Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
A ďalej? bude pokračovanie?
Jednoznačne si na vine ty.
Ja som zažil pár, ktorý po sebe hádzal kuchynské nože a srandu si z toho nerobili, takže ešte stále máte šancu postúpiť na vyšší level.
@anonym_autor wau. Alkoholička, dilino čo skáče jak opica a hádže plastové poháre...ďalej? Kde je tá bitka?
@anonym_autor milujem tooo,toto je to pravé večerné čítanie..pokračovanie nebude?🤣
Dopisujem.. Lebl som odoslala skor.
Na to som sa zamkla do kupelne. Ze nech ai dam sprchu fajnu osamote zacal trepat na dvere nech okamzite otvorim ze som stetka a ze kde som. Bola v pic. A nech idem do pi... Ze som panovacna sebecka mrcha a pi..
Na to ko tk so. Ja s oastou buchla niekolkokrat do dveri a nazvala ho rovnakymi nadavkami. Aky pozicaj taky vrat. Kopla aom do dveri kopol aj on a kricali sme po sebe
Neskor somvyliezla zo sprchy a isla za sprievodu zvysenu hlasu som mu szale rozpravala ze nemienim tolerovat nadavky a plakala som hlasno ze ma bolo asi pocut aj mimo bytu. Ze ja to s nim uz nedacam ze je ku mne zly. Proste opileck3 veci ale nehadzala aom. Nic o zem ani ho nenapadala. Priskocil ku mne dal mi dve facky vraj na ukludnenie. Vo mne sa vsetko zlomilo zacala som ho kvalat za blasy pohryzla aom. Ho a branila som aa zubami nechtami ze toto si nedam. Kopla som. Ho. Proste mleli sme sa na posteli ako zurive selmy. Bolo to strasne trvalo to aj 10 min. Skrabance modriny vsade po rukach pretlacali sme sa ako divi...
On bol agresivny a ja uz potom.Tiez.
Vykrikoval mi ze ma nenavidi a chce sa rozviest ze som len suka a nic ine
Ja mu na opatku tiez som vykrikovala kadeco..
Potom nastal pokoj ja som zcala plamkat sama. V izbe on zurivo si prezeral moj mobil ze ci som s niekym bola as kym pisem.
Nebavili sme sa dva dni. Rano dnes za mnou dosiel ze nrch prepacim ze to prehnal.
A ze som ho doskrabala.
Tak ma vzal na ten vylet a zaplatil veceru.
Ja ma. Dg. Hysteria a zmiesana porucha
A on nebiem podla mna narcis. Vraj sa ma snazil ukludniz a nic mu neurobil.. To nie je pravda.
Toto sa stalo u nas cca 10 15 krat za roky..
Neviem. My nie sme zli ludia.. Len nezvladame niekedy proste tlak stres a zlu naladu toho druheho.
On sa zdaze ho to nemrzi.
Prosim vas kto je na vine? On mi tvrdi ze nezvlada moje hystercenie a odchodu z domu:(nechapem nicomu.
Je exttemne ziarlivy a pod a haklivy ked kricim.. Ale ja niekedy kricat musim vypustit paru. Vraj to nenavidi a mam si dat na to pozor.
Tento uplne isty dcenar sa zopakoval za posledných r rok y pá rkrat. Inak vsetko je ok. Klape. Mame sexmame oeniaze manzel podnika nemozeme mat deti ale nam to nevadi stale cestujeme a tak... Mame sa radi. Manzel ma. Ma rad len. Je strasny nervak.. Nechapem to. A ja uz tiez si nedam z lyzice zobrat.
Manzel tvrdi ze ja ho proovokujem svojom hnevom a krikom.ja ina byt neviem. Mama bola taka ista. Ale moj otec ju za to nefackal.
Prosim vas viem si pomyslite dvsja sialeni ale. Mne uz to zacina vadkz. Ja nepracujem manzel podnika proste a aj to mi vyhadzuje na oci. Najorv tvrdil ze nemusim terdaz je nahnevany.
Na to som sa zamkla do kupelne. Ze nech ai dam sprchu fajnu osamote zacal trepat na dvere nech okamzite otvorim ze som stetka a ze kde som. Bola v pic. A nech idem do pi... Ze som panovacna sebecka mrcha a pi..
Na to ko tk so. Ja s oastou buchla niekolkokrat do dveri a nazvala ho rovnakymi nadavkami. Aky pozicaj taky vrat. Kopla aom do dveri kopol aj on a kricali sme po sebe
Neskor somvyliezla zo sprchy a isla za sprievodu zvysenu hlasu som mu szale rozpravala ze nemienim tolerovat nadavky a plakala som hlasno ze ma bolo asi pocut aj mimo bytu. Ze ja to s nim uz nedacam ze je ku mne zly. Proste opileck3 veci ale nehadzala aom. Nic o zem ani ho nenapadala. Priskocil ku mne dal mi dve facky vraj na ukludnenie. Vo mne sa vsetko zlomilo zacala som ho kvalat za blasy pohryzla aom. Ho a branila som aa zubami nechtami ze toto si nedam. Kopla som. Ho. Proste mleli sme sa na posteli ako zurive selmy. Bolo to strasne trvalo to aj 10 min. Skrabance modriny vsade po rukach pretlacali sme sa ako divi...
Potom nastal pokoj ja som zcala plamkat sama. V izbe on zurivo si prezeral moj mobil ze ci som s niekym bola as kym pisem.
