icon

Podvedená - nepodvedená

mius86
22. máj 2017

Ahojte... chcela by som vediet vas nazor. Sme s manzelom spolu 11 rokov, z toho manzelia skoro 2 roky a mame 4 rocne dieta. Predtym ako sme spolu zacali s manzelom oficialne chodit, tak mal aj ine vztahy, ale vzdy sme sa stretavali. Vela krat podvadzal svoje frajerky. Vela krat sme sa o tom bavili a vzdy mi tvrdil, ze mna nikdy nepodviedol. Teraz v sobotu, sme sa bavili o kamosovi, ktory sa zenil a len tak medzi recou mi s kludom povedal, ze ci viem, ze sa vtedy bozkal s jeho byvalou... to sme boli spolu uz asi 4 / 5 rokov? jasne ze som o tom nevedela... tak som sa rozplakala a povedala mu ze je koniec a odisla som od neho... to sme boli v podniku na jednej oslave a isla som dalej do mesta. samozrejme ma nasiela a vsetko mi vysvetloval ako to bolo a povedal, ze mu to kludne mozem vratit. lenze ja nie som taka. Vysvetlil mi to tak, ze bol vtedy velmi opity a isiel ju vtedy len odprevadit a ona bola nasrata vtedy na toho svojho, tak ze ona pobozkala jeho... pytala som sa ze preco jej jednu nevlepil alebo nieco... takze on si nic nepamata a ze urcite tam len tak stal a on ju nebozkal. vraj o tom tom donedavna ani len sam nevedel, len mu to povedal kamos, ktory tam vtedy tiez bol... vcera som bola cely cas ako taky ignorant a riesili sme to az vecer, ked dcera zaspala... prisahal mi, ze to bolo jediny krat a ze o tom ani donedavna nevedel. neviem, ale je mi z toho vsetkeho na nic... viem ze to je par rokov dozadu, boli sme mlady, slobodny, ale aj tak to cloveka velmi rani... neviem, co teraz a stale rozmyslam preco a co ked to nebolo len 1x?

alaguema
22. máj 2017

@mius86 človek buď verí a dôveruje, alebo nie. Nič medzi tým nie je. Snažiť sa veriť, je stále len niečo v procese. Snažíš sa. To znamená, že ti to veľmi nejde, musíš vyvíjať nejakú snahu. Samozrejme, je to ovplyvnené tým, že si bola svedkom a spoluaktérkou toho, ako podvádzal svoje priateľky, plus táto epizóda s bozkávaním. Ty k nemu dôveru nemáš. Svedčí o tom aj to, že ste veľakrát preberali jeho potencionálnu neveru voči tebe. Na čo ti on logicky povedal, že teba by nepodviedol. Ale čo by iné povedal? Áno, drahá, bez problémov nasadím parohy aj tebe? Ty vedome chceš veriť tomu, čo hovorí, ale v podvedomí je to všetko inak. Toto je vo vzťahu veľmi ťažký rozpor. Buď nájdeš v sebe pokoj a vyrovnáš sa s tým, že čas ukáže, alebo to budete riešiť furt a stále dookola a budete mať seriózny problém.

obsadenemeno
22. máj 2017

@alaguema presne to som jej chcela napisat. Ved sama potvrdila, ako sa ho uz "velakrat" pytala, ci ju podviedol. Takze mu neveri, ked sa potrebuje takto uistovat.
A come on, ktory chlap na takuto otazku odpovie: "Samozrejme, draha, ze si zasuniem sem a tam niekde inde, ved si vedela, ze aky som, tak co sa cudujes???"

kristova noho...... ale aj tak je chrapun, mal drzat hubu. Takto mi to pripada, ze on uz nieco stvara alebo sa aspon chysta. A dufa, ze ked jej povie, sak mi to vrat, tak ak mu to "vrati", on sa zrazu nebude vediet s tym vysporiadat (excuse) takze si bude moct mocit kde len chce, lebo "sak aj ona to robi" 😠

mius86
autor
22. máj 2017

@lilyianka paneboze... ved to bol 15 - 19 rocny... ktory chlapec taky nebol, alebo dokonca zena... odvtedy sme boli spolu... uz ako par. mozno sa s nou pobozkal, ale pochybujem, ze mal s niekym sex... a ked hej, tak to je uz len na jeho svedomi... viem ze ma miluje a viem, ze minimalne toto mu je velmi luto... vysvetloval mi to s placom a urcite ho to mrzi... dufam, ze sa uz nic ine nedozviem 😉

obsadenemeno
22. máj 2017

@mius86 ty sa ho hlavne prestan vypytovat, ci ta podviedol. Ak si tak veris, ako tu pises, tak to robit nemusis.

