icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

autor
17. sep 2025
@anonym_4f4e52

Obaja ste na vine lebo nieje to ok ani u jedného a nikto z vás sa nelieči a ťaháte sa dole
Keby ste sa mali naozaj radi tak si pomôžete, riešite to odborne lebo bitky su prejavom choroby a nie lásky

@anonym_4f4e52 to ja velmi dobre viem co pises
Za mna chore co mi urobil

tim23
17. sep 2025

Prečo pijete doma z plastových pohárov?

sevrin
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey on mi dal dve facky ako prvy. Ja som ho nikdy nenapadla on mi dal dve..a uz to urobil aj predtym ked nastala takato situacia vypata.. Vraj nevie co ma v tej chvili robit tak ku mne agresivne pride a da mi zaucho.. A to je riesenie dospelejo chlapa?
Preco v klude si nesadne a nepovie ze toto takto a pod sa stalonebudme ako deti. On nedokaze nic riesit pokojne len takto radikalne a kruto. Ja to nenavidim.
Plus mi vykrikoval ze ja nemakam tak neviem co je zivot zeon je biznismen.. A take podnikatel ze sa obracia. Ja sedim doma na pic... A nic neeobim ze ani popratane neni navarene nie je vecera tak... On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel.
Nechcem aby sme boli ako dive selmy na seba. Ale ja to nemam silu zmenit. On je strasne vybusny a cholerik. Neviem co dalej. Som v koncoch. Dnes som sa chcela v klude porozpravat ale on odmietol. Ziadna komunikacia. Tak ako akoze mame pokracovat dalej?

@anonym_autor nebudete sa volať Robert a Svetlana?
On vyzerá byť ako kvalitný manipulátor.

simona20201309
17. sep 2025
@anonym_autor

@kp7333 on mi tvrdi ze je so mnou nestastny
Nechapem to som 9p percent k nemu dobra nezna aktivma v posteli akcna spravim co chce som. Usmiata.. Raz za cas sa nastvem. A takto to hned dopadne

@anonym_autor si vydrziavana, nemá k tebe ani štipku úcty a navzájom sa skôr či neskôr znicite.
Necháš sa živiť mužom ktorý má potom pocit ze si jeho majetok, nejaká handra, nič... môže si s tebou robiť čo chce.
Ty si myslíš, že splniť mužovi v posteli každé prianie a zvyšok dňa sa flákať a naťahovať chrbatik pri joge je pre muza atraktívne?
Opakujem - ma ta za nič a ty si tiež svoju sebahodnotu niekde stratila.
Úspešní muži chcú úspešne ženy. Ale bezcharakterni hajzli chcú presne také ako ty - vydrziavane naivky s ktorými môžu točiť.
,,vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla" - toto hovorí za vsetko

autor
17. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Toto milujem-antidepresíva nechcem. Ad iba upravia chýbajúce neurotransmitery v mozgu. Nie, namiesto toho si človek *ebne pálenku, ktorá paradoxne škodí mozgu a zhorsuje psychicke stavy, stres. 😫Bože, do čoho si to dal dušu.

@viestta
@enmery
Ja mam radsej panaka ako lieky

Ale neprehanam to. Plan b absolutne nemam a to ma nervuje najviac.

Rodicia ziju inde

Ja nepoviem kebyze mam amok vrieskam a kopem do vsetkeho pride a skludni ma fackou mozno ok..

Ale ja som uz bola relativnr kludna len som. Nahlas plakala a on ku mne prisiel a vrazil. Mi. Tloto nechapem.. Bal aa co ludia povedka alebo co nechapem to.. Bola aom taka v soku ze doteraz sa chvejem

autor
17. sep 2025
@tim23

Prečo pijete doma z plastových pohárov?

@tim23 ten tvrdeny plast.. A bolelo ma to ked to do mna hpdil

autor
17. sep 2025
@simona20201309

@anonym_autor si vydrziavana, nemá k tebe ani štipku úcty a navzájom sa skôr či neskôr znicite.
Necháš sa živiť mužom ktorý má potom pocit ze si jeho majetok, nejaká handra, nič... môže si s tebou robiť čo chce.
Ty si myslíš, že splniť mužovi v posteli každé prianie a zvyšok dňa sa flákať a naťahovať chrbatik pri joge je pre muza atraktívne?
Úspešní muži chcú úspešne ženy. Ale bezcharakterni hajzli chcú presne také ako ty - vydrziavane naivky s ktorými môžu točiť.
,,vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla" - toto hovorí za vsetko

@simona20201309 mozno.. Ale on to tak chcel.

autor
17. sep 2025
@simona20201309

@simona20201309 nema vobex uctu preto mi vrazil dve

simona20201309
17. sep 2025
@anonym_autor

@simona20201309 mozno.. Ale on to tak chcel.

