icon

Podvádzanie

emilyyy123
4. okt 2015

Mam 19 rokov a 9 mesacnu dceru. S priatelom sa nam podrilo dieta po roku aj ked nebolo planovane velmi som sa tesila. Priatel nebol ani predtym velmi starostlivy typ no teraz to uplne upadlo. Radsej ma posiela von alebo sedi pred tv. Ja este chodim do skoly tento rok maturujem no skola ma nebavi, nedokazem sa sustredit aj ked chcem. Radsej ma posiela von s kamaratkou nech moze pozerat svoj futbal. Uz som sa s nim o tom chcela rozpravat asi 100x no on nereaguje nevidi problem. Toto ma dohnalo k takemu cinu co som hovorila ze nikdy nespravim. Mal poobednu a ja som si dala stretko z neznamych chlapom z pokecu . ano pocujete dobre nikdy predtym som to nespravila a neviem preco. Dobre sme si pokecali ale nic viac tam nebolo. No postupom casu sme sa zacali bozkavat v aute ale k nicomu neprislo. A ja teraz neviem ci sa priznat alebo nie stale sa stretavame a ja by som sa rada stretavala aj nadalej ale nechcem podvadzat sucasneho ale on sa asi rozist nebude chciet. Potom je tu aj dalsi problem velke exekucie sucasneho partnera nemame z coho zit. Ja fakt neviem ci sa priznat alebo nechat to tak. Za kazdu radu dakujem

timea7
4. okt 2015

@emilyyy123 ste dvaja nezrelí mladí ľudia, ktorým slovo nezodpovednosť nič nehovorí. K čomu to bude dobré, ak by si sa priznala? Snaž sa dokončiť školu a postaviť sa na vlastné nohy, nespoliehaj sa na nikoho, len na seba. Tvoj partner nech si rieši vlastné exekúcie, do toho teba nič, to nie je partner pre život, ale lajdák, požiadaj o výživné a sústreď sa na školu, nie že ťa nebaví. Ako si ďalej predstavuješ svoj život? Z niečoho budeš musieť žiť, dieťa bude potrebovať stále viac, mysli na to a nie na vyhľadávanie chlapov na pokeci.

macamac
4. okt 2015

a kde máš dieťa, keď ťa posiela von s kamarátkou? kde je dieťa, keď máš stretko s chlapom z pokecu?
a je ten chalan slobodný vôbec? čo o ňom vieš?
pozri, najprv doštuduj, aj keď ťa to nebaví. snáď chceš niečo vedieť a mať dobrú prácu, či?
(teraz, predpokladám, ťa živí partner)
zároveň v prvom rade porieš svoj súčasný vzťah. ale zrejme ž nemáš záujem, keď už riešiš niečo vedľa

pozri, tvoj vek ťa možno trošku ospravedlňuje
len škoda,že už je dieťa
škoda, že nie je väčšia osveta o antike pred tým, než sa začne sexovať

toto riešiť v 19-tke, nuž, nezávidím..

mircalla
4. okt 2015

citujem: Dobre sme si pokecali ale nic viac tam nebolo. No postupom casu sme sa zacali bozkavat v aute ale k nicomu neprislo. ...stale sa stretavame a ja by som sa rada stretavala aj nadalej
Cize len sme si pokecali...nic nebolo....bozkavali sme sa....ale nic nebolo...stale sa stretavame...nic nebolo
Na pokeci nic nenajdes, len chalanov, ktori hladaju zabavu a najma prilezitostny sex

Nuz ukonci to stretavanie a nic nehovor, to jedine ti poradim....a porozmyslaj nad tym, co napisala
@timea7 a @macamac co viac uz dodat

pribinak
4. okt 2015

nebavi ta skola? co chces tobit bez vzdelania? ako hodlas zabezpecit seba a svoje dieta? otca dietata di di velmi dobre nevybrala, takze teraz nepokaz aspon tozo, ze nedokoncis ci pokasles celu skolu

mircalla
4. okt 2015

@emilyyy123 este sa opytam: bavi sa aspon dcerka? ci ani to nie?

mircalla
4. okt 2015

@pribinak tak rozhodne bez maturity a bez penazi je dievca nahrate...ale to je zial neuvedomuje, pretoze hlavny problem je daky nahodny chalan z pokecu...skor by som sa upriamila na skolu a na, to ci budeme mat vobec z coho zit, kedze exekutor sa kaslat nebude
ale rozumiem, ze toto v 19 nikoho netankuje, bude, az ked bude neskoro

operaphantom
4. okt 2015

Tato tema by sa mala volat: Ked deti maju deti 😀

Mlady je zadlzeny povalac, mladu nebavi skola a uz maju decko. Mlada je nespokojna s takym pseudovztahom, tak to vyriesi uplne šalamunsky: narazi si nejakeho chlapika z pokecu 😀