mius86
autor
22. máj 2017

@obsadenemeno ale my to neriesime denne... on sa ma to pyta hocikedy medzi revou, tak potom aj ja jeho... mne to problem nerobi, kedze som si sebou ista... a ci on vravi pravdu, tak je len na nom... doteraz som nepochybovala vobec

obsadenemeno
22. máj 2017

@mius86 ako nechapem, ako sa takato vec da opytat "len medzi recou"......

ona: ahoj, drahy, ako bolo v praci?
on: aaaale sef ma dnes nastval
ona: to je blb, podviedol si ma?
on: ale co si, to on si furt mysli, ze vsetko vie najlepsie
ona: no asi ma maleho, ked si to musi dokazovat inde
on: no asi, co je na veceru?
ona: fasirka
on: uz zase?
ona: no ked som mala to mlete maso, trebalo ho spotrebovat
on: no to ano, predsa nebudeme vyhadzovat, to se sni....
ona: aj stare rozky spotrebujem, a suseda mi dala taky tip ze dam aj skoricu do toho
on; hm....... ozaj, podviedla si ma niekedy? Inak v nedelu idem s chlapcami na futbal....
ona: uz zase?

Cize "medzi recou" sa na to nepytate. A ak by si nepochybovala VOBEC, ako pises, tak by si sa VOBEC nepytala, lebo by ta to VOBEC nenapadlo, ci uz medzi recou, alebo cielene.
Prvym krokom si je priznat pravdu, sama pred sebou, nemusis nam. A potom sa pohnes.

taami
22. máj 2017

@obsadenemeno
Šúlam sa tu 😂😂😂 ale že sa ti to chce 😂

mius86
autor
22. máj 2017

@obsadenemeno panecku... 😀 urcite presne tak... sme spolu 11 rokov... za ten cas sme si preskakali hocico... a vzdy ked bol problem, tak ked sme ho riesili, tak sme medzi debatou riesili aj neveru, ci nahodou... neverim, ze nikdy nijaka to neriesila, nemyslela na to a neopytala sa muza v zivote ani raz... viem, ze dievcata za nim idu a on taktiez vie, ze su chlapci, co by ma chceli... ale ja mozem dat zivot za to, ze doteraz nikdy som nic nespravila, co by som v buducnosti urcite lutovala. ide o to ci aj on... vzdy mi tvrdil, ze nie a teraz som predsa zistila, ze minimalne 1x ano. tak teraz co? pytat sa, nepytat? kontrolovar, ci nie? a hlave verit, ci len dufat? ja to urcite zoberiem tak, ze musim verit... inak sa zblaznim, ale dnes som mu sama povedala, ze ho budem kontrolovat viac...

obsadenemeno
22. máj 2017

@mius86 nepytat, ale sem tam prekontrolovat.... 😉
uvidis, akeho chrobaka mu nasadis do hlavy, ked sa prestanes vypytovat....

mius86
autor
22. máj 2017

@obsadenemeno ale ja vravim, ze sa ho to nepytam denne ani pravidelne... len ked je niekedy nejaky problem... ide to zapit s kamosmi, alebo aj ja... na tom nevidim nic zle... ale potom to riesime a niekdy padne aj otazka ohladom nevery...

lilyianka
22. máj 2017

@mius86 to cislo v tvojom nicku je rok tvojho narodenia? Lebo ak ano tak zasnem.....tak po nom idu dievcata a po tebe chlapci....vo vasom veku by som bola radsej keby po mne sli chlapi alebo zeny a nie nejake mlade ucha....a nerozumiem naco tu treba stale rozoberat ako po vas ide po oboch druhe pohlavie ako po udenom....
Nuz ja by som v zivote s takymto chlapom nebola...keby som vedela,ze to striedal ako ponozky...

obsadenemeno
22. máj 2017

@mius86 no ja ti neviem, ja sa svojho take nepytam, lebo ma to ani nenapadne....a to chodi sam na dva ci viac dni na koncerty do Londyna a tiez tam asi nasucho nesedi....ale ked dojde dom, urcite sa ho skor opytam ze aky bol koncert, ci si to uzil a podobne a nie, ci ma podviedol...wtf?
Lebo mu verim. Ty tomu svojmu neveris (aj ked sa tvaris, ze ano) a preto sa pytas. Lebo keby si mu fakt verila, tak sa pytat proste nebudes, lebo ta to ani nenapadne.

