Fotenie sa s ex

majka_m95
1. sep 2023

Ahojte. Tie čo máte s ex dieťa, fotite sa s ním? Myslím tým nejaké rodinne fotky kvôli deťom? Alebo každý fotky zvlášť? Partner sa fotí so svojou ex a ich dieťaťom a mne to extremne vadí. Robia si spoločne fotky, ona ich vešia na internet a mne to nepríde úplne ok, lebo rodinu ma už aj somnou, ďakujem 🙌

zuzanockamt
1. sep 2023

@majka_m95 Ale on má dieťa aj inde a to dieťa má matku. Prečo by malo byť dieťa ochudobnené o spoločné rodinné fotky? Len preto, že tebe to vadí? Partner s tým asi súhlasí, keď sa fotí. Nestalkuj ju a budeš mať pokoj. Vybrala si si partnera so záväzkom a aj toto k tomu patrí. Aj kvôli tomu by som si zakladala rodinu len s bezdetným mužom.
Keby som sa rozviedla, tiež by som deťom neodoprela spoločné foto, výlety atď. Partneri/manželia sa rozchádzajú, no rodičmi ostávajú stále.

domkakvet
1. sep 2023

@majka_m95 je uz s tebou, ale stale je rodicom, ak ti to vadi, mala si hladat partnera bez zavazkov, ale dieta je prvorade.

zuzanockamt
1. sep 2023

@majka_m95 A vy máte spolu tiež dieťa? Ste manželia?

huxy
1. sep 2023

Mne by to samozrejme tiež vadilo. Na čo sa hrať na niečo, čo v podstate už nie je? Aspoň teda ja by som to tak brala. Hlavne keby to vesala na internet. Je to čudné.
Obaja sú rodičmi, môže mať fotky od oboch ale spolocne fotky? Nieee

mandzula
1. sep 2023

Po rozchode nemame ani jednu spolocnu fotku, naco aj? Ja mam novu rodinu, on ma novu rodinu, ani mi len nenapadlo robit si nejake spolocne vylety, fotky. A ze kvoli detom? Ved tie nie su padnute na hlavu.

lucylaw
1. sep 2023

@majka_m95 Tak podľa mňa to nie je normálne,ja si neviem predstaviť si robiť rodinné fotky s mojím ex a našim synom,veď už netvoríme rodinu,tak prečo by sme to mali na fotkách simulovať? Syn má fotky zvlášť so mnou a zvlášť s ex,keby sa ma ex spýtal,či si neurobíme nejaké spoločné fotky,tak by som sa na neho pozrela,že či mu náhodou nehrabe..

sara07
1. sep 2023

pokial sa rozišli normálne nerobia si naschvál pre to dieta je fajn že travia určity čas spolu a tiež majú spoločné fotky , sú to fotografie nie sulož v posteli
nebud taká vlastnícka
to dieta má právo na svojho otca či sa to tebe páči alebo nie vždy bude otcom a rodičom a ona bude ex , v podstate či chceš alebo nechceš patria ti do života
ak máš vlastnícke sklony tak si najdi chlapa bez minulosti,dietata a máš pokoj , problém je v tebe nie v nich
neveríš partnerovi ? načo preboha sleduješ ju ? aky to má zmysel ? že sa vrát ti k nej alebo pre pocit že akože to máš pod kontrolou ?
je uplne v poriadku za mna že majú stále spoločné fotky s dietatom

deti95060810
1. sep 2023

nikdy sme sa s ex neodfotili a keby som to spravila tak isto by to vadilo môjmu súčasnému manželovi....
za mňa je to blbosť, načo už fotiť keď nie sú spolu.

bluka2
1. sep 2023

Je to poriadne divne

2006_1211
1. sep 2023

@majka_m95 ja som vyrastala v rozvedené rodine a nie nemám s rodičmi spoločne fotky. A sesternoca tiež tak vyrastala a tiež nemá spoločne fotky s rozvedenými rodičmi

lonely66
1. sep 2023

@majka_m95 priklanam sa k taboru zien, ktore to povazuju za divne. este by som pochopila, keby boli od seba a ani jeden z nich nikoho nema a tak sa odfotia spolu. ale takto? nie. nikto predsa chlapovi dieta neberie, nech si s nim urobi aj 1000 fotiek, ale naco s ex? ved tie deti tiez nie su sproste.
mimochodom, vie vobec jeho "ex", ze je uz ex? kopla ho do zadnice ona a on to nevie prekusnut a tak sa hra na stastnu rodinku?

szdan
1. sep 2023

@majka_m95 nikdy by mi po rozvode nenapadlo robiť si spoločné rodinné foto s dcérou a mojim ex. Vôbec sa nečudujem, že ti to vadí. Nevidím zmysel takýchto fotiek, pochybujem, že dieťa má po nich túžbu.
Ex aj jeho mamku som volala napr. na prvé prijímanie, teraz budem na birmovku, robíme spoločné foto s babkami, dedkom, krstnou mamou, mojim partnerom, našimi deťmi i exom. To mi príde normálne. Hento veru nie.

slavomira236
1. sep 2023

@majka_m95 no teda mne by to vadilo a riadne. Bol by randal doma. Bech si spravy foto s dietatom ale byvalou zenou🤦

smilingwoman
1. sep 2023

@majka_m95 neviem ci fotky by mi vadili, ale vadilo by mi určite, že to dava na internet.

rebrambora
1. sep 2023

Ja sa fotim s partnerom a nasim dietatom, to na Internet dam. Dalej sa fotim ja, on a jeho deti, to na internet nedam. Jeho byvala zena sa foti s ich detmi a jej terajsim partnerom.
Chilluj. Ak ste rozideni, tak snad ste to detom vysvetlili a nefotite sa kvoli nim. Chilluj zena.