Gratulujem, za chvilu bude z teba dalsia slobodna matka, ktora bude potom striedat klasicky partnerov kazdy rok (alebo pol rok), co si ich najde na pokeci alebo v bare. Az sa na to neskor vykasle a ostane sama 😀

skoupilka1
4. okt 2015

sústreď sa na školu, školu, školu. Neviaž sa na každého nadržaného chlapa, lebo zle dopadneš. Myslím to úplne vážne.

kitty321
4. okt 2015

Z pokecu by som chlapa nechcela...davam prednost realite...

mirkava
4. okt 2015

@emilyyy123 nepises o dietati.... Len ze ho mas a kde je ked ty si von a partner pozera futbal? Sustred sa na dieta a na skolu a ak mas este cas chodit von s muzmi z pokecu najdi si radsej nejaku brigadu....

babydesire
4. okt 2015

@emilyyy123 Prepac ale skola nebavi\nebavila asi vacsinu ludi...mas posledny rok,dokonci to..tiez ma zaraza ze vobec nepises o vasej dcerke,len to ze ma 9mesiacov! A pises ze nebola planovana ale ze sa vam po roku podarila..takze asi bola planovana,alebo ste spolu spavali "naostro" a kaslali na dosledky?! A mala je stebou vonku ked ides vecer s kamoskou? To dufam nie!!! Teba viac trapi ta nevera ktora je celkom pochopitelna kedze sucasny partner sa ti nevenuje,ako to ako uzivis seba a dcerku...a ako sa on chova k malej,pomaha ti snou? A co vasi rodicia a ostatna rodina? A jeho exekucie su jeho problem..nuesi zanho vydata tak to neries..ocividne vam to neklape tak sa rozidte..ale nesksc hned daksiemu do naruce, vie ten druhy o tom ze mas dieta? Kolko ma rokov,ako s k tomu stavia,je na dlhodoby vztah a rodinu????

vierocka888
4. okt 2015

Baby, trosku mimo temy ale... nehadzme vsetkych chlapov z pokecu do jedneho vreca. Ja mam odtial manzela 😀 co sa tyka zakladatelky temy - poradila by som ti tolko, ze s partnerom sa porozpravaj ako vidi vasu spolocnu buducnost. Aj ked podla toho co pises, asi by ziadna buducnost ani nemala byt. Vtedy by si mohla byt stastna aj ty aj tvoje dieta. Dostuduj, bez skoly si nic! Najdi si dobru pracu a bud sebestacna. S chlapcom z pokecu to moze byt aj vztah ale aj sklamanie. Sama sa musis rozhodnut s kym budes zit a co od neho ocakavas. Drzim palce 😉

mircalla
4. okt 2015

@operaphantom no musim povedat, ze lepsie sa to vystihnut nedalo...zial

jeannna
4. okt 2015

@emilyyy123 Tvoj priatel ma ocividne toho viac na haku .... a nedaj sa jeho ignorantskym spravanim voci tebe vyprovokovat k dalsej hluposti, ze si narazis chlapa z pokecu ... mimochodom, vie, ze mas doma priatela a male dieta? .... na svojich 19 rokov mas uz aj tak starosti viac ako dost. Snaz sa dokoncit skolu a postavit sa na vlastne nohy. A terajsiemu priatelovi kopa do riti, ak je pravda, co pises.

danavdana
4. okt 2015

@emilyyy123 nexcem ti kazit iluzie, ale 99% muzov pozera futbal. Ak je to jeho jediny problem, tak je dost blbe kvoli tomu pripravit dieta o otca. Mozno si tiez musi len zvyknut na tu myslienku, ze je zrazu otcom. Prestan robit blbosti, venuj sa skole a svojej dcere, partnera sa snaz postupne zapajat. Cim bude dcera starsia, tym sa jeho vztah k nej bude zlepsovat, teraz je este malinka a on ani nevie, co s nou. Daj mu este sancu a na inych chlapov sa vykasli. O nevere mu nehovor, na co aj, len mu tym ublizis a nic nevyriesis.

timea7
4. okt 2015

@danavdana keby išlo len o futbal....asi si prehliadla, že má obrovské dlhy, exekúcie a to je už o inom, ak nemajú z čoho žiť.

