icon

Podvádza ma?

petafida
15. jan 2017

Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

alaguema
18. jan 2017

@philipha22 ja to neprežívam...osobne je mi to jedno. Len mi je divné, aká sviňa vie byť žena k inej žene.

@katarinapekna akú istotu? O čom točíš? Pre mňa je toto len diskusia...nič viac. Ver, že neprežívam. Chlap urobí, čo chce. Tvoj, môj, susedy manžel a strýkovho psa otec tiež ...o tom debata nebola. Ty tiež nikoho nezaujímaš a predsa sa tu bavíme...tak kľud a nohy v teple hlavne ty maj 🙂

tinka349
18. jan 2017

@katarinapekna
@alaguema naivne ste tu tak akurat vy damy 🙂 som protoryp uplne prirodzenej zeny,vlastne usta,vlastne mihalnice,nechty,prsia,vlasy,absolutne nic na sebe nemam umele ;) ale to asi zavist z vas hovori...a nemozem za to,ze geny som podedila po ockovi ;)

A ano,milovala som ho nezistne,nemal nic,vsetko bolo napisane na jeho zenu...a moje fotky? Ja nemam co skryvat,ja som nikoho nepodvadzala a jeho zena ma pozna,aj som s nou v dsnom obdobi bola v kontakte ;)

tinka349
18. jan 2017

@susanm ale no....porusovanie zakona? Kto tu konkretne menoval nejaku tretiu osobu ? Neviem o nikom 😀

moonlight1210
19. jan 2017

@tinka349 nepriamo si tretiu osobu identifikovala ( celkom detailne) prave ty osobne. Pokial si tych zenatych milencov nemala viac, tak ludia v tvojom okoli, aj v okoli tej rodiny presne vedia, o kom hovoris.

Nehovorim, ze si zakonom postihnutelna (to by si bola, az ked by ta zena/jej rodina utrpela pre tvoje pisanie nejaku vaznu skodu). Ale si nediskretna a je ti to este aj fuk, a mam dojem, ze si na to, ako ti je to cele jedno, este aj pubertalne hrda, lebo si to obhajujes.
Co sa mi naozaj nepaci.

A nejde tu o to, ci to tej zene naozaj vadi, alebo nie. Mozno by sem napisala, ze ju to nezaujima, keby vedela, co o nej pises. V podstate uz ide o to, ze cim sa tato vetva temy viac rozobera, tym sa viac do toho zamotavas. Ja by radsej poziadala admina aby zmazal moj prispevok a nechala by som to tak.

Inak, nie si jedina, kto tu o niekom pise. Kazdy tu predsa neustale o niekom pise. Ibaze ti druhi si daju namahu, aby pozmenili detaily, alebo neboli prilis konkretni (a asi vies, ze tu bolo aj par ludi, ktorych naozaj realne spoznali a problem z mk potom riesili uz reallife. Napr pani chcela vypustit len hnev na svokru a spoznala ju tu svagrina. Tak to potom riesila u nich nakoniec cela rodina.).
A uvedom si dobucna, ze ide aj o teba a tvoju rodinu. Nikdy nevies, kto koho pozna a aky ma k nemu vztah. A ten clovek sa nemusi obtazovat ist ti nieco pisat sem na konika, aby vyjadril nazor. On to tebe/tvojej rodine moze reciprocne osladit rovno v realnom zivote. Ani nebudes vediet odkial vietor fuka a preco mas/mate problemy.
Diskretnostou nechranis len meno inych ludi, co poznas, ale hlavne chranis aj seba.

alaguema
19. jan 2017

@tinka349 tvoj vzhľad predsa nekritizujem. Si pekná žena, to ti nikto neberie, ale závidieť ti nemám čo, myslím, že v tvojom veku som vyzerala asi aj o dosť lepšie a bez filtrov na foťáku a stále je to veľmi dobré 😉 Ale tu bola reč o niečom úplne inom, komentovala som, čo si sem popísala o dvoch ľuďoch, ktorí sa pomocou tvojej fotky dajú identifikovať, ale evidentne ti chýba kapacita pochopiť pointu. Tak uznáš, že ozaj nie je čo závidieť. To je taký multi univerzálny kvázi argument na všetko, keď dotyčnej skutočné argumenty dôjdu, alebo nič nepochopila. Závidia mi. Vyriešené 😀

alexandramaria
19. jan 2017

dievčatá, prosím vás, nepreháňajte.
za ten výrok na webe by trestne stíhaná nebola ani náhodou. A to viem, čo hovorím. Od skutkovej podstaty ohovárania to má na míle ďaleko.
Druhá vec je absolútna nemorálnosť a ľudská úbohosť niečo také vypustiť, keď má na webe fotku.
Ale s trestným stíhaním to nemá nič. Je to len trápny výrok trápnej ženy na internete.

obsadenemeno
19. jan 2017

@alexandramaria suhlas.

