Podvádza ma?
Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.
@stevvvka llebo aj slečny si potrebujú zdvihnúť na niekom sebavedomie a bonus navyse je platiaci zenaty muž. Lásku tam nehladaju ani slecny,max. Zúfalé opustené matky...
@luci74 osobne som si zazil tri nevery od žien,ale nikde nepisem a ani by som nikdy netvrdil,že su vsetky rovnake...myslel som si to mozno vždy iba v tej chvili.Nikde chlapov predsa neobhajujem,viem dobre ako to je a tvrdim ti,a aj vsetkym,že nie vsetci su rovnaki,ako to tu niektore vehementne propaguju,ci si už o tom myslis,co chces,ci uz pod vplyvom skusenosti,pocitov,rečí inych sklamanych zien,knih,filmov alebo neviem coho este 🙂
@salfusco jednoznacne nie vseci su rovnaki...clovek ma iny pohlad ked preziva sklamanie, vsetko vidi ciernejsie a ma problem niekomu verit, no aj viem ze sa nedaju vseci hadzat do jedneho vreca....autorka mala ocividne velku smolu ze sa jej druhykrat taketo pritrafilo, ja mam napr muza ktoremu bezprostredne doverujem a ktory nema potrebu ani len toho pokecu...
a tiez by som neobhajovala hoc len virtualne podvadzanie ako nieco dovolene....preco? lebo to doba povoluje? na dvihnutie muzovho ega? na to by sme tu ponajprv mali byt my...ked hlada nieco niekde inde, hocikde inde a hocijakym sposobom, vzdy to toho druheho rani lebo ma pocit ze mu nestaci, vzdy je to nevera...ja by som pokec atd netolerovala.....a velakrat je chyba na oboch stranach...muzi potrebuju obdiv, skratka tak to je, a ked my na nich doma len kydame a necitia sa respektovani tak ano mozu to zacat vyhladavat inde, ale podla mna taketo veci do vztahu jednoducho nepatria....iny pripad su chlapi ktori za tymto chodia zo zavislosti, bez ohladu na to ako sa zena snazi, to uz je o inom
autorke prajem vela sil, je mi luto ze zaziva take sklamanie uz po druhy krat a teraz este to vysvetlovat detickam atd....bude to chvilu boliet a prve kroky budu tazsie ale verim ze si najdes stastie inde, vela sil prajem a nestracaj vieru!
@salfusco tým by som sa nechvalila, ale zamyslela nad svojim zlyhanim. 3 neverne zeny nie su nahoda🙂
@katarinapekna to nie je chvalenie,ale konstatovanie.Už to nemam dovod riesit.A ani zamyslat sa nemusim po rokoch.A nemusíš vrtať,lebo zacnem ja a to ženy nemaju rady 🙂
@katarinapekna no moment.....nie kazda rozvedena,opustena matka je zufala...aj mne sa "postastilo" natrafit na zenateho..,,tvrdil ze sa rozvadzaju,hoc su spolu v byte,tak on spi v detskej a zena so synom v spalni....poznal moju rodinu,moje kamosky,moju dceru,kolegyne, ukazoval sa so mnou verejne...kino,divadlo,cukraren,prechadzky...zoznamil ma s jeho 7 rocnym synom...no a potom ma kontaktovala jeho zena,ze co im rozbijam manzelstvo ked su spolu STASTNI....rozisli sme sa...a po 3 mesiacoch zacal pisat zas....rovno som napisala jeho prestastnej zene ktora si kvoli nemu dala aj silikony 🙂 nepomohlo ..... vycistila mu zaludok..a po roku skusal stastie u mna zas ze ma miluje..ale smola 🙂 momentalne mam rok chlapa ktoreho milujem a po XY sklamaniach aj verim😇
@luci74
