icon

Počarovanie či pobosorčenie

terezka295
22. júl 2013

V poslednych dnoch mam pocit (ktory vznikol na zaklade rozhovoru so svagrinou ) akokeby nam-teda mne a manzelovi niekto 'pobosorcil' aby sme nemohli mat deti ☹ Moja svokra sa spolu so svagrinou nebavia (vela dovodov) ale aj vraj kvoli tomu,ze moj manzel je oblubeny syn a moja svokra vraj povedala(teda muzova mama),ze ine vnucata vidiet nechce(ma ich 5),ze ona chce iba vnucata ktore bude mat od nas ... je mi zle,ked si pomyslim,ze to naozaj mohla povedat ...svagrina je taka 'bosorka' a zaujimaju ju take hluposti (snazi sa rozpravat s mrtvymi,chodi k liecitelom a pod.)snazime sa uz takmer 4 roky a nic ... nikdy som na take veci neverila,ale ked si to teraz tak davam dokopy tak mi to akosi vychadza,ze to mozno je aj ten dovod,preco sa nam nedari ☹ mozno je to hlupost ... ale co ak nie je? mal niekto niekedy podobny pocit?

Strana
z2
terezka1947
22. júl 2013

@terezka295 jasne,chapem....vela sil na vyriesenie problemov 😉

terezka295
autor
22. júl 2013

@sisaha kedysi ano,asi tak pred pol rokom sme na to mysleli stale,teraz ...neriesime to a akosi som 'polavila' byt tehotnou stoj co stoj ...ked to ma prist pride,uz som sa s tym asi zmierila ...

terezka295
autor
22. júl 2013

@terezka1947 dakujem 🙂

adkoalauri
22. júl 2013

U detí, ale sa mi zdá, že sa tomu hovorí-preklínanie- neviem, či je to to isté,načo myslíš ty, to funguje na 100%. Mm na to nikdy v živote neveril, ale keď sa nám to stalo 2-3x u syna a už sme s ním fakt nevedeli čo robiť, začal tomu veriť. .. mne to potvrdil aj farár-sme veriaca rodina-že to existuje.
@terezka295

darka2001
22. júl 2013

Verim a mam aj dost skusenosti,a teda mozem povedat,ze je naozaj tazke najst niekoho spolahliveho co pomoze.na nete ich urcite nenajdes a nemali by za to pytat peniaze.Drzim palce nech sa podari a zadari,my sme sa snazili 12 rokov...🙂

jajka257
22. júl 2013

verim 🙂 vyrastala som v takom prostredi....v nasej rodine sa to traduje uz od praprababky, ktora bola bylinkarka a pomahala susedom 🙂

lulu_lu
22. júl 2013

@terezka295 aj ja si myslim, že niečo také môže byť, ale v Nitre je pán doktor Jonáš a on Vám vypočíta presný dátum, kedy si máte urobiť bábo, aby to vyšlo. Kamarátke to vyšlo a aj známym.

http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas...

trulinka
22. júl 2013

ahojte, ja tiez zvazujem ze navstivim odriekaca, alebo ako mam tohto pana nazvat. Stale nad tym uvazujem, ale zda sa mi neskutocne, ze by sme naraz mali tolko starosti, ako je to teraz. Kolegyne v robote mi hovoria, ze som urieknuta, ja neviem co si mam o tom mysliet, nikdy som sa takymito vecami nezaoberala. Tento konkretny pan si za to pyta 20 Eur, to sa mi zda moc ☹ . Co si myslite vy? Dakujem za odpoved 🙂 .

ppnman
22. júl 2013

myslím si, že človek ktorý pýta za tzv. odrobenie 50€ a viac, že tomu ide iba o zárobok a nie o to aby niekomu mal záujem pomôcť. čo si myslíte vy?

tinki
22. júl 2013

@ppnman súhlasím..a podľa mňa, tomu netreba veriť..Ak si to nepripustím, neuverím tomu, tak to tak proste nebude..Neverte tomu..a nedáte tomu šancu..

jajatko
22. júl 2013

skúšali ste? http://www.martinus.sk/?uItem=40657&gclid=CKuP_...
čo sa týka pobosorovania, vieš sa toho zbaviť aj sama, najlepšie zapáliť sviečku s úmyslom, že spaľuješ všetky negatívne signály čo prichádzajú k vám, umyť sa v čistej vode, najlepšie potoku ale stačia oči pretrieť smerom od nosa von (najlepšia by bola voda od Panny Márie) nie som bosorka ani nič podobné, len tiež som mala tento problém a ide hlavne o to,aby ste sa čo najmenej kontaktovali s osobou, o ktorej si myslíš, že by ti takto ubližovala, tiež aby ona o tebe nič nevedela, a sviečka ti horieť každý deň môže až pokým sama nezhasne to je len spríjemnenie atmosféry.. ja som si tiež kúpila orgonitový prívesok, ktorý ťa chráni pred negatívnymi vplyvmi.. neviem či veríš na silu kameňov no skús pohľadať napríklad tu: www.zazracnekamene.sk alebo na iných stránkach. my máme v našej rodine kadždý svoj kameň či náramok. moja mamina tomu neverila nechcela to nosiť no nakoniec sa dala nahovoriť a odkedy ho nosí konkrétne náramok z karneolu, je iná 🙂 viac dáva najavo svoje city a nedusí to tak v sebe.. má to svoje sily..a tie cvičenia určite skúste ak ste esšte neskúšali..myslím že to zaberie 🙂 prajem veľa šťastia 😉

