Podozrievam manžela
Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.
Ťažko povedať, ak naozaj má nervy z toho biznisu chce mať čistú hlavu a po ceste nad tým v kľude premýšľať, nie myslieť na to ešte že či ti nie je už dlho na nákupoch a musí ťa ísť vyzdvihnúť.
Na druhej strane ten nervózny výstup je čudný, mohol ti v kľude povedať že prepáč láska ale radšej chcem ísť sám plus nejaký normálny dôvod.
Alebo si myslíš, že je to len zámienka? Ja by som mu pozrela telefón keď zaspí (hanba, nehanba😀), ale aspoň by som mala dušu na mieste. A aj vzťah k jeho telefónu veľa napovie. Keď ho má zaheslovaný ako vstup do FBI a chodí s ním na wc a nenecháva ho nikdy bez dozoru tak to môže byť tiež dôvod na obavy.
@lindusss2016 ako logicky keď rozmýšľam, otazka je čo spraviť?
Nasackovat sa mu ráno do auta nic nevyrieši prietoky ak by išiel s nejakou ženou, alebo na stretnutie s nejako určite by tam so mnou v aute nedorazil. Čiže by som na nic neprišla.
Ostať doma a trucovat tiež nic.
Zbaliť veci? Takisto nic nevyriesim.
Najlepšie by bolo fakt očekovat ten telefon ako píše
@yvanielka ale zas neverím tomu že by nevymazal dôkazy ak sa jedna o niečo nekalé a navyše tuší že mám podozrenie keďže videl na mne že nalieham otázkami a že sa mi to nezdá. A po ďalšie ešte ma veľmi slabý spanok čiže by asi počul že mu smatrem v telefóne
*pretože
Nepoznám tvojho manžela,ale nepremýšľala si aj nad tým,že čo ak má na pláne nakúpiť napr. vianočné darčeky? Možno mal len vymyslené,že pôjde aby každého mohol prekvapiť na Vianoce. Teda minimálne ja by som znervóznela,keby mám plán osamote každému nakúpiť a niekto z tých, ktorému som chcela kúpiť darček chce ísť zrazu so mnou :D ale určite reagoval prehnane a nemusel hentak vybehnúť.
Môže byť určite v strese, všetko sa na neho valí, nič nestíha. Ale ty by si mala byť posledný človek,ku ktorému sa takto správa. Treba sa porozprávať, skús nadviazať reč, nie útočne. Skôr tak,že si si všimla,že je nesvoj, vyzerá byť vyčerpaný,že sa na teba môže spoľahnúť a oprieť o teba. Skús sa ho spýtať,že keď ma momentálne ťažšie obdobie,či sa nechce porozprávať alebo že čo by si preňho mohla urobiť. Ja viem,teraz ti je ľúto,že na teba tak vybehol, chápem to. ALE,ak sa nerozprávate a nevieš čo ho môže trápiť,tak je to veľmi zle. Neviem aký je,ale niektorý ľudia nedokážu hovoriť o tom,čo ich trápi. A netreba ich nútiť nasilu hovoriť o tom, stačí im dať najavo, že si tu pre nich a sami prídu. Možno je taký aj tvoj muž.
Nešla by som s ním. Ráno by som mu popriala šťastnú cestu a urobila kávu napríklad, neskôr napísala nejakú milú správu, nachystala alebo kúpila niečo čo ma rád na večer a začala by som sa pýtať ako bolo tam a tam, aký mal deň. A postupne zisťovala,že čo sa a ním deje. Naozaj hnevom sa nič nevyrieši. Píšeš,že je taký poslednú dobu,tak určite niečo nie je v poriadku. Viem,je.to pre teba ťažké,ale všetko sa dá vyriešiť,keď sa chce. A určite by som ho nebalila preč z domu. Ak má nejaký problém,tak toto ho môže položiť definitívne. Skús sa premôcť a nejako "zabudnúť"čo ti povedal a zisti čo sa deje. Keď je človek vyhorený,tak ma to ťažké.
Skús si položiť otázku,že keby existuje LÁSKA ako osoba,tak ako by reagovala ona?
Kazdopadne vela sil, lebo toto je fakt narocna situacia a ci ma milenku alebo nie, moze sa to obratit proti tebe. Ostat v klude a vyckat? Zvladnes to? Ak milenku ma, prevali sa to skor ci neskor, ale vydrzis v tej neistote? No veru neviem, tazko radit 😔
On velmi nechce aby si isla, ja by som spozornela. Nerozumiem argumetu, ze sa dohodol s niekym ze kazdy pojde autom sam. Ja by som zavolala tomu s kym sa udajne tak dohodol a opytala sa ci mu nebude vadit ma moj muz zvezie so sebou. Podla reakcie lahko zistis co je vo veci.
