icon

Podvádza ma?

petafida
15. jan 2017

Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

tinka349
19. jan 2017

@alaguema mna uz byvaly manzel podvadzal ;) a k tej karme .....ja som nerozbijala umyselne manzelstvo - mne bolo tvdrene ze sa rozvadza,preto sa so mnou aj verejne ukazoval....ona vedela ze je zenaty a aj tak s nim paktovala a rozbila mu manzelstvo ... nevies detaily,tak to prosim nerozoberaj viac.....

libawet
19. jan 2017

@alaguema no fajn, ale to je extrém, čo Ty píšeš, ja som skôr písala o tej zlatej strednej ceste, čo je väčšina žien. Ak má doma žena deti, domácnosť, svoje zázemie a všetko, čo potrebuje, aj toho pozorného muža so sexom 2 x týždenne, pôjde hľadať inde? Hovorím o väčšine žien, matiek, nie o nejakej menšinovej skupine.
...a keď sme pri tej nevere - súhlasím s tým, že za neveru môže žena ( nespokojná žena ) - pretože ak žena nepovolí a " nedá " , muž si nepomôže.

libawet
19. jan 2017

@puklica13 nemá tie oči nejako ďaleko od seba? Taký trošku mimozemšťan, že ?

puklica13
19. jan 2017

@tinka349 šťastný a zo všetkým vyrovnaný človek nemá potrebu zverejňovať,komentovať,hodnotiť neustále sa vyvinovat a obhajovať a ešte aj pri tom kopať a dupkat okolo seba nech je čo najväčší ramus...😂

puklica13
19. jan 2017

@libawet ? Som nepochopila...

alaguema
19. jan 2017

@tinka349 Nerozoberám tvoje vzťahy, to ty tu o nich píšeš. Ja len reagujem na to, čo píšeš. Človek sám pre seba vždy rád vymyslí nejaké poľahčujúce okolnosti. Vždy je to "iné" ak to robíš ty. Ona si to zaslúžila, ale ty nie. To tvoje bolo opodstatnené, ale to jej nie. Ty si tá dobrá a ona tá zlá. Tebe manželstvo rozbila iná žena, ale ty si manželstvo nerozbíjala, keď si spala so ženatým. Aj to po sebe čítaš? Asi nie. Ale mala by si začať. Alebo prestať písať, lebo to je ako výlev egocentrickej puberťáčky. Týmto by som našu debatku uzavrela. Prestala ma baviť.

marfikchov
19. jan 2017

bože dievčatá, to čo za psychoanalýzu tu už robíte?? prosto istú dobu sa stretávala so ženatým, ktorý tvrdil jedno, robil druhé... ona išla do vzťahu s čistým štítom, nemala problém ho predstavovať príbuzným ani ukazovať sa na verejnosti, lebo to bežne ľudia robia, nesedia len doma... po dalšie, je to jej vec, trebárs aj keby vedela, že on od ženy odísť nemieni ani sa nerozvádzajú, kto s kým čo robí, je výsostne jeho osobná vec... a to že tu spomenula silikony nejakej baby... no maj sa toho... Kucherenkovej kačaciu hubu koľkí spomenú a nie sú v morálnom suteréne zaradení... niekedy sa ozaj pitváme zbytočne vo všetkom a na veci to aj tak nič nemení... a ešte rozoberať jej psycho rozpoloženie, že určite nemá tak spokojný a šťastný život, aký opisuje, ked si dokáže "kopnúť a dupať" na modrom koňovi... jednoducho spomenula svoju životnú skusenosť a fakty, ktoré sa odohrali... no vy z toho musíte urobíť kauzu na dalšie tri strany... pred súd ju hnať, morálku kázať... kukajme ozaj každá do svojho hrnca!