0silvia0
22. máj 2017

@mius86 ani ja som sa muža ešte nikdy neopýtala, či mi bol vždy verný a či ma nepodviedol. Tak asi by som mala začať s takýmito otázkami, nevedela som že je to partnerský otázkový štandard 😅

sissy27
22. máj 2017

@mius86 v živote som sa chlapa nepýtala, či ma nepodviedol a ani neopýtam... Lebo ako čo čakáš na takú otázku? 🙄 že áno miláčik, každú tretiu nedeľu v mesiaci si vrznem inde ale o nič nejde? Alebo povie nie miláčik, to by som nikdy neurobil a ty si aj tak myslíš svoje... Rovnako tak nedebatujem na tému "čo bolo pred tým, ako sme sa dali dokopy" 🙄 takéto informácie budú skôr či neskôr predmetom hádky, výčitiek a zbytočných dramatických výstupov. Proste s tou otvorenosťou a úprimnosťou odtiaľ potiaľ.

alaguema
23. máj 2017

@mius86 Ani ja sa nepýtam muža, či ma podviedol. Je to hlúpa otázka, ktorú som položila asi keď som mala 16 a prvého frajera. To tak zodpovedá tomu veku a taký asi bude mentálny vek vás dvoch. Mimochodom, odpoveď na ňu človek proste vie. Ty ju vieš tiež, ale nechceš to vidieť.

myrkamirka
23. máj 2017

@zltyslonik mozno riesia podvadzanie, pes zahyba s poulicnou a tak 😉 treba ich poslat k psychologovi , troska empatie 😝

sardinka32
23. máj 2017

@mius86 To, co mas teraz robit, je tazko radit, lebo ci mu budes schopna odpustit vies len Ty sama - vo svojom vnutri a hlave. Ty to musis spracovat a rozhodnut sa, co urobis dalej...dovera je ale neodvratne v tahu, takze myslim si, ze ho uz budes stale upodozrievat a len sa s tym budes musiet naucit nejako zit, aby si sa nezblaznila.
Co mna ale zaraza najviac na celej veci je, preco Ti to mm po tolkych rokoch vlastne povedal?? Vsak ked sa aj posmykol, "nechtiac", tak mal drzat hubu a krok a nie po xy rokoch sa s tym chvalit. To mi pride tak, ze Ti chcel ublizit, alebo sa Ti za nieco pomstit tymto sposobom. Neverim tomu, ze je az taky blbec, aby si myslel, ze to zoberies s humorom...lebo vsak sa "len" pobozkali a vlastne to ani on nie, ale ona jeho...hlupost, naco ti potom o tom hovori, ked mu to preslo a vobec nic si cele roky netusila?! Ak ho aj nahodou hryzlo svedomie, mal sa vyspovedat...ale fararovi.

sasa1310
23. máj 2017

@mius86 teraz žiarliš na obyčajný francuzák a keď všetky jeho frajerky podvádzal s tebou, ti to nevadilo? Nežiarlila si, že je aj s nimi?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
libawet
23. máj 2017

@mius86 otázka je, či to urobil znovu? Ak odvtedy nie, načo to rozoberáš a vraciaš sa k tomu, čo bolo? Záleží aj, ako žijete spolu teraz, to je podstatné a nie čo bolo.

libawet
23. máj 2017

@0silvia0 ...a to ja zasa áno, prečo nie ? Pýtala som sa aj na jeho lásky predo mnou, no a čo je na tom? Čo bolo, bolo. Kebyže ma podvedie teraz ( 25 r.manželia, 27 sa poznáme ), tak by bol pekný hlupák a šiel sám proti sebe, pretože doma má všetko, čo potrebuje a aj navyše 🙂...ale keby predsa len, lebo čert nikdy nespí, tak ja to mám vyriešené, čo on dobre vie ( bavili sme sa o tom ) - zoberie si len jedny roztrhané gate, čo má na záhradu, našla by som si tú potvoru, čo by ho zlanárila a dobre jej naklepala ksicht! Potom zmlátila jeho a môj milý - choď si ta het! ešte ma trošku utešuje to, že môj muž je celkom rozumný a niečo také by neurobil, lebo načo?

babusik85
23. máj 2017

@mius86 ja Ta nechapem...
poprve co nechapem, ze si sa nebala vydat za takehoto chlapa... ked si dobre vedela, ze podvadza priatelky. tak zo psa nebude slanina...
podruhe vidno, ze ho branis. tak ked ho branis, tak mu veris a potom neviem preco sa tu pytas zeny..
a ver mi, ze ak niekto chce podvadzat, tak podvadza. ci ste vela spolu, ci nie, najde cas a aj vyhovorky. chlapy vedia byt velky herci, davaj pozor.