@anonym_autor vedel prečo to tak chce!

autor
17. sep 2025
@sevrin

@sevrin nie nevolame sa ... Ano manipuluje dobre

tim23
17. sep 2025
@anonym_autor

@tim23 ten tvrdeny plast.. A bolelo ma to ked to do mna hpdil

@anonym_autor to verím

enmery
17. sep 2025
@sevrin

@sevrin 😂Róbert a Svetlana😂

viestta
17. sep 2025
@anonym_autor

@viestta
@enmery

Rodicia ziju inde

Ja nepoviem kebyze mam amok vrieskam a kopem do vsetkeho pride a skludni ma fackou mozno ok..

Ale ja som uz bola relativnr kludna len som. Nahlas plakala a on ku mne prisiel a vrazil. Mi. Tloto nechapem.. Bal aa co ludia povedka alebo co nechapem to.. Bola aom taka v soku ze doteraz sa chvejem

@anonym_autor ma nestvi. Co maju s tym rodicia? Si dospela, musis sa vediet postarat sama o seba, nepotrebujes ani muza aby ta zivil, ani rodicov aby ta opatrovali.
A neslop. Jedno pivo a tri poldecaky "na stres" je celkom dost, nemysli si, ze tvoj muz je uplne pripeceny a nevidi, ze jeho zena potajomky chlasce. A zjavne chlasces "na stres" dlhodobo. Konecne priznaj, ze si v srackach az po usi.

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey nie. Nie je to cesta... Kebyze pride ku. Mne objima. Ma povie laska noo tak lubime sa nerob taketo hadky podme sa udobrit sexom. Tak povirm ok a vychladnem. Ziskal by si moje srdcd mily spravanim ale on pride a da mi facky.
Ja som podotykam donho nestrcila ani nic. Ja som z kupelme vysla v zupane sla do izby a plakala som nahlas on dosiel za mnou vrazil do izby a vrazil mi dve facky slabe ked som sedela na posteli. bez nicoho ze uz dost mojho revania ze nech orestanem lebo nech sticchem ze susedia pocuju ako placem. A to nemozem nahlas plakat? To je chore.. Ja som. Nebola uz agresivvna ked za mnou dosiel a vrazil mi

@anonym_autor veď si písala, že toto sa stáva dosť často...takže to nebolo prvýkrát, že ste sa pobili...tak on už asi vie ako na teba...prefacká ťa...ty sa ukľudníš a idete 3 mesiace ďalej..a zase to isté...zváž tie lieky...seriózne

minenkaa
17. sep 2025
@vladuska20

@morpheuss no to musi byt tiez ale uchylacka,co to zboznuje.Normalne zeny ani pri sexe neakceptuju facku,ani skrtenie ani ine uchylky.

@vladuska20 tak to nepoznáš normálne zeny

bmuller
17. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin ano raz po mne muz hodil nozik tiez v kuchyni pri takelonto type bitky

@anonym_autor musite spolu zit? Naco ti je chlap, ktory ti nadava, a este sa z teba stane alkoholicka?

autor
17. sep 2025
@simona20201309

@anonym_autor vedel prečo to tak chce!

@simona20201309 ale choval sa rovnako ked som aj robila

anonym_c1bcdb
17. sep 2025
@anonym_autor

@viestta
@enmery

Rodicia ziju inde

@anonym_autor prečo to porovnávas s tým ako sa správal tvoj otec?Máš diagnózu a neliečis sa čo čakáš?Celý život si videla hádky rodičov je to pre teba normálne.Mate toxický vzťah.Vyvolat scénu za to, že nechce ist na výlet?Si celé dni doma a si znudena a vyzadujes pozornosť.Zacni sa liečiť joga a ayurveda ti nepomáhajú k pokoju.Vy dvaja sa k sebe osobnostne nehodíte.Nemas hraničnú poruchu osobnosti?