Samej sa mi nepaci, co teraz napisem. Dlhe roky som to tajila a nedokazala som s tym zit. Zozieralo ma to zvnutra. Asi pred rokom som to povedala kamaratke, ktorej bezvyhradne doverujem napriek jej nazorom. Tiez som spravila chybu. S manzelom sme prechadzali hroznym obdobim. Klamal ma, podvadzal, no ja som doma trpela, chcela som kompletnu rodinu a milovala som ho nadovsetko. Dal mi krasne a zdrave deti a ja som bola vdacna. Bala som sa hocikomu povedat co mi robi. Idealizovala som ho v ociach ostatnych. Nechcel so mnou spavat a jeho nevery nikdy nepriznal. Len vsetci naokolo vedeli co mi robi a mali ma za chuderu. Ja som mu napriek vsetkemu vzdy zacala opat verit a uverila som jeho klamstvam. Asi ani neverila,ale chcela som verit, nechcela si to pripustit tak som si v sebe vytvorila pocit viny. On bol stale prec. Mali sme aj mimo vztahu obrovske problemy ktore som riesila sama ale boli spolocne. Nechal ma na vsetko samu a ja som uz nevladala. Zacali sme sa stretavat so spolocnym znamym. Pomahal mi s detmi. Nakupoval so mnou. Opravoval mi doma veci,na ktore manzel nemal cas. Stale len praca. Uz neverim ze bol stale v praci. Venoval mi svoj cas a hlavne ma pocuval, co som doma nikdy nezazila. Mal pochopenie pre mna. Cas plynul. Takto sme travili cas asi rok a pol. Mala som k nemu blizsie ako k manzelovi. Manzel ma dokonca neustale k nemu vozil aj s detmi. Aby som nebola sama. No a po roku a pol, zase som prisla manzelovi na klamstva, s placom som utiekla za nim, sama. On sa tvaril ze je svaty a je doma s detmi a to ja som blba, lebo som utiekla. Ked som k spolocnemu znamemu prisla, nevedela som prestat plakat. Objal ma a nepustil, napriek tomu ze som sa snazila od neho vymanit. Po nejakej minute v jeho objati a boji aby ma pustil, som sa zacala citit bezpecne. Utisil ma. Niekolko krat potom som opat prepadla placu, kym som mu vsetko povedala. Zavolal neskor manzelovi a povedal mu ze som tam a som v poriadku. Neviem ani ci ho to zaujimalo. Zacali sme si volat, pisat, necitila som, ze robim chybu. Ved manzel mu volal aby za mnou a za detmi isiel, pomohol mi s nakupom. No pravda bola ta, ze on chodil za mnou lebo chcel. Vraj. Hral sa a smial sa s detmi.Dnes viem, ze nemiloval len mna, ale aj moju sucast, deti. Vtedy som to tak nebrala a netusila to. Mala som v hlave len problemy. Na toto mi nezostaval priestor. Zacalo mi byt prirodzene, ze prisiel, objal ma a dal mi pusu. Jasne ze na lice. Su tomu o chvilu uz tri roky. A tak sa to stalo. Vyspali sme sa spolu. Nemala som v hlave, ze niekomu ublizujem. Iba to, ze ma chape, ze som pri nom sama sebou, ze sa s nim smejem. Na ten pohlad mojej dcery vzdy ked ma videla sa smiat nikdy nezabudnem. Bolo to pre nu nieco nove a ja som vedela ze to je to co im obom chcem dat. Stastnu a spokojnu matku. Zopakovalo sa to este dva krat a prisli vycitky. Bezhlavo som sa donho zalubila a tuzila po jeho laske a pozornosti. Vo mne bol pocit, ze som prenho iba sexualny objekt. Toto som si v sebe vytvorila. Pri tom mnohokrat iba vedla mna sedel, lezal, pozeral sa na mna, hladkal ma. Znenavidela som ho za to, co som si sama v sebe vytvorila. Vycitala som mu sama v sebe, ze so mnou dokazal spat bez citov. Aj ked iba tri krat. Nikdy som mu nic nepovedala nevysvetlila. Zrazu som sa proste neozvala, prestala odpovedat. Nevedela som sa na manzela pozriet. Vycitala som si to den co den. Ublizila som tym najma sebe. Tolko hanby co vo mne je a bolo. Nrnavidela som sa za to. Vedela som ze som zla a