Mne to skor pride, ze dievca dodnes neprekuslo, ze nakoniec chlap aj tak zostal so zenou....... a nie s nou. Musel to byt charakter, no....podvadzat manzelku a ked sa to prevali, zostal s nou, ved ona ma peniaze. Spekulant ako vysity. Ja sa len cudujem, ze po tom vsetkom je ona este urazena a nastvana na tu jeho manzelku???? Mala by byt rada, ze sa ukazal, Mr Charakter a ze sa ho zbavila. A namiesto vrtania do ledva zahojenej rany tej pani manzelke, ked frajerik znovu zacal vypisovat po roku, mala radsej jemu gule privriet do zveraka, ako hned pisat vsetko jeho zene a pocitam, ze s velkou skodoradostou.
Smutne. Nemali by zeny byt k sebe trosku viac laskavejsie? Hlavne ked je to ten chlap, co nesie vinu a nevie ho udrzat v trenkach???

alaguema
19. jan 2017

@obsadenemeno ja osobne sa čudujem každej žene, ktorá sa vláči so ženáčom. Veď už to je jasný signál, že ten chlap nemá problém dlhodobo podvádzať a klamať. Pritom 99% má doma so ženou normálne sex a takto si v trojici vymieňajú rôzne mikroorganizmy.

obsadenemeno
19. jan 2017

@alaguema presne tak. Nechapem, preco mu nepovedia, ze nech sa teda najprv rozvedie, ked je zena taka harpya (lebo v 99% pripadov je toto argument) a nech idu za svojim stastim. My zeny dokazeme byt k sebe naozaj zle....a koli comu? Koli kusku klobasy na konci chlapa??? Nepochopim.
A suhlas, ze vacsina tych manzelstiev je pravdepodobne ok, normalne problemy, normalny sex, vsetko ok.....len chlapik furt cosi hlada........

obsadenemeno
19. jan 2017

@tinka349
ja len tolko, ze ten tvoj ocko musi byt na teba hrdy...... ked ho uz spominas..... ☹

luci74
19. jan 2017

@obsadenemeno chlapi nebudú nikdy s ničím spokojní...aj keď budú mať doma uvarené,ožehlené,upratané,navarené napečené prázdne gule..oni proste potrebujú byť obletovaní a potrebujú mať pocit,že sú chcení..prasatá 🙂

libawet
19. jan 2017

@luci74 a ženy nie ?

obsadenemeno
19. jan 2017

@luci74 ja verim, ze su aj dobri muzi....len treba vyberat trosku aj hlavou, nielen srdcom a burkou v gatkach...... mala som tiez takeho "playboya", co si musel dokazovat, aky je kanec..... a mala som (a aj mam teraz) chlapa, co sa ku mne chova ako ku kralovnej....... netreba sa vzdavat. Drzim palce 😉

alexandramaria
19. jan 2017

@alaguema
@obsadenemeno

áno baby. Pre takých je len jedna odpoveď. Ozvi sa, keď sa rozvedieš.
Ja chápem, že život nie je čiernobiely a píše rôzne príbehy. Ale ja osobne by som si takého chlapa nevedela vážiť. A vôbec by v mojich očiach nebol muž. Iba slaboch, ktorý nevie byť natoľko fér voči manželke (a áno, aj jej zdraviu!!!!!), že by jej čestne povedal, že okej, zamiloval som sa, alebo čo. Toto je priama ukážka toho, že klamal raz, bude klamať zas. A verím tomu, že manželka poväčšinou nič netuší, a manželstvo klape okej, zatiaľ čo mladej rajde rozpráva, aký je nešťastný, veď ženy rady liečia zlomenú chlapskú dušičku....

a byť tou pani manželkou, o ktorej tu je reč, aj ja by som si tie silikóny dala. Pekne z rodinného rozpočtu. 😉 Veď prečo nie, peniažky sú spoločné 😉 . Potom ešte nejaké drobnosti typu nové handry, a nový veľký kufor pre toho kkta. S pozdravom a skorým očakávaním zásielky zo súdu ho pekne postavila pred dvere.

petra8786
19. jan 2017

@libawet ženy nie ..presne tak 🙂 lebo žena ked nema sex dva dni nerobi z toho hotovu tragediu nezahne mu hned,len za to ze sa nevie ovladat....no urcite su aj vynimky..ale tie evidentne nemiluju toho svojho..lenze podla mna chlap aj ked miluje a ma chut tak si vrzne..a potom ide domov s pocitom ach boze co som to urobil..ale ved vlastne nic zle...ved tu svoju aj tak stale milujem :D :D

alaguema
19. jan 2017

@obsadenemeno niektoré ženy sú na to proste náchylné. Buď sú neskúsené, alebo hlúpučké, alebo im robí mega dobre, že sú v porovnaní s niekým (manželkou) lepšie, krajšie, viac sexy, alebo boli oklamané a takto si to kompenzujú. Jedna taká slečna mi povedala, že ona sa proste zaľúbila (do nášho ženatého kamaráta) a nevedela si pomôcť. Momentálne sú spolu piaty rok a podvádza ju s nejakou ďalšou.