stardust
22. júl 2013

@ppnman kludne si moze pytat viac, hlupost stoji vela 😎

ssisska
22. júl 2013

@ritusuk
Len ti chcem napisat ,ze mas pravdu,v domoch sa zvykne opakovat historia po predhadzajucich majiteloch.My sme si kupili dom ,kde sa niekto predtym na povale obesil a nikdy v tom dome sme nemali stastie,moji rodicia kupili dom po vdovcovi,ktory ostal v dome sam,mal styroch synov,najmladsi sa volal Jaroslav,moji rodicia mali 4 dcery,a moj otec tiez ovdovel a vlastne tiez byval potom v dome sam.Najmlasia dcera sa vola Jaroslava.Ked si kupujete dom v drazbe ani to Vam stastie v zivote neprinesie,pretoze casom sa majitel dostane do podobnych financnych tazkosti a musi zaplatit cenu za dom ,ktory dostal ovela lacnejsi v drazbe.Preto je najlepsie kupit novostavbu aleo novy dom ,byt,kde este nie je nasiaknuta energia po predchadzajucich majiteloch.

googlinqa
22. júl 2013

nie, je to blbost ale slabe a citlive povahy uveria, su v zivote situacie, ze nam vela veci nevychadza, ale napriek tomu neverim na nieco take a keby som mala zly pocit, idem do kostola, prezehnam sa svatenou vodou, pospitujem svedomie, poprosim a hlavne nestracam nadej, neznasam ludi, ktori sa prizivuju na ludskych nestastiach a slabostiach a pre tych, ktori niesu vobec veriaci si myslim, ze taka navsteva psychologa je omnoho uzitocnejsia ako vyhadzovanie penazi von oknom a zbytocne

dejka77
23. júl 2013

Ber to tak, ze co ma byt sa stane. Ak raz mate mat deti tak budu ak nie tak bohuzial nie. Na porobenie a pod. veci by som radsej nemyslela, lebo na co myslis, to aj pritahujes. Uznavam, ze sa stavaju kadejake veci, ale otazka znie ci su skutocne alebo su preto lebo tomu ludia proste veria?

hajajanka
23. júl 2013

@terezka295 V 16. storoci uz bol internet? 😲 😲 😲 😲

orieskova
23. júl 2013

Neverila som az kym sme to nezazili...

terezka295
autor
24. júl 2013

@hajajanka prosim???? nerozumiem tomu co pises a ako to so vsetkym suvisi???

terezka295
autor
24. júl 2013

@orieskova a co sa vam prihodilo?

maruska24
24. júl 2013

ja orgonit mám a figu borovú mi pomáha. tiež kamene i červené náramky. Skôr naopak. Čo sa týka toho, ak niekto veští či odrieka a si aj pýta peniaze, tak je to akurát tak podvodník, pretože ak niekto chce pomáhať a naozaj také schopnosti má, tak to pre peniaze nerobí. Takých podvodníkov je plný internet a televízia.

A čo sa týka pobosorovania, ano to existuje, robia to ľudia čo dokážu /často ani o tom nevedia/ pracovať z energiou a astrálnou silou. Proti tomu obyčajný človek bojovať nedokáže, pretože nevie ako na to a je oproti nemu málo energeticky silný. Preto je zázrak ak niekto nájde niekoho, čo to vie odstrániť naozaj.

hajajanka
25. júl 2013

@terezka295 Pisem to preto, lebo mi taketo reci pripadaju ako zo stredoveku 🙂

boh_je_laska
4. nov 2013

Ahojte 🙂

cirou nahodou sa mi podarilo preklikat na toto forum (hladal som nieco o pocarovanych naramkoch - tzv. kabbalah). Som len obycajny clovek, ktory zije svoju vieru a zaujima sa o duchovne nastrahy tohto sveta. Pisem Vam prave preto, ze som sa uz o tychto veciach nieco dozvedel, prave vdaka mojim dobrym znamym a pokladam za dolezite odovzdat to dalej.