chcela som to rodine vratit. Manzelovi som vsetko odpustila, chvilu som mala pocit, ze sme stastni, kym som zase neprisla na to,ze ma neustale klame. Statala som sa o deti a o domacnost a jemu to vyhovovalo. On mal mimo domu iny zivot. Trvalo mi dalsi rok kym som sa postavila na nohy a pochopila, ze mam svoju cenu a toto som nikdy nemala nikomu dovolit aby mi robil. A tak sme sa rozviedli. Dlho bojoval, aby som mu odpustila, plakal, prosil, sluboval. Viem, pochybila som aj ja. Viem, teraz ma odsudite a budem uz pocuvat, citat iba jedine, karma zdarma, mozem si za to sama, co sa mi stalo s priatelom. Mozno to aj tak je. Ja si to aj odtrpim. Viem, ze moje konanie nebolo spravne. Len proste niesu v tom iba muzi. Je to aj o zenach. Aj my sme omylne. Ja teda urcite. Bola som vo vztahu a nemala som sa co stretavat s inym muzom, no od priateliek ma muz odstrihol este v zaciatkoch vztahu. Ano bola som slepa. A naozaj hrozne mlada ked som s byvalym manzelom zacala nejaky vztah. Formoval ma presne podla seba a zanechal vo mne vela strasti. Hanbila som sa za svoje telo, za svoje nazory, za seba samu. Hovoril mi o svojich priatelkach a nikdy si neodpustil, ze ja na nich nemam. Pritom som stihla, pekna zena. Priatel, teda uz nieje priatel mi s vela vecami pomohol. Odbural zo mna stres zo seba samej. Za toto mu budem navzdy vdacna. Aj ked mi ublizil, vela dal a asi bol len mostikom k mojmu dalsiemu zivotu. Musela som byt uprimna. Aj ked ma teraz budete vidiet za tu najhorsiu. A za to, ze mam co som si zasluzila. Asi..
@tinka349 presne take naivné ako ty som mala na mysli🙂predpokladám,že si to robila zadarmo a s nadsenim😀 pardon,vlastné z llásky😀😀
Asi si to už potrebovala zo seba dostať takto celé..., každý robí chyby, a nikto nemá pravo ti hovoriť že si tá najhoršia..alebo ťa nejako súdiť, lebo to je len tvoj život a ty si ponesieš aj prípadné nasledky. To je život..raz si hore, raz dole.. raz dobrá, raz menej.. Prajem Ti, veľa slnečných dní v živote, zdravé sťastné detičky a veľa sily, vieru v seba aby si si nasla partnera ktorý vám bude oporou.
@fatimuska
Jemu som sa sama nikdy viac neozvala. Par krat sme sa nahodou stretli na ulici. Obaja sme sa tvarili ze sa nikdy nic nestalo. Vzdy ked som ho videla, trpela som tym. Ked sa dozvedel, ze som rozvedena, napisal mi list, kde mi vsetko vysvetlil a ze mi to nepovedal vtedy preto, lebo mal pocit, ze mi nici rodinu a chcel aby som bola stastna aj ked bez neho. Vraj pochopil, ze som chcela byt po boku manzela..neodpovedala som. Hanbila som sa..
@fatimuska je sam. Mal znamost, no ako aj v liste pisal, tvrdi, ze nikdy nenajde nikoho, pri kom by chcel stat. Ja sa ale pred nim hanbim. A navyse, teraz neviem a nechcem rozmyslat nad nijakym muzom. Chcem klud, pokoj, venovat sa detom. Mozno mas pravdu a ozaj ma miloval. Neviem..
@tinka349 musíš byť asi úplne naivná a ešte si tu daj viac rodinných fotiek a detailov, aby ťa každý zaručene spoznal vrátane manželky muža, s ktorým si mala pomer a o ktorej si tu popísala veľmi osobné veci (implantáty napr..Čo je teba do toho? Tiež nevyzeráš na prototyp prírodnej lesnej víly!) Svatá prostoto...A potom sa čudujete, že sa vám dejú "krivdy".
@fatimuska Filozoficka otázka ako vieš ze ju lubi a prečo treba za nim utekať ak ano?
