Pocit, že vás na ihrisku tajne fotia
Pocujte matky / otcovia …
Dieťa nedávame na sociálne siete a posielame len fotky v rámci rodiny … je Normlane že mne sa zdá— že vsade kde prídeme nás tajne fotia ?
Dnes bola matka na ihrisku s dvoma deťmi sedela na lavičke , mobil vôbec nemala v ruke , občas vytiahla kuk na hodiny a raz ho chytila akoby si robila sélfie ale bol nasmerovaný na “nás” ( našim smerom)
Sama viem že tam mala dve decká a isto by ju to naše nezaujímalo načo aj , ale ja mám stále pocit že niekto chce naše dieťa fotiť 😂
Moja rodina si už mysli, že mi šibe … že mohla mobil nasmerovať a dvnihnut na nás ale mohla sa dívať na selfie alebo skratka len svietilo a chcela sa pozrieť inak
Čo si myslite šibe mi a preháňam veci ?
@maryetta áno. Len vies, nie vždy sa to dá a máš aj dieťa skôr mi ide o to 🙂
Ľudia ešte niekedy aj používajú prednú kameru ako zrkadlo.
Ako.... nie ste tak zaujímaví aby o vás cudzí človek čo i len zakopol... fotila seba a ani nevnímala kto stojí xy metrov pred ňou.
Ináč je taká vec, čomu sa hovorí red car syndrome. Že keď sa začnete na niečo sústrediť - napr kúpu červeného auta - tak si ich automaticky začnete všímať viac. Tie autá tam vždy boli, ale zrazu má človek pocit, že sa nejako vyrojili. Som si takmer istá že toto bude to isté. Každý kašle na cudzie deti, poviem to narovinu.
Nedávno tu písalo nejaké dievča, že má psychotickú matku, čo si stále myslí že ich niekto sleduje. že idú do školy pre súrodenca a stojí tam iný rodič, čo čaká na svoje dieťa a matka si je istá že tam stojí aby ju sledoval. Ako... je to nejaká forma harašenia.
Ak si myslis, ze VSETCI a VSADE fotia teba/vas, tak si na najlepsej ceste si obliect zvieraciu kazajku a nechat sa odviezt... 🙄
Toto by som povedala, že už preháňaš, ale zas nie je úplne nereálne, že sa tvoje dieťa na niečiu fotku alebo video dostane. Ja som sa bola minule pozrieť na baby plávaní kam chodí muž s dcérou, sedeli sme za sklom aj s nejakou natešenou babičkou. Tá fotila všetko hlava nehlava, bolo jej úplne jedno, že na fotke je okrem jej vnuka ďalších 5 detí v plavkách. Už keď natáčala video, pri tom ako deti vychádzali z bazéna a inštruktorka im všetkým zaradom dávala dole plavky tak som sa musela ozvať. Sedela predomnou čiže som pekne videla , že na zábere je aj moje dieťa s holým zadkom .
Pre kazdeho je cudzie decko zaujimave ako prd vo vetre. Nenamyslaj si prosim Ta
Slusne som ti odporucala navstivit doktora.
Aj moja babka si cely zivot myslela,ze ju foti sused z domu oproti a ten chudak sa len z okna pozeral😂 Darmo,niektori ludia sa citia ako celebrity😂😂
Mne to nepríde ok. Troska psycho.
Kazdy sa môže na tvoje dieťa zvysoka vieš čo 😃
Na paranoju su prasky, navstiv odbornika. Alebo si nejaka top svetova celebrita, ze by Ta ludia fotili pri nakupe toaletneho papiera?
@muchotrafka298 uz pisala ze nie je, ale mozno je len skromna
@kitycat mozno skryva identitu, aby sme to nezistili, ze kto to je, ked ju kazdy foti 😂😂 Lebo ja si viem predstavit, ze taku Chiaru Ferragni si ludia bezne fotia, to je influencerka fakt znama alebo ja neviem MIra Satana, ti starsi co ho poznaju. ALe aby beznu zenu niekto s deckom fotil na ulici....akoze to je co uz? Ked nie paranoja.
A co si nejaka celebrita ked mas pocit ze vas fotia?
Toto je už na odborníka. Nikoho tvoje deti nezaujímajú. Keby aj áno bol by to stále ten istý človek a nie všetci okolo teba.
Sibe ti a prehanas.
Pekne ti hrabká no...
Navstiv odbornika, nie je to v poriadku.
@ayato toto je pochopiteľné, ale aby si myslela, že jej dieťa fotí každý človek, ktorý chytí do ruky telefón? Ľudia na dovolenke?
@dominikamacakova však som jej napísala, že toto už preháňa.
Aby sa človek na ihrisku a dovolenke bál mobil vytiahnuť 😅😅😅
V lete tu bola rovnaka tema. Tiez si baba myslela, ze na dovolenke kazdy foti jej dieta (od personalu po vsetkych ludi vonku). Taketo strachy/paranoje treba riesit, naucit sa ich spracuvat. Urcite nie je tvoje dieta zaujimave pre vsetkych ludi naokolo. Mozno niekto natoci mobil, aby nemal odrazy a lepsie videl.
Sibe Ti...koho by zaujimalo cudzie dieta a este ho aj fotil 🤦♀️ ...keby nejaky cudny chlap to bol, tak si dam pozor....ale mamicky na ihrisku?
Tak sa toho nejako bojis, ze ti z toho sibe.
Ty uz si to tu riesila, ze? Boli ste na dovolenke a mala si paranoju, ze vas vsetci fotia...
Sibe ti
Ak si nemala mačku na hlave, alebo si nebola nahá, tak asi riešiš kraviny. Ja sa vždy na Ihrisku snažím fotiť deti tak, že v blízkosti nie su žiadne ine deti, aby kazili fotku mojich. Určite by som nechcela v mobile fotku nejakej ženy alebo dieťaťa. Len ak by mala na hlave mačku alebo vtáka 🫣🤣
Akože keby si stretávala jednu osobu, a zdá sa ti, že často na tvoje dieťa "mieri" mobil, dajme tomu, ale určite nie, ak sú to náhodní ľudia na náhodných miestach 😀 jedine, že by to bola dobre organizovaná skupina, ale tak toto už je paranoja level 3000...
Navštív odborníka. To je najlepšia vec ktorú môžeš urobiť pre seba a svoju rodinu.

@ariannazara nie som žiadna celebrita