deti95060810
1. sep 2023

@rebrambora chilluj je čo... heslo na ukľudnenie ?

zaba21
1. sep 2023

@majka_m95
Naposledy sme sa odfotili na svadbe našej dcéry - dcéra, zať, ja, exmanžel+ náš syn. Úplne v pohode..ale fotku nikde na internet nevešiame.

hankm
1. sep 2023

@majka_m95 dan za to, ze si nevies najst bezdetneho 😁 si majetnicka, ziarlivka, bojis sa o svoju poziciu. A jeho ex, hraje krasnu hru. Oci by ste si vyskriabali, ale pozor na nove nechty 😁

ankare
1. sep 2023

@majka_m95 odveci je to. A ona, sprostá, to vesia na net ešte 🤦

miadi
1. sep 2023

Tak Moj muz nema deti s inou ale Keby som bola na tvojom mieste ich fotky by mi netrhali žili. Ked uz ju sledujes na socialnych mediach aspon vies kde boli co jedli 🤣 to ze sa spolu cvaknu znamena ze maju v pohode vztah . Neznamena to ze sa hraju na par. Tebe nevadi ze spolu travia cas ale vadi ze sa fotia 🥹ak ti nevadi ze spolu travia cas tak tie fotky su najmenej. A co teraz mu chces zakazat fotit sa s matkou jeho deti ? Lebo ziarlis? Mala si si najst bezdetneho chlapa teraz sa zbytocne trapis. Bojis sa ze ex ho chce spet . A on s nou ma zavazok na cely zivot . Ich deti tu budu vzdy nejakym sposobom puto. Vzdy ti bude nieco vadit , je uplne jedno kolko fotiek da ona na fb ig ci ho chce. Dovera by mala byt zamerana nanho . Ziarlivost vztahu neprospieva.

kristinapetronela
1. sep 2023

Nikdy by som sa nefotila so svojím ex keby mám druhú rodinu .to nie je celkom ok podľa mňa

simona20201309
1. sep 2023

@hankm omyl!!! Nie ona ma daň za to ze ma muža s ex.... to ti co sa rozviedli majú platiť daň za to, že sú rozvedeni.... a brat všetko to, čo rozvod prináša. Obaja na súde podpísali rozvod, tak nech sa teraz nehrajú na happy family.
Nevidím dôvod aby druhá žena mala platiť nejaku daň.

zuzanockamt
1. sep 2023

@simona20201309 A prečo sa dieťa má vzdať spoločných chvíľ s oboma rodičmi a fotiek s nimi len preto, že sú rozvedení? Len kvôli tomu, že sa to nejakej cudzej osobe nepáči?

toskanka
1. sep 2023

Tiež sa prikláňam k názoru, že je to divné, také divadielko. Ešte pochopím spoločné fotky z osláv, na ktoré sú pozvaní obaja partneri.

Ale... žilami by mi to netrvalo, nech si to vesia kade tade na sociálne siete, aj tak tieto fotky nikoho nezaujímajú, každý ich prebehne, prípadne dá lajk, ale toť vsjo.

gabym
1. sep 2023

Bože.. Že mala si si nájsť bezdetného. muž s dieťaťom je nejaká diagnóza? Neviem ako by ste sa k tomu stavali vy, keby vás nechal muž a ostali by ste samé s dieťaťom. Nikto by o vás ani len nezakopol lebo máte deti. Autorka nepíše aké fotky to sú. Možno sú to celkom obyčajné fotky z nejakých osláv alebo čo. Mňa by skôr zaujímalo, prečo trávi toľko času muž so svojou ex.. Vychádzajú my z toho jeidne nejaké rodinné posedenia, ktoré kvôli deťom robia spoločne.. Alebo čo, dohodnú sa na stretku a idú sa fotiť v trojici?

subartic
1. sep 2023

Poznám dva páry kde bývalí manželia so svojimi partnermi a ich deťmi , jeho naše , vaše chodia na dovolenky, fotia sa , vešajú to na internet a užívajú si život plnými dúškami . Taktiež mám kamarátka , veľmi blízkeho ktorý sa rozišie s partnerkou s ktorou mal malé dieta , teda ona od neho odišla , neskôr si zobrala za manžela jeho najlepšieho kamaráta , kamoš po čase si taktiež našiel partnerku a s tou má dve dcéry. A tieto dve dievčatká chodia sa k staršej sestre hrať na dvor ( bývajú v jednej dedine ), prvá partnerka ich normálne pohostí , nakŕmi a aj u nej prespia . Rovnako jej syna čo má s druhým partnerom / manželom kamarát berie na výlety , na krátke víkendy.
Vzťahy si treba robiť znesiteľnými , priateľskými a človeku sa potom lepšie a ľahšie žije.

sense
1. sep 2023

Tak mne to príde divne. A vadilo by mi to. Mam dieťa s ex a teda nič takéto nepraktikujeme. Zbytočne dávať dieťaťu nejakú nádej ak náhodou dúfa ze mamka a ocko budú zas spolu

miadi
1. sep 2023

@gabym mala si najst bezdetneho ked jej to vadi . Jasne ze to nie je diagnoza. Ale niektore zeny nie su nikdy spokojne. Ked je ex harpia robi zlotu cez deti -je zle . Ked je ex normalna a maju v pohode vztah zas je zle. Foti sa s ex a ich dietatom tak logicky to nie su sexy ci Romanticke fotky.

weronika171717
1. sep 2023

@majka_m95 tak si si nemala zavesiť na krk chlapa so záväzkami.....takto to už bude navždy.....vždy ich bude to dieťa spájať.

rebrambora
1. sep 2023

@deti95060810 ak niecomu nerozumiem pouzijem google.