Podozrievam manžela
Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.
@bajka16 Možno sa mýlim ja, ale mne príde naozaj úplne mimo kontrolovať kilometre, vrecká a volať na rokovanie, či tam mám muža...
Co urobiš ked zistiš že ma milenku ako by si to vyriešila.Tato jeho reakcia mi prišla prehnana aj ked rozbieha biznis nadavať ti a osočovať ťa no neviem.Ze si narušena to je reakcia ktorá by mi šepkala že už niečo nieje v poriadku.Ono ked m milenku to sa rýchlo prevali.
@a_alexandra_a stavme sa, ze do par dni sem autorka napise, ze jej zly pocit bol opravneny. urcite si svojho muza pozna sama najlepsie a vie, co je u neho normalna reakcia. tej rade s tachometrom sa vobec necudujem, ci ty by si bola radsej klamana a v blazenej nevedomosti?
@a_alexandra_a A keby si mala silného tušáka, že sa niečo deje, ako by si to riešila? Nechcela by si vedieť pravdu? Jasné, ono by bolo najkrajšie - úprimný rozhovor, ale chlap bude zatĺkať o dušu. Prizná až vtedy keď máš ty niečo v rukách.
@panelacikova áno vrátil sa, nič nové som sa nedozvedela, ako som predpokladala. Stále zatĺkal že mi nemá co povedať a všetko čo povedal je pravda. Tento krát uz s kľudom. Aj sa ospravedlnil že sa správal nevhodne, čo je síce pekne ale ta jeho reakcia bola aj tak neprimeraná a u mna to stále znamená že to bolo z nejakého dôvodu.
Nic nove sa nedozvies. Uz sa neciti bezprostredne ohrozeny, vydychol si, upokojil sa. Ty bud nadalej v strehu a vsimaj si jeho spravanie. Skor ci neskor sa vsetko prevali. Drzim palce.
autorka: už má asi prázdne vajcia. a kamoška mu poradila, ako sa doma zachovať, aby tvoje prípadné podozrenia zmietol zo stola 🙂 šikovný...
@panelacikova pozri ak sa takáto situácia zopakuje zas buď ráznejšia. Ak nie tak to viac nerozoberaj
@panelacikova presne to iste ma napadlo, on dosiahol svoje a doma to už zahrá...
@panelacikova presne ako pises... vajcia prazdne a recicky nadiktovala slecinka...
@a_alexandra_a tak to áno to je už cez neviem si predstaviť utekať chlapovi do auta kukať kilometre 😀 ale niečo na tom bude zas odtiaľ potiaľ zistiť sa to dá aj inak a nie ponizovat sa
A si sa ho popýtala, ako dopadlo stretnutie, kde to boli, kto atď? Ja si stále nemyslím, že by v tom bola iná.
Mozno si naozaj spravila z komara somara a on len nevhodne zareagoval.... Moj vobec, ked ma vyse hlavy roboty alebo sa mu nedari, reaguje podrazdene na vsetko.
P.S. na sluzobku by som s nim nesla, ani keby som mala volno. Rovnako by som nechcela, aby so mnou chodil on, keby v ramci mojej prsce sluzobky su..
Nemusi ta podvadzat...co ak je do niecoho "zatiahnuty?" V takkm pripade mozes stratit velmi vela-aj vsetko...nie len "jeho" v pripade nevery.Pozor na to.
@panelacikova a ešte sa aj ospravedlnil, aby vyzeral ako slušný chlap 🙈 inak v rodine sme mali prípad...sesterka mala ťažké obdobie s mužom veľa sa hádali a pod...nakoniec z toho vysvitlo, že ju podvádzal ale otočil to tak, že sesterka bola na vine....lebo mu nedokázala vytvoriť "teplo domova" bila by som takých chlapov ako hadov!
@ibrunova áno pýtala, reagoval povedala by som normálne. Ja si tiež nemyslím že je v tom iná žena, aj keď ma to napadlo, skôr si myslím že mi nepovedal úplnú pravdu ohľadom toho biznisu.

@a_alexandra_a nie to vôbec nemá nič spoločné s americkými filmami toto sú fakty.. Takto sa správa človek ktorý evidentne niečo skrýva tají.. Každý človek. No len my ženy sme jednoducho chytré a vieme to určiť okamžite 🤷🏻♀️😀 ja s babami súhlasím a byť to môj muž tiež neviem čo by som robila. No uvidíme dúfam sa autorka ešte vyjadrí ako to vlastne je a uvidíme či ten náš šiesty zmysel funguje 👍🙂 ale myslím že na 98% áno