Nebavili sme sa dva dni. Rano dnes za mnou dosiel ze nrch prepacim ze to prehnal.
A ze som ho doskrabala.
A on nebiem podla mna narcis. Vraj sa ma snazil ukludniz a nic mu neurobil.. To nie je pravda.
Neviem. My nie sme zli ludia.. Len nezvladame niekedy proste tlak stres a zlu naladu toho druheho.
Prosim vas kto je na vine? On mi tvrdi ze nezvlada moje hystercenie a odchodu z domu:(nechapem nicomu.
Je exttemne ziarlivy a pod a haklivy ked kricim.. Ale ja niekedy kricat musim vypustit paru. Vraj to nenavidi a mam si dat na to pozor.
Tento uplne isty dcenar sa zopakoval za posledných r rok y pá rkrat. Inak vsetko je ok. Klape. Mame sexmame oeniaze manzel podnika nemozeme mat deti ale nam to nevadi stale cestujeme a tak... Mame sa radi. Manzel ma. Ma rad len. Je strasny nervak.. Nechapem to. A ja uz tiez si nedam z lyzice zobrat.
Manzel tvrdi ze ja ho proovokujem svojom hnevom a krikom.ja ina byt neviem. Mama bola taka ista. Ale moj otec ju za to nefackal.
Prosim vas viem si pomyslite dvsja sialeni ale. Mne uz to zacina vadkz. Ja nepracujem manzel podnika proste a aj to mi vyhadzuje na oci. Najorv tvrdil ze nemusim terdaz je nahnevany.
@anonym_autor obaja,nemáte byt spolu
po prve, dufam, ze nemate deti a ziadne si nerobte, kym (ak vobec) si nevyriesite vlastne problemy. po druhe, chudaci susedia. po tretie, "na vine" ste obaja.
po prve, dufam, ze nemate deti a ziadne si nerobte, kym (ak vobec) si nevyriesite vlastne problemy. po druhe, chudaci susedia. po tretie, "na vine" ste obaja.
@anonym_752692 nemame lebo nemozeme mst.. Akozr na vine sme obaja??? On ma zacal castovat nadavkami a esze mi vlepil dve zaucha slabe...
Prosim vas nesmejte sa tu..!!! Toto sa stalo!! A asi nie orvykrat.. Oroste deje sa to.. Chxem to zastaviit neviem ako.. Prosim. Fakt neposudzujte nas.. Totk je realne a nie vymyslene.. Obaja mame 31 rokov
Čo riešiš, máte to za sebou, príde k tomu znova tak za rok. Dovtedy budete mať krásny život. O rok sa znovu pobijete a zas prídu krásne časy. Kľud. Len ostaňte spolu a nerozmnožujte sa.
Par bodov do prijatia do Zameny manzeliek mate splnenych…
@anonym_752692 nemame lebo nemozeme mst.. Akozr na vine sme obaja??? On ma zacal castovat nadavkami a esze mi vlepil dve zaucha slabe...
Prosim vas nesmejte sa tu..!!! Toto sa stalo!! A asi nie orvykrat.. Oroste deje sa to.. Chxem to zastaviit neviem ako.. Prosim. Fakt neposudzujte nas.. Totk je realne a nie vymyslene.. Obaja mame 31 rokov
@anonym_autor prosim ta ako sa na tomto nedá smiat
Zubov mate koľko ? Treba zopár vybiť a fakt to ta zámena manželiek istí
Mne sa pacil ten zaciatok: " som ticha mierumilovna nezna zena" 🤣🤣 Je vidiet.
A ze som ho doskrabala.
@anonym_autor obaja ste na vine. Konflikty sa neriešia krikom, nadavkami a bitkou. Mal to stopnut on alebo ty. Sadnut si s chladnou hlavou a porozpravat sa. Ja by som sa hanbila ist z bytu. Byvala som v činžiaku, tam je pocut vsetko.
Jednu vec nechapem, preco je ziarlivy a pozeral ti mobil, ci sa s dakym pises. Nehrozi, zeby niekto mal zaujem a bolo by s kym....
Jednoznačne si na vine ty.
@gribka1 nie nie som na vine... Mohol sa stopnut aj on.. A siel do utoku
Jednu vec nechapem, preco je ziarlivy a pozeral ti mobil, ci sa s dakym pises. Nehrozi, zeby niekto mal zaujem a bolo by s kym....
@mircalla to ma ako urazas?
@anonym_autor obaja ste na vine. Konflikty sa neriešia krikom, nadavkami a bitkou. Mal to stopnut on alebo ty. Sadnut si s chladnou hlavou a porozpravat sa. Ja by som sa hanbila ist z bytu. Byvala som v činžiaku, tam je pocut vsetko.
@anonym_05cf73 no on je na toto haklivy vraj ked kricim tak ma kazdy pocuje ze nexh sklapnem... Ja to nedokazem. Placem proste nahlas... A on ze som pi a ze vsade to pocuztt a strelil mi po hube
Ty ráno ideš piť, urazená ako malé dieťa, prídeš a bijete sa...to je pekný a krásny život? Drogy náhodou neberiete?
Mne sa pacil ten zaciatok: " som ticha mierumilovna nezna zena" 🤣🤣 Je vidiet.
@ivanakal ano som! Som... Len ked ma castoval nadavkami tak proste ja nemozem zostat ticho

@anonym_autor 🤣🤣🤣👍👍