icon

Podozrenie na manželovu neveru

werocka67
10. jan 2017

Chcela by som vediet,ze ako by ste reagovali nato ,keby ste mali podozrenie na manzelovu neveru.A potom by ste nasli v jeho zamknutom telefone ako mu ta zena poslala video,ze ho lubi.heslo nebolo tazke zistit.Nepovedaala som mu to ,lebo viem ,ze bude zatlkat a pravdu mi nepovie a aspon tak mozem natuknut do jeho telefonu.Neviem ci rozmyslam spravne.Alebo mu to mam povedat?Ale viem ,ze tym vznikne velke peklo a sprosta aj tak ostanem nakoniec ja.

germaniawerks
13. jan 2017

správaš sa ako zúfalka a druhá ženská ťa ľahko odstaví. alebo ťa dá preč aj samotný tvoj chlap

ukulela
13. jan 2017

@werocka67 ste spolu 30 rokov, to uz nie je laska ako remen. mal by to byt stabilny vztah ... zrejme ma pred/okolo 50ky, kriza stredneho veku, druha puberta ....co mas robit? konfrontovat ho. povedat mu, ze si dost stara, aby ta tahal za nos, ze nema 15, ze ak si s nou len pise, aj to ta uraza a nech prestane. a ked nie, tak jednoducho moze lubit ju a hotovo. eba nech neklame ...
neviem, tazko radit, ale podla toho, co pises, je to dlhsie trvajuca zalezitost, resp si nadbiehaju, posielaju odkazy ... to nie je dobre. on u nej podla mna hlada rozptylenie z domacej istoty, nic ine, inac by uz padloval inde ...
drzim ti palce, aby si to zvladla.
skus mu prestat volat, neozyvaj sa - ked sa ozve on, ze co nevolas, tak mu povedz - nedvihas mitelefon a na pisackymas cas - tak si ries.
nedavaj mu sancu sa vykrucat, skratka ty vies a hotovo, nech sa k tomu postavi ako chlap.

werocka67
autor
14. jan 2017

@ukulela Ona je vydata zena ,ma dve deti ,o rok mladsia ako on.Nikdy spolu nebudu.A on to dobre vie,lebo skor sme sa uz o tom bavili.Ako ho mam zastavit?Nemam nijake dokazy akurat co ho sledujem tu na nete.

ukulela
14. jan 2017

pozri, ste vo veku, ked sa uz nespravate ako pubertaci.dokazy? mal v mobile video, to snad staci ... nemusis, povedz, ze vieso videu, ale ze vies, ze su v kontakt, a basta. ze ta to uraza a zranuje. resp takto - urcite bola ta s prava od nej cerstva? ak ano,o tak ja by som potm mozno slusne napisala aj jej - ze fajn, ze ma v sebe lasku, ale mala by ju orientovat ked uz nie na svojho manzela, tak na svoje deti. nie vyrevovat a vyhrazat sa, ale slusne.

jarkra
14. jan 2017

A chceš s ním ostať, lebo ho stále ľúbiš alebo len zo strachu, že ostaneš ty sama?

dollynkaa
16. jan 2017

@werocka67 ja som mojmu zbalila veci odniesla do prace a mohol ist k tej svojej haraburde pat korunovej. A isiel. Uprosikal vratil sa ale pokracoval. Tak som ho vyhodila znova

lubiss
17. jan 2017

ja sa po 30 rokoch manzelstva ani nebudem zaoberat tym ze nejake videa ma aj keby aj mal :D
ale ja som ina povaha presne ako moja mama...budem rada ze mam od nejakého stareho frflosa pokoj :D moja mama nasla v notebooku fotku nejakej pani a pyta sa ma toto je kto koho fotka ? ja ze neviem a mama sa zacala rehotat ze ha dedo ma asi frajerku a ani ju netrhlo..🙂 ale ako pisem kazda sme ina u mna plati ked chce nech si ide ved ja sa miniem 🙂

mysicka36
17. jan 2017

@werocka67 Ja by som to videjko, kde vyznáva lásku tvojmu manželovi, poslala na pobavenie jej manželovi. Nech je o zábavu postarané 😀

werocka67
autor
6. feb 2017

Ahojte ,som tu opäť.Rozhof la som sa ,ze to vsetko svojmu drahemu muzickovi poviem ,ze ako si s nou vypisuje,ci vola .Je to aj tak jedno,ale nedam zo seba robit hlupanu.Az ked odide do prace tak mu vsetko poviem,ze si tam aj moze ostať pri nej.Ona je totiz jehosefka.Ma dve deti muza a pritom sa nikdy nerozvedie.Myslim ona.Je mi jedno co bude robit moj drahy,ci odide odo mna to neviem.,Ale s takym hajzlom byt,usmievat sa na neho ,tvarit sa ,ze o nicom neviem,doma fungovať ako najlepsie viem a on toto!!!Bude velmiprekvapeny moj ...A potom este zavolam aj tej dotycnej dame ,ze o vsetkom viem .Nech sa stane ,co ma stat.Ja mam deti velke.Uz som sa preto dost natrapila.Neviem ci som sa rozhodla spravne!!!

