icon

Podozrievam manžela

23. nov 2021

Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.

lily246
24. nov 2021

Ak máš nejaký zvyšný mobil s gps, stiahni si apku na zaznamenanie trasy a šupni ho do jeho auta nech aspoň zaznamená cestu.

kamajka
24. nov 2021

Počkaj, a to by ste stihli obehnúť od vás 300km tam + pracovné veci+ nákup + 300km späť kým budú deti v škole a škôlke? Žijem tiež v diere a neviem si to predstaviť, ale možno som len veľmi pohodlná.🙂

anjelicek26
24. nov 2021

Tak celkovo plan ist 300km daleko ked su deti len v skole a skolke je trosku zly, nie? Ved staci, ked zavolaju zo skolky, ze sa nieco deje a ty si tam bez auta a muz ma termin a ty vies prijst o 2,5h? Toto by ma v zivote nenapadlo ist tak daleko v tej dobe, predsalen termin sa vie muzovi predlzit a skoncia deti kde? Same pred skolou a skolkou? Ci mas plan B, kto pre ne pojde? Rovnako zena na sluzobku s muzom, znamena, ze miesto prace bude riesit teba, vyzdvihnutie, obed s tebou a nie obchodnym partnerom... proste je to divny napad celkovo... praca je praca a rodinne nakupy su vec druha... Co sa tyka jeho reakcie moze byt proste sok... mozno sa mu v praci nedari, mozno ma prusery, o ktorych ani nevies a ten termin je o to dolezitejsi...milenka ci ine veci to ani byt nemusi... To skus v kludnom momente cez vikend s neho vytiahnut, ze co sa vlastne deje...

humajnicek
24. nov 2021

Tiež by som nerada maľovala čerta na stenu ale vieš ako sa hovorí, najlepšia obrana je útok. Keby nechcel aby si s ním šla tak podľa mňa nerobí takéto scény, ale povie ti to normálne.

nikyball
24. nov 2021

Podľa mňa tiež niekoho má a asi ani nejde do toho mesta, do ktorého ti povedal že ide. Trvala by som na tom, že idem s ním. Môže mať aj druhý mobil, to ti moc nepomôže.

ibrunova
24. nov 2021

A to ide na otočku, či na noc?

kepassa
24. nov 2021

@anjelicek26 osobne tiez by som nesla ale autorka zas nikde nespomina,ze nema zalozny plan (babku,svokru alebo susedku doma,kt.vyberie deti aj v pripade kebyze necakane volali zo skoly al.skolky) taketo veci ma zrejme vopred zariadene.tu vidim ten najmensi problem

nina255
24. nov 2021

Och presne toto mi spravil byvaly :/ ppvedal ze sobotu po poobednej (ktoru ktovie ci mal) ide autom domov 200km lenze ja som si sobotu rano povedala ze a sak co budem tu pojdem s nim po ceste ma vysadi u rodicov budem tam spat na otocku a nedelu pojdem domov aspon sa nebudem nudit nevinny napad ako sa zda nie ? Co ten zacal robit… znervoznel zacal po mne pomaly hucat ze a naco s nim chcem ist co vymysam on ma nikde brat nebude stale len ze a naco a naco… nakoniec ma nasraty ani nezobral lebo sme sa lvoli nemu pohadali lebo som nechapala tej reakcii jasne ze som si hned zacala domyslat ze co je vo veci a preco tak vyvadza … nakoniec vysvitlo ze v rom case uz mal druhu a po par mesiacoch som zistila ze s nou bol na wellnesse niekde takze tipujem ze mozno aj vtedy… samozrejme ta nechcem strasit nemusi to byt tvoj pripad ale choval sa divne a podozrievala by som ho prepac :/

eva112014
24. nov 2021

Inak sa čudujem na niektorých komentároch. Že povie, že jej treba cikať, bude vykecávať .... 😂🙈 A to by mohlo chlapa znervozňovať.
Hej? Keď dvaja sa ľúbia tak tieto veci vôbec neriešia. A že biznis? Noa! Nech sa 💩
Keby matke jeho detí sa niečo stalo, pozrela by som sa naňho ako si ide organizovať čas aj so svojim biznisom. Tak parádne sa pýtate autorky, že kde má deti. To je iba jej starosť? Mimochodom to nebola otázka, že kde má deti.
Autorka, zisti si adresu. Sadni si do auta a choď za ním. Predtým mu povedz podobné prkotiny, že ti to je ľúto. A má pravdu,že je to hlúposť... A keď si tam, tak mu zavolaj, že ho pozývaš na kaffe. Slepé rande. Povedz mu, že si nechcela ísť s jeho autom, lebo však on kolegom sľúbil .... Obťažovať ho tiež nebudeš. Nie si od jeho dopravy domov závislá atď. Čiže si tam ako samostatná jednotka. A keď vybuchne, tak to normálne nebude.