@alaguema no takto... ona bola slobodná, on bol ženatý!! takže asi kto mal doma na riti sedieť?!?!? neverím, že ani jedna rozvedená žena, či opustená, neponadávala, nekydla na súčasnú partnerku exa.... a posledná vec, toto zatajovanie a radenie stiahnutia fotky... ak ju tam chce mať, nech ju má... asi nemá čo zatajovať, so životom je zmierená a dokáže zniesť i následky konania!! a naivná byť nemusí, koľko hajzlov narozpráva, ako sú v rozvodovom konaní, že sťahovanie sa vybavuje a že sú spolu dočasne a hlavne kvôli deťom? ja si myslím, že ak idem s niekým do vzťahu, tak mu v prvom rade verím a nie spochybňujem čokoľvek mi povie a budem si ho overovať z 300 zdrojov... preto rozchod, sklamanie a klamstvo tak bolí, lebo sme človeku VERILI!
@katarinapekna podľa toho co pisala..tu siahodlhu spravu..ako napr,3 roky sa jej ani nedotkol,pomahla jej s detmi, s nakupmi,povzbudzoval,utesoval..a co ja viem co ešte...ak toto nie je láska, tak uz fakt neviem
@fatimuska to nie je dôvod na utekanie....
toto je uplne strasne ze vlastne, maju aj viacero nickov na pokeci,nam trebárs povedia jeden a maju aj dva tri a vypisujuuu,ked su sami.(moja osobna skusenost)normalne to robia hadam kazdy a este aj v tajnosti to drzia a zapierajuuuu jezis maria
@marfikchov nejde o ňu. O sebe nech si píše čo chce. Ale ak sa s tým chlapom vláčila verejne po meste, tak o tom každý vedel a teraz už vie každý aj o jeho manželke, že má silikóny. Toto mi príde ako prejav hlbokej sprostosti, ak niekto odhaľuje osobné až intímne detaily zo života iných ľudí bez ich vedomia a súhlasu.
A čo sa týka ženatých - moja odpoveď bola vždy - ozvi sa, keď budeš rozvedený. Bodka.
@alaguema no tak k tým silikonom, hádam jej nenarástli zo dňa na deň, uvarila zázračný lektvár... avantúru so ženatým som mala aj ja, ale oni boli skutočne od seba, no stále si budem stáť za tým, že ja ako single sa môžem stretávať s kým len chcem.... a nie ona sa vláčila s ním, on sa vláčil s ňou!! mohol vtedy doma žene vysávať, trebárs... a vidíš, že mal snahu a pokusy aj neskôr, čiže večný záletník! a žena si môže dať silikon, plastiku kam len chce, vždy bude behať kadetade
@marfikchov ale mne jedno, kto s kým sa vláčil. Čo nechápeš pointu? Dotyčná tu má celú foto-dokumentáciu svoje osôbky a rodinky na komplet, podľa ktorej ju môže identifikovať každý, kto ju pozná a aj celú tú trápnu historku, čo sem napísala. Ja byť manželka toho pána, tak sa naseriem, že čo si to dovoľuje tu o mne písať osobné detaily. Nech by si dala na sebe vylepšiť čokoľvek, má právo si to nechať pre seba a nejaká trúba, čo spala s jej mužom, to roztrúbi na verejnom fóre. Niektorým ľuďom ozaj chýba najzákladnejší rešpekt a zmysel pre etiku.
@alaguema no neviem, keby napísala, že sa prefarbila na blond len preto, že frajerka bola blondýna, to by bolo lepšie??? ja nevidím rozdiel, či komentuje, silikony, postavu, vlasy, čokoľvek... sme v slobodnej krajine a tiež nie každý sa pohybuje na tomto fore... a byť jeho ženou, nasrať sa môžeš, ale jedine na svojho chlapa, lebo frajerke to vytrúbiť musel jedine on... prosto podvádzaná žena, ktorá si ho napriek tomu chce udržať, asi musí strpieť toho omnoho viac

@lienka737 no ja teda nechapem, ako si pomoze tym, ze si kupi nieco pekne......☹
Ziadna vec jej nenahradi to objatie od muza, za ktorym jej srdce pisti...... uz som tu tuto radu videla viackrat, a nikdy som to nechapala...... ok, urobi si radost na 5 minut....a potom co? Dokonca v buducnosti jej ta "pekna" vec bude pripominat ako sa citila, tu zradu, tu bolest, to sklamanie.........