werocka67
autor
6. feb 2017

Preco mi nikto nenapise? Daco na povzbudenie,lebo som zufala,skoro na dne.Potrebujem sa z toho vsetkeho pozbierat,uz to trva dlho to s mojim drahym.Potrebujem nie c o na povzbudenie

moni244
6. feb 2017

@werocka67 a co ti mame pisat? Ze sa spravas ako hystrrka? Naco ides jej volat?

werocka67
autor
6. feb 2017

Lebo ona so mysli,ze ja o nicom neviem,preto jej to chcem povedat,ze ja o vsetkom viem a potom nech sa stane co sa ma stat,ale to ze oni sa za mojim chrbtom smeju,ze doma je hlup a na ,co o nicom nevie!!! Tak toto ma strasne muci

moonlight1210
6. feb 2017

@werocka67 myslela som, ze si ten plan uz uskutocnila. Alebo on ma nocnu?

Ak si to este neurobila, tak si to premysli. Tromfy sa daju vylozit s efektom len raz. Ak ich vyhadzes len s tym, ze im chces povedat: viem to! Tak mozes skoncit stym, ze ti povedia: no a co?

babika23
6. feb 2017

@werocka67 sadni si s muzom, povedz mu co ta trapi a co si nasla, nechaj ho, nech sa k tomu vyjadri a uvidis... najhorsie je robit si sama uzavery. Mozno mas pravdu, mozno ho aj vyhodis, ale uz len kvoli tomu, co ste spolu prezili, by som sa pokusila o normalny rozhovor. Bez hysterie. Bez predcasnych sudov. Aby si si mohla vazit samu seba aj o pol roka. A aby si dala vam obom poslednu sancu si to vysvetlit. Ja si viem predstavit, ze ti je uplne nanic, vyrozpravaj sa kamoske alebo tu, ale s chlaom skus normalny rozhovor.... drzim ti palce

eeffka
6. feb 2017

@werocka67 toto co predvadzas je hodne tak 15r pubertacky. Chces ho vystahovat? pobal kufre odnes do prace podaj na brane a cau parky. trocha dostojnosti. co chces aby sa ti hadzal k noham a sluboval ze to uz nikdy, ale nikdy nespravi...lebo len teba miluje? take kaleraby.

babika23
6. feb 2017

Hlavne mu to vsetko povedz v klude a z oci do oci, nie ked odide do prace... hlavne ak ho lubis a nechces o neho prist. Ak je tvoja hlavna starost, ze nechces vyzerat ako hlupana, tak to uz ten vztah mozes aj tak zabalit, lebo ho nelubis ty sama. Takze asi aj ty by si si mala odpovedat na otazku, ze co chces ty. Aby ta podvadzal a ty ho mohla vyhodit? Alebo len chces aby s tou zenou prerusil kontakty a bol iba s tebou? Ak je druhe pravda, tak vaz slova, ked sa budete rozpravat...

6mia6
6. feb 2017

@jarkra zaujalo ma ze tvoj chlap (ex) si zobral hypo bez teba aj ked ste stale manzelia?

dollynkaa
6. feb 2017

@werocka67 ked sa s nim nemienis normalne porozpravat.tak zbal veci odnes pekne jeho sefke do kanclu povykrikuj tam ze je kurva obycajna a adios 😃ja som to tak spravila. A co? Mali sme male dieta doma a to z3 dotycna bola stetka aj tak uz sice vsetci davno vedeli ale aby nezabudli 😂

joannita
6. feb 2017

@6mia6 ak maju oddelene bezpodielove spoluvlastnoctvo manzelov, moze si kazdzy brat hypoteku len na seba. Taktiez neplati v tom pripade pravidlo ze co nadobudnes pocas manzelstva je spolocne. Kazdy ma svoje.

obsadenemeno
6. feb 2017

jeziskove huslicky....toto pise zena okolo 50tky? Ved je to vylev ako od pubertiacky, ze preco mi nikto nepise...... a naco preboha potrebujes potvrdenie od neznamych ludi na nete?
Ved je to kurna tvoj zivot, ty si ponesies nasledky.......

za mna - no premysli si, co chces dosiahnut. Ci aby si ty vyzerala ako hysterka alebo aby tomu playboyovi ovisol kohutik...... a ty bola stale za damu. Je to na tebe, daj vediet, sama som zvedava, ako sa to vyvinie.

werocka67
autor
6. feb 2017

@obsadenemeno Nerozumiem tvojej odpovedi,preco mam ja vyzerať ako hysterka?Môžeš byť trochu konkretnejsia?Co, mam to vsetko nechat tak?