alexandramaria
19. jan 2017

@luci74 Ja som kdesi čítala, že chlap je primárne lovec. Pokiaľ ženu nemá istú , bude sa za ňou hnať. A je jedno že je to už jeho manželka, alebo matka jeho dieťaťa. Čiže vraj sa netreba stať domácim inventárom.
Ja chápem, že je to ťažko. Keď niekoho miluješ, nemáš chuť hrať žiadne hry, ani robiť kramfleky. Ale jedna vec je istá a to, že keď ťa má niekto istú, už nemá o čo usilovať. Preto netreba chlapa stavať na piedestál ako stred života. Treba byť samostatná. Sebavedomá. A hlavne, mať svoj život, kam on nemá prístup. Tzn. koníčky, priateľky, svoje maličké tajomstvá...

nehovorím, že je to tvoj prípad. Iba píšem na margo toho, ako si napísala, že im nestačí, keď majú všetko.
A ešte sa úprimne čudujem, po pozretí tvojej foto, že čo za debila si to mala. Taká krásna žena...a on takto. Sa mu to vráti. Na 100%.

luci74
19. jan 2017

@alexandramaria presne a ja som toto nerobila..o všetkom vedel aj keď som si dobre, že prdla..nikde som poriadne nechodila s nikým som si nepísala z roboty domov jemu sa venovať chcieť byť s ním.. a tak som na to doplatila som slaboch a chudera....moja vina v tomto..nemala som sa tak na neho naviazať...a doplatila som na to..áno verím na to, že sa mu to vráti..a ďakujem za kompliment no krásna si nepripadám absolútne moje sebavedomie je nulové...

libawet
19. jan 2017

@petra8786 ja som to skôr myslela tak, že aj my ženy potrebujeme cítiť, že sme obletované a chcené, že nielen muži...a keď to necítime od svojich partnerov, tak sme nešťastné.

petra8786
19. jan 2017

@libawet to maš pravdu ja ked nemam kazdy den aspon jedno objatie a pusu peknu ....tak sa citim uplne nemilovana a zbytočna...a vidim v tom uz rozchod hned a nezaujem 🙂 🙂 take sme my zeny

alexandraalexandrova
19. jan 2017

@salfusco zena byva neverna z jedineho dovodu: je vo vztahu s partnerom nespokojna, neciti sa dost milovana a stastna, tak to stastie a lasku hlada inde, vo velkej vacsina az po niekolkych neuspesnych pokusoch s partnerom tieto problemy riesit. Vynimku tvori nejake mizive percento zien co su ozaj posadnute sexom a musia to mat vzdy a vsade, ale take ja nepoznam. Poznam vsak kopu zien co boli vo vztahu nestastne a ich partner to odmietal riesit a brat na vedomie, hladat riesenia a komprimisy, alebo ich aspon vypocut az ich to dohnalo k tomu ze po podviedli pre kusok lasky a tepla. Nic v zlom ale ak ta podviedli az tri zeny, tak chybu hladaj v sebe...aby sa ti nestalo ze ta podvedie aj stvrta a piata...

tinka349
19. jan 2017

@moonlight1210
@alaguema
@obsadenemeno
Ale zeny...neviete ani zdaaaleko ako to cele bolo a zo mna tu robite hpupucku ;) keby som bola hlupucka, uz daavno som s tym zenatym vo vztahu a nenapisala by som rovno jeho zene ze zas ma obletuje ;) k tomu ze dakto ma odhali - ako som spominala- ja som nic neskryvala pred rodinou ani znamymi,poznali ho do detailov...a k poznamke ze ma niekto silikony - na SR ich ma kazda druha zena a nemyslim si ze z tychto opisov som tu zenu nejako urazila alebo ublizila jej na cti.... a ten chlap bol uz neraz rozvedeny a robil to kazdej zene, cize nie ja som hlupucka ale kazda ta,ktora s nim ostala a nakoniec ju aj tak podvadzal ...ale neriesme to dalej lebo ocividne tu pomaly kazda druha riesi nejaky komplex a vybija si zlost ze bola podvadzana partnerom na zenach, ktore povedia svoj nazor,ze niekedy je chyba aj v ten zene ...pekny den dievcata, dohovorene ;)
@alexandramaria trapny vyrok trapnej zeny? Myslim ze dotycnu podvadzanu som ja tak neurazila ako ty tymto vyrokom mna ;) zeby si aj ty trestne nebola stihana 😀🙏

