icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor Viem, že si to písala, preto sa na to pýtam znova, lebo píšeš veľmi chaoticky...manžel o tvojom zdravotnom stave vie? berieš lieky?

@earlgrey chaoticky nie klavesnica zla... Mrzne mi.
Neliecim.. . Brala som len neurol na noc. Inak vysadene. Manzel vie.

autor
17. sep 2025
@morpheuss

@vladuska20 nie sú to žiadne úchyláčky, ale bohyne...

@morpheuss ved netocme tu o sexe no tak. K

autor
17. sep 2025
@anonym_54a31c

@enmery nie je to nejaká brigáda? Kto vymyslí najstupídnejšiu tému, má 100% príplatok?

@anonym_54a31c boze!! Nie. Fejk diskusia to nie je.. Mevidis moje dusevns rozpolozenie???

autor
17. sep 2025

Fejky su take ze ked da niekto post a potom uz nereaguje na komentare

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey chaoticky nie klavesnica zla... Mrzne mi.
Neliecim.. . Brala som len neurol na noc. Inak vysadene. Manzel vie.

@anonym_autor A prečo sa neliečiš? potrebuješ to a to bez srandy...nie je to hanba, uvidíš, že pri správnych liekoch budeš mať život jednoduchší...a možno sa na svoj život pozrieš "triezvejšie"....

kp7333
17. sep 2025

no vas tak mat za susedov, tak si to hodim

autor
17. sep 2025
@kp7333

no vas tak mat za susedov, tak si to hodim

@kp7333 to jedine ta napadne pri mojom trapeni s manzelom? To je empatia teda

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor A prečo sa neliečiš? potrebuješ to a to bez srandy...nie je to hanba, uvidíš, že pri správnych liekoch budeš mať život jednoduchší...a možno sa na svoj život pozrieš "triezvejšie"....

@earlgrey nie nechcem antidepresiva... Neurol ma aj tak len som spala to nebolo normalne.

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@earlgrey ved ja viem ze moj zivot a manzelatvo je zle a kolabune mi neboj viem preto popijam niekedy zo stresu na uvolnenie.. Lepsie ako neurol ale muz to nevie.

anonym_54a31c
17. sep 2025

@anonym_autor tvojím najväčším problémom je skutočne to, kto je na vine....

alyson29
17. sep 2025
anonym_a34a7e
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey nie nechcem antidepresiva... Neurol ma aj tak len som spala to nebolo normalne.

@anonym_autor a takýto život sa ti zdá normálny? Lepšie bude, keď sa pozabíjate?

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nechceš...ale potrebuješ lieky...máš diagnózy...treba to liečiť...ty máš tie svoje stavy pravdepodobne preto, že neberieš lieky...ty nevidíš nič zlé na svojom správaní, ale čo ak je to vážne také zlé, že jedine, čo pomáha na to, aby ťa ukľudnil, je to, že ťa prefacká? .... neospravedlňujem jeho správanie, je to zlé...ale ty si chorá...a neliečiš sa...

kp7333
17. sep 2025
@anonym_autor

@kp7333 to jedine ta napadne pri mojom trapeni s manzelom? To je empatia teda

@anonym_autor myslim, ze vase trapenie je obojstranne

stanka_k
17. sep 2025

@anonym_autor skús si to nabudúce nahrať na video. Možno by to netflix kúpil na nový trhák 😅😅 budeš mať na poldecáky, že ti aj zle z nich bude

simona20201309
17. sep 2025

Nechce sa mi to tu cele čítať, ale ... kto vyhral?

viestta
17. sep 2025
@anonym_autor

Fejky su take ze ked da niekto post a potom uz nereaguje na komentare

@anonym_autor ked uz nic ine, mas naslapnute na alkoholizmus, alebo aspon popijanie, ked stres zalievas alkoholom. Uvedomujes si to?
Ale ako som pisala je to tvoja volba ci si vyberies darceky, vylety, dovolenky... prekladane fackami (ktore sa budu casom zjavovat stale castejsie a castejsie, "dovod" sa vzdy najde) alebo budes za svoj zivot zodpovedna sama, aj za cenu nepohodlia ale aspon nebudes musiet skryvat modriny.

lentilka78
17. sep 2025

@anonym_autor no takto.. Ak toto nie je troll, tak ste na vine obaja, a ty veru urcite nie si nezna a mierumilovna a neviem co vsetko si o sebe popisala.
Za dalsie z 3 panakov by si nebola tak hotova a pripita, ze by si toto dorabala...
Neuraz sa, ale aj teraz pises kadejako zmätene...

