icon

Podviedla som

hlupa00neverna
19. aug 2013

Zeny, musim to dat zo seba von, lebo zosaliem... nemozem sa muzovi pozret ani do oci, este ja sa tvarim ta urazena a podviedla som JA... zacnem ale poporiadku...
Zacalo sa to asi pol roka dozadu... chlap stale v robote (to mu nevykrikam, ale byva mi asi aj smutno), s malou cele dni sama po vonku... nehovorim, behame aj s babami atd, dam aj kavicku popri malej v nejakej cukrarni... zase to neni az take strasne... ALE... proste mi zacal chybat moj chlap... neha, podpora, pohladenie, usmevy, rozhovory... zacal to prehanat s robotou, ale co je este horsie, zacal si chodit s kolegami do krcmy akoby nemal doma rodinu.... uz tri krat neprisiel domov po nocnej, az pobede a na mol... ja mu doprajem, ved aj spolu sme sa isli prejst, dal si pivo, pokecal s partiou a bolo nam dobre... no proste akosi zabudol ze existujem ja a nasa dcerka... ked mal aj volno, tak jeho mamicka mu spravila program (bud musel robit nieco u nej, opravovat, alebo ich vyvazat po obchodoch)...
Teraz naposledy par dni dozadu ako prisiel treti krat z nocnej az pobede a ozraty, povedala som dost... vyhodila som ho a isiel samozrejme k MAMICKE... to je ale na dalsiu diskusiu co sa tyka jeho mamicky... prisiel vikend, mama sa mi ponukla po dlhom case ze si zoberie malu... padlo mi to dobre... povedala som si super, zavolam si baby ku mne a posedime.... no nebolo tak... kamarat s ktorym som 9rokov nebola (najlepsi kamarati, vyrastali sme spolu) mi zrazu napisal ze je doma a chcel by dat konecne to slubene stretko... ja som to brala skutocne ako cisto kamaratske stretnutie... vzdy sme zartovali, flirtovali, ale nikdy k nicomu nedoslo... neskor ked aj prisiel na dovolenku domov na SK tak ma kontaktoval, ale odmietala som stretnutia, nakolko som bola STASTNE vydata a male dieta pribudlo... lenze som sa rozhodla ze sa teda s nim stretnem, ved nikdy ma nepritahoval ako muz a ten moj ma teda dorazil a chcela som mu to viacmenej oplatit takym sposobom, ze by som mu neskor povedala ze som bola s dotycnym na kave... no len co som nechcela stalo sa (mozno sa to podvedome aj chcela, ja sama neviem)... vypili sme zopar frtanov, posrandovalo sa, dalsi kamos s kamoskou odisli a ostali sme sami.... stale na mna pozeral, hovoril ako som krasna, vraj este krajsia ako predtym... proste bla bla bla... prisiel ku mne a zacal ma bozkavat, dotykal sa ma a ja som nepovedala NIE, skor naopak... podlahla som mu a asi si domyslite kde to skoncilo...
baby mam take nechutne pocity sama zo seba, az je mi zle... nedokazem sa pozret na svojho chlapa, stale rozmyslam co som to urobila a ci sa priznat... mm ked dosiel po dvoch dnoch domov s kyticou, ja som sa rozrevala ako decko, pomyslela som si, ci ta kytica nepatri skor jemu... baby co mam robit? mam sa mu priznat, aj ked viem na 90% ze zbali veci a jasny rozpad manzelstva, nakolko sme si povedali ze neveru by sme si NIKDY neodpustili... poradte mi prosim co robit, ta ktora prezila nieco podobne, ako to dopadlo... tie ktore to neprezili a ani nechcu prezit, tak sa zdrzte osocovania a hlupych komentarov... radsej si zakusnite do jazyka a nepiste nic... ja potrebujem len radu...

zoh2011
19. aug 2013

@hlupa00neverna urcite mu to nehovor 😅 zatlkaj...