obsadenemeno
6. feb 2017

@werocka67 nie, myslela som, aby si sa zamyslela, aky vysledok ocakavas. Lebo to, ako sa zachovas, ovplyvni konecny vysledok. Co vlastne chces, aby sa stalo? Aby sa "obacil" a zrazu zistil, ze ty si ta, bez ktorej nevie zit, alebo ci chces len velky "tyaaatr" a ukazat vsetkym, aka je ona potvora a stetka atakdalej..... a jemu "no vidis, aj tak sa koli tebe nerozvedie" a sama byt za poslednu spravodlivu? Chces ho vobec spat? Ci len urazena pycha? Dokazes odpustit? Budes schopna s nim existovat po tomto?
A podobne. To som myslela. Co chces svojou reakciou na jeho "romanik" dosiahnut.

6mia6
7. feb 2017

@joannita to ak som tu necitala preto sa pýtam

alaguema
7. feb 2017

@werocka67 máte veľké deti, tak predpokladám, že už nemáš 20, ani 30 a asi ani rovných 40. Máte dôvod udržiavať manželstvo aj za takýchto okolností? Asi nie. Máš dôvod šalieť, lebo on sa zamiloval? Asi tiež nie. Nech ide a nech s ňou je. Či sa ona rozvedie, alebo sa nerozvedie, nie je tvoja vec. Tvoja vec je, že nevieš prijať situáciu, ktorá nastala. Nasilu sa vzťahy lepiť nedajú, ani lásku si nevydupeš, ani úctu, ani dôveru a ohľaduplnosť. Uč sa sebaúcte, v tvojom veku je na to najvyšší čas. Nikto ti nedá viac, než ty sama. A už vôbec nie chlap, ktorý podvádza a klame.

werocka67
autor
7. feb 2017

@alaguema pekne si to napisala

werocka67
autor
7. feb 2017

@obsadenemeno Ja stale nechapem ,ze o co ti ide.Co ocakavam od toho vsetkeho?Tak to ani sama neviem,ci uz on odide,alebo ostane to je jedno,ale co sa mam hrat na hlupanu a nic nepovedat,ze to vsetko viem?Co by si ty robila na mojom mieste?Porad mi v tom ,co sa pytam.

0silvia0
7. feb 2017

@werocka67 myslím že dobrý návod ako si s tým poradiť ti dala @alaguema. S manželom ste zrelí ľudia (vekovo), tak choď s pravdou von a normálne sa porozprávajte ako si predstavujete ďalší život. Či už spolu alebo bez seba, treba sa zmieriť so situáciou takou, aká nastala...

obsadenemeno
7. feb 2017

@werocka67 no tak ked nevies, co ocakavas, tak to sa potom tazko radi. Ja na tvojom mieste (a vekovo som pravdepodobne na tom podobne ako ty) sa mu vykaslem na hlavu, zbalim mu saky paky a nech si ide.
A sla by som na cestu okolo sveta....alebo aspon do Pariza (alebo niekde, kde chces ty) 😀

happyyyyyyy

barcelona94901
7. feb 2017

@obsadenemeno že ? Už by som bola niekde na poznávacom zájazde ,výletná loď ,cestovala spoznávala,fotila ,žila!Zašla by som na nejaký kurz ,či botoxík ;)
Sú aj jednodňové výlety,rôzne športy,možnosti koncerty , ak práca nepustí dá sa aj tak .
A posielala by som mu domov
selfíčka ..
Namiesto toho ženy doma, kopa nešťastia ako keby bol koniec sveta .
Veď už predtým autorka si musela šípiť nejaku zmenu v správaní .
Zmena sa aj ty,buď ženou .Ži ,neprezivaj

nelita02
12. feb 2017

@werocka67 rozmyslas spravne. Ja by som sa najprv snazila skontaktovat s jej muzom a najprv jemu o vsetkom povedat, ako vas oboch zrejme podvadzaju polovicky, nech je aj on v obraze, ze nie je vsetko v oboch domacnostiach s kostolnym poriadkom! Pripadne by som si dala tu namahu a isla k nim domov, ked ta zenska doma nebude. On jej potom spravi pravdepodobne doma vystup a ona sa vyzaluje tvojmu muzovi. No a potom uvidis aky pride domov predposraty, uz sa mu zatlkat neoplati. Az potom podla situacie by som mu to splechla do ksichtu. Isla by som na to z tohto konca.
A ako sa poznam, ked to praskne a naozaj spolu pachtluju, este by som jej v necakanej chvili poriadnu drbla. Lebo taky ludia si nezasluzia nic ine! A ani to by mne nestacilo, este by som jej spravila verejne poriadnu hanbu, najlepsie v praci, nech si to vyzere, suka. Pardom za vyrazy, ale s neverou nemam zlutovanie.