Keď nepôjdeš, zostane ti to v hlave. Budeš sa trápiť a na psychiku je to zaberák. Skús sa ukľudniť ti aj tak nepomáha. Tvoja intuícia ti pokoj nedá. Takže choď. Veľa šťastia a potom napíš.

autor
24. nov 2021

@kamajka
@anjelicek26
O deti je postarané, toto je úplne vedľajšie. Majú babky. Nebolo by to prvý krát čo sme isli niekde na cely deň bez deti.

eva112014
24. nov 2021

A čo urobíš? Už vieš?

autor
24. nov 2021

Ostala som doma, ešte ráno sme sa kvôli tomu pohádali. Vyhukal mi aj to čo s tým vôbec nesúviselo, proste útočil do všetkého čo ho napadlo. Nedala som mu žiadne GPS ani nič podobne. Som úplne zložená a bezradná.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
24. nov 2021

no to bolo čítaníčko 🙂 ja k tomu dodám len jedno. ak by ťa miloval, môže byť akokoľvek podráždený z práce, bol by rád, že mu chceš robiť doprovod. samozrejme, závisí to ale ešte od toho, aká si ty. ak musíš v jednom kuse rapotať a riešiť, tak z časti je to pochopiteľná reakcia. z časti. ale ak si prispôsobivá, nevidím dôvod, prečo by ti slušne nepovedal, že OK, ale prosím ťa, potrebujem mať v aute kľud, lebo budem premýšľať nad istými (obchodnými) vecami. a bolo by. nevidím v tomto problém.
no a môj názor? nejdem ti ešte viac pridávať. podľa mňa ani nejde o 300 km cestu, možno to bude nejaká 30 km cesta za nejakou ančou. 270 km tam a 270 nazad, to je 540, ak ide po diaľnici (údajne), v preklade to znamená tak cca 4 - 4,5 hodinky, ktoré touto bájkou ušetrí. k tomu pripočítajme "obchodné jednanie", "odovzdávanie produktov", atď, zo 2-3 hodinky.... a má krásnych 6-8 hodín na to, aby ju 4x pretiahol.
prepáč, že som hnusná, ale toto doslova smrdí tým, že ide cielene za inou. len by som sa rehotala, keby jej do toho súrne niečo vošlo a nemala by preňho ani minútu. žeby ho odvolala na poslednú chvíľu. že kde by sa potom flákal 😀
no a čo máš urobiť ty? ťažko radiť. píšeš, že ešte aj ráno hádka. hm. nemáš niečo a upokojenie? neurol alebo podobné? aby si mohla dnešok nejak "prežiť"? ale s mierou myslím. lebo chápem, že si úplne v prdeli, no fungovať potrebuješ kvôli sebe, deťom a iným, ktorí ťa majú radi... čo rodičia, kamarátka, niekto, komu sa môžeš reálne a osobne vyžalovať a nikdy ťa nebonzne? to by ti veľmi pomohlo. len sa proste vykecať u niekoho, kto máva naozaj dobré rady, kto ťa upokojí a možno navrhne riešenia pre prípadné situácie... aby si mala nejaký plán, že čo ak predsa a ty to nebudeš vedieť prehrýzť... (lebo ja by som nevedela teda).
v každom prípade skús sa s niekým stretnúť, ak nemáš takú osobu, daj dlhú prechádzku a snaž sa na nej premýšľať o tom, ako ďalej zariadiš svoj život v prípade, žeby fakt šlo o milenku dajme tomu... nemysli na to, aké to bolo krásne a bla bla bla, to ti teraz nepomôže. držím ti palce a ak budeš mať nervy, večer napíš, čo je nové...
@cocolino234 teoreticky ak by ju nesmierne miloval, až tak, že ju nechce zaťažovať a je chlap na mieste, ešte by sa mohlo stať, že ide o nejakú vážnu diagnózu, na ktorú mu len nedávno prišli a ide na vyšetrenie, aby sa to potvrdilo/vyvrátilo. ale to je taká malá pravdepodobnosť, že ide práve o toto.... tiež si myslím, že ide o inú ženu

annamalaga
24. nov 2021

Jednoducho len zistiť len od toho pána, s ktorým je na stretnutí , či tam bol.

