icon

Podvádzam. Čo si o tom myslíte?

tamatam
4. aug 2013

mám partnera s ktorým som tri roky, spoznala som priateľovho kamaráta je odomňa o 15rokov starší má šťastnú fungujúcu rodinu, dve malé detičky - jedno má 3roky a druhé má 1mesiac - stretávam sa s níím od novembra minulého roku .. stále mi píše ako mu namne záleží , ako ma má rád a že je rád že ma spoznal...
spávame spolu!!!! od decembra sa to celé ťahá.. povedal mi že svoju ženu miluje má ju nadovšetko rád .. nás k sebe ťahá vášen, city a ked sme spolu tak cítim že aj on niečo ku mne prechováva nejaký cit.. ked mi oznámil že jeho žena čaká druhé bábetko, tak sme sa pohádali, nebavili sme sa , povedala som mu že už ho nikdy nechcem vidiet, že ako mohol byť somnou ked ona je tehotná a pokusaju sa o babetko.. cele to bolo komplikovane - povedala som mu ze ma ma len na sex a nic ine za tym nevidim... ale nemam taky pocit zeby to bolo len o tom ...
baby co si mam o tom mysliet? nevidim mu do hlavy.. myslíte si že môže kumne niečo cítiť?!
dakujem!

Strana
z4
ninuska8
4. aug 2013

toto je modrykonik a nie Bravo girl🙂)))

janulkama
4. aug 2013

fuj,toto čo je za otázku? Ja by som ti teda veľmi rada od pľúc povedala,keby že môžem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Smutné,že existujú aj takéto ženy ako si ty!!!!Chce sa mi grcať...a každá normálna mi dá za pravdu a dúfam,že tu nebudem čítať,neodsudzuj ju,chce poradiť...ešte raz veľké fúúúúj a hanba ti!!!!!!!

svetllana
4. aug 2013

Čo si kto zaseje, to bude žať...

vera1234
4. aug 2013

Myslim ze sa tu niekto dobre zabava 🙂 myslim ze ani najvacsia sliepka ( pardon za vyraz) na svete sa neopyta takuto otazku na verejne forum 🙂)))) ako to uz niekto spominal, asi su nudne prazdniny... Mi to pride ako: Mile bravicko, partner se mi udelal do pusy. Muzu otehotnet?

Strana
z4