kajuska9999
19. aug 2013

@hlupa00neverna Podľa vlastnej skúsenosti viem že ťa to bude ešte nejaký čas fakt žrať že sa to stalo, ale priznaním sa vôbec nič nevyriešiš. Ja som tiež nemala ideálny vzťah, tiež niečo podobné ako ty, len s tým že my ešte manželia nie sme. Ja som zatĺkla, síce mal podozrenie že sa niečo stalo, lebo predsa tie výčitky troška zmenili moje správanie, ale v mojom prípade to malo dobrý účinok na vzťah, lebo si začal uvedomovať že ma ako priateľku zanedbáva, a všetko sa zmenilo k lepšiemu. A teraz s odstupom času už sme zasnúbený a čakáme prírastok .. Musím povedať že teraz môj priateľ seká dobrotu na 100% 🙂 Neboj sa, nejak to prežiješ.. časom tá vina pominie 🙂 Veľa šťastia

dossy
19. aug 2013

Ten prispeevok bol urceny len pre take čo pochopia aké je ked sedíte stale doma a nema váš kto objat..a aj ked má tak smrdí vodkou a krčmou. . . A zrazu sa vyvnori človek ktorý váš veľmi dobre pozná a vie kto ste.. a taký niekto váš objime a chce milovať..to pochapia len take kt. Vedia o čom...nejde tu o žiadnu kurvu..ide len o staré priateľstvo ktoré sa dostalo do inej fázy.

anatalia77
19. aug 2013

@dossy áno všetky závidíme 😀 ja som si už pierka vytrhala 😀

miskap2111
19. aug 2013

@hlupa00neverna mám priateľa, ktorého podviedla manželka- teraz už bývalá. Aj keď to bola z jej strany jednorazovka, priznala sa mu, ale on to nikdy nerozchodil.. Rozviedli sa po pár rokoch.

anatalia77
19. aug 2013

@miskap2111 presne o tomto som písala...

estrella5
Autor odpoveď zmazal
dossy
19. aug 2013

Vy to tu všetko berete moc vážne..a hadzete tu odpovede jak vystudovane psychologicky

estrella5
Autor odpoveď zmazal
dossy
19. aug 2013

@estrella5 presne tak jak si napísala..veď žijeme len raz tak dajme vážnosť bokom...

mikinko223
19. aug 2013

@hlupa00neverna ja len tolko, ze treba si zvazit, ci ho lubite alebo nie, ak ste s nim len a len preto ze mate dieta, s pravdou von, ale ak ho milujete a bola to len slabost , ktomu druhemu necitite nic, tak mozno Vam ,,osud,, odpusti, ale treba si zaprisahat, ak Vam nahodou niekedy spravi manzel to iste, tak netreba hrat urazenu, odpustite aj vy jemu. tazko radit, nie sme vo Vasej kozi, no ak Vam na manzelstve zalezi a ozaj nehrali rolu citi, tak pssst

dossy
19. aug 2013

@estrella5 porozpravame sa o tom ešteraz ked budeš mať o desať rokov viac! 😉

anatalia77
19. aug 2013

@dossy samozrejme,veď život je jeden nekončiaci mejdan 🙂 len mi tam nepasujú tie sliepky 😀

gabikkas
19. aug 2013

ahoj,
tiez si myslim, ze nepovedat, ja by som to nechcela vediet, nedokazala by som mu to odpustit a tvarit sa, ze sa nic nestalo, rozisla by som sa s nim, jednoducho by som to nezvladla (pisem za seba), ale poznam jednu konkretnu osobu, ktora zostala s manzelom a este aj k synovi a jeho synovi - vnukovi, co jej manzel ma z tej nevery sa sprava ako k vlastnemu a dokonca vlastne deti nemaju, klobuk dole, velmi ju obdivujem...ak chces s nim zostat, tak mu to nehovor...moj nazaor.

estrella5
Autor odpoveď zmazal
palomka
19. aug 2013

neprezila som to, kamoska ano. nedokazala klamat a tak mu to povedala, o par mesiacov sa rozviedli. myslim, ze na 80% je to na rozvod a aj ked sa manzelstvo zachrani tak dovera uz na 100% nebude a pri kazdej moznej prilezitosti ti to vykrici. ja by som zaltkala na milion percent. brala by som to ako ulet, stalo sa. ak ti na nom zalezi tak mu to nehovor, casom sa s tym sama popasujes a vyrovnas. drzim palce 🙂 PS:mozno sa nevera da odpustit, ale ta dovera....ja by som uz manzelovi neverila keby to spravil :/

dossy
19. aug 2013

@estrella5 pis si názory...koľko len chceš..si určite inteligentna baba. Nechcem tá poucat ani urážať ale proste nemôžeš mať tlko skúsenosti aby si vedela o čom je prax...