andreatytler
24. nov 2021

@eva112014 Ano, ak mi muz povie ze ide na sluzobku 300 km od domova, tak v ten den su deti iba moja starost. A ak ja chcem ist tiez prec v ten den, tak si ja musim zaobstarat opatrovanie pre deti. Tak nejak logicky to znie, ze ked jeden rodic nemoze, tak sa automaticky postara ten druhy.

panelacikova
24. nov 2021

@annamalaga ale prosím ťa 🙂 v dnešnej elektronickej dobe si nájdeš okamžite "parťáka", ktorý ti potvrdí aliby. ešte s radosťou. lebo ty mu to možno tiež raz vrátiš 😀 tým nevyrieši autorka nič.
@andreatytler autorka to už vysvetlila. majú babky, to by vedela zariadiť. a už keď sa nad tým zamýšľaš týmto spôsobom, že čo s deťmi a tak.... nevšimla si si, že manžela netrápilo, že kde pôjdu po škole deti? on znervóznel pre úplne iné veci, než sú deti. deti ho v tom momente zjavne ani nezaujímali a ani mu nenapadlo, čo s nimi... čiže nielen že nie je milujúci manžel, ale nie je ani milujúci otec. aj keď sa na takého možno hrá.

andreatytler
24. nov 2021

@panelacikova Hej deti su nepodstatne v tomto pribehu, len ja uz neviem mysliet bez dietata.

ibrunova
24. nov 2021

Možno je naozaj len nervózny, čaká ho náročný deň, ja by som ho nechala, tiež by som možno šla radšej sama v tomto prípade.

eva112014
24. nov 2021

@andreatytler Jasné, nedávajú na deti pozor obidvaja rodičia, len ona toto v príspevku vôbec neriešila. Ona to mala vyriešené. Dobre, že jej nenapísali ženy, že ona má deti a on biznis. On nech sa stará o biznis a ona deti.

eva112014
24. nov 2021

@andreatytler * o deti.

eva112014
24. nov 2021

Autorka ešte jedna taká otázka, alebo aj úvaha. Ty vieš, že presne o aký biznis ide? Len si písala, že nepoznáš toho muža s kým má jednanie....
Či ti všetko tvoj manžel porozpráva ohľadne tohoto biznisu. Nemusíš mať obavy? Nie je to nejaký pofiderný biznis o ktorom ty nemôžeš vedieť? Ešte toto mi tak napadlo.

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

vlastne auto nemas? uz to tu bolo spomenute, chod do toho mesta sama a povedz ze si kupila nieco tazke nech ti s tym pomoze (kavu sa moze vyhovorit ze cez pracu sa neda ale vlastnej zene hadam neodoprie pomoct - to by som potom dojeb*la ja jeho 😀 )

mamamasama
24. nov 2021

uuuuf... obdivujem ta... ja na tvojom mieste urcite idem s nim..

ibrunova
24. nov 2021

@zuzanka.zuzu to by bol v každom prípade asi "nadšený". Kebyže vyslovene povie, aby s ním nešla, a potom mu ona bude volať, aby jej s niečím pomohol, tak by som sa mu ani nedivila, keby vybuchol..

lianka123
24. nov 2021

Takto ti to poviem... ja som chodievala na 3tyzdnove sluzobky, manzelovi som vzdy vravela v ktorom hoteli budem ubytovana, kde letim, aj cislo izby, ak by mi chcel volat do hotela. Vzdy som ho pozvala a vzdy priletel a ked som mala volno sme sli nakupovat, prechadzat sa, masaz a tak. Na tych sluzobkach robis od 8-5 potom si volny.... cize to smrdi

nafka0483
24. nov 2021

@lianka123 Za to ze ty si robila 8-5 a potom mala volno, to neznamens ze je to univerzalne pravidlo a kazdy to tak ma.
Mne po skonceni pracovnej doby zacinala "druha sichta" - networking, teambuilding, pracovna vecera... bola som rada ked som sa pred polnocou dostala na hotel a rano zas to iste...

autor
24. nov 2021

Baby ďakujem za všetky reakcie, dala som si tabletku na ukľudnenie, idem skusit zaspať. S takouto hlavou sa mi aj tak nedá rozmýšľať.

leni1977
24. nov 2021

Keď príde domov, posaď si ho a v pokoji mu povedz ako ti to celé pripadá. Nech ťa nemá za blbca, čo mu všetko zožerie. Za mňa je to tiež veľmi podozrivá a neprimeraná reakcia z jeho strany.

autor
24. nov 2021

@eva112014 viem z časti o aký biznis ide a myslím si že môže byt aj toto, že mi chce niečo zatajiť. Alebo nepovedal úplnú pravdu.