A ako sa hovori karma je zdarma ;) kedze ona ukradla nejakej zene manzela ,tak sa jej to vratilo uz neraz,s tym rozdielom ,ze po odhaleni celej pravdy som ja z ich kolotoca vystupila a nechala som ich v "stastnom" manzelstve ;)

puklica13
19. jan 2017

@tinka349 ty musíš byť strašne nešťastná žena..😕

katarinapekna
19. jan 2017

@alexandraalexandrova predpokladám,že tento muz žije s matkou🙂 (tiež so reagovala na tie jeho neverne zeny,neverne ženy sú neverne tajtrlikom,kt. Si ešte nechávajú v zalohe,kdyby neco)

tinka349
19. jan 2017

@puklica13 ale no.... mam zdravu dcerku, rodicov, ja som zdrava, mam pracu,vlastne byvanie a priatela ktoreho milujem a ktory miluje mna a moju dcerku....ja som so svojim zivotom spokojna a kiezby aj poniektore zeny tu, plne zloby a nenavisti voci niecomu co ani same nevedia,mali aspon scasti taky kludny zivot ako ja... PEACE&LOVE🙏

libawet
19. jan 2017

@alexandraalexandrova presne tak, žena skôr nehľadá sex, ten je druhoradý a skôr ho chce ten nový partner, tak sa žena prispôsobí a neskôr ho chce určite aj ona. Najskôr však musí spoznávať a skôr hľadá porozumenie, nehu, objatie, ktoré jej chýbali v predošlom vzťahu. Muž hľadá vždy len sex a neveru uskutoční kvôli sexu, pre nič iné. Muž je od prírody lenivý tvor a načo by hľadal inde, ak má doma všetko, vrátane toho SEXU? Samozrejme, že sú aj výnimky v radách žien a tie hľadajú len ten sex, ak ho nemajú doma toľko, akoby chceli. No tu mám skôr dojem, že to je len malé % a mám za to, že u týchto žien skôr prevláda hormón testosterón, ktorý tiež my ženy máme, no v menšom množstve ako muži, no ak je jeho hladina zvýšená, môže ísť o tento typ ženy. Veď - aj tak všetko riadia hormóny, že ?....

alaguema
19. jan 2017

@tinka349 ...tak ak je karma zdarma, teba čaká osud podvádzanej manželky. Budeš aj potom tak nad vecou, keď milenka tvojho manžela bude verejne rozprávať ako ťa muž klame a nespáva s tebou? Veď o nič nejde, nie? To nie je predsa ani urážka, ani trestné to nie je 😉

salfusco
19. jan 2017

@alexandraalexandrova
fraza z knižiek a casopisov?život je o inom a dovody su rozne a aj ženske zmyslanie,nazory a dovody su rozne.Nemam pocit že tie dovody boli tie,co si napisala a ani mi to tak nebolo prezentovane.
@katarinapekna oki,dik za postreh z tvojej vesteckej gule,mala by si si ju poriadne vyčistiť 🙂

ale pobavilo ma to prečitať si taketo bludy a analyzy..v tvojom pripade žensky rozum na nezaplatenie :D

alaguema
19. jan 2017

@libawet podľa mňa toto je taká rádoby pravda, ktorá má ženy postaviť do role svätice a trpiteľky, ktorá je neverná len keď ju do toho doslova doženie jej vlastný manžel. Ale ono to tak celkom nie je. Ženy sa vedia chovať rovnako nemorálne a nezodpovedne ako muži (viď aj tu slečny, ktoré nemajú žiadne zábrany a ešte sú na to aj hrdé) a nie je za tým vždy len potreba lásky a hlbokých citov. Veľakrát je to tiež len nenasýtené ego, potreba byť pre niekoho jednička, bohyňa, dračica, ktorou po rokoch pre manžela už nie je. Veď logicky tie ženy, s ktorými "tí zlí muži robia tie zlé veci", musia reálne existovať a určite nie sú všetky slobodné bez záväzkov. Aj tu bolo x tém v zmysle - manžel je dobrý, ale ja som sa zamilovala do suseda/kolegu etc...čo mám robiť.

libawet
19. jan 2017

@petafida tu nie je na odsúdenie vôbec nič. Ten muž Ti pomohol hlavne ľudsky, v čase, keď si bola na dne a pomohol aj tak Tvojim deťom, že si dokázala normálne fungovať, pretože Ťa podržal. Nechcel Ťa sexuálne, možno až po tom, keď cítil , že to chceš aj Ty, čo bolo oveľa neskôr. Bol to férový chlap, choď za ním, nemáš sa prečo hanbiť, určite on to tak nevníma.