icon

Podvádza ma?

petafida
15. jan 2017

Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.

fatimuska
18. jan 2017

@katarinapekna ale to že ju vlastný manžel podvadza na kazdom.kroku a ze ju nakazil a neustále klame..to snáď áno

alaguema
18. jan 2017

@marfikchov možnosť nakydať na niekoho verejne, nie je sloboda, ale jej odvrátená stránka...ale to ti asi zbytočne budem vysvetľovať.

susanm
18. jan 2017

@tinka349
@marfikchov
Len tak v skratke, mám rovnaký názor ako
@alaguema. O sebe si môže písať kto chce, čo chce...Ale ako náhle na verejnom fóre niekto rozoberá súkromie tretej osoby, porušuje okrem iného zákon. Síce to bolo nepriamo, ale i tak dievčatá, dávala by som si na to veľký pozor. Toto je verejné fórum.

marfikchov
18. jan 2017

@alaguema myslím, že spomenúť úpravu poprsia, bez fotky, bez mena, nie je kydanie, čisté konštatovanie... ale tiež je to asi zbytočné vysvetlovať... ked sa poniektoré sťažujú na predavačku či úradníčku tu na MK, tiež naprd, nie? tak si tu len všetky pekne vypisujme, aké sme pekné, štíhle, aké múdré, šikovné, krásne máme deti, štýlovo zariadené domy a byty, pozorných manželov, fantastickú prácu a mnoho mnoho iného... život je krásny a žiadne problémy v ňom nie sú, všetci sa máme radi!

susanm
18. jan 2017

Predmetom ochrany osobnosti človeka je podľa ust. § 11 Občianskeho zákonníka najmä život a zdravie, občianska česť a ľudská dôstojnosť, súkromie, meno a prejavy osobnej povahy. Ochrana občianskej cti a ľudskej dôstojnosti je občianskoprávnou úpravou chránená v rôznych spoločenských vzťahoch. Právo na ochranu občianskej cti a ľudskej dôstojnosti zahŕňa okrem civilných spoločenských vzťahov aj právo na česť v odborných kruhoch, napr. vedeckých. Právo na ochranu súkromia zahŕňa široký rozsah života človeka - právo na ochranu intímneho života, citového života, priateľských vzťahov, rodinných vzťahov a pod. Právo na ochranu mena zahŕňa ochranu mena, priezviska osoby, ale aj pseudonymu. Právom na prejavy osobnej povahy rozumieme právo na ochranu pred neoprávneným zásahom do prejavov osobnosti človeka.

marfikchov
18. jan 2017

@susanm hej, a dotyčná spomenutá príde na políciu vo svojom meste a milému pánovi policajtovi povie čo " viete, ženská, čo fikala s mojím chlapom, na modrom koňovi okrem iného spomenula, že mám silikony. Robte s tým niečo!!" fakt, niekedy smiešne!

alaguema
18. jan 2017

@marfikchov ona tu má fotky a verejne sa s tým mužom ukazovala. Kto pozná ju a toho chlapa, pozná aj jeho ženu. By si asi neverila, koľko historiek z MK sa reálne dostane k ľuďom, ktorí sú v nich spomínaní.

susanm
18. jan 2017

@marfikchov tu je napríklad jeden prípad dámy, ktorá písala do internetového fóra, anonymne, žiadne mená a ani fotografie ...nuž... http://www.sme.sk/c/1463474/kedy-ide-o-trestny-...

marfikchov
18. jan 2017

@alaguema no ja rozumiem, neštudovala som jej blog, ale... fotku s dotyčným tu hádam nemá, a ak aj má, hanba na jeho hlavu... a ženu, ktorej chlap honcuje kade tade a ona pri tom o neho stojí, absolutne nechápem... ju ozaj môže štvať, že sa dala dokopy s hovädom, čo to hrá na milion strán, a aj zo ženy a aj z nej robí kravy... a sme v 21. storočí, média, net, sociálne siete hýbu svetom, nevravím, že je to ok, ale je to prosto tak... my môžeme buď akceptovať, alebo zverejňovať fakt len rastliny v záhradke, alebo vôbec sem nechodiť...

