icon

Počas návštevy u priateľa sa jeho rodičia kúpu

5. jan 2023

Čo by ste si pomysleli … resp. bolo by Vám prijemne, kebyže ste u priateľa na návšteve a jeho rodičia (rodič + partner) sa idú spoločne kúpať. Nie jednorázový zážitok. Proste kedykoľvek, keď dojdu z práce, poobede, večer, hockedy. Malý priestor, všetko je počuť. Ja chápem, že sú doma, nebudú sa obmedzovať atď. ale ja si to neviem ani predstaviť kebyže môj syn si dovedie návštevu a práve vtedy idem s partnerom do vane. Mne ako návšteve je to maximálne nepríjemné, priateľ natom nevidí absolútne nič zvláštne. Ďakujem

Strana
z2
danica2711
5. jan 2023

nie si na návšteve u priateľa, ale v byte/dome priateľových rodičov. Oni sú tam doma a môžu si tam robiť čo chcú a kedy chcú. Keď ti to vadí, odíď domov alebo sa s priateľom zavrite do jeho detskej izbičky a nevyrušujte rodičov, ktorí zjavne chcú mať súkromie. To by som sa na to pozrela, keby mi nejaká synova frajerka chcela organizovať, kedy sa ja u seba doma môžem kúpať a kedy nie!

brembo
5. jan 2023

@karolinakr ja som sem ani nič nepísal😂😂😂😂

bekova
Odpoveď bola odstránená
aurorastone2
5. jan 2023

@onedaynick akože ak chodia naraz domov možno sú tak zvyknutí ze tam lezu spolu 😁 u nás by sme sa nezmestili... A možno majú aj vanu a sprchac 🤷‍♀️🤣 tak si podelia... A zas ak tam fakt sedí do večera a aj keď som doma tak sa pred spaním osprchujem, však nech sa mladí zavrú v izbe a majú pokoj 🤣

kukulienka999
6. jan 2023

Mna skôr udivuje, že nemas toľko chochmesu a chodis otravovať ľudí počas týždňa, keď ti to je nepríjemne chod domov. S frajerom sa prechádzate po parku a rodičov nechajte robiť si či chcú alebo nech on chodi za tebou k vám domov. Jeho rodičia nie sú povinní sa ti venovať a čakať kedy sa ti bude chcieť ísť domov…

eva8
6. jan 2023

Keď prídu domov, odíďte

ema229
6. jan 2023

Moja svokra bežne po sprche pobehuje po byte iba v gaťkách a v podprsenke. Čerešnička na torte je tá že si nezatvára dvere do kúpelky a tak sa kúpe. Aby tam nebola para. Proste mi je z nej zle. Takto by som im určite povedala že by bolo fajn keby toto praktizovali keď tam nebudeš a hlavne nie deti. Nezabudnem nikdy. Keď som tam bola na návšteve švagrin syn bol ešte maličky no predsa už mal rozum. Svokra išla do sprchy ja som zatiaľ bola s malým on mi vybehol z izby a tam svokra nahá v kúpelke. Ja som tam skoro odpadla schmatla malého a zamkla sa s ním izbe nech mu to ani nenapadne výjsť von. Ja mu nedovolím vidkež starkú nahú. Príde mi to cez. Teraz máme 5 mesačné dieťa no ak toto zahra ešte raz mňa asi vystre

kukulienka999
6. jan 2023

@ema229 a čo vám bráni sa osamostatniť a chodiť doma v mundúre po sprche? Vrcholne neslušne je obťažovať ženu vo vlastnom bývaní! Dám ruku di ohňa, že 99% žien chodi doma po sprche v uteráku alebo spodnom prádle kým pokožka vyschne poriadne. Nájdite si vlastne bývanie a neotravujte ľudí u seba doma a bude o každého postarané

ema229
6. jan 2023

@kukulienka999 ale my máme vlastné bývanie😂toto robí na návšteve keď sme

ada12345
6. jan 2023

A ty si tam ako casto na navsteve?

mikadooo
6. jan 2023

Ahoj, áno, vadilo by mi to. Buď by som obmedzila návštevy u nich, alebo by som volala priateľa radšej k sebe, respektíve by som s ním radšej bola vonku niekde (kaviareň/kino/nákupné centrum...).

brembo
7. jan 2023

@karolinakr to akože vo vani strúhajú tepu,zatiaľ čo ona je na návšteve? Jednoznačne by mi to vadilo.

karolinakr
7. jan 2023

@brembo 🤣 nevyjadrila sa jednoznačne, len že su tam tenke steny a všetko počuje ..( čo všetko špliechanie, odtok vody, šuchanie uteraka?) no neviem 🤣

karolinakr
7. jan 2023

@brembo a ešte svokrovci..to je este väčši trapas jak by to robil tvoj brat trebars 🤣

brembo
7. jan 2023

@karolinakr 😂😂😂😂😂

brembo
7. jan 2023

@karolinakr to je ale riadny trapas. Možno si povedali,veď i ona to robí,tak potom čo😂.,nemusíme sa obmedzovať. Alebo je to pozvánka do 4?

marca12
7. jan 2023

Citila by som sa blbo,ale nevadilo. Ved je to ich byt,ty si tam navyse. Maju cakat,kym odides? Su to ich zvyky. Mne by napr. vadilo,ze pridem z roboty,chcem mat svoj klud a tam nejaka nana oprakla sedi s mojim synom,ktora vypisuje a kritizuje po internete moje zvyky v domacnosti. Neviete sa inak s mladym muzom zabavit? Co tak ist medzi ludi,do spolocnosti,na prechadzky a nie vysedavat u nich doma. A ked sa ti nepaci,zaobstaraj si svoje byvanie.

h2
7. jan 2023

Možno obsadia kúpeľnú, aby ste tam nemohli vy. Možno si myslia, že vám tak zabránia v sexe. 😂

1mina
7. jan 2023

Tak bolo by to divne v tom pripade, keby byvate zvlast spolu s priatelom, a pridete na navstevu za rodicmi - pozriet ich a odobrali by sa kupat pocas navstevy. Ale toto by som brala inak, kedze priatel tam doma byva a pridete vlastne za nim, kvazi na rande nie ? tak rodicia predpokladam ze ani nechcete aby s vami travili vsetok ten cas, aj ja by som si robila svoje v takomto pripade. Nie samozrejme pri prvej navsteve ale pri castych ano. Niekto iny by sa zas mozno stazoval ze ked pridem za priatelom celu dobu sedia pri nas a nemozeme sa ani porozpravat 😀 ....ja by som akurat od priatela vyzistila ci im teda navstevy nevadia a neombedzuju ich - ci to nahodou neni naozaj nejake naznacenie ze uz mate odist domov. Priatel by nemal mat problem sa nenapadne doverne spytat doma. Alebo v opacnom pripade sa citia tak uvolnene a samozrejme aj s vasou pritomnostou u nich ze si robia podla seba program (uz nie ste len navsteva ktorej sa treba venovat) a v tom pripade mozete byt podla mna rada 🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
madeline1
9. apr 2023

je to zvlastne, lebo obsadili kupelnu na pomerne dlhy cas, ked je u nich navsteva a je zvlastne aj, ze sa kupu spolu...

Strana
z2