malabiba
4. okt 2015

@emilyyy123 partnerovi nič nehovor, ale už sa radšej s nikým ďalším nestretni!!! máte problémov dosť....skús dokončiť školu - neviem, čo tvoji rodičia, rodina, ak s nimi vychádzaš, nech ti pomôžu, ak je to možné...exekúcie nie sú tvoje - dôležitá si v prvom rade ty a dieťa - správny chlap sa ešte nájde - no teraz hlavne maturita

jeennyv
4. okt 2015

@emilyyy123 pre mna je vase partnerstvo odsudene na skor ci neskor na zanik ak nezmenite svoj pristup..., resp. mam pocit, ze skor ste spolu iba pre vase dieta.... partner ma financne problemy, z ktorych sa hned a zaraz nevylize cize financna podpora rodiny je a bude miziva, taktiez nejaka nechut podporovat ta...pouvazuj, ze keby si nemala dieta nezaujem ci financne problemy a ine veci by si asi tomu cloveku netolerovala a rozisla sa s nim......no na druhej strane problemy, ak uz mam dieta ci rodinu, ale aj ked nemam sa neriesia takymi primitivnymi sposobmi, ze tak idem za inym najdem si ineho atd.a v neposlednom rade...mas dieta, ide o cudzieho cloveka, myslela si vobec na to, co by bolo s tvojim dietatom, ak by sa ti nieco stalo...dnes su ludia vseliaki nikdy nevies.. ... ak by si chcela skutocne vase partnerstvo a zivot podrzat podrzat ci pracovat na nom tak v prvom rade to rieste veci spolu, vykomunikujte si to, ak nepocuva, tak radikalnejsie riesenie je rozhovor, v ktorom by si spomenula, ze ak to pojde takto dalej podporu budes hladat inde...a k svojmu poklesku sa podla mna nepriznavaj nicomu by to nepomohlo... pre mna sa obaja spravate nezodpovedne..partner vo svojom nezaujme a ty v tom, som aj napriek tomu, ze mas dieta problemy nedokazes riesit realne a prakticky... uz v tom nieste sami a kazdu blbost co spravite bude niest aj vase dieta....ja viem, ste mladi, ale pri prichode dietata treba ratat s tym, ze vystrelky treba nechat niekde v puberte....

bonaqa2013
4. okt 2015

ty sa v aute bozkávaš a mechlíš s cudzím chlapom, tvoj pozerá futbal a decko máte kde? V kufri auta? Alebo? no za nevestu by som ťa nechcela len čo je pravda...

tjaden
4. okt 2015

@emilyyy123 tak v prvom rade či ťa škola baví alebo nie máš hádam dieťa tak nechcela by si si ju náhodou dokončiť kvôli nemu? V prvom rade sa máš snažiť ako matka zabezpečiť dieťa, ak chceš zmeniť partnera tak počkaj až na jeho hľadanie budeš mať čas a hľadaj otca pre dieťa a nie chlapa na olizovanie, taký ti k čomu pomôže?

mysicka36
5. okt 2015

@tjaden sa mi sníva? Aká si zrazu múdra. 😖 no nič, nemusím všetko chápať že?

sense
5. okt 2015

Tato tema nemoze byt ani pravda...nie su nahodou na slovesnku opat prazdniny? 19 rocna ma 9mes.dieta ok to by este nebola ani lrva ani posledna...ale to je jedina veta o dietati...ale kde je viac dieta ked sploditel pozera futbal a de facto matka chodi von s kamoskou alebo sa bozkava v aute s chlapom to ze je z pokecu to je jedno...nemaju peniaze skola ju nebavi a ona riesi ci to povedat ploditelovi ze uz mala nieco s dalsim oplodnovacom a este by aj rada mat....

A rada ak je to pravda vypnut pokec a zacat sa spravat zodpovedne t.j. dokoncit skolu, hladst brigadu a priatel pracu...a byt zodpovedi inak o rokntu bude tema mam 20 a dve deti od dvoch roznych muzov ale nemam dokoncenu skolu a stat ma nechce zivit

mysicka36
5. okt 2015

😀 😀 😀 😀 😀

greys
5. okt 2015

@vierocka888 aj ja mám manžela z pokecu, no to už bolo dávno keď pokec bol ešte o normálnych ľudoch 🙂 😝 a to mám úžasného manžela. lepší sa ani nemohol nájsť 🙂 a k tejto téme sa nemám ako vyjadriť. Nech si to dievča zariadi prve vo svojej hlave, čo chce v živote bez školy robiť a nie riešiť chlapov 🙂

puklica13
5. okt 2015

@sense ze " ploditel"... umrela som

sense
5. okt 2015

@puklica13 no najprv ma napadol opelovac ale asi to malo byt skor oplodnovac ako ploditel...

tjaden
5. okt 2015

@mysicka36 nejaký problém? akože "zrazu múdra" ? ja sa o dieťa starám a nevylizujem sa po autách