icon

Pobláznil ma sused

8. jan 2022

Ahojte ženy, viem že si tu vypocujem kopec otrasný veci nadávok a vycitiek ale musím to dostať zo seba von inak si asi nebudem vedieť nikdy odpustiť. Nedávno sme sa s mužom prestahovali a sused odvedla na mňa začal skúšať triky. chvíľu som odolavaala flirt som kráčala na srandu alebo hádzala do outu no nakoniec som podľahla. V tom čase sme na Tom s mužom neboli dobre a zrazu všetko tie slová boli niečo čo mi ponúkalo utocisku od domácich problémov ktoré sme nezvládali riešiť. Problém je že ten sused je tiež zenaty a má malé dieťa. V realite okrem bozku neprebehlo nič no chatovali sme nonstop a vymieňali si fotografie. Trvalo to asi mesiac a za ten čas som to chcela niekolkrat ukončiť avšak vždy ma opäť dostal nejakymi sladkými slovami a v momente keď som to konečne ukončila sa to celé prevalilo. Bola z toho obrovská scéna za účasti dalsich kamarátov a teraz je tu obrovské dusno. Môj muž sa má zastal chce somnou zostať a začať odznova. Bojím s však že už nas nikdy ostatní neprijmú. Ak je tu čo i len jedna osoba ktorá zažila nircompodobne prosim dajte mi vediet ako ste sa s tým vyrovnali, aký bol váš osud. Prijali vás ešte ostatní alebo ste sa museli odsťahovať?

brembo
9. jan 2022

@karolinakr tie fotky pravdepodobne mali intímny charakter,inak by si ich predpoladám neposielali,jedine ak nejaké rodinné,ale o to záletníkovi asi nešlo.

karolinakr
9. jan 2022

Takýto cirkus som zazila,keď som mala 17 a chalan 20 a nie dospeli ľudia. A takze susedka nafukuje,,chápem a ten jej poklad,čo jej nataral,že ty si na vine...a predtým už bol neverný ..ide mu karta...že sa nehanbí !! To bude nejaký podpapučnik

sonka333
9. jan 2022

@minutka 👍👍👍👌

brembo
9. jan 2022

vieš tie erotické fotky ked o tom niekto vie,to len omnoho zhoršili.

autor
9. jan 2022

@brembo ved práve že má teraz mrzí že som nenechala ani jednu stopu kde by bolo vidieť ako to naozaj bolo ... Už dva mesiace predtým než sa to celé zbehli dobiedzal ale brala som to ako žart až to prvej fotky... A potom som to chcela 2x stopnúť ale bohužiaľ ako nejaká pubertacka som sa opäť nechala namotat na reči ako to nikdy nechce ukoncit že mu na Tom zalezi atď. ... Bohuzial sa to ťažko dokazuje ale koniec koncov nechcem naňho ukazovat prstom lebo som mohla jednoducho ignorovat a bolo by ... Chcem len povedat že sme proste spravili chybu obaja obaja sme asi v sebe našli ten malý kusok čo nám doma chvíľu chybal a to nás poblaznilo ... Lenže teraz asi budem už naveky vekové ja ťa rozvracacka aj keď so ženou ostáva a ja som ani nikdy nechcela aby od nich odišiel nestaral sa ... Nemilovali sme sa teda ja jeho nie on to napísal niekolkokrat ale či to bolo len v návale endorfinov alebo pravda neviem ignorovala som to

karolinakr
9. jan 2022

Ja na vašom mieste sa odsťahujem.Zide z očí,zíde z mysle

autor
9. jan 2022

@karolinakr no hold asi to tak vacsinou býva zemuzovi sa to prepecie

autor
9. jan 2022

@karolinakr keby to bolo také jednoduché už tu nie sme ... Aj keď môj muž je názoru ze ak odídem tak im potvrdím to čo si zrejme myslia že tam išlo o niečo viac ... Neviem čo je najsprávnejšie riesenie

karolinakr
9. jan 2022

Inak u nás v baraku, keď niekto podviedol😁celý barak to vedel..o 3 pároch viem,že mali eskapady...to sa vždy nejakými kanálmi dostane von...susedka to každému vypravala,že muža načapala v posteli....to je asi taký folklor
Tiež mi to bolo trápne,vždy keď ho stretnem si predstavím,ako tam ležal v posteli s inou 🤣👀

autor
9. jan 2022

@karolinakr my bývame v dome čiže tu sa to aplikuje na celú ulicu

jahodka11
9. jan 2022

uprimne? stavaju sa aj horsie veci.... uvedomila si si to, s manzelom ste si to vyjasnili, druhi ludia...nuz mozu ti byt ukradnuti,co ich do toho vobec? niekto nezije zivot toho druheho,takze nikto nevie, co vsetko je za tym...ale to je taka nasa slovenska natura, starat sa do vsetkeho a ohovarat... verim, ze s manzelom to bude casom v poriadku, stoji pri tebe,tak odpusti aj sama sebe a venuj sa vam dvom 🙂

karolinakr
9. jan 2022

Inak najdôležitejšie je,že muž je s tebou.Keby sa rozviedol,potom by bol dôvod plakať,takto je to ešte fajn,časom sa to utrasie