estrella5
Autor odpoveď zmazal
sashabb
19. aug 2013

@dossy suhlasim s tebou.
Pokiaľ by to urobil chlap, ešte hodí vinu na ženu, že ona za to môže. Prečo to teraz nieje rovnako? Pretože podviedla žena už je to ine? ...
@hlupa00neverna nelutuj, ani si nevyčítaj niečo, čo si sama chcela keď si to robila.
@estrella5 18r. človek rozmyšla veľmi rozdielne ako 30ročný. Nehovorím, že máš zlý názor, ale žena-matka-manželka rozmýšla uplne inak ako dievča 🤐 .. nič v zlom.

Väčšinou je to tak, že keď podvedie chlap, žena to prekusne. No keď je to opačne, väčšinou to chlap neunesie. Potupí ho to, padne mu hrebienok a jednoducho to žene neodpustí. Ak sa aj robí, že odpustil, vytiahne to pri každej príležitosti a vždy to bude žene vyčítať. Aj po 20-tich rokoch. 😒

anatalia77
19. aug 2013

@sashabb práve preto by som to nepovedala.A ak by ma chlap podviedol a prišiel by sa mi priznať,tak za to by som si ho nevážila.Niekedy je lepšie nevedieť,ak chlap inak funguje

sashabb
19. aug 2013

@anatalia77 jaj nenapisala som to tam, ja som za to NEpovedať 😎 to je samozrejme 😉

mirage
19. aug 2013

@sashabb Nevytiahne a nebude vycitat.. ale to dokaze len jeden z mala.

dejnas
19. aug 2013

"baby mam take nechutne pocity sama zo seba, az je mi zle... nedokazem sa pozret na svojho chlapa, stale rozmyslam co som to urobila "

stále si niekto myslí, že si to zakladateľka "užíva".... že jej je čo závidieť? nick - aký si zvolila pre túto tému asi najlepšie vystihuje jej pocity
bola neverná, síce v tom momente to chcela, teraz ju to trápi a pýta sa, či je lepšie ísť s farbou von, či dusiť to v sebe naďalej

je úplne naivné - povedať: chlap si za to môže sám.....
je to tak isto nefér, ako keď niekto povie podvedenej manželke: môže si za to sama... to sa nám ženám veľmi nepáči, je to kruté, však?

petraxy6
19. aug 2013

Zaujímavá téma 🙂 Tiež neviem čo by som robila. Na jednej strane keď sa dozvieme o mužovej nevere, tak sa hneváme, že nás ťahali za nos a že nám nikto nič nepovedal, na druhej strane autorke hovoríme, že má mlčať. Diskutabilné. ☹ ale jedno je isté, že je to zle aj keby povedala, ale aj keď nepovie - s takými výčitkami sa nedá normálne fungovať 😝 a možno keď to nepovie, dotyčný sa to dozvie neskôr a bude horšie 😝 Ktovie. každopádne pravda raz vyjde najavo - to je jasná vec 🙂
@hlupa00neverna nečítala som úplne všetko, ale zarazilo ma to tvoje "asi" ho milujem. Si ho podviedla, čo cítiš ku ktorému? Vedela by si žiť krajší a lepší život po nevere s manželom ? Možno ten podvod bol len to aby si si uvedomila, že muža ľúbiš/neľúbiš. či? 😅

