co mam brigady minam na domacnost a pod. Chcem vediet ci ja robim skutocne az take hroune veci aby on mal pravo ma fackovat alevo ci on je nasilnicke hovado. Ja za tie roky to uz n2viem posudit ked v tom zijem. Ale zda sa mi cez aby ma fackoval vzdy ked je hadka a ja zvysim hlas lebo on to nenavidi a nepraje si to..
@anonym_autor Takze ty by si aj nejaký plán mala, avšak z nejakého dôvodu sa k nemu nevies/nechceš odhodlať. Čo ta drží? Myslis, že na jeho realizáciu potrebuješ označiť vinníka? Čo keby sa viac zamerias na to, ako zlepšiť svoju situáciu?
Možno si doteraz potrebovala vedieť, kto je ten “zlý”. Výsledky vidíš aj spätne. Čo tak začať nad tým uvažovať úplne inak?
@viera012345 ja vybuchnem vtedy kes uz fakt je toho moc. Inak nje. Ked uz ozaj ze po mne ziape madavky tak sa nezdrzin
@anonym_autor ... problém je, že neostane len pri kriku/hádke.Vdaka tomu sa to môže nechtiac zvrtnúť veľmi zlým smerom/môže sa stať niečo nezvratné/
@dskjhfdlkdjhl preboha nerobte tu zo mna alkacku! Nepijem a nie som opita a. Bezne vobec.skor vyninocne si dam pivko a poldeci. Vobec nie casto. Co tu vobec pisete
A ked som. Po ranajkach tak ked vypijem pivo a tri poldeci v priebehu 2 hodin tak mie som. Opita ako cinka vobec. Som uplne normalna. Trosku pripita jemne
Ani. Ma. Netackalo ani nic ani som. Nemlela blbiny ako opiti ludia. A pamatam si vsetko. A pijem vynimocne vzdy kes mame. Hadku lebo ja neznesiem ten stres a napor na mna ten tlak co na mma vyvija
@anonym_autor Kazdym dalsim prispevkom len ukazujes, ze si uplne mimo realitu.
Obaja ste sisi.. pri vas radost byvat. Dve histerky pokope.
@anonym_autor moja lektorka nam dnes povedala, ze muza tresla panvicou a vyrazila mu sanku 😂 Dosiel jej ujo- lekar, chlapovi len povedal, ze ved ma dobru zenu, cim ju vytocil. Dal mu sankt naspat a bolo. 😂 o tyzden podala ona ziadost o rozvod
po prve, dufam, ze nemate deti a ziadne si nerobte, kym (ak vobec) si nevyriesite vlastne problemy. po druhe, chudaci susedia. po tretie, "na vine" ste obaja.
@anonym_752692 To som chcela napísať chudák susedia a ešte keď to bolo po 22🫣
Ale uz prestante s tym alkoholizmom. Naozaj uz na toto nemam nervy.
Ziasny alkoholizmus. Ja nie som opita ked ssm pisem a nic som nepila uz vela dni a ani nemam chut a ani mi to nenapadlo. Zas netreba robit z komara somara kvoli par poldeci len tak v strese. To neznamena ze som nacapana kazdy den pre kristove rwny. Poznam ludi co piju denne flasku vimka a nie su alkaci
@anonym_autor urcite na to nie je žiadny dôvod ta fyzicky napádať a riešiť to násilím. A teraz ide o to, ako s tým naložíš?
Čo ti pomáha zostat pokojná a neplakat, nehysacit? Určite nie jeho útoky a facky. To, že si vezmeš chvíľu pre seba v osamote na upokojenie, je dobrý signál, že si uvedomujes, že začínaš byt v emociach, nechceš hrotit situáciu. Možno, keby tomu viac porozumel on. Veď i jemu ide o to iste, aby si neplakala, neeskaloval sa konflikt. Potrebuješ to zastaviť. Možno sa dohodnúť a povedať, “potrebujem teraz 10 minút na upokojenie” a on nech to akceptuje. Toto si však potrebujete vyjasniť teraz, v normálnej atmosfére, nie až počas konfliktu. Alebo nech jeden z vás odíde, bez upodozrievania, nie z dôvodu, že uteká, ale pretože chce zabrániť väčšej hádke, zmierniť napätie. Potom sa skúste pokojne porozprávať, alebo to odložiť na neskôr.
@tiika ale on to nerespektuje...!!! Ked som mu povedala ze nech ma necha v klude na par minut samotnu ze pridem a budem ok on musi vkusr eskalovat konflikt lebo je dotknute jeho ego macha
@anonym_752692 To som chcela napísať chudák susedia a ešte keď to bolo po 22🫣
@anonym_5639b8 bolo to o 11 rano
@anonym_autor Kazdym dalsim prispevkom len ukazujes, ze si uplne mimo realitu.
@dskjhfdlkdjhl ja mimo reality?

Už ťa toľkokrát videl vyvádzať za somariny a pokaždé sa otraseš, nič neriešiš, nabudúce si kopne do teba.. išla by som na políciu, alebo na ošetrenie na pohotovosť a zbierala dokazy, musí pochopiť že to čo robí sa dopúšťa trestného činu. On je úbožiak a nasral by si do gatí..
@anonym_9db1fb pred rokom. Kopol do mna presne pred rokom. Takze tak uz sa stalo. Do kolena ma kopol silne pocas hadky