autor
9. jan 2022

@jahodka11 presne to mi hovorí aj on ale ako tu môžete zit keď nás pol ulice bude ignorovat alebo zazerat ... Trápi ma Ze to bude musieť znášať aj on a že prídeme o všetky susedske akcie ... Keďže budú pozvani aj oni tak my nebudeme vítaní ... A unho sa na to rýchlo zabudne lebo sa konečne možno začne spravat k malej tak že je rád že je otec a začne sa zapajat to starostlivosti o nuaby si to odcinil

autor
9. jan 2022

@karolinakr ďakujem za každé triezve slovo ... Premýšľala som že navštívim psychológa lebo ma to hrozne uziera ... Neviem čo bude doma s rodinou keď sa budú pytat prečo zrazu takto utíchlo kamarátstvo so susedmi

brembo
9. jan 2022

na susedov sa vykašli. Po čase zabudnu,príde iná aféra,bude sa hovorit o nej. Susedova manželka po čase tiež vychladne. Grilovačky a tak,predpokladám,že do leta to vyšumie a bude pokoj. čo sa tvojho suseda týka,ja mám silný dojem,že ta chcel len na sex,zapáčila si sa mu,a hned vedla susedka,uplne dokonalé. Vieš ked chcem najaký vztah,tak nezačínam erotickými fotkami-ale záletník som nebol,takže to ber s rezervou.

spadnutaslivka
9. jan 2022

reálne? Fakt sa na to vykašli a žite normálne ďalej, ak je tvoj ochotný to hodiť za hlavu. Asi nie si z dediny, lebo by si vedela, ako to tam chodí. Všetci o všetkých všetko vedia, hlavne 95% vymyslených a nafúknutých príbehov. Normálne sa tam žije ďalej. Sú ľudia, ktorí sa ignorujú, ktorí sa ani nepozdravia, sú ľudia, čo spolu vychádzajú normálne. Tie príbehy sa aj dedia, rodičia ich hovoria svojim deťom, novým prisťahovalcom a pod., ale nezmeníš to ani vaším odchodom. Aj tým namiesto vás to budú hovoriť, aj medzi sebou si budú hovoriť o tých, čo bývali v tom dome a odišli kvôli hanbe... Tak to proste je. A hlavne, kedysi sa tak často ľudia nesťahovali a neodchádzali pre každú blbinu, takže proste sa naučili žiť s tým, že no a čo, že si ľudia hovoria o nich poza ich chrbát. Veď takto sa hovorí o každej rodine niečo. A ver, že keď tam budete dlhšie, tak zistíš, že fakt každá rodina má niečo, o čom sa dá hovoriť/ohovárať. Teraz ste noví a mladí, ale časom tam bude viac detí, kopec vecí sa zrazu dostane von, a mnohí ešte povyvádzajú väčšie veci než nerozvážny flirt.

mishka81
9. jan 2022

Susedov by som neriesila. Na dedine každé haloo trvá mesiac kým nepríde nova aferka co treba ohovorit a rozniest po ulici. Tam to tak chodí, každý sa stará do čoho ho nič. Hlavu hore keď pôjdeš po ulici, muž stojí pri tebe.

karolinakr
9. jan 2022

Psychológa nepotrebuješ,sama si písala,že muž sa ti nevenoval,v takom rozpoložení človek ľahšie podľahne...

brembo
9. jan 2022

@spadnutaslivka mne minulý rok zomrel otec. A nedávno matka počula klebetu,že ona sa ide vydávat

sticker
brembo
9. jan 2022

nebud zufalá,do leta to vyšumí,susedka schladne,sused si nájde iný objekt. Bud v klude a nehrot svoje pocity. k ničomu vážnemu medzi vami nedošlo,muž to prijal dobre,nezožieraj sa tým. Raduj sa z toho,že to takto skončilo,mohlo to dpoadnut aj horšie.🙂
Hlavu hore ❤

autor
9. jan 2022

@brembo tak ani jednému nám nešlo o vztah dufam

autor
9. jan 2022

@spadnutaslivka ďakujem tieto slová má celkom povzbudili verím že to bude tak ako pisete snažím sa to v sebe nejak spracovať ... A dakujem že mám takého chlapa akého mám ktorý sa neľutuje nevycita mi ale práve naopak

autor
9. jan 2022

@brembo ❤️❤️❤️❤️

autor
9. jan 2022

@mishka81 skúsim sa takto nastaviť

karolinakr
9. jan 2022

Ja som počula klebetu o sebe, že spavam so susedom, Je nižši odo mňa, brucho ma ako v 9 mesiaci tehotenstva, plešaty, uplne moj antiidol, každý kto mňa pozna, vie, že letim na mužov so sexappealom, a tohto ani zadarmo a v krčme už povedali, že my dvaja...robime kamasutru 🙂

brembo
9. jan 2022
autor
9. jan 2022

@karolinakr tak toto je iný level ... Aj ste to nejak riesili?

karolinakr
9. jan 2022

ja som bola bez slov, sused sa zasmial (možno mu to aj polichotilo) a tym to haslo..

autor
9. jan 2022

@karolinakr asi si to až moc pripustam a zozieram sa tým ... Len neviem ako si nastavit myseľ tak že ide. Ďalej a počkám kým to prehrmi

nenne27
9. jan 2022

@minutka no hej, ale keby presne toto iste sem napisala zena , ze jej muz sa poblaznil za susedou, 90% zien by napisalo zene, aby mu zbalila kufre a vyhodila ho k susede😃