Hlavne si nerobte dieta, lebo uz teraz mi ho je luto

autor
17. sep 2025
@viestta

@anonym_autor ked uz nic ine, mas naslapnute na alkoholizmus, alebo aspon popijanie, ked stres zalievas alkoholom. Uvedomujes si to?
Ale ako som pisala je to tvoja volba ci si vyberies darceky, vylety, dovolenky... prekladane fackami (ktore sa budu casom zjavovat stale castejsie a castejsie, "dovod" sa vzdy najde) alebo budes za svoj zivot zodpovedna sama, aj za cenu nepohodlia ale aspon nebudes musiet skryvat modriny.

@viestta len nemam plan b v zivote. Vobec neviem co by som robila v zivote bez neho netusim hoci viem ze mame zle manzelstvo

autor
17. sep 2025
@lentilka78

@anonym_autor no takto.. Ak toto nie je troll, tak ste na vine obaja, a ty veru urcite nie si nezna a mierumilovna a neviem co vsetko si o sebe popisala.
Za dalsie z 3 panakov by si nebola tak hotova a pripita, ze by si toto dorabala...

@lentilka78 nemame dieta no mala som pivo velke a tri panaky na lacno a nevystrajala som praveze nijako

autor
17. sep 2025
@lentilka78

@lentilka78 podla mna normalna hadka.. Aj nasi sa tak hadavali az na to ze otec mamu neudrel nikdy

autor
17. sep 2025
@simona20201309

Nechce sa mi to tu cele čítať, ale ... kto vyhral?

@simona20201309 boze nebud ironicka

autor
17. sep 2025
@lentilka78

@lentilka78 nie
Nepisem zmetene. Nie som. Opita. Tri dni som. Nemala ani kvapku nicoho

autor
17. sep 2025
@stanka_k

@anonym_autor skús si to nabudúce nahrať na video. Možno by to netflix kúpil na nový trhák 😅😅 budeš mať na poldecáky, že ti aj zle z nich bude

@stanka_k ale prestante tu hovorit a robit si srandu. Toto nie je tema na srandu

anonym_4f4e52
17. sep 2025

Obaja ste na vine lebo nieje to ok ani u jedného a nikto z vás sa nelieči a ťaháte sa dole
Keby ste sa mali naozaj radi tak si pomôžete, riešite to odborne lebo bitky su prejavom choroby a nie lásky

autor
17. sep 2025
@kp7333

@anonym_autor myslim, ze vase trapenie je obojstranne

@kp7333 on mi tvrdi ze je so mnou nestastny
Nechapem to som 9p percent k nemu dobra nezna aktivma v posteli akcna spravim co chce som. Usmiata.. Raz za cas sa nastvem. A takto to hned dopadne

simona20201309
17. sep 2025
@lentilka78

@lentilka78 3 dní nepila, tak asi to sú abstaky co tu dáva 🫣

viestta
17. sep 2025
@anonym_autor

@lentilka78 nie
Nepisem zmetene. Nie som. Opita. Tri dni som. Nemala ani kvapku nicoho

@anonym_autor tak zacni nad planom B rozmyslat. Zacni tym, ze sa zacnes liecit.

enmery
17. sep 2025
@anonym_autor

@viestta len nemam plan b v zivote. Vobec neviem co by som robila v zivote bez neho netusim hoci viem ze mame zle manzelstvo

@anonym_autor Toto milujem-antidepresíva nechcem. Ad iba upravia chýbajúce neurotransmitery v mozgu. Nie, namiesto toho si človek *ebne pálenku, ktorá paradoxne škodí mozgu a zhorsuje psychicke stavy, stres. 😫Bože, do čoho si to dal dušu.

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor Nechceš...ale potrebuješ lieky...máš diagnózy...treba to liečiť...ty máš tie svoje stavy pravdepodobne preto, že neberieš lieky...ty nevidíš nič zlé na svojom správaní, ale čo ak je to vážne také zlé, že jedine, čo pomáha na to, aby ťa ukľudnil, je to, že ťa prefacká? .... neospravedlňujem jeho správanie, je to zlé...ale ty si chorá...a neliečiš sa...

@earlgrey nie. Nie je to cesta... Kebyze pride ku. Mne objima. Ma povie laska noo tak lubime sa nerob taketo hadky podme sa udobrit sexom. Tak povirm ok a vychladnem. Ziskal by si moje srdcd mily spravanim ale on pride a da mi facky.
Ja som podotykam donho nestrcila ani nic. Ja som z kupelme vysla v zupane sla do izby a plakala som nahlas on dosiel za mnou vrazil do izby a vrazil mi dve facky slabe ked som sedela na posteli. bez nicoho ze uz dost mojho revania ze nech orestanem lebo nech sticchem ze susedia pocuju ako placem. A to nemozem nahlas plakat? To je chore.. Ja som. Nebola uz agresivvna ked za mnou dosiel a vrazil mi