Podozrievam manžela
Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.
Pozri, keby išiel na noc, to by bola iná káva, ...ale takto na otočku? To ti ani nemusel hovoriť, že niekam ide. Skratka ráno by odišiel a večer sa vrátil. Načo by si vymýšľal, že ide na služobnú, keby chcel ísť za milenkou? A po ďalšie, keby išiel za milenkou, aký by bol problém teba vyhodiť v obchode a ísť si ,,po svojom"? Nás muž vždy berie na sluzobky. Je rád, že mu cesta rýchlejšie zbehne a večer sme spolu. Ale je to tak, ze ráno dáme raňajky, on ide na stretnutie, alebo školenia a my s dcerou chodíme po obchodoch, po výletoch a až večer sa opäť stretneme. Takže keby chcel, kľudne si aj tak urobí co chce.
Ešte mi napadlo, že mohol nejakú zenu viesť. Možno sa sľúbil, že niekomu robí odvoz (zenskej)....
Mňa tak muž viezol, keď sme spolu ešte len začínali, že ja som sa s ním zviedla ku kamoške a cestou späť ma vzal. Tak uvidíš čo bude ďalej. . .
Ak pozorujes zmenu v správaní, možno sa okolo neho motá nejaký nový objav, nemusí ísť ešte o neveru. Zatial☝
Nechcem ti dávať chrobákov do hlavy, len treba byť na pozore.
@a_alexandra_a si to perfektne zhrnula, keď tu čítam niektoré komentáre, tak sa ani nečudujem, že si niektorí chlapi hľadajú milenky, keď robia doma to, čo tu radia...ešte keby ten chlap šiel niekde do hotela prespať na 2-3 dni, ale ide na otočku 300km a robia z toho kovbojku na 7 strán
@kamatopo ja mám byť ráznejšia? a prečo? 🙂 ja mám asi najlepšieho manžela na svete 😀
Mozno chcel byt sam so sebou a svojimi starostami, daj mu priestor. To, ze bol nervozny predsa vobec nemusi znamenat, ze mal plany s niekym inym. Takto si nedomyslaj. Kludne moze mat aj dost pracovneho stresu, zhonu a pravdepodobne to aj ma v praci rusne.
@panelacikova aha to som chcela napísať autorke😂😂😂. Ty sa pekne drž manžela👍. No sem tam to skončí niekomu komu nemá🤦
@panelacikova už sa aj bojím niečo napísať ,😂😂😂 ,,skočí,,nie skončí👍Aspoň sme sa zasmiali
Jedna moja známa bola milenkou zenateho muža s tromi deťmi, on svojej žene hovoril, že ide zaviesť Kamosa na letisko, samozrejme na to najvzdialenejšie, a ešte keď sa vrátil, tak tvrdil že boli zápchy na diaľnici 😆 pritom šiel cca 30 min. Za milenkou, vzali hotel, napapkali sa spolu, trávili spolu pekne chvíľky cca 5x do roka.Jasne, že to nemusí byť autorkin prípad, len tak na zamyslenie, Aki sú muži vynaliezavi, a presvedčivý.
Ahoj. Zober a daj mu na tajnaka do auta niečo čo dokáže nahrávať - na nete sa dajú kúpiť usb s funkciou nahrávania. A nechoď s ním. Keď zaspí, pozri mu do telefónu a skontroluj mu históriu v telefóne. Keď chces vedieť viac, kľudne mi napis správu. Máš právo vedieť čo sa deje. A ak ti šiesty zmysel vraví že klame tak si ho ocekni. Príde mi to z jeho strany ako blbá výhovorka a že znervóznel.... Ty sama ho najlepšie poznáš.
@mia78111 už píšeš po funuse. pán manžel už má pravdepodobne prázdno. ako hore, tak i dolu....
@kamatopo autorka ale diskusiu založila len pred pár dňami. Manžel ale už bol na tej služobke čo som čítala a mám pocit že ju už aj opil rožkom. Ak je žena psychicky zdravá a s mužom žije tých pár rokov, dokonale ho pozná. Vie presne, kedy sa jeho správanie zmení a vycíti, keď muž začne rozmýšľať, že zahne s inou. Pre mňa je toto nepochopiteľné, pretože čo iné má tá žena tam dole ako ja? Alebo čo iné by mi vedel ponúknuť iný muž ? Však tiež len to isté má dole, ako môj manžel. A riskovať pohlavnú chorobu, rozvod, delenie majetku preto aby som zistila, že druhý muž má to isté čo aj môj muž??? K čomu to je dobre. Mňa moja ženská intuícia nikdy nesklamala a muža si poznám do špiku kosti. Presne viem koho som si vzala. Ale autorka sa očividne nechala odzubat a manžel si už bude dávať pozor.
@mia78111 to musí chlap žene pozerať len medzi nohy??ako tu citam tak táraš 2na 3 😂..ty si sa do svojho muža zamilovala??cize priťahoval ta aj niečim iným ako guľkami ???sorry, ale asi nie..nezažila si to keď medzi mužom a ženou preskočí iskra..rozumejú si, vedia sa porozpravat a aj počúvať jeden druhého, atd..
Nic v zlom autorke…ale stáva sa, že muž sa zamiluje do inej zeny, pretože je ina…rozumej ina povaha, ina postava, iné názory, cíti sa pri nej lepsie…nie preto, že má iné prirodzenie..alebo si myslíš, že ak by ta muž podviedol tak iba preto, že sa mu nepaci tvoj rozkrok??
Pravda je taka, že muži to čo nemajú doma, hľadajú inde..
@silviaeli bolo to myslené obrazne. Ja som sa do svojho muža zamilovala a nie len na základe chémie. Je to môj názor, lebo sú muži, ktorí sú tzv typy lovcov, že ich vyslovene baví striedať ženy. Iná je nevera ako následok nefunkčného vzťahu alebo aj to čo spomínaš ty, že sa zamiluje do inej. Aj to má ale koreň pôvodu v Tom, že dačo v Tom vzťahu musí byť nefunkčné, keď sa zamiluje do inej.
Poviem aj ja niečo k tomu. Nie som opitá suchým rožkom, to čo sa stalo mám stále v hlave, ale reálne už nemám nijakú možnosť zistiť kde a s kým vtedy bol. Volať tomu pánovi s ktorým údajne mal byť určite nebudem. Ostáva mi jediné, mať oči otvorené.
Dam ti aj iny pohľad - ja a moja povaha keby som mala ísť na služobku a rozbiehala by som biznis na ktorom mi záleží chcem ísť sama a spoločnosť v aute po ceste by mi vadila. Áno aj muž, frajer, kamoška.... Je jedno kto proste. Keď mám niečo vážne potrebujem byt sama a ventilovať a byť predtým v kľude a nerozptylovana.. Pritom keď náhodou on niekam išiel, vzal mna aj s malym a išli sme sa zatiaľ pomotkať niekam a nemal s tým problém ale to je zase o tom aký je on..
Na druhej strane je divná reakcia že hned znervóznel a urobil výstup. To už ale musíš vedieť ty, ty ho poznáš.. Mna by muž asi nepodozrieval kebyže mu poviem že nie idem sama lebo ma pozná. Takže ak ti na ňom niečo nesedi tak daj ma svoj pocit..

Je to možné. Hlavne buď v kľude a nenápadne monitoruj situáciu. Držím palce.