joannita
19. jan 2017

paneboze, ako sorry zeny, ale niektore ako sleeepky tu kotkodakate. A niektore tak aj rozmyslate.
V prvom rade, NIE TA MILENKA je ta co rozbija manzelstvo! Ale TEN IDIOT MUZ ho rozbil ked si nasiel tu milenku. A nejaky argument, ze ale keby nesla s nim ziadna milenka, tak muz nema byt s kym neverny? HAHAHA! Isiel by do bordelu mile damy! A uz len fakt, ze na to pristupil ze vas ide podviest je zlyyy. Vtedy je k nevere uz len krocik.
Mna ked byvaly podviedol, neriesila som JU. Pretoze LEN ON ma zradil!

alaguema
19. jan 2017

@libawet neviem, či až taký extrém. Robila som v zmiešanom kolektíve vo veľkej firme a tam sa to mrvilo jedno cez druhé. Niekedy práve z iniciatívy ženy. Niektoré doslova celé dni flirtovali. Aj vydaté. Chlapi si o nich hovorili ako o "neudržiavaných". A ony pri tom doma mali manžela, deti, myslím, že asi aj sex. Ale akoby si stále potrebovali dokázať, že ešte sú stále v kurze. Tak neviem, či tá tvoja teória nie je len taká rozprávka. Stále rozmýšľam, s kým to potom to kvantum chlapov podvádza svoje ženy, ak väčšina žien, žije cnostným životom. A čo je to pozorný muž? Môj mi občas donesie kvety, postará sa mi o auto, pomôže s čímkoľvek - v rámci mojich benevolentných kritérií je to super pozorný manžel. Pre niekoho by to bolo neúnosné 😀 Sú ženy, ktoré majú absolútne nereálne očakávania, že ich manželstvo bude prekypovať romantikou ako z knihy Rosamund neviem akej presne, že manžel ich bude obletovať ako čmeliačik a obdivovať denne ich krásu..ale realita je úplne inde. Manželstvo ak má byť úspešné, je v prvom rade spolupráca, priateľstvo, kompromisy, pochopenie a schopnosť prehliadať banálne chyby. Som vydatá 10 rokov, neviem, či ma niekedy podviedol ani to vedieť nechcem, boli aj krízy a ťažké obdobia, ale nikdy mi nepovedal, že by sme to mali vzdať. A myslím, že len vďaka hore spomenutým veciam.

libawet
19. jan 2017

@joannita OK, som teraz " trafená hus zagágala " - ja by som najprv išla zmlátiť tú milenku a potom až muža. Keď tá milenka vie, čo asi vie, že je ženatý a má rodinu, prečo ho pritúli? Má ho odkopnúť. A keď neodkopne, tak to nemôže byť celkom normálna žena, ale zasa len žena, ktorá si niečo sama kompenzuje a má problém. O takých som nepísala. A bordel ? Ak je muž, aspoň trošku súdny a váži si ako tak svoje zdravie/ na margo tej nevery, ktorú už ide spáchať - tak tam nepôjde, to už aký zúfalec by musel byť? To je zasa len extrém, navyše drahý, že ?

libawet
19. jan 2017

@alaguema tak toto neviem posúdiť, ja robím čisto v mužskom kolektíve a poviem na rovinu, keby som chcela, tak sa tu nájde chlapov, veliceže ochotných, lenže ja nechcem. Prečo ? Lebo mám doma muža, kt. ľúbim a nemám takúto potrebu. Jasné, že flirtujú a všelijaké dvoj až trojzmyselné reči, stačí ich párkrát rovnako odpinknúť a väčšinou si už nedovolia. Proste asertivita, nenechať si. A ženy, ktoré sami do chlapov flirtujú a pokúšajú ich? To nemôžu byť normálne a seriózne ženy, to sú asi také tie kofy na trhu, slepice...ale také u mužov nemajú veľmi dobrú mienku, že ? Ja hovorím a stojím si za tým - je to o žene, ak tá nepovolí, nenechá si, chlap je vedľa.

