Pocit, že vás na ihrisku tajne fotia
Pocujte matky / otcovia …
Dieťa nedávame na sociálne siete a posielame len fotky v rámci rodiny … je Normlane že mne sa zdá— že vsade kde prídeme nás tajne fotia ?
Dnes bola matka na ihrisku s dvoma deťmi sedela na lavičke , mobil vôbec nemala v ruke , občas vytiahla kuk na hodiny a raz ho chytila akoby si robila sélfie ale bol nasmerovaný na “nás” ( našim smerom)
Sama viem že tam mala dve decká a isto by ju to naše nezaujímalo načo aj , ale ja mám stále pocit že niekto chce naše dieťa fotiť 😂
Moja rodina si už mysli, že mi šibe … že mohla mobil nasmerovať a dvnihnut na nás ale mohla sa dívať na selfie alebo skratka len svietilo a chcela sa pozrieť inak
Čo si myslite šibe mi a preháňam veci ?
Šibe ti
Tiež si myslím, že ti šibe . Vôbec ma iné deti nezaujímajú .
@simona1998 veď práve … ale hneď ako niekto otočí mobil na nás myslim si že nás fotí 🙂 asi nie som normálna
@janai1 práve - hneď ako natočia mobil na nás, tak si mylsim že fotia nás
@kavasmliekom vďaka …
... možno si mala pekný outfit a chcela si ho odfotiť 🤭
@miskakyska no mala telefon natočený na nás … tak nechapem , či fotila alebo ja mám paranoje lebo naozaj z fotiek mi šibe 🙈
@miskakyska ide o dieťa nie ani tak o mna
mozno si robila selfie a dala prednu kameru
Nieviem kto by chcel mať plný mobil cudzích ľudí z ulice? :D Veď mala asi zapnutú prednú kameru, nie? Aby na obrazovke videla že čo fotí.
@zuzana76 áno to má napadlo, že načo by namierila mobil na mna a dieťa mala tam svoje dve ktoré stále pokrikovala
@refly áno tiež som si to potom pomyslela , len ak niekto nasmeruje telefon na nás smer mám z toho paranoje … že fotí naše dieťa ale zrejme zvyšok rodiny má pravdu … celu dobu totiž telefon mala v kabelke , toto bolo raz za celu dobu čo vytiahla
Keď máš paranoie, tak to treba riešiť odborne
Rob s tym nieco, lebo o chvilu ti z toho tak prepne, ze budes vidiet vsade ludi, ktori ta prenasleduju
Ak si z kategorie Sklenarikova, mozne to je, ak si bezny clovek, je to malo pravdepodobne.
@nicoletta98 neviem či ich mam 🤣 vždy sa mi zdá že nás niekto fotí , aj keď sme na dovolenke a ľudia sa hrajú na lehátku na mobile držia ho našim smerom a pritom môžu len citat alebo môžu pozerať videa
Tak podľa opisu to tak vyzerá, bežný človek take nerieši
Je v poriadku nezverejnovať fotky dieťaťa, no neni úplne ok si myslieť že stále keď je namierený telefón vašim smerom tak niekto fotí 😀 ako reálne načo? Prečo? Je fajn byť opatrný ale zas to trochu preháňaš
Pokial nie si nejaka vyznamna slovenska celebritka, ci influencerka, tak si nemyslim, ze by fotila teba a tvoje dieta. To je na 99,9 percenta nepravdepodobne.
@guiseppinka to nemam , ale keď vidím ľudia napr na dovolenke ako ležia na lehátku a my ideme s dietatom okolo myslim si že nás fotia - pritom môžu pozerať video / podcast / citat si … skratka vždy keď vidím he niekto nasmeruje mobil na nás už mám v hlave myšlienky že nás foti
@mandzula vooobec 🙂 bežná osoba
Skus nechat na odbornika posudit ci si paranoidna alebo nie. Ale neverim, ze kazdy kto okolo teba len prejde nema nic ine na robote iba fotit tvoje deti. To je fakt na doktora.
@lisymbia to mi hovorí cela rodina , že všetko rešpektujú Le že toto už preháňam
@zuzana76 nie ani to ani to
@viestta nie kto prejde okolo ale kto vytiahne mobil a namieri ho na “nás” - dnes pani sedela na lavičke a sledovala svoje dve deti , potom mobil vytiahla a namierila našim smerom ( možno len svietilo slnko , mozmo si dávala selfie ) ale mna hneď chytila panika čo ak
Naozaj si myslis, ze pani na lavicke nema inu zabavu ako fotit akurat vas? Naozaj si myslis, ze ludia na dovolenke nemaju inu robotu ako robit vase fotky? Naozaj si myslis, ze ked ti rodina hovori, ze to prehanas, tak vsetci ti klamu? Cudujem sa, ze ta ta tvoja rodina este neodprevadila k odbornikovi. Je to od nich nezodpovedne, ale mozes sa za nim vybrat aj sama.
Si nejaká celebrita ze si myslíš ze ta fotia? Ani by ma nenapadlo nikdy fotiť nikoho na ihrisku cudzie deti a matky.
Ak si myslis ze ta fotia tak sa otoc chrbtom.
Ja naopak vzdy pockam kedy mi niekto odide zo zaberu...
@viestta to je výsmech ? Slušne sa pýtam, chcem radu …

Hej, šibe ti