icon

Podnájom - problémy v rodine

14. nov 2022

Potrebujem poradiť, ohľadom mojej nenormálne rodinky ....
Mama má v podnájme byt, z určitých dôvodov v zahraničí. Aktuálne je pri nej sestra, aby jej pomohla. Kvôli niečomu sa pohádali, tak mama chcela vypovedať podnájom, po 5 mesiacoch, má ho prenajatý na rok.
Prišla baba čo prenajíma byt, pre peniaze a mama jej vravela, že chce vypovedať byt, lebo sama tam byť nevie, a povedala jej, že sestra jej už nie je ochotná pomôcť. Sestra tam bola, tak jej baba povedala, že ona sa chce s ňou rozprávať, lebo takto sa správať k mame nejde a ak tak, mama má prerušiť s ňou kontakt. Sestra jej nato povedala, že nech sa na ňu nehnevá, oni sa nemajú o čom rozprávať. Tak baba povedala mame, nech sa sestra zbalí, nemá tam čo hľadať u nej a ona sa o ňu bude starať. Má nato právo?! Ako vysvetliť sestre, že takto sa nereaguje?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
martinkatinka
•
14. nov 2022

Ja som ten pribeh vobec nepochopila, ze kto co na co ma pravo a kto co a komu hovoril

77daniela77
•
14. nov 2022

Ani ja som to nepochopila🤔

jabadabadu
•
Odpoveď bola odstránená
•
deti95060810
•
14. nov 2022

ach jaj také pletky rozoberáte pred cudzími ľuďmi....

abbey1
•
14. nov 2022

Povedali naši vašim.....

stanulienkat
•
14. nov 2022

Mamina sestra? Tvoja sestra?

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
luccija
•
14. nov 2022

Preco mama manipuluje sestru?mama chcela ist do zahranicia do podnajmu a sestre to uz asi nevyhovuje.Mama je chora ci preco potrebuje, aby tam sestra bola?sestra jej dobre povedala ...prenajimatelky sa to netyka.Ked sa chce starat o mamu nech sa stara...a este ty davaj rady sestre ako sa ma spravat...tak chod tam byvat s mamou ty

lija22
•
14. nov 2022

na druhykrat som pochopila. no mama aj jej sestra nech sinrobia vo chcu. ak tam mama nechce byt nech ide teda inam kdebude lepsie a ty sa s tym nezatazuj. to su ich rozhodnutia

fkata
•
14. nov 2022

Nemiešala by som sa. My prenajímame byty, nie jeden, ale akože, aby som sa ja miešala do niekoho, kto sa tam len zdržiava, to nie. A sestru nemá čo majiteľka vyhadzovať.
Ja to vidím tak, že majiteľka vidí v tom osoh, ak sa bude "starať" o mamku, len nech nakoniec mamka nepríde o všetko.