joannita
19. jan 2017

@libawet Ano, ked si zacne vedome so zadanym, asi nieje normalna, ma nejaky problem. ALE mne je jedno aky ma ona problem, v prvom rade ON sa mal ovladnut. ON ma so mnou vztah, nie ona. On ma zradil. Ked nebude ona, bude dalsia. Neviem, kazda to asi citime inak, ved to je normalne. Mna 2 muzi podvadzali a ked som sa o tom dozvedela, dotycnym damam som dokonca normalne zavolala a vklude som sa s nimi porozpravala a opytala som sa ich, ci je to pravda. A nasledne som im nazelala vela stastia a necitila som voci nim nenavist. Voci nemu ano.
A bordely? Hm...by si sa cudovala kolko zenatych muzov chodi do bordelu. Aj to tu nejake baby rozoberali...mladi zenati, navonok stastni manzelia, doma deti a raz za mesiac do bordelu šup. Osobne tiez niekolkych poznam a nikdy, naozaj nikdy by si to do nich nepovedala.

marfikchov
19. jan 2017

@libawet prepáč, ak tá žena je single, nemusí žiadneho odkopnúť, slobodného, zadaného, ženatého, vdovca... je to čisto jej záležitosť, poriadky z mužom (manželom, partnerom, priateľom) nech si robí dotyčná dáma... a bordelu ako takého sa báť netreba, sú opatrenia, ktoré ťa chránia pred ochorením... teda ak sa tam nejaký nešťastník aj vyberie, a gumu nechá v gaťoch, tak to je zas len a len jeho chyba

lusy1507
19. jan 2017

@joannita šťastná to žena.... 😀

libawet
19. jan 2017

@marfikchov no ženatého s rodinou by veru mala odkopnúť, aj keď je single...no a o tomto ja hovorím.

alaguema
19. jan 2017

@libawet nooo, boli to všetko vzdelané a inteligentné ženy. Neviem presne akú mienku o nich mali muži. Asi ani nie až takú zlú. Sliepkami by som ich nenazvala. Skôr som mala dojem, že boli frustrované aj napriek tomu, že mali zdravie, dobrú prácu, dosť financií, boli ešte relatívne mladé, zabezpečené, niektoré aj dosť atraktívne...a predsa. Táto doba je tým asi typická. Človek je nenasýtený, vždy po niečom piští, ale ani sám nevie, čo by to malo byť. Preto som si vybrala celkom iný spôsob života ďaleko od tohto balastu. Ale späť k pointe - vcelku to boli podľa mňa normálne ženy. Nemyslím, že by som práve ja natrafila na nejaký ojedinelý jav. Takto to funguje asi viac menej všade. Ten chlap, ktorý chce mať sex mimo manželstva, si na to musí nájsť nejakú ochotnú pani. A čuduj sa svete - vždy nejakú nájde.

obsadenemeno
19. jan 2017

@tinka349 mozno ze si stastna teraz, ale urcite si nebola, ked si kontaktovala tu manzelku po roku, ked ti zacal znova tlacit buliky do hlavy.
Stastna zena (nezatrpknuta, netuziaca po pomste) by sa na to s prepacenim vykaslala. Poslala by pana donchuana niekam a neriesila by to.
Ty bohuzial, si to este nemala v sebe vysporiadane a podla toho, co pises, este stale na 100% nemas....inak by si skodoradostne nespominala silikony a to, ze ju podvadza. Ty nevies, ako to tam bolo a ake mala dovody. Takze darmo tu trepes PEACE/LOVE atd, vyriesit si to so svojim svedomim musis ty.

luci74
19. jan 2017

@obsadenemeno :D :D :D

marfikchov
19. jan 2017

@libawet a ja hovorím že nie... ona ako slobodná môže čo len chce... on má záväzok, teda ked máme pripísať chybu, je jednoznačne na jeho strane

obsadenemeno
19. jan 2017

@marfikchov ale to, ze po roku, ked on zacal zase otravovat a tlacit kaleraby, tak nemusela manzelke pisat....to uz je take ubohe, ze az. Vrtat a otvarat staru ranu......... to je ta chyba, o ktorej tu hovorime....aj to, ze sa posmieva manzelke, ze si dala silikony.......
To skor vyznieva, ze sa dievca nevie vyrovnat s tym, ze s terajsou manzelkou podvadzal predchadzajucu a rozviedol sa koli nej, aj si ju vzal. Ale koli tejto sa veru nerozviedol....a to je ten problem....... ze nebola "lepsia", tak sa rozhodla to tej manzelke este pekne osladit.

