Podvádza ma?
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.
@salfusco pletieš si vieru s cirkevnými inštitúciami. To sú ale dve odlišné veci. Poznám ľudí, ktorý žijú podľa tých zásad bez toho, aby sa hlásili k nejakej cirkvi, alebo náboženstvu. Aj joga, ktorá nie je žiadnym náboženstvom, ale životnou filozofiou a štýlom, má svoje etické princípy.
@alaguema napisala si konkretne vetu : "Každé náboženstvo ich pozná."...na to som reagoval
sorry za reakciu,a aj to je jeden z dovodov,na ktory sa ma tu jedna pytala..bo ja som už odmietol svadbu v kostole,tak si dotycna nasla ineho..prakticky len kvoli tomu( snad sa toho dockala,ked len to jej chybalo ku stastiu)...Bo mne nijaky tajtrlik z cirkvi nebude kazat,co mam robit,kam musim chodit,kolkokrat a kedy ,co sa musim ucit a pod.
Takže moj nazor na to poznaš...snad to nie je take vsade,mozno su niekde aj normalni a ludski knazi a dufam,že aj v tych najvyssich kruhoch pochopili,že niektore veci v tom nabozenstve,ci ako to nazvat su chore..a to ja nikdy podporovat a zastavat sa toho nebudem 🙂
@salfusco áno, každé náboženstvo ich pozná. To je iba konštatovanie, nič viac. Každé náboženstvo vzniklo na tých princípoch a tie ostávajú nemenné, iba ľudia sa skorumpovali. Náboženstvo ako také (myšlienkový princíp), ostáva v poriadku, len chovanie ľudí, ktorí ho reprezentujú nie je vždy v poriadku. Ježišove učenie bolo zrejme plné múdrosti a lásky. Na tom nezmení nič ani fakt, že Vatikán je dnes centrum najväčších špinavostí a vysokej mocenskej politiky. Treba tieto veci rozlišovať. Inak sa nedá o tom normálne diskutovať.
No a ak sa ťa žena vzdá len preto, že s ňou nechceš absolvovať nejaký obrad v kostole, tak o teba asi až tak veľmi nestála...
@mandala77 Toto je diskusné fórum, ľudia si tu vymieňajú názory. Každý názor vnímaš svojou optikou. Pri písanom slove ešte oveľa viac, lebo neverbálne signály tu odpadajú, nevidíš ma, nepočuješ tón reči. To všetko si len domýšľaš, pridávaš vlastné emócie. Včera som mala ja zlý dojem z toho, ako tu slečna opisovala manželku svojho milenca, moje reakcie tým boli určite poznačené. Mimochodom, ty žiješ v absolútnej zhode s etickými princípmi?
@mandala77 aký je problém s tým, že ich niekto spomína? Spomenula som ich preto, lebo tu jedna pani napísala, že žena, ktorá spáva so ženatým mužom, nerobí nič zlé. Máš dojem, že o týchto veciach sa nepatrí písať, alebo hovoriť, pokiaľ človek nie je svätec? 🙂
Jasne som napísala aj to, že všetci robíme chyby, ale je dôležité si ich uvedomiť.
Ja osobne by som tam isla...... s jeho pobalenymi vecami v kufri a len by som si vypytala kluce od bytu. S kludom holandana. 😎
@salfusco sklamem ta, necitam zenske romany ani priblble casopisy, nemam to zapotreby...ja zijem realny a zivot a parkrat som narazila na samca ako ty...takyto chlap ma o sebe celkom slusnu iluziu a preto ani nahodou nepochopi ked je rozdchodu, nevere alebo inym nezhodam vo vztahu na vine. Nie, jemu to nedojde a jeho patrnerka sa darmo snazi mu to vsemozne naznacit, on akosi nechyta jej signal, tak jej neostava ine, nez si hladat niekoho ineho kto jej potreby naplni... zapamataj si mily salfusco, zena ti nikdy narovinu nepovie preco ta podviedla ani preco ta opusta. Jednak je jej jasne ze ked si na to neprisiel sam, je to uplne marne ti nieco vysvetlovat a podruhe ma tolko jemnocitu ze nechce uplne zruinovat tu tvoju iluziu o sebe samom. Take veci povie skor kamoskam, ktore tomu naopak dokonale rozumeju...😉
@libawet no, ale toto je zjavne mimo chapania vacsiny muzov...
