Podvedie ma?
mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(
@ahoj123
..neber to zle..ale podobne temata se tu predhaneji za poslednich 48 hodin "desitky"
Vzdy tu nekomu radime, pomahame..a nakonec se zjisti, ze vse je vymyslene..a bohuzel vsechny tyto pripady zacinaji jako ten Tvuj..
a zapsanim v ten samy den..
PROC ses nejdrive nepredstavila?Neni jednoduche se tu zorientovat.. napsat Tema..pro "nove uzivatelky a ani pro stare uzivatelky".. 🤐 🤐 🤐
Ale dievcata prosim vas pekne,to akoze ked je zena tehotna tak chlap nemoze ist nikam bez nej
?a ked ide na diskoteku tak hned podvadza?ja mam dve deti a idem sa s kamoskami pozabavat kedy chcem,moj manzel tak isto,nevidim na tom nic zle.a mohol ist veru aj ked som tehotna bola..a rady ,ze si tam urcite nechodi zatancovat????preco nie???kde je dovera??ja si zatancujem aj do piatej rana a svedomie mam ciste. 😉
Si na udržiavaní?
Aha, to je iné. O to viac by mal mať priateľ pochopenie.
@ahoj123
ale ja netvrdim, ze mas vinu..mne se stalo to same..
..ten pribeh - je muj pribeh.. 😉
irriss @ahoj123
znam jeden
"Identicky" pribeh...Zacal velkou laskou..pokracoval nekolika fackama...pribeh,ktery skoncil porodem bez otce, tehotnou milenkou a vybranim veskerych spolecnych penez z banky...a odchodem z porodnice v erarnim obleceni...a k jidlu jen mliko v prse...
Dnes o 22:40 • Odpovedz • 2 • •
@enigma7 jasne, ze som kompletna... 😉 Ako vies co som v zivote prezila...,dokonca som z domu neutiekla, ale byvam nadalej vo svojom 😀. Slovicka neprevraciam a prave preto, ze ju chlap neudrel, tak by som jej neradila rozchod. Ty to mas nejake pomylene. Pri bitke radis ostat a pri diskoteke utek...Pomoooc, asi je vela hodin 😀

@enigma7 aaj ja by som odisla,ale nema ten dokaz ze ma tam podvedie,alebo podviedol....ale zase nechcem aby sa takto u mne spraval :(