icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

Strana
z14
mira0611
18. sep 2025
@denkabemommy

@mira0611 nebijem ani svoje deti, nikdy (pre pochopenie môjho postoja ku fyzickému násiliu) . Ale proste neraz žena začne útočiť do chlapa - fyzicky a teda tie si to reálne pýtajú, lebo doslova provokujú. Tým pádom sú agresor ony. Teda otázka znie treba chrániť agresora? Vieš v triede môjho syna sa to nedavno riešilo. Dievčatá šikanovali chlapca… takže z tvojej logiky je to ok, lebo dievčatá sú ženského pohlavia?

@denkabemommy ja neviem ty si citala zaciatok, ze panko sa zobudil a najprv na nu slovne utocil a potom zacal na nu hadzat veci? A vytrhol jej kabelku z ruky, nepustil ju von z bytu?? A ked sa sla sprchovat tak este aj vtedy za nou siel...tak kto je tu agressor a provokater?
Autorka chcela ist na vylet, nesli, sla sa najest pocas tej doby kym ranajkovala pocuvala aka je p.ca a hadzal po nej veci. Tak ja neviem, takto si svoje rana nepredstavujem.
Preber sa!

autor
18. sep 2025
@mira0611

@earlgrey prepac, ale nemas pravdu, autorka robi ajurvedu a jogu a to su lepsie lieky nez tie umeliny.
Moj exmanzel, bol velmi podobny autorkinmu manzelovi, on bral lieky na depresiu, ale bolo to horsie + zacalo mu viac sibat, potom ked mu uz nepomohlo tak zacal na ne pit a brat drogy...

Autorka radsej si daj 2x denne jogu, nez jeden neurol.

@mira0611 tiez ta napadal a nedalo sa s nim? On to mal aspon na papieri.. Moj nema.

autor
18. sep 2025
@mira0611

@denkabemommy ja neviem ty si citala zaciatok, ze panko sa zobudil a najprv na nu slovne utocil a potom zacal na nu hadzat veci? A vytrhol jej kabelku z ruky, nepustil ju von z bytu?? A ked sa sla sprchovat tak este aj vtedy za nou siel...tak kto je tu agressor a provokater?
Autorka chcela ist na vylet, nesli, sla sa najest pocas tej doby kym ranajkovala pocuvala aka je p.ca a hadzal po nej veci. Tak ja neviem, takto si svoje rana nepredstavujem.
Preber sa!

@mira0611 ani ja si takto rana nepredstavujem iba tak rana so psychopatom ak by..

autor
18. sep 2025
@mira0611

Preber sa!

@mira0611 ja tiez nie som. Skala.... Uz mam dost urazok a napadani. Vybuchla som aj ja

denkabemommy
18. sep 2025
@mira0611

Preber sa!

@mira0611 🤣 neber sa tak vážne, táto žena vie, s kým žije. Robí to ďalej, dobrovoľne, ja žijem v šťastnom manželstve ja sa preberať nemusím 🤦‍♀️

mira0611
18. sep 2025
@anonym_autor

@mira0611 tiez ta napadal a nedalo sa s nim? On to mal aspon na papieri.. Moj nema.

@anonym_autor mna napadol raz, zavolal som policiu, dostal 2 rocnu podmienku a rozviedla som sa s nim.
Moj sa stale bil so svojou ex, ked som sa to dozvedela od znameho, tak som sa ho opytala, a priznal sa. Vtedy som sa mu velmi hlboko zadivala do oci a povedala som mu, mna len raz udries a to naposledy! Slovo som aj dodrzala.

autor
18. sep 2025
@mira0611

@anonym_autor mna napadol raz, zavolal som policiu, dostal 2 rocnu podmienku a rozviedla som sa s nim.
Moj sa stale bil so svojou ex, ked som sa to dozvedela od znameho, tak som sa ho opytala, a priznal sa. Vtedy som sa mu velmi hlboko zadivala do oci a povedala som mu, mna len raz udries a to naposledy! Slovo som aj dodrzala.

@mira0611 wau si hviezda. Obdivujem ta za odvahu. Si silna zena a razna. Tak to ma byt.

morpheuss
18. sep 2025
@mira0611

@morpheuss no, mozno, ale ja mam radsej na zadocek.

@mira0611 pravda, niekedy dobre padne aj romantické milovanie s vyplieskaným zadkom a vyťahaním za vlasy...

mira0611
18. sep 2025
@morpheuss

@mira0611 pravda, niekedy dobre padne aj romantické milovanie s vyplieskaným zadkom a vyťahaním za vlasy...

@morpheuss no romanticke milovanie si nie takto predstavujem, ale vsak kazdy sme iny.

tiika
18. sep 2025
@anonym_autor

@tiika on vtedy nevnima ma zatemnene.. Si psycholog? Asi ano.. Tiez mi kladie tie iste itazky ale s mojim muzim sa inak neda. Nepomaha ked kricim zurim zo je horsie. Vyhrazam sa rozvodom.. On vtedy uplne salie.
Jedine ked s nim pokojne rozpravam ale to ma ani nevnima pomaly a nema zaunem nic riesit. Alebo ma odbije a povie mi dobre dobre zajtra alevo urobime ma na haku

@anonym_autor nema záujem riesit vase problémy vo vzťahu, reálne urobit niečo pre jeho zlepšenie.. Aj to o niečom vypovedá. Píšeš, že máš sedenia so psychologickou (k tvojej otázke, to ja nie som), asi teda záujem o vzťah máš a pracuješ na sebe. Nie vzdy to vsak staci. Potom je teda otázkou, či chceš v takom vzťahu pokračovať, a dokedy? Čo ešte take sa musí stat, aby si sa rozhodla naozaj ho ukončiť? Dokedy si ochotná dávať tomu šancu a čo všetko pretrpieť? Staci, keď si odpovieš sama sebe, mne nemusíš.

letfenixa
19. sep 2025

@anonym-autor strašné kecy, očividne ste obaja mimo.

aurinia
19. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_05cf73 cize mam sa mechat urazat nadavkami mam mu dovolit fackat ma a stsle sa usmievat a potom si s nim. Pohovorit?

@anonym_autor určite si sama vycitila že tak ako to riesite, nie je spravna cesta. Rozpravajte sa ked ste kludny. O svojich pocitoch. Nie štylom, ty si kričal, ty si mi nadaval....ale ja som sa citila ubližene, mna sa to dotklo, ...podme to riesit. Bez vzajomnej ucty sa neda žit spoločne. Propadne ak vidis ze nie je mozne to riesit, treba ist od seba. Nemozes niekoho zmenit, mozes len zmenit svoj postoj, zmenit svoje spravanie.

anonym_fef849
20. sep 2025

Autorka , ja len toľko , že dúfam že pri najbližšom konflikte na vás susedia zavolajú policajtov , ja by som určite volala keby toto počujem cez steny . Dovtedy s ním budeš ostávať , až kým ťa v amoku nezabije. Môj prvý vzťah bol podobný a ver mi , že každým rokom sa tá agresia bude len a len stupňovať a eskalovať.Ja som našťastie odišla , držím päste aby si mala aj ty v sebe toľko sily .

Strana
z14