icon

Podarilo sa vám vybojovať dieťatko cez IVF?

24. máj 2024

V mojom okoli maju vsetci deti. A tak ma zaujimaju ci vsetky tie co ste velmi chceli dietatko, bojovali ste aj cez IVF tak nakoniec mate dietatko? Alebo su tu aj zienky co napriek vsetkej snahe sa im dietatko nepodarilo, a uz ani dieta mat nebudu, lebo vek nepusti? Ako ste sa s tym zmierili? Da sa naucit s tym zit?

Strana
z2
b_a_m_b_i
24. máj 2024

Tak aspon ja sa ta zastanem... 🙂
Ano,ja to tiez nechapem ze pri tolkych detoch a domacnosti sa da stale cumiet do telefonu, este pochopim ze niekto v robote v kancli to ma na tajnasa otvorene,

pri takejto citlivej teme kde zeny chcu pocut skusenost ked to nejde tak lahko, nadej,
sem sa pride narocky chvastat ze 4 deti na prvu supu ona to tu vypisuje furt, ja tiez nad tym len gulam ocami,

ze akokeby si to neuvedomovala ze je jasne ze sa pytaju tych co to neslo hned, nieco si evidentne potrebuje dokazat

k teme - z mojho okolia ti co sa nedarilo, nakoniec maju z 10 tich 9, aj ked som pocula o nejakom pare ze sa snazia dlhsie vzdy som vravela uvidis nakoniec sa im podari, a vzdy to tak bolo a niektori aj viac ako 1 maju teraz

sisa_s
24. máj 2024

@b_a_m_b_i na to, ze si registrovana mesiac, tu asi tiez travis vela casu, ked si dovolis napisat "ona to tu vypisuje furt" 😉

adabise683
24. máj 2024

Ja som planovala mat prve dieta v 30, no nevyslo mi to a niekolkorocny vztah sa nam nakoniec rozpadol..kedze mam 37 a je mi jasne ze uz ma tlaci cas, rozhodla som sa mat dieta sama ... aby sa mi nestalo, ze nakoniec ostanem uplne bez deti bo to by som velmi lutovala... este mam len 1/3 tehotenstva za sebou ale verim ze to bude uspesne ... mam ale kamosku (52) rokov a ta je bez deti a je s takym zivotom spokojna ... je to ozaj velmi individualne rozhodnutie

123andy123
24. máj 2024

Bože co tu riešite. Mamička je aktívna a popri deťoch stíha všetko. Ja mam tiež teraz mega obdobie, že neviem kde mam hlavu, ale na modrého koná si nájdem vždy čas. Keď zbadám zaujímavú tému, tak aj prečítam. Je to moje odreagovanie, psychohygiena. A napísanie komentáru trva pár minút.

A k téme mam 2 deti na prvýkrát a tretie sa nedarí 2 roky.

Autorka a ty ako? Máš deti? Lebo sa mi zdá ze trosku možno závidís

andreakotesova
24. máj 2024

Treba si zobrať príklad z Adely a Viktora, ak sa nedarí 😉

vkatush
24. máj 2024

Nám sa malý podaril doslova na prvú šupu.
Mám v rodine, medzi priateľmi, v práci a okolí všetky "typy".
Na prvú šupu, po dlhšom snažení, po ivf, adoptované, ale aj bohužiaľ mnoho potratov alebo žiadne dieťa, napriek všetkým snahám.

A mám to veľké šťastie, že všetky tieto ženy sú láskavé a dobrosrdečné. Aj keď sa oni trápia, trpia, nemôžu mať, tešia sa z každého jedného dieťaťa.
Ja som posledný mesiac doslova plakala (môj muž sa na tom stále smeje ako sa rýchlo rozcítim 😂) toľkokrát od radosti, lebo ďalšie mi oznámili, že sú tehotné/zasnúbené/vydaté. A prajem to naozaj každému.

Takže možno by bolo dobré zamyslieť sa nad sebou, svojim zmýšľaním, nad tým, ako reaguješ na iných (a je jedno, či ich poznáš osobne alebo sú to koníkové celebrity).
Aj ja mám dieťa, rodinu, milión zvierat, domácnosť, prácu a stále si nájdem čas na koňa, je to relax 😂 a keď to niekto stihne aj pri 5 deťoch, klobúk dole.

marianarem
24. máj 2024

V mojom okoli sa to podarilo velkej vacsine, niektori si to teda fakt vydreli, nacakali sa, ale maju. Ale mam aj kamosky, ktorym sa to nepodarilo.

rorino
25. máj 2024

Máme jedno,aj keď predtým som chcela tri .Keďže som mala po 30.,keď som rodila,to už je pre mňa hraničný vek,som spokojná.

11bodka11
25. máj 2024

V mojom okoli maju vsetky pary deti. Okrem mojho bratranca. Im sa nedari uz 5 rokov. Stale cakaju ze sa podari prirodzene. Jeho zena ma len 28 rokov tak to zatial nesilia.

b_a_m_b_i
25. máj 2024

@sisa_s niesom stalkerka ako ty ze si potrebujem zistovat kto si kedy vytvoril konto, pretoze ma to nezaujima
A temy sa daju citat a vyhladavat aj pre neregistrovanych

Strana
z2