@alexandraalexandrova ok ,dakujem za analyzu
@marfikchov lebo ked sa chce hrat na chrumkavu, a aka je ona stastna a kdesi cosi, aj tak to nemeni nic na tom, ze ublizila tej manzelke dvakrat- prvykrat, ked sa tahala s jej manzelom ( a co on jej nahovoril nie je podstatne, mohla mu povedat, ze pocka, kym sa rozvedie teda) a druhykrat, ked on znova zacal doliezat (a to uz mohla vediet, co je zac) a zase zatala tej manzelke sekeru do chrbta a nozik do srdca....ako ta manzelka jeho ziskala, to je nepodstatne, aspon pre tuto kocenu. Nie je to jej kapusta ani ona nebola karmou nominovana, aby jej to splatila. Ak by bola s tym kvazivztahom vyrovnana a mala na haku to, ze on si aj tak nakoniec vybral tu manzelku, nepotrebovala by jej ublizit znova tym, ze jej s radostou volala aby jej pozalovala. Z moralneho hladiska velke bahno. A to viem, ze nevera je bohuzial velmi casta a vela ludi ju povazuje za normalnu v dnesnej dobe. Ale za normalne teda nikdy povazovat nebudem to co tato slecna tu popisala.
A vyzera tak nevinne. Ach jo.
@obsadenemeno halooooo...s jeho manzelkou sme boli v kontakte uz po tom, co som sa dozvedela,ze dotycny sa nerozhadza a hraje len divadlo..... ja som ho potom nechcela....ty si myslis ze by som bola spokojna cely zivot ako ta tretia ???????? Nikdy som umyselne nerosbijala nikomu manzelstvo,ani to neurobim! ona ma poprosila ze ak ma opat bude kontaktovat nech jej dam vediet ! To je cele! Idete do detailov a ani ich neviete...rypete a rypete a robite zo mna neviem co! Vysporiadnaa som s tym uz davno,uprimne som luto ala tu zenu ze ona s nim musi zit,nie ja! A zas az taka naivna nie som,ze ked podvadzal ju,aj tu pred nou,tak ja by som bola vynimka....len bohuzial ze som pravde neuverila skor...tot vsjo
Este vas mile damy uvediem do obrazu : milenka je zena,ktora vie,ze dotycny ma manzelku,rodinu a na verejnosti s nimi vystupuje ako stastny manzel a aj napriek vsetkym okolnostiam s nim suka,lebo ma z toho potesenie a ine benefity !
Zena,ktora si nieco zacne s clovekom ktory tvrdi ze sa rozvadza, ukazuje sa s nou vsade na verejnosti, zoznami ho s dcerou,vie o nej jeho rodina aj jej rodina o nom, sa nezaradzuje do kategorie mileniek rozbijajucich rodinu, ale do kategorie zien,co bohuzial aj svojou hlupostou uverila comusi,co bolo len jej zelanim,aby to naozaj tak bolo...
A ano, som s tym uz davno vysporiadana, je to par rokov dozadu...niktorej zene nezavidim muza ktory ju vecne podvadza a nikdy sa nezmeni, mam spokojny zivot s novym priatelom a nepotrebujem to tu nikomu dokazovat ako vy tvrdite,staci ze to viem ja,moja dcera a ON...
A nakoniec - skludnite si tie hormony...neviem ci mate kramy,alebo pred kramami alebo co vam je, ze si tu vylievate tolku nenavist a zlost voci niekomu,koho vobec nepoznate...investujte tu energiu radsej do vasich deti a poloviciek🙏
@tinka349 moja, no tak ked napises A, tak dopis aj B, nech vieme, ako to bolo......
a ziadnu nenavist si tu nikto nevylieval...(mne osobne ta bolo luto), to skor ty vyznievas, ze potrebujes skludnit hormon. EASY. PEACE. LOVE.
Vám to tu inak práši😀
@katarinapekna Že? 😂 normalne životné problemy.
Dnes som pekne pocítila, ze aj na psa príde mráz aj na toho kanca-hrdinu co ,,mám,, doma prišlo 🙂 žasnem...
@luci74 a čo sa udialo?
@marfikchov doliezol....
@luci74 s prosíkom?
@marfikchov zatiaľ bez, čo bude netuším
@luci74 tak ale celkom nerozumiem, však si spomínala, že spolu bývate... a teraz ako čo prišiel? že idete nanovo, či čo?

@tinka349 naozaj kazdy, kto ti povie, ze si mozes nepremyslenymi recami uskodit je zakomplexovany debil? tak dobre. nech je po tvojom. 🙂