Smutne. Velmi.

marfikchov
19. jan 2017

@obsadenemeno a to ty vieš ako na diaľku posúdiť??? presne o týchto psychoanalýzach som písala vyššie... tu na MK je každá, psychologičky, pediatrička, gynekologičky, učiteľka, vychoška, právnička... a furt máme tendenciu poučovať, vysmievať, spochybňovať... prečo jednoducho nezoberieš na vedomie, že medzi nimi dvoma to bolo tak ako píše... teba sa to tak či tak netýka... a myslím, že ak dotyčná už má priateľa, tak na toto len spomína, či v dobrom alebo v zlom, je čisto zas len na nej

obsadenemeno
19. jan 2017

@marfikchov ved si precitaj, ako pise. Ja vravim, ze to takto VYZNIEVA. Trosku zatrpknuta a nevyrovnana s tym, ze ostal pri manzelke.

marfikchov
19. jan 2017

@obsadenemeno a prečo jej nemohla napísať?? nech vie, že doma sa zas tá jej šťastná idylka rozpadáva a že zas osmrda... a dám krk na to, že ked ho ona poslala do matky beťár, tak klopal na iné dvere... tak nech sa zákonitá zariadi, ako sama uváži za vhodné

obsadenemeno
19. jan 2017

@marfikchov uz som pisala preco....lebo ak by s tym bola vyrovnana, bolo by jej sumafuk, co sa u nich deje.

marfikchov
19. jan 2017

@obsadenemeno ale klopal pri mojich dverách, takže či je alebo to nie je ich záležitosť, tak trochu som do nej vtiahnutá, chiac nechtiac.... a už tu iné spomínali, ako by sme my ženy mali spolu držať... tak ked to urobila, zas chyba!!

alaguema
19. jan 2017

@marfikchov áno, reálne má voči svojej rodine záväzok iba on, milenka nie. Ale okrem legálnych záväzkov, sú aj určité mantinely, ktoré usmerňujú ľudské správanie. Každé náboženstvo ich pozná. Spávať so ženatým/vydatou a tváriť sa, že je to v najlepšom poriadku a ja nič, ja muzikant, je alibizmus. Ty môžeš hovoriť, čo chceš, neurčuješ pravidlá, tie sú dávno dané. Ľudia, ktorí nad svojim konaním uvažujú, inak povedané - majú svedomie, to vnímajú ako nesprávne. Netvrdím, že taký človek nikdy neurobí chybu. Ale to "niečo" ho donúti si ju priznať aspoň sám pred sebou. Záleží od toho, nakoľko je vyspelý.

marfikchov
19. jan 2017

@alaguema pravidlá tiež vytvorili len ľudia...

alaguema
19. jan 2017

@marfikchov keď klopal, mala ho len poslať preč, zamknúť dvere, zablokovať číslo. Oznamovať niečo manželke bola taká medvedia služba a asi aj poriadna škodoradosť. Každý priemerne vnímavý človek vie, že tým len ublíži a vôbec ničomu a nikomu nepomôže.
A pravidlá, nech ich už vytvoril ktokoľvek, sú dobré a užitočné.

marfikchov
19. jan 2017

@alaguema ako som už písala, v tomto sa nezhodneme... nech aj je to škodoradosť, ale aspoň nerochní v spokojnej nevedomosti... napr. ja zas nechápem, načo manželka volala jej???

libawet
19. jan 2017

@marfikchov lenže chlap je chlap, rozsievač semena od prírody, on ten rozum má v tých gatiach, tak tá ženská by sa nemala nechať od neho zviesť, keď vie, že je ženatý, má rodinu a vie aj to, že je to len ten rozsievač, kt. to má v génoch od prírody. Žena je tá, ktorá to má v rukách a len tá môže povedať NIE. Chlap ju bude vždy dobíjať a pôjde po nej, lebo je tak nastavený....a áno, teraz mnohé povedia, to ho ale neospravedlňuje, ale aj trochu ospravedlňuje. Ale jasné, neberiem Ti Tvoj názor, je to OK.