joannita
18. jan 2017

@susanm toto snad ani nemozes mysliet vazne :D Kazdy aj bez pravnickeho vzdelania vie, ze nech by sa dotycna isla kamkolvek dozadovat svojho prava, ze na nu niekto "kydal?" na MK, tak by ju kazdy vysmial. Dokonca, ani keby tu niekto napisal ze pani XY ma silikony, aj tak by s tym vobec nic nenarobila. Na to by aby s tym uspela na sude, by to muselo splnat uuuuplne inu skutkovu podstatu 🙂

marfikchov
18. jan 2017

@susanm a? šéfka vysúdila majland? či z bububu sa baba pototo a dala výpoveď? to potom 3/4 žien čo sú tu, by sa museli vláčiť po súde, ked nadávajú na svokru, suseda, chlapa, frajera...

salfusco
18. jan 2017

a pritom ma silikony kazda stvrta a kazda druha z nich sa nimi chvali kade tade :D

philipha22
18. jan 2017

@rkmirka samozrejme ze to robia aj zadany, zenaty... bez rozdielu.... snad nebudu o nieco ukrateny nez ti slobodni 😀 😀

alaguema
18. jan 2017

@marfikchov ty stále nechápeš. Ja vôbec neriešim kto z nich dvoch sa má hanbiť. Nemusí sa ani jeden, mne je to úplne fuk. Okomentovala som fakt, že vyťahuje detaily z osobného života dvoch ľudí, ktorí sa debaty nezúčastňujú (ako s manželkou údajne nespal, ako si dala silikóny údajne kvôli nemu, ako manželku opätovne klamal, lebo sa chcel vrátiť k nej - k milenke a pod.) a to všetko tak, že sa tí dvaja, ktorých tu prepiera, dajú identifikovať. Toto môže byť nie len trestné, ale je to aj vrchol nevkusu a morálny suterén.

marfikchov
18. jan 2017

@alaguema a ty stále nechápeš, že aj tak s tým dotyční dvaja neurobia nič.... a ked sa ľudia nechcú dostať do rečí, majú žiť v rámci zákona a morálne... a v mojom vnímaní, je morálny suterén a nevkus úplne niečo iné... tak ale my sa v tejto veci nezhodneme a preto je zbytočné to nadalej naťahovať ...

joannita
18. jan 2017

@susanm ver tomu, ze ta sefka si mohla ist s tym trestnym oznamenim prdkat niekam. Na sude by NEMALA SANCU. Musela by dokazat, ze islo v tom clanku o jej osobu a jej firmu, co je nemozne kedze tam nebola menovana. Dalej by musela dokazat, ze tym clankom znacnou mierou (naozaj velmi znacnou) ohrozila vaznost jej a firmy, najma poskodit ju v zamestnani, narusit jeho rodinne vztahy, alebo sposobit mu inu vaznu (naozaj velmi vaznu) ujmu.

kopirujem: musí ísť o oznámenie nepravdivého údaju, teda uvedenie informácie, ktorá je v rozpore so skutočnosťou. Oznámenie pravdivých skutočností nie je ohováraním

resume: ked napises o niekom pravdive informacie, urcite to nieje trestny cin 🙂

susanm
18. jan 2017

Ja netvrdím, že kvôli blábolám na internete dostane niekto 5 rokov na tvrdo. Väčšinou sa mimosúdne vyrovnajú...ale preda len, je jednoduchšie dávať si pozor na to, čo človek píše vo verejnom fóre, ako sa potom stresovať, keď mu doručia žalobu.

alaguema
18. jan 2017

@marfikchov tá manželka asi neurobila nič preto, aby sa ocitla na modrom koníkovi aj so svojimi implantátmi a detailami z jej intímneho života. To tuto pani, ktorá ich sem napísala, spala s jej manželom, zabudla si? Ale ok...každý nech robí, ako uzná za vhodné. Pani/slečna si zje plody vlastnej blbosti tak, ako každý iný skôr, či neskôr 😎

joannita
18. jan 2017

@susanm ale ano suhlasim, treba sa spravat slusne a s respektom a vazit slova. Ale ked napisala o zene svojho byvaleho ze ma silikony....na tom ozaj nevidim nic zle.

