Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný
Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.
Ty ráno ideš piť, urazená ako malé dieťa, prídeš a bijete sa...to je pekný a krásny život? Drogy náhodou neberiete?
@earlgrey ziadne drogy tam nie su.. Manzel nepije absolutnr
On stale pracuje.
.. A on nevedel ze ja som. Pripita mala som dve zuvacky
On nevie ze popijam ked som v strese
Ty chod do roboty a obaja sa chodte liecit....nikdy by som sa benechala ziviť chlapom..a si na omyle,vy sa nemate radi,vy ste sa len stretli a vyhovujete si ked treba ist niekam cestovat a sexovať...ak sa ludia maju radi tak nerobia to co stvarate vy dvaja
Ja som zažil pár, ktorý po sebe hádzal kuchynské nože a srandu si z toho nerobili, takže ešte stále máte šancu postúpiť na vyšší level.
@sevrin ano raz po mne muz hodil nozik tiez v kuchyni pri takelonto type bitky
@anonym_autor wau. Alkoholička, dilino čo skáče jak opica a hádže plastové poháre...ďalej? Kde je tá bitka?
@anonym_6d5975 bitka je tu. Dopisala som. Do komentara inak to neslo cele napisat...... Ja nie som. Allkacka.. Sem tam si dam panaka
@anonym_752692 nemame lebo nemozeme mst.. Akozr na vine sme obaja??? On ma zacal castovat nadavkami a esze mi vlepil dve zaucha slabe...
Prosim vas nesmejte sa tu..!!! Toto sa stalo!! A asi nie orvykrat.. Oroste deje sa to.. Chxem to zastaviit neviem ako.. Prosim. Fakt neposudzujte nas.. Totk je realne a nie vymyslene.. Obaja mame 31 rokov
@anonym_autor preco ste vy dvaja spolu? Preco vlastne ste spolu? Aby ste sa mali s kym hadat a bez druheho by bola nuda alebo co? Fakt nechapem...
Toto bude ešte sranda,idem si ja asi vaňu napustiť a baviť sa
Vidim,ze nuda na nocnej nebude,o zabavu mam postarane az do rana.
Autorka vy k sebe proste patrite,ste pre seba uplne stvoreni,jeden vecsi ako druhy.No doplnate sa uplne perfektne,dokonca aj v tom kto je vecsi,vecsia.No uzasny manzelia a susedia musia mat z Vas obrovsku radost,naozaj.
Ale teraz vazne,nie ste ani jeden normalny ani ty ani on.A pridete mi ozaj ako odniekal,nechcem byt rasisticka ale viete kde sa biju najcastejsie aj 2rodiny,2,,,klany,,,,proti sebe.Tak ak chces byt chvilu normalna rozvod by bolo pre teba vykupenim,alebo ani nie,tiez sa sem tam asi potrebujes pobit.Hrozne to citat,nieto este pod ci nad vami byvat.
Čo riešiš, máte to za sebou, príde k tomu znova tak za rok. Dovtedy budete mať krásny život. O rok sa znovu pobijete a zas prídu krásne časy. Kľud. Len ostaňte spolu a nerozmnožujte sa.
@gribka1 no nie. Toto sa u nas opakuje dost.. Casto.. Kazde tri mesiace napr a kvpli nicomu.. Sprostosti.. O to viac toboli strasne
po prve, dufam, ze nemate deti a ziadne si nerobte, kym (ak vobec) si nevyriesite vlastne problemy. po druhe, chudaci susedia. po tretie, "na vine" ste obaja.
@anonym_752692 ako mozeme byt na vine obaja prosim ta?? To mam stale oen doma byt ticho sediet poslusne a nikdy sanehadat???
Obaja k psychiatrovi a liečiť sa!!! Už včera bolo neskoro.
@anonym_752692 ako mozeme byt na vine obaja prosim ta?? To mam stale oen doma byt ticho sediet poslusne a nikdy sanehadat???
@anonym_autor lebo ty si a on este vecsi.Tak preto to potrebujete obaja,adrenalin kto z koho az do krvi.
Potrebuješ si prečítať, že je on na vine? No, síce neschvaľujem domáce násilie ale niektoré ženy si to proste pýtajú 🙈. A ďalšia vec, keby ma niekedy muž udrel, asi by to bola posledná vec, čo by somnou vo svojom živote zažil, tým by prestal pre mňa existovať. Takže kto je na vine neviem, ale ty si mala byť dávno preč od neho.
Ty ráno ideš piť, urazená ako malé dieťa, prídeš a bijete sa...to je pekný a krásny život? Drogy náhodou neberiete?
@earlgrey on mi dal dve facky ako prvy. Ja som ho nikdy nenapadla on mi dal dve..a uz to urobil aj predtym ked nastala takato situacia vypata.. Vraj nevie co ma v tej chvili robit tak ku mne agresivne pride a da mi zaucho.. A to je riesenie dospelejo chlapa?
Preco v klude si nesadne a nepovie ze toto takto a pod sa stalonebudme ako deti. On nedokaze nic riesit pokojne len takto radikalne a kruto. Ja to nenavidim.
Plus mi vykrikoval ze ja nemakam tak neviem co je zivot zeon je biznismen.. A take podnikatel ze sa obracia. Ja sedim doma na pic... A nic neeobim ze ani popratane neni navarene nie je vecera tak... On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel.
Nechcem aby sme boli ako dive selmy na seba. Ale ja to nemam silu zmenit. On je strasne vybusny a cholerik. Neviem co dalej. Som v koncoch. Dnes som sa chcela v klude porozpravat ale on odmietol. Ziadna komunikacia. Tak ako akoze mame pokracovat dalej?