Nemyslim si, ze s nim mas chodit na sluzobky, ak s nim nepracujes. Ze ta mohol vziat a vysadit v obchode ok, ale ty si nepotrebovala ist do obchodu, ty si ho chces checknut a on to vie a ma toho dost. Ak je v pracovnom zhone, ma dost starosti.
Tu ti radia aj pozriet mu telefon, podla mna ale kazdy ma pravo na sukromie, do telefonu by si mu chodit nemala a potom, mozes tam nieco najst a moze to len vyzerat ako nieco a nemusi ist o nic ako budes postupovat potom a ako zareaguje on? Skus si predstavit situacie obratene.
Ak ho podozrievas, povedz mu to narovinu. A porozpravaj sa s nim poriadne, povedz mu ako sa citis, ako sa vam meni vztah, skuste to nejak napravit. Takto by som na to sla a nie byt stihacka, vsade s nim alebo jemu v patach, pripadne v jeho telefone.
Ide na otočku, alebo tam má aj spať? Vieš kam presne ide? Prekvapiť ho môžeš aj tak, že sa tam sama dopravis a prekvapis ho.
Chápem že si nervózna či ti nezahyba, ale sliedit v mobile by bola asi posledná vec ku ktorej by som sa uchýlila. Nie si predsa žiadna stíhačka a toto by váš idylický vzťah bez vážnejších problémov určite narušilo ešte viac než tá jeho nervozita. Skôr by som hľadala inde možnosti. Nepoznáš jeho kolegov, že by si sa s nimi vedela porozprávať o Tom že je nervózny a čo ho trápi. Ak nepoznáš tak už len nechať vychladnúť obe hlavy a nenápadne sledovať zmeny v správaní a či po rozbehnutí biznisu sa vrátia veci do normálu. Alebo sa skúste po jeho návrate zo sluzobky porozprávať v kľude že sa tá dotklo ako na teba vyletel. Ak bude naďalej nervózny a skákať do teba najskôr v Tom bude iná žena. Potom už len priamo udrieť na neho slovne že máš podozrenie že ťa podvádza a že chces vedieť pravdu nech je akákoľvek, zmesi zaslúžiš aby s tebou jednak na rovinu.
Zachovaj pokoj, buď v pozore, ak ma milenku skôr či neskôr sa to prevalí. A ak ju nemá, nebude ti vyčítať, že si hysterická. Naozaj kľud, to sa vyrieši 👍
Nikdy by mi nenapadlo trepať sa s mužom na služobku a už vôbec nie robiť z toho takéto haló, keď viem, že rozbieha biznis a má toho veľa, je z toho nervózny. Kebyže ja rozbieham nový biznis, neviem čo skôr, kde mi hlava stojí a chlap mi zahlási, že ide somnou na služobku, tak ho asi ovalím prvou vecou, čo mi príde pod ruku. A keby mi ešte natajnáša v noci presliedi mobil tak, ako ti to tu radia, tak mu tie veci zbalím rovno ja.
@madeline1 nie nie, to ani náhodou nebolo tak že som ho chcela cekovat, nemala som žiadne pochybnosti, naozaj to bol spontánny nápad ísť s ním a zatiaľ skočiť na nákupy. Ani vo sne ma nenapadlo že by to mohol byt problém bola to ako facka pre mna
@martina1201 nejde tam spat a neviem kam presne idu a naozaj ma napadlo he ho budem sledovať, ale naše auto za ňom by si asi vsimol. Naozaj neviem čo mám robiť, nedá sa mi spat, som úplne hystericka.
Ako si ludia vedia robit sami sebe nervy i ked este nie je nic nekaleho iste. Nerob to. Pozbieraj sa a ries veci s rozvahou... nenic si vztah, este su to iba dohady.
Veľmi ti nezávidím tie nervy čo práve prežívaš. No momentálne už s touto služobkou neurobíš nič podozrenie prišlo neskoro. Takže on musí ísť a ty ostať doma. Neviem či si zvyknete volať keď je v práci ale ak áno tak mu občas zavolaj a všímaj si jeho správanie aj cez ten telefón. Budeš kľudnejšia. No a ďalšie dni by som ho tiež pozorovala ako sa správa ako reaguje. Ak tam niečo je časom sa prezradí sám.
@roja01 Ok, ja sa snažím, mm spi, ja rozmýšľam, už som určite aj trochu vychladla. No nič rozumné ma nenapadá.
@bajka16 malo si voláme a týmto by som len ďalšie pochybnosti získala ale žiaden rukolapný dôkaz.