0silvia0
23. máj 2017

@libawet potvory lanária tých dobrých mužov a dobrí muži sa dajú zlanáriť? 😨
Ja by som xicht nenaklepávala žiadnej potvore, ak sa muž nechal zlanáriť, nech si ho tá potvora berie! Každý z nás má kopu príležitostí počas partnerstva, je len na nás, či sa dáme alebo nedáme zlanáriť...
Chápem, že sa niekto potrebuje piplať vo svojej minulosti a v minulosti svojho partnera a chce vedieť o svojom partnerovi s kým bolo, čo bolo, koľko bolo atď. Ale ja to nepotrebujem vedieť, nemám dôvod.

libawet
23. máj 2017

@0silvia0 vieš ale - nikdy nehovor nikdy! A nič nie je len biele alebo čierne, je aj to sivé a nikdy nevieš, čo sa v živote môže stať....takže ja si tie vrátka nechávam vždy otvorené, a aj na mojej strane, napriek tomu, že svojho muža poznám a verím mu, rovnako to hovorím o sebe, ale....
Dobrá žena, dobrý muž sa nenechajú zlanáriť.....to nie je o tom, či je niekto zlý alebo dobrý...proste môže sa to stať aj dobrému 🙂....
Áno, dostala by preplesk, lebo lanárila ženatého a on za to, že sa nechal.
Nepiplám sa v minulosti, ako vravíš, ale môj názor je, že minulosť partnera chcem poznať a nevidím na tom nič zlé. Brala som si ho aj s tou minulosťou. Ty máš iný názor, OK, neberiem Ti ho.

0silvia0
23. máj 2017

@libawet o tých dobrých mužoch som to myslela úplne inak... bolo to na margo tej "potvory" - akože ona je zlá a on je dobrý - ty si to zobrala úplne z iného konca, ale nevadí...

maciatkolulu
23. máj 2017

@mius86 si si ista, ze ste dospeli a rodicia dietata???? Mne to spravanie vas oboch na to teda nepriapada.... Trochu rozumu sa snazte zobrat do hrsti a zivot bude hned krajsi, alebo nemate ziadne problemy, tak si ich potrebujete vyrobit😉 ?

mius86
autor
23. máj 2017

nie, komunikujeme spolu... vsetko je momentalne v normale a nic ani nevycitam... ked to bolo 1x tak OK... poznam ho uz 15 rokov a spolu sme 11, takze viem kedy hovori pravdu a kedy nie... az teraz si uvedomujem, ze to moze byt fakt jej chyba a on bol opity, viem ako to je, ked si vypije... jeho vtedy prave zeny nezaujimaju absolutne a viem zo ona nie je vobec jeho typ + dokonca si ju aj vymazal z priatelov (mozno sa mu vyhrazala, ze mi to povie), to ci si to uz pamatal, alebo nie, tak neviem... pretoze viem, ze si pamatal, ze ju bol odprevadit, ale bozk si uz zahadne nepamata 😀 ale neriesim... zatial verim, ale ked pride zas nieco ine na povrch, tak to uz nie... za mlada som bola velmi ziarliva a keby mi to povedal hned, tak urcite by bol koniec... teraz uz taka niesom, uvedomila som si viac veci a ked je rodina a dieta, tak nie je cas mysliet na somariny... vtedy, ked mi to povedal, tak sa zenil jej byvaly a dostali sme sa do minulosti... vtedy boli s tym jej pohadany, ze sa nebavili a to bol asi dovod, len ja jedina som o tom nevedela, kedze som vtedy tam nebola, preto mi to povedal, mozno sa bal, ze sa to dozviem od niekoho ineho, tak mi to povedal sam a mal odvahu, kedze bol uz nejaky alkohol v krvi... prisahal, ze nemal odtvedy s nikym inym nic, tak musim len veri... dakujem za kazdy nazor

alenkabaj
23. máj 2017

@mius86 ty si trocha protirečíš, na začiatku si písala, že čo ak to nebolo prvýkrát a chcela si vedieť názor, teraz píšeš že mu môžeš veriť, načo píšeš na fórum? Chcela si si len utvrdit, že ta nepodvádza?

cecilia68
23. máj 2017

@zltyslonik Autorka je si istá, že si to myslela vážne 😝

simculllka
23. máj 2017

AHojte, tiež nechápem, čo tu rieši autorka. Na jednej strane mala dilemu, že či veriť alebo neveriť a teraz ho tu obhajuje ako svätý obrázok. Osobne neznášam inak ženské, ktoré laškujú so zadaným chlapom a ešte sú na to hrdé, že si akože vybral ich a tu je to dokonca opakovane. A tiež by som si osobne nezačala s takým chlapom, ktorý dokázal svoje frajerky podvádzať, lebo by som mu asi v živote na 100 percent nedôverovala. A ešte k otázke dňa "neverný, verný", tak toto sme s mojím manželom naozaj nikdy neriešili a popravde, ani ma nezaujíma, čo robil vo vzťahoch predo mnou v tom zmysle, že fakt nepotrebujem vedieť všetko, a na druhej strane, ani ja nechcem, aby vedel všetky detaily z mojich predchádzajúcich vzťahov.