V podstate, aby som sa dlho nerozpisoval, vsetko co tu bolo spominane a sice ludove liecitelstvo, vestenie, cervene naramky, rozne media, ktore pracuju s astralnymi a inymi silami a energiami, rozne zaklinanie, zariekanie, zacitavanie, prvky vychodnych nabozenstiev, biela a cierna magia a podobne su vsetko vysledky posobenia Zleho (znameho aj ako Satan, Diabol, Demon, Lucifer). Som si isty, ze kazdy z Vas sa chce zbavit jeho nadvlady nad Vasimi zivotmi a oslobodit sa z jeho utlakov, ale nie je mozne zbavit sa Zleho pomocou Zleho. Ono to sice moze vyzerat, ze napr. ten ludovy liecitel Vam pomohol, ale on Vam pomohol silou toho Zleho, preto mnohi casom badate ine este horsie priznaky ako boli pred samotnym "liecenim".

Cesta oslobodenia od Zleho nie je lahka a casto vyzaduje zmenu seba sameho uplne od zakladov ale urcite stoji za to. Mne napriklad v boji so Zlym pomohla modlitba, caste prijimanie sviatosti (sv.Prijimanie, sv.Spoved) a zrieknutie sa Zleho. Teraz sa moj zivot uplne premenil. Pocul som vsak aj podobnych pripadoch ako spominate niektori aj tu na fore a dokonca aj horsich, kedy doslo k oslobodeniu od Zleho az po navsteve exorcistu alebo po modlitbach oslobodenia. Preto je lepsie v komplikovanejsich pripadoch vyhladat pomoc exorcistu, alebo spolocenstva modlitby oslobodenia od Zleho.

Ak by ste chceli kontaktovat exorcistu, na Slovensku viem len o jednom, okrem biskupov (kazdy biskup je zaroven exorcistom) Tu je kontakt na exorcistu Jozefa Marettu, neviem ci je este aktualny: http://www.evskola.sk/kontakt.php
Okrem toho existuju aj uz spominane spolocenstva modlitieb oslobodenia od Zleho. Taktiez prikladam e-mailovy kontakt na jedno take spolocenstvo: fvyskoc@yahoo.com
Sice nie som exorcista, ani nie som v spolocenstve modlitieb oslobodenia, ale mozte pripadne kontaktovat aj mna: jozef.misik.tt@gmail.com
Ak budem vediet pomoct, pomozem. Ako si citam moj prispevok a kontrolujem chyby, vidim, ze som pouzil vela krat slovo Zly, tak aby som to nakoniec vyvazil hovorim: Boh je Laska. Nebojte sa zverit sa mu.

Prajem vela sil a odhodlania,
Jozef

metisa
6. nov 2013

Osobne neverím na také hlúposti, treba sa držať reality a dať sa vyšetriť odborníkom, ktorý povie, kde je problém, Nestrácajte čas bosorovaním atď. 😉

barrilla
6. nov 2013

Prekliatie od príbuzných - hlavne od rodičov má veľkú negatívnu silu. Môže spôsobovať aj neplodnosť. Nie je isté, že je to tak aj v Tvojom prípade. To by sa dalo možno zistiť na základe "poznania v modlitbe" za váš - myslím Tvoj a manželov problém. Určite zlo nevyriešiš používaním bielej mágie - čo teda liečitelia a odrábači sú. Ak si veriaca - obráť sa na kňazov resp. kresťanské spoločenstvá, ktoré v tom majú skúsenosť - napr. na tie na ktorí Ti dal kontakt autor boh_je_laska alebo v meste kde žiješ.

sveta27
6. nov 2013

teraz neviem, či toto naozaj čítam na Internete v 21. storočí v kresťanskej krajine??? Asi áno, inak by to niekoho upálili. Spamatajte sa, ľudia, prestaňte sa zaoberať hlúposťami a energiu, ktorú takto mrháte sústreďte na riešenie problému 😖

samantha223
6. nov 2013

@terezka295 nie, neverim. Verim , ze Boh ma svoje umysli, a ak Vam to este neni urcene, tak on vie preco., Brat tiez nemohol mat roky, ale chodili po lekaroch, zistila sa pricina a teraz cakaju 2. dieta. Ak by bolo take jednoduche ovpyvnovat ludi, robil by to kazdy druhy, ale je to len moj nazor, treba hladat pricinu.

stastenka42
6. nov 2013

@boh_je_laska myslim si ze ludia ktorí naozaj nieco vedia,nieco medzi nebom a zemou,si urcite nedavaju ponuky na internet.... To robia podla mna len podvodnici co zarabaju na ludskej hluposti..skutocny liecitel alebo niekto podobny sa prezentuje svojimi uspechmi a pomocou ludom tym,ze konkretne tí ludia rozširuju svoje skusenosti z dotyčnou osobou a nepotrebuju si davat inzeráty...takych odbornikov je plný internet...

drengubakova
3. júl 2021

@22beba dáte mi kontakt na tu liecitelku

tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2