Totálne žumpy.Obaja rovnako
Potrebuješ si prečítať, že je on na vine? No, síce neschvaľujem domáce násilie ale niektoré ženy si to proste pýtajú 🙈. A ďalšia vec, keby ma niekedy muž udrel, asi by to bola posledná vec, čo by somnou vo svojom živote zažil, tým by prestal pre mňa existovať. Takže kto je na vine neviem, ale ty si mala byť dávno preč od neho.
@denkabemommy ale to by sa musela zacat zivit sama. Radsej vydrz par po papuli... Poplacesi, ponadava na neho na MK a mozno aj pred kamaratkami a potom poslusne spristupni medzinozie, lebo to pohodlicko co pri nom ma jej za to stoji... Vsak aha "On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel."
@earlgrey on mi dal dve facky ako prvy. Ja som ho nikdy nenapadla on mi dal dve..a uz to urobil aj predtym ked nastala takato situacia vypata.. Vraj nevie co ma v tej chvili robit tak ku mne agresivne pride a da mi zaucho.. A to je riesenie dospelejo chlapa?
Preco v klude si nesadne a nepovie ze toto takto a pod sa stalonebudme ako deti. On nedokaze nic riesit pokojne len takto radikalne a kruto. Ja to nenavidim.
Plus mi vykrikoval ze ja nemakam tak neviem co je zivot zeon je biznismen.. A take podnikatel ze sa obracia. Ja sedim doma na pic... A nic neeobim ze ani popratane neni navarene nie je vecera tak... On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel.
Nechcem aby sme boli ako dive selmy na seba. Ale ja to nemam silu zmenit. On je strasne vybusny a cholerik. Neviem co dalej. Som v koncoch. Dnes som sa chcela v klude porozpravat ale on odmietol. Ziadna komunikacia. Tak ako akoze mame pokracovat dalej?
@anonym_autor Pokračujte tak ako doteraz...alebo skús sa menej zdúvať a urážať a vyvádzať...možno je toto vážne jediný spôsob, ako ťa zastaviť...dať ti po papulke...kto vie...my s vami nežijeme...a nie, nie je to správne...ale keď dostaneš svoj amok a nevie ťa zastaviť?...skúsila si neodchádzať z domu do krčmy? ale normálne argumentovať, ak sa ti niečo nepáči?...ale veď to je vlastne jedno, vy sa ľúbite, toto je váš spôsob života a nezmení sa to...jedine ak od seba pôjdete preč...
A za mňa....mňa by muž ani udrieť nemusel, stačilo by, aby mi vulgárne nadával a už by ma nebolo...
Ty chod do roboty a obaja sa chodte liecit....nikdy by som sa benechala ziviť chlapom..a si na omyle,vy sa nemate radi,vy ste sa len stretli a vyhovujete si ked treba ist niekam cestovat a sexovať...ak sa ludia maju radi tak nerobia to co stvarate vy dvaja
@janinah on nechce aby som robila ze nech nie som unavena a nech ma doma postarane o dom a tak ze nech sa ucim jazyk doma a nech si studujemco ma bavi je podnikatel tak nemusim pracovat alemam nejake zakazky proste pomimi aj tak kedze sa venujem tvorbe webov
@anonym_autor Pokračujte tak ako doteraz...alebo skús sa menej zdúvať a urážať a vyvádzať...možno je toto vážne jediný spôsob, ako ťa zastaviť...dať ti po papulke...kto vie...my s vami nežijeme...a nie, nie je to správne...ale keď dostaneš svoj amok a nevie ťa zastaviť?...skúsila si neodchádzať z domu do krčmy? ale normálne argumentovať, ak sa ti niečo nepáči?...ale veď to je vlastne jedno, vy sa ľúbite, toto je váš spôsob života a nezmení sa to...jedine ak od seba pôjdete preč...
A za mňa....mňa by muž ani udrieť nemusel, stačilo by, aby mi vulgárne nadával a už by ma nebolo...
@earlgrey jediná situácia, kedy je akceptovateľné dať žene facku, je sex, zlatko...
@earlgrey ved prave ze nechcem aby bolo z jeho strany nasilie a ja som nemala amok. Ja som zastak nekricala
Len som. Pastou buchla do kuplenovych dveri.. Ale potom som zmkla len som ho podpichovala he co cely cas na nete robi a take na mobile a ze s nikym som nebola nech mi vrati telefon a pod a prezeral si ho ako sialeny a zuril.. Ze som bola s niekym
@anonym_autor 🤣🤣 neviem či sa smiať či plakať.
Na vine ste obaja lebo ste dr*nu**
@earlgrey ved prave ze nechcem aby bolo z jeho strany nasilie a ja som nemala amok. Ja som zastak nekricala
Len som. Pastou buchla do kuplenovych dveri.. Ale potom som zmkla len som ho podpichovala he co cely cas na nete robi a take na mobile a ze s nikym som nebola nech mi vrati telefon a pod a prezeral si ho ako sialeny a zuril.. Ze som bola s niekym
@anonym_autor tak ho neprovokuj...a už ste za tie 2 či tri dni, po tej bitke, mali sex? na uzmierenie?
@denkabemommy ale to by sa musela zacat zivit sama. Radsej vydrz par po papuli... Poplacesi, ponadava na neho na MK a mozno aj pred kamaratkami a potom poslusne spristupni medzinozie, lebo to pohodlicko co pri nom ma jej za to stoji... Vsak aha "On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel."
@viestta nie som. Leniva mam nejaks zakazky pomimo alr peniaze mam iba pre ssba manzel vsetko plati tak to chcel on

@anonym_autor wau. Alkoholička, dilino čo skáče jak opica a hádže plastové poháre...ďalej? Kde je tá bitka?
@anonym_6d5975 škoda že nedala video