Kedysi som mal povinné semináre každý polrok, trojdňové, a co môj muž (vtedy len priateľ) vtedy vystrajal, tak to nebolo normálne. Dovtedy bol Vzd pokojný, akonáhle som tam mala ísť, tak sa zmenil na nepoznanie. Akurát mi len fajne znechutil tie 3 dni a keď som sa vrátila domov, tak sme sa pohádali a týždeň sa nebavili. Na posledný rovno išiel so mnou a boli sme ubytovaní v inom hoteli, ja som sa musela každé ráno trepať do druhého hotela na seminár a on si zatiaľ spokojne užíval turistiku ci wellnes. Ale bol spokojný, lebo mal predstavu, že cez deň asi nič neurobím a v noci ma má pod kontrolou. Bolo to smiešne a strašne. Lebo negatívnu skutočnosť preukázať nevieš, tak ako som mala dokazovať, že ho nepodvadzam?
Ak keď aj ja si myslím, že z popísaného je to dosť podozrivé, tak by som neliezla do mobilu, a preboha, nechoď za ním. A určite sa netreba baliť a opúšťať dom. Bud na pozore a čakaj. Ak má milenku, tak sa to skôr či neskôr prevali, ak ju nezoberie so sebou teraz, vyrieši to inokedy, ty to nezmeníš. Naozaj sa skus ukludnit, lebo ešte ty budeš za hysterku. Nič teraz nezmeníš, neovplyvnís. Ja si myslím, že to bude úplne nevinna, obyčajná sluzobna cesta, a ty sa zbytočne stresujes.
@oblecenie99 tvoj prípad je niečo úplne iné. On sa tam ma stretnúť s chlapikom, s ktorým majú riešiť nejake budúce obchodné vzťahy, odovzdá mu nejake produkty, ešte ráno mi tvrdil že ide o hodinové stretnutie a poobede je doma. Preto som nemala žiadne podozrenie ani som sa neplánovala trepať s ním. Až keď on večer navrhol že môže ísť na nejaký vacsi nákup keďže bude vo väčšom meste. Aby som upresnila, my žijeme v diere, nemáme tu ani pokakane pepco. Preto ma napadlo že pôjdem s ním a pobeham po obchodoch. Proste že využijeme tu cestu.
Mne by blikala kontrolka. Moze mat neviem ake stresy ale jeho reakcia nebola podla mna normalna. Nechapem co je na tom sa zviezt spolu a kazdy si poriesi svoje a ide sa domov.
Verim ze si nervozna a veris v intuiciu. No hadkami nic nevyriesis, bud na pozore a ak sa ma co prevalit tak sa to prevali.
Nemusí mať milenku. Môže mať aj "kamoša"....
Ale tá reakcia by sa dala úplne jednoducho vysvetliť aj tak, že nie si naj spoločník do auta, prípadne ti to pri nakupovaní dlho trvá a preto ťa vziať proste nechce, len ti to z nejakého dôvodu nevie tak narovinu povedať.
Aj mne pride reakcia divna, prehnana. Ak je nervozny zo stretnutia, normalne ma povedat ze bude mat co robit sam so sebou a nie este ju riesit, ze jej treba po ceste cikat, ukecana, atd. Ale clovek nie vzdy reaguje v momente tak, ako by mal. Zatial by som nic nepodnikala, ale bola by som ostrazita.
Este som nepocula ze by bolo pre kolegov dolezite akym sposobom sa ten druhy dopravy na stretnutie. To znie ako uplna somarina a uplne chapem ze sa ti rozblikala kontrolka.
Tiez chapem ze si chcela ist na nakupy... presne som si predstavila ze zijes na dedine a ak on ide napriklad do Bratislavy, mas prilezitost zajst do obchodov ktore nie su nikde inde. A teraz pred vianocami sa proste nakupuje. Tvoja ziadost sa s nim zviest je velmi logicka. Jeho reakcia a vysvetlenie uplne spatne. Najhorsie je ze si neviem predstavit nijaky iny dovod preco by si takto vymyslal.
Ja by som mu nesla do mobilu na tajno ale ho poziadala nech mi ho ukaze. Ak odmietne, vies co to znamena. A mozno by som ho aj prekvapila na tom stretnuti. Len tam musis pocitat s tym ze ak je nevinny a ty ho takto prekvapis na sposob stihacky, velmi to narusi vas vztah.
Nezavidim ti. Ja by som nedokazala zachovat klud a pozorovat ho. To podla mna nie je vztah, ked mas taketo podozrenie a pritom sa tvarit ze je vsetko v poriadku.
Trochu ale nechapem aky si mala plan s detmi. Kde budu oni, kym bude muz na stretnuti a ty nakupovat?

Nuz.... daj na svoj pocit, toto rozhodne nie je nevinne spravanie. Aj keby si nezelal, aby si s nim isla na sluzobku (sice nerozumiem preco, podla mna mat pekne manzelstvo nie je hanba ale skor naopak vzacnost), tak by ti to mal povedat uplne inak a nie ze to nakoniec otoci proti tebe...