minenkaa
17. sep 2025

Boze dobrý čo nás ešte čaká do konca roka,keď toto sa deje v polke septembra a to ešte budú Vianoce a Silvester

autor
17. sep 2025
@anonym_c1bcdb

@anonym_autor prečo to porovnávas s tým ako sa správal tvoj otec?Máš diagnózu a neliečis sa čo čakáš?Celý život si videla hádky rodičov je to pre teba normálne.Mate toxický vzťah.Vyvolat scénu za to, že nechce ist na výlet?Si celé dni doma a si znudena a vyzadujes pozornosť.Zacni sa liečiť joga a ayurveda ti nepomáhajú k pokoju.Vy dvaja sa k sebe osobnostne nehodíte.Nemas hraničnú poruchu osobnosti?

@anonym_c1bcdb mozno nieco tske zmiesane nieco meviem oanicka a nebkem zmiesana a hysteria.. Neliecim. Sa lebo sa nemusim.. Nie som taky pripad. Nasi sa vecne hadali

autor
17. sep 2025
@anonym_c1bcdb

@bmuller ale nie poznam
@anonym_c1bcdb to scena nebola iba som. Sa urazila a spravilo ma to smutnou ue mi slubil a nesiel a vecne je v zlej nalade. Ja vstamem vzdy v super nalade a on je vecne zamraceny a mrzuty tak ma to uz nasralo proste

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c1bcdb mozno nieco tske zmiesane nieco meviem oanicka a nebkem zmiesana a hysteria.. Neliecim. Sa lebo sa nemusim.. Nie som taky pripad. Nasi sa vecne hadali

@anonym_autor ty si riadne spita alebo sfetovana ,normálne sa zober a chod do nemocnice na psychiatriu

autor
17. sep 2025
@bmuller

@anonym_autor musite spolu zit? Naco ti je chlap, ktory ti nadava, a este sa z teba stane alkoholicka?

@bmuller ziadna alkacka.. Mne to robi zle od zaludka. Ja ked vypijem viac orevraciam aj dva dnj a je mi zle takze nepijem

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor ty si riadne spita alebo sfetovana ,normálne sa zober a chod do nemocnice na psychiatriu

@minenkaa nefetujem a nepijem!

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto čo píšeš,už ani nieje na smiech

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa nefetujem a nepijem!

@anonym_autor jaj a tie panáčik čo tu o nich píšeš je čo ,nepit znamená nepit ,to robim ja ,ty si alkoholička ako vyšitá

minenkaa
17. sep 2025

Fakt ľudia toto je strasne ,človek by sa aj smial,len mu to hrôza nedovolí a tak som sa tešila,že sa zabavím

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor veď si písala, že toto sa stáva dosť často...takže to nebolo prvýkrát, že ste sa pobili...tak on už asi vie ako na teba...prefacká ťa...ty sa ukľudníš a idete 3 mesiace ďalej..a zase to isté...zváž tie lieky...seriózne

@earlgrey ale prefacka ma a preco asi tak sa skludnim?
Boze to nemam pravo na hnev a vytocit sa raz za cas??? To vazne ste tu vsetky take kludne ako anglicania ze sa nikdy nevytocite na muza a nie ste nasrate?
Mna proste obcas nastve a mam temperament dam to hned najavo. A nemyslim ze to je dovod fackat ma. Liecit sa nebudem lebo nemusim
Nemam take vazne diagnozy. Psychiater mi ine lieky nedal. Iba neurol..
Keby som. Bola v zlom stave tak mam troje lieky.
Stalo sa to ano parkrat uz. Stava sa to niekedy proste sa strhne strasna hadka len tak.
Ale aj on je neskutocny choleirk.
Tento rok. Sme. Mali len dve taketo hadky a toto bola tretia. Kde boli facky.
Ale aj tak nema pravo ma takto fackat zurivo.

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor jaj a tie panáčik čo tu o nich píšeš je čo ,nepit znamená nepit ,to robim ja ,ty si alkoholička ako vyšitá

@minenkaa ze ked som v strese dam si pibko alebo panaka? To potom cela planeta su alkaci

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ze ked som v strese dam si pibko alebo panaka? To potom cela planeta su alkaci

@anonym_autor to neviem ale ty ano a ako už písali potrebujes pomoc