Podvádzam. Čo si o tom myslíte?
mám partnera s ktorým som tri roky, spoznala som priateľovho kamaráta je odomňa o 15rokov starší má šťastnú fungujúcu rodinu, dve malé detičky - jedno má 3roky a druhé má 1mesiac - stretávam sa s níím od novembra minulého roku .. stále mi píše ako mu namne záleží , ako ma má rád a že je rád že ma spoznal...
spávame spolu!!!! od decembra sa to celé ťahá.. povedal mi že svoju ženu miluje má ju nadovšetko rád .. nás k sebe ťahá vášen, city a ked sme spolu tak cítim že aj on niečo ku mne prechováva nejaký cit.. ked mi oznámil že jeho žena čaká druhé bábetko, tak sme sa pohádali, nebavili sme sa , povedala som mu že už ho nikdy nechcem vidiet, že ako mohol byť somnou ked ona je tehotná a pokusaju sa o babetko.. cele to bolo komplikovane - povedala som mu ze ma ma len na sex a nic ine za tym nevidim... ale nemam taky pocit zeby to bolo len o tom ...
baby co si mam o tom mysliet? nevidim mu do hlavy.. myslíte si že môže kumne niečo cítiť?!
dakujem!
fuj,toto čo je za otázku? Ja by som ti teda veľmi rada od pľúc povedala,keby že môžem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Smutné,že existujú aj takéto ženy ako si ty!!!!Chce sa mi grcať...a každá normálna mi dá za pravdu a dúfam,že tu nebudem čítať,neodsudzuj ju,chce poradiť...ešte raz veľké fúúúúj a hanba ti!!!!!!!
Čo si kto zaseje, to bude žať...
Myslim ze sa tu niekto dobre zabava 🙂 myslim ze ani najvacsia sliepka ( pardon za vyraz) na svete sa neopyta takuto otazku na verejne forum 🙂)))) ako to uz niekto spominal, asi su nudne prazdniny... Mi to pride ako: Mile bravicko, partner se mi udelal do pusy. Muzu otehotnet?

toto je modrykonik a nie Bravo girl🙂)))