tanja0808
19. aug 2013

@hlupa00neverna ahoj poviem ti pripad z mojho okolia a potom moj:
takze moja velmi dobra znama, vydata ma dieta. Na vonok a aj pre mna super manzelstvo, podla mna teda aspon dokial mi povedala nieco ine som si myslela ze ma super dokonaleho manzela. Jedneho dna sa ma spytala ci si moze pozicat moj byt, pracovala nedaleko a ze ma dlhu pauzu a tak by si radsej odpocinula niekde v klude ako po restikach. OK nic som proti tomu nemala, po par takychto odpocinkoch som sa dozvedela ze tam chodi s milencom sexovat. Neskor ze maju s manzelom problemy.Takto to tahala asi rok a teraz????manzel nic nevie sama som jej hovorila nech zatlka, pretoze po 1. ak by vztah nechcela tak sa rozvedu a hotovo a on nic nemusi vediet, aspon jej nebude nadavat po 2. ak to ukonci a zostane s nim aspon nebude dovod na hadky. No a teraz postavili domcek, pracuju na druhom dietati a vsetko je ok.
ja osobne som tiez podviedla dokonca dva krat. Mojho ex boli sme spolu 7 rokov, prvy krat sme sa rozisli po 3 rokoch aspon ja teda a chcela som si zit svoj zivot, tak som si nasla aferku. Ta aferka ma posilila vo vztahu k mojmu ex priatelovi a znovu sme nasli cestu k sebe spät. Dalsi krat po 6 rokoch mali sme vela vela problemov a ja som tuzila po niekom inom, bol moj druhy priatel, a chcela som vyskusat aj nieco ine. Nakoniec sme sa rozisli, dovod nebol to ze som ho podviedla ale jeho rodina. Do dnesneho dna sa mame velmi radi a vzdy sa budeme asi aj mat. Nikdy som mu nepovedala ze som ho podviedla naco?

perzefona
19. aug 2013

Ja vravim mlcat... Prides mi jak carrie... Nieco posrala a potom to este bozskemu vyklabosía cim ho este viac ranila... Ked nevies podvadzat bez vycitiek tak nepodvadzaj... A nech ich mas tak si s nimi zi ale jemu to nehovor lebo takto nebudes v riti len ty ale znicis aj jeho.... A bolo to len raz??? Nebude sa to opakovat??? Sak si s nim pohovor ze sa ti to tsk nepaci... Ale neveru vynechaj

dejnas
19. aug 2013

@petraxy6 ja osobne by som o jednorázovke vedieť nechcela... a myslím, že väčšina z nás....
samozrejme, pokiaľ by šlo s pravidelné mimomanželské úlety, nedajbože dlhodobý vzťah .. to je úplne iná situácia

preto aj zakladateľke som poradila - mlčať a ukončiť to resp. nepokračovať (ak jej záleží na rodine)
ak by túžila vo vzťahu s kamarátom pokračovať - z toho by jasne vyplývalo, že na manželstve (manželovi) jej už nezáleží, preto by ju asi nemalo mrzieť, ak sa jej rozpadne po tom, čo mimomanželský pomer prizná pred jej zákonitým

petraxy6
19. aug 2013

@dejnas lenže z jej viet to nie je jasné, čo chce. ale som nepochopila. A toto je také dosť diskutabilné k jednorazovke. Tiež keď vidíme niekoho známeho na diskotéke odchádzať v objatí nejakej ženy tak je kurevník atď. síce sa to dotyčná nedozvie, ale on je...neviem či so ma pochopila. 😔 To je jedno. autorka by mala v prvom rade vedieť čo chce a až potom povedať, alebo nepovedať.

dejnas
19. aug 2013

@petraxy6 ja som reagovala na tú vetu, že sa hneváme na mužov, za to, že nás ťahali za nos (neverou).... jednorázovku som myslela - že jediný krát v živote muž, či žena podvedie.... oľutuje to a už NIKDY to neurobí, pretože nechce si rozbiť vzťah, manželstvo .... (nemyslela som opakované jednorázovky) ... v takom prípade by som to ja - ako podvedená - nechcela vedieť.... načo???
pokiaľ to chlap ľutuje a skutočne sa nezopakuje, tak načo je dobré, aby mi tou hlúpou chybou zaťažil myseľ a srdce? samozrejme to isté platí aj v opačnom garde

sandrasofia
19. aug 2013

Nechcem súdiť,ale ja by som podviesť nedokázala..a už vôbec nie ked máme deti,ale podľa mna by si sa mala priznať,lepšie ked sa to dozvie od teba ako keby od niekoho cudzieho,tomu kamaratovi moze prepnut a povie mu to on,a potom uz nebudes moct nic vysvetlit...povec ze si bola na dne zo vsetkeho,ze si sa citila sama a chybalo ti objatie atd...tie omacky a ze ho lubis a bla bla...neviem aky je tvoj manzel,ale mono to pochopi,vela sil 🙂