marfikchov
18. jan 2017

@joannita no ja tak isto.... zvlášť, ak tie silikony naozaj má

alaguema
18. jan 2017

@joannita a nevadilo by ti ani to, keby niekto o tvojom ešte stále manželovi písal verejne, ako ťa klamal, podvádzal, ako tvrdil, že s tebou nespáva a ako ťa aj po "návrate" k rodine predsa len opätovne klamal aj napriek tomu, že si si kvôli nemu dala spraviť umelé prsia, on nič a ďalej presviedčal milenku, aby sa k nemu vrátila? Necítila by si sa ponížená, keby si si to prečítala na verejnom fóre a spoznala by si bývalú milenku tvojho manžela, ako autorku týchto rečí?

joannita
18. jan 2017

@alaguema urcite nevadilo. Pretoze ten chlap by uz davno nebol moj manzel. A ked uz by ma mal niekto v tom prispevku spoznat (aka je tam pravdepodobnost? minimalna), tak nech kludne vie aky hajzel je to, ja som predsa nikomu nic zle neurobila. Moji dvaja byvali ma podvadzali a ja nemam absolutne problem o tom hovorit a necitim sa ponizena. Su to predsa ich sracky nie moje.

alaguema
18. jan 2017

@joannita ale on stále jej manžel je. Prečo, vie len ona a je to jej vec. Mňa osobne by sa dotklo akékoľvek verejné prepierania môjho intímneho života. Nech by vyznelo aj pozitívne. Ale je to môj intímny život a pre niečo sa tak volá. Že by to tebe nevadilo je ok. To ale neznamená, že každý má takú hrošiu kožu.

hivanik
18. jan 2017

@petafida Neobvynuj sa. Len si tuzila po laske, objati, peknom slove a vsetko co patri medzi k manzelstvu. Prajem Ti aby si konecne stretla pravu lasku.

katarinapekna
18. jan 2017

@alaguema nechápem čo ty tu riesis? Nie si nahodou dotycna manželka???😀 to že ide o simplexnu osobu je m jasne z prvého prispevku, ale ona iste neuzavrela s milencom zzmluvu o zachovani mlčanlivosti,môže napísať čokoľvek,nemenuje nikoho. Vpádom 3 osoby do vzťahu s tym treba logicky ratat.

momimi
18. jan 2017

no ja by som išla na to stretnutie,už len kvôli tej reakcii.....ddd

alaguema
18. jan 2017

@katarinapekna Nie, nie som spomínaná manželka. Môj muž nie je chumaj. Keby sa zaplietol s takou sliepkou, asi by sa postaral, aby to nevedelo celé mesto.

zuzlaka
18. jan 2017

@alaguema vieš teraz sa nájdu mnohé ktoré budú tvrdiť, že by to nevadilo, že už by nebol jej manžel, ale to sú len skreslené predstavy asi ako by sme sa zachovali v danej situácii. Ale pravda je podľa mňa úplne niekde inde 😉

philipha22
18. jan 2017

@alaguema prosim ta neprezivaj to tak.... ten komu ta dotknuta manzelka moze vdacit za to ze by ju niekto v prispevku spoznal je jej vyvoleny manzel co ho stale svrbi vtak.... takze asi tolko k tomu...

katarinapekna
18. jan 2017

@alaguema áno? A to kde beries taku istotu? NEZabudni že chlap za ucelom bezplatného opakovaného pichu je ochotny urobiť cokolvek ale nikdy nezabráni šíreniu info ktoré raz povedal je jedno či pravdive či vymyslené, osobne by mi bolo jedno či niečo vie celé mesto chleba lacnejšínebude. Nechápem čo to tak prezivas....napokon nemusí byt v hre ani milenka,hocikto môže o tebe povedať hocičo a???? obavám sa,že nikoho nezaujimas a tak ako ide info dnu do ucha druhým uchom ide hneď von......to chce kľud a nohy v teple.🙂