icon

Podvedie ma?

ahoj123
12. jan 2013

mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(

ahoj123
autor
12. jan 2013

@enigma7 aaj ja by som odisla,ale nema ten dokaz ze ma tam podvedie,alebo podviedol....ale zase nechcem aby sa takto u mne spraval :(

ahoj123
autor
12. jan 2013

@cerez hej ale som na pnke :/

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
..neber to zle..ale podobne temata se tu predhaneji za poslednich 48 hodin "desitky"

Vzdy tu nekomu radime, pomahame..a nakonec se zjisti, ze vse je vymyslene..a bohuzel vsechny tyto pripady zacinaji jako ten Tvuj..
a zapsanim v ten samy den..
PROC ses nejdrive nepredstavila?Neni jednoduche se tu zorientovat.. napsat Tema..pro "nove uzivatelky a ani pro stare uzivatelky".. 🤐 🤐 🤐

ikusa11
12. jan 2013

Ale dievcata prosim vas pekne,to akoze ked je zena tehotna tak chlap nemoze ist nikam bez nej
?a ked ide na diskoteku tak hned podvadza?ja mam dve deti a idem sa s kamoskami pozabavat kedy chcem,moj manzel tak isto,nevidim na tom nic zle.a mohol ist veru aj ked som tehotna bola..a rady ,ze si tam urcite nechodi zatancovat????preco nie???kde je dovera??ja si zatancujem aj do piatej rana a svedomie mam ciste. 😉

irriss
12. jan 2013

@lubka1983
..pridem medzi vas..to zni strasidelne..bojim bojim 🤐 😔

ahoj123
autor
12. jan 2013

@ikusa11 dakujem velmi pelne za povzbudive slova 🙂

irriss
12. jan 2013

@ikusa11
precti si jeji uvodni Tema.. 😉

cerez
12. jan 2013

Si na udržiavaní?

ahoj123
autor
12. jan 2013

@cerez no zo zaciatku som krvacala,tak ma nechal doma,som brala aj dufaston,je to teraz uz v poriadku,ale nemam sa moc namahat a tak a vlastne by som na tej disco ani dlho nevydrzala,lebo tym,ze som stale doma v posteli som hned unavena :(

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 podla tvojich prechadzajucich rád, by som skôr od teba čakala vyjadrenie typu: žiaden chlap nepodvádza len tak, urcite má na tom podiel viny aj tá žena...

cerez
12. jan 2013

Aha, to je iné. O to viac by mal mať priateľ pochopenie.

lubka1983
12. jan 2013

@irriss presne tak

ikusa11
12. jan 2013

@irriss jasne ze som si precitala.len mne sa oci prevracaju ked citam tie rady..myslim,ze tehulky su citlive,vsetko beru osobne...

irriss
12. jan 2013

@sisaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a kdyz ne..tak si to zaslouzila.. 😎 😝

sisaha
12. jan 2013

@irriss no a nie? raz vravi tak, druhý raz inak... 😝

enigma7
12. jan 2013

@sisaha aky podiel viny ma??? si ok? toto je uplne ina tema asi nevies citat 🙂

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 podstata je ta ista... v inej teme kocku udrel chlap a vulgarne jej nadaval...podla teba je to ok a urcite ho vyprovokovala..preco teraz radis aby odisla?

ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss aky podiel viny na tom mam???to ze som tehotna a som doma na pn???

sisaha
12. jan 2013

@ahoj123 to nepatrilo tebe, irriss reagovala na moj prispevok 😉

ahoj123
autor
12. jan 2013

@ikusa11 no a mozno som len moc citliva,preto som sem dala tu otazku,aby som vedela aj nazory inych a nie len ten moj

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
ale ja netvrdim, ze mas vinu..mne se stalo to same..
..ten pribeh - je muj pribeh.. 😉

irriss @ahoj123
znam jeden
"Identicky" pribeh...Zacal velkou laskou..pokracoval nekolika fackama...pribeh,ktery skoncil porodem bez otce, tehotnou milenkou a vybranim veskerych spolecnych penez z banky...a odchodem z porodnice v erarnim obleceni...a k jidlu jen mliko v prse...
Dnes o 22:40 • Odpovedz • 2 • •

enigma7
Odpoveď bola odstránená
ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss hej ja som to pochopila, ze to je tvoj pribeh

ahoj123
autor
12. jan 2013

@enigma7 praveze on tam siel prvy raz,on na disco nechodi :O

irriss
12. jan 2013

@enigma7
to s tim hooovnem jsi prehnala.. 😖 😠 😠 😠 ☹
jen potvrdila identitu Tvych predchozich prispevku.. ☹ 😒

@sisaha kasli na to!!!

sisaha
12. jan 2013

@enigma7 jasne, ze som kompletna... 😉 Ako vies co som v zivote prezila...,dokonca som z domu neutiekla, ale byvam nadalej vo svojom 😀. Slovicka neprevraciam a prave preto, ze ju chlap neudrel, tak by som jej neradila rozchod. Ty to mas nejake pomylene. Pri bitke radis ostat a pri diskoteke utek...Pomoooc, asi je vela hodin 😀

enigma7
12. jan 2013

@ahoj123 tak ked zakladas temu napis podrobnejsie lebi robis debila zo svojho muza

sisaha
12. jan 2013

@ahoj123 ak na diskoteky nechodi a siel so svojou sestrou, tak z toho zbytocne nerob halo a ani mu nic nevycitaj. Mozes si s nim zajtra sadnut a porozpravat sa o predstavach spolocneho spoluzitia...to je cele..

irriss
12. jan 2013

@sisaha
kasli na to, vzdyt my te zname a vime....nech to byt..zbytecne!!! 😉

irriss
12. jan 2013

@enigma7
nejdriv hovno, ted